Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דווקא אני מבין את מה שאושריקו רושם. בנות עם 5000 חברים בפייסבוק כאשר כל תמונה זוכה ל800 לייקים ו100 תגובות של "איזו כוסית!" אלו בנות שבד"כ מקבלות כל יום אלף פניות מגברים חרמנים ומחפשות "חתיכי על" או גברים עשירים. בד"כ כשיצאתי לדייט עם כאלו, זה מה שראיתי. וגם אם כן הלך, מדובר בד"כ בבנות שטחיות שפייסבוק, אינסטוש וציפורניים זה בערך כל עולמן. כמובן שלא הייתי פוסל רק על זה וכן הייתי מנסה להפגש, אבל אני יכול להבין את הפסימיות שלו.

מניסיון אישי פגשתי אחת, שואלת איזה רכב יש לך: מעקמת פרצוף "בטלפון שמעתי" שאודי או גולף זה לא BMW וזה לא "קלאסה" :shock:

מה לעשות - יש מכל הסוגים, ושנתקלים בכזו מפעילים כיסא מפלט אחרי הפגישה או כבר בטלפון ומקווים לטוב

עוד סימן היכר לברוח מיד - אלה שמגדירות את עצמן "נסיכות" שמגיע להן.

לאלה אוטומטית לא מתקרבים :roll:

קובי

:-)

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

טוב אז ככה.

"הכרתי" איזה מישהיא לפני כמה ימים, הצעתי לה להיפגש ביום ספציפי, היא אמרה שהיא לא יכולה באותו היום. לפני יומיים כתבתי לה שוב והצעתי לה שוב להיפגש. היא לא הגיבה להודעה.

מה הייתם עושים? מוותרים ועוברים הלאה? מנסים שוב?

ובנימה זו, מנהלים, אפשר להפוך את זה לאיזה גיבוב תמיכה לרווקים או משהו כזה? בכל זאת, 61 עמודים :lol:

עריכה אחרונה על ידי raiden
פורסם

כמו שאמרו פה קודם, היא בטח הכירה מישהו יותר "אטרקטיבי" על הנייר ממך(קורה לי כל הזמן).

פשוט תמשיך להתכתב עם אחרות. אין שום סיבה להקשר למישהי מסויימת אם לא יצאתם לפחות לשני דייטים כבר.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם
טוב אז ככה.

"הכרתי" איזה מישהיא לפני כמה ימים, הצעתי לה להיפגש ביום ספציפי, היא אמרה שהיא לא יכולה באותו היום. לפני יומיים כתבתי לה שוב והצעתי לה שוב להיפגש. היא לא הגיבה להודעה.

מה הייתם עושים? מוותרים ועוברים הלאה? מנסים שוב?

שחרר, שחרר.

ובנימה זו, מנהלים, אפשר להפוך את זה לאיזה גיבוב תמיכה לרווקים או משהו כזה? בכל זאת, 61 עמודים [emoji38]

+1

"מסעות חברי קארספורום בעולם הרווקות"

ואם כבר אנחנו בזה, אז גם לי יש סיפור/התלבטות מעניינת. אכתוב יותר מאוחר.

פורסם
וואלה יש לי מישהי חובבת "צבאים"

גם לספר שלי, למוכרת בחנות הנעליים, לעמיתה של אמא שלי בעמותה, לחברה של חבר לעבודה...

הבעיות כאן בשרשור זה בעיות של צעירים.

בגילי, הציפיות מתאזנות עם המצאי.

מספיק שיש לך דופק, יכול לחבר שלוש מילים למשפט, נראה קצת יותר טוב משימפנזה ולא חי על ביטוח לאומי, ואתה מסודר מבחינת הכרויות...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
גם לספר שלי, למוכרת בחנות הנעליים, לעמיתה של אמא שלי בעמותה, לחברה של חבר לעבודה...

הבעיות כאן בשרשור זה בעיות של צעירים.

בגילי, הציפיות מתאזנות עם המצאי.

מספיק שיש לך דופק, יכול לחבר שלוש מילים למשפט, נראה קצת יותר טוב משימפנזה ולא חי על ביטוח לאומי, ואתה מסודר מבחינת הכרויות...

בעיות של צעירים...

האם אתה רומז שהגיע הזמן לשרשור "החלפת אגן - מותגים מומלצים?"

haters will hate

פורסם

בעיות של צעירים...

איך לסנן, איך לפנות, מה להגיד, מה לעשות, איפה לקחת לדייט, מה לעשות בדייט, כן רוצה, לא רוצה, כן להתקשר, למה לא עונה, כן אוהבת, לא נמשכת... לחץ, לחץ, לחץ.

עם הניסיון לומדים שהפתיחה זה החלק הפשוט, שלא לאמר אלמנטרי, במשחק.

פורסם

במבי, הקיצר אתה יד שניה במצב טוב ספגת כבר ירידת ערך אבל משתבח עם השנים כך שהערך עולה.

ישנו איזו שהוא גיל שהוא cut the bullshit ואין את כל המשחקים נוסעים דוך ולא בסיבוב.

פורסם
בעיות של צעירים...

איך לסנן, איך לפנות, מה להגיד, מה לעשות, איפה לקחת לדייט, מה לעשות בדייט, כן רוצה, לא רוצה, כן להתקשר, למה לא עונה, כן אוהבת, לא נמשכת... לחץ, לחץ, לחץ.

עם הניסיון לומדים שהפתיחה זה החלק הפשוט, שלא לאמר אלמנטרי, במשחק.

כמה שאתה צודק

קובי

:-)

פורסם
במבי, הקיצר אתה יד שניה במצב טוב ספגת כבר ירידת ערך אבל משתבח עם השנים כך שהערך עולה.

ישנו איזו שהוא גיל שהוא cut the bullshit ואין את כל המשחקים נוסעים דוך ולא בסיבוב.

האיכות יורדת, אבל גם המצאי בשוק.

משחקים... אנשים בגילי כבר חיו עם בנות זוג אי אלו שנים. כבר אין מסתורין גדול וחרדת קודש מהמין הנגדי. יודעים שגם נשים מחרבנות, גם דוגמניות . יודעים לקחת דברים בפרופורציה.

פורסם

לא, בד"כ ההתגלות הייתה צריכה להיות עד גיל 18

לכן אתה לא חייב לעבור לצד השני. :lol: (בתנאי כי לא הסתרתה מאיתנו)

זה אומר שאתה צריך למצוא לעצמך חיים, וברגע שתחזיק מעצמך הן תרצנה אותך.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אולי בתקופה שלך זה היה ככה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...