Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואם כבר אנחנו בזה, אז גם לי יש סיפור/התלבטות מעניינת. אכתוב יותר מאוחר.

אז איפה שאני עובד הגיעה מתמחה מאיטליה לחודשיים. יהודיה כשרה (כל המשפחה המורחבת גרה בארץ), יודעת עברית, יופי איטלקי קלאסי, אופי טוב (למרות שקצת צעירה - 21).

Long Story short - יש לה חבר כבר שנה (מאזרבייג'ן, משהו הזוי), אבל לפי המשתמע הפרידה קרובה כי הוא טס ללמוד בקנדה ולה יש עוד שנה אחת להשלים באיטליה (שאחריה כנראה תחזור לישראל, האמא לוחצת). היא יודעת שאני בעניין שלה (למרות שאחרי שאמרה שיש לה חבר אמרתי לה שתשדך לי איזו חברה איטלקיה, אחרי שנתנה לי "לבחור" בין החברות זה לא יצא לפועל בסוף).

המצב כרגע - היא חזרה לאיטליה לפני שבועיים, יום לפני הטיסה שלה חזרה שלחתי לה בוואטסאפ "הודעת פרידה" קלילה (כמובן שדיברנו בוואטסאפ גם לפני, זה לא בא out of the blue), שהיה כיף בחודשיים האלה, שיהיה בהצלחה, נשמור על קשר וכו'. היא ענתה להודעה רק אחרי שבוע וחצי (!), כתבה מגילה שלמה (בערך שני מסכי טלפון), אמרה שהיא מתנצלת שלקח זמן כי היתה עמוסה ורצתה לענות בלי לחץ, שהיא התרגשה ממה שכתבתי ושזה גרם לה לחייך, הזמינה אליה אם יצא לי להיות באיטליה, חיבוקים, נשיקות וכו'.

עניתי לה אחרי יום ("טוב לשמוע, בלה בלה", ושאלתי אם הלימודים כבר התחילו), ומאז, שוב יותר משבוע - אין תשובה (כמובן שקראה את ההודעה עוד באותו יום).

אין לי מושג מה לעשות במצב כזה. ברור שאני לא הולך "לחכות" לה או משהו דבילי בסגנון, אבל כן תכננתי לשמור על קשר ופעם בחודש-חודשיים לעשות שיחה קצרה, להמשיך לחזר בקטנה, כי פעם הבאה שתהיה בארץ (כרווקה) להפגש איתה וגם לקדם עניינים כנראה לא יהיה בעיה. אבל בשביל זה צריך לשמור על קשר. אבל במצב הנוכחי שהיא לא עונה, ושיחת טלפון זה לא משהו אפשרי, הראש אומר - שתזדיין.

בעיה.

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מישהי שכל הפרמטרים החיוביים שלה זה שיש לה דופק, קצת יותר יפה מגורילה, אוצר מילים דו ספרתי, ולא חיה מאבטחת הכנסה?

אני לא עד כדי כך נואש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בעיה.

תחשוב על זה מהצד שלה. חזרה לאיטליה, לחיים שלה, לחבר שלה. לא יכולה לנהל איתך קשר של הודעות טקסט במקביל כי היא מרגישה לא בנוח וכי היא רחוקה.

מבחינתך זה די פשוט מכיוון שהיא ממילא בחו"ל - שלח לה איזו הודעה פעם בכמה חודשים. לא שתי שורות אלא משהו קצת יותר ארוך. ספר לה מה קורה איתך בקצרה ושאל איזו שאלה תמימה. אם עונה - יופי. כתוב לה עוד שתיים שלוש שורות ואל תמשיך בשאלות. אחרי עוד כמה חודשים אותו הדבר. אם אתה יודע שהיא חוזרת לבקר בארץ בקרוב, סיים את ההודעה ב"דברי איתי כשאת בארץ, יהיה כיף להפגש". משם הכדור בצד שלה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
תחשוב על זה מהצד שלה. חזרה לאיטליה, לחיים שלה, לחבר שלה. לא יכולה לנהל איתך קשר של הודעות טקסט במקביל כי היא מרגישה לא בנוח וכי היא רחוקה.

מבחינתך זה די פשוט מכיוון שהיא ממילא בחו"ל - שלח לה איזו הודעה פעם בכמה חודשים. לא שתי שורות אלא משהו קצת יותר ארוך. ספר לה מה קורה איתך בקצרה ושאל איזו שאלה תמימה. אם עונה - יופי. כתוב לה עוד שתיים שלוש שורות ואל תמשיך בשאלות. אחרי עוד כמה חודשים אותו הדבר. אם אתה יודע שהיא חוזרת לבקר בארץ בקרוב, סיים את ההודעה ב"דברי איתי כשאת בארץ, יהיה כיף להפגש". משם הכדור בצד שלה.

"בקרוב" זה כנראה בקיץ הבא, אבל כן, זה פחות או יותר מה שתכננתי לעשות, אני מניח שזה ה"פתרון" הכי טוב.

אושריקו - סיימת את המכסה שלך לשבוע הקרוב :lol:

פורסם

שמע, 5 שנים חיכיתי לגישה לאוף טופיק , זה הבלוג שלי פה.

:wink:

ד"א, כמות תגובות וצפיות אדירות ביותר, אני לא בטוח שפותח השרשור חשב שזה ייגרר לכזה דבר!

ראיידן , זכית!

פורסם
איזה זכית, את כל משתתפי השרשור הוא מזמין לחתונה.

אני אהיה במילואים באותו יום

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אולי בתקופה שלך זה היה ככה

לא הבנת.

זה ככה עכשיו.

אם אתה לא בתול בן עשרים פלוס.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בתול בין 20 זה לא נורא, יש לו עוד 10 שנים עד שהוא הופך לקוסם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

אז המסקנה שלי של "קחו את הזוגיות וחיי מין שלכם ותדחפו אותם לעצמכם איפה שהשמש לא זורחת" נכונה.

כמו שאני רואה, החסרונות עולים על יתרונות.

בתול בין 20 זה לא נורא, יש לו עוד 10 שנים עד שהוא הופך לקוסם.

כי הוא יידע לשלוט באופן מלא על המקל

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...