Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההפך. תנסה להוציא את הטלפון כמה שיותר מוקדם, אחרי 3-4-5 הודעות מקסימום. מי שלא תתן לך את הטלפון בשלב הזה - לא רצינית ולא יצא איתה כלום בכל מקרה. מנסיון. נמצאים בפלטפורמה הזאת בשביל למצוא בן/בת זוג, לא למצוא pen pal.

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אגב סיבה נוספת למה לרוב אני מבקש קודם כל פייסבוק ולא וואטסאפ\טלפון, זה בשביל לראות איך הבחורה ניראת.

לפעמים יש לה תמונה אחת, או תמונות לא ברורות באתר הכרויות.

פורסם
מה יש לך ממנה? בחורה פאקינג קופאית בסופר. תמצא מישהי שעושה משהו בחיים.

על זה לפסול בחורה?

ומה הוא עושה בחיים?

סך הכל ילדים אחריי צבא...

פורסם
מה יש לך ממנה? בחורה פאקינג קופאית בסופר. תמצא מישהי שעושה משהו בחיים.

לא, אתה בגיל 22 בטח מיליארדר, אסטרונאוט, מנתח מוח, ומפקד סיירת קומנדו ביחד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עזבו אתם זוכרים את ההודעה שלו אי שם?

אז מתי סיבוב? :lol::wink:

ציטוט,

אני מעוניין בבחורה ללא בולמי זעזועים גדולים מדי או קטנים מדי.

ובנימה רצינית יותר, ביום שאני אשיג את ההיא מהסופר (כיף להיות באשליות) אני מתחייב לתת לכל אחד פה שקרוב ממש לאיזור שלי לנסוע בקורולה בלילה ולהאיץ מאוד חזק (היא לא עוברת את ה3.5 ) אז אין בעיה.8)

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

איפה ראיתם שכתבתי שהיא הסכימה לצאת איתי?

תרדו קצת למטה...

הסופר הזה שלימים כולם פוטרו\עזבו והגיעה הנהלה חדשה לסניף הזה היה מלא בצעירים בגילאים שלי , זה היה כולה לפני חצי שנה:lol:

פורסם
אגב סיבה נוספת למה לרוב אני מבקש קודם כל פייסבוק ולא וואטסאפ\טלפון, זה בשביל לראות איך הבחורה ניראת.

לפעמים יש לה תמונה אחת, או תמונות לא ברורות באתר הכרויות.

אני מראש מוותר על פרופילים כאלה. בחורה שמתעצלת לשים יותר מתמונה אחת (יש כאלו שמגדילות לעשות ומעלות צילום מסך של התמונת פרופיל שלהן מהפייסבוק/אינסטגרם, עוד לא החלטתי אם זה נובע ממוגבלות טכנולוגית או טמטום, כנראה השני), סיכוי גדול שלא באמת באה עם כוונות רציניות לפלטפורמה. כל מיני כאלו אחרי פרידה, שרוצות להרגיש נחשקות וכו' ולא באמת מחפשות זוגיות.

*מדובר על okc, בטינדר זה לא משנה כי במילא לוקח שניה להחליק ימינה/שמאלה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...