Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה כי היא מתכתבת עם עוד 10 אנשים כמוך באותו זמן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אל תבאס את דון ג'ואן שלנו !

ריידן, לא למדנו כלום ? "ניצחתי, מצאתי אותה, היא הבחורה" אומרים כאשר אשכרה יש קשר פנים מול פנים ולא דרך המקלדת.

אולי זה בכלל בנצי שהחליט לעשות צעד ראשון לקראתך ?:lol:

Veni Vidi Vici

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא יכול להתבאס מהמציאות הקיימת או לשנות אותה.

תעבור מהר למספר טלפון ופגישה פיזית אחרת מישהו אחר כבר יעשה את זה.

פורסם (נערך)

Wiking

אכן הגזמתי קצת.. אבל יש לי תחושה טובה לגביה! חוץ מהעובדה שהיא לא עונה..

SlowRide, Blaz00r

אז זהו ש.. הצעתי לה להיפגש. היא הסכימה. אבל לא יכלה ביום שהצעתי לה, ועכשיו שאני חושב על זה יצאתי מטומטם שלא הצעתי יום אחר מיידית (לא רציתי להיות יותר מידי pushy).

מה אתם אומרים? לכתוב לה "היי מה נשמע, אני פנוי היום בערב בואי ניפגש ב[שעה] [מקום]" נשמע טוב?

עריכה אחרונה על ידי raiden
פורסם

חברים! ההיא מהסופר הסכימה לצאת איתי סוף סוף !

ואז התעוררתי מהחלום...

השרשור הזה נהפך לקבוצת תמיכה ^^.

ראיידן , אל תרדוף יותר מדי..

תזמין פעם פעמיים, רואה שלא קורה לכום והיא סוג של מתחמקת ? תעבור הלאה.

פורסם
Wiking

אכן הגזמתי קצת.. אבל יש לי תחושה טובה לגביה! חוץ מהעובדה שהיא לא עונה..

SlowRide, Blaz00r

אז זהו ש.. הצעתי לה להיפגש. היא הסכימה. אבל לא יכלה ביום שהצעתי לה, ועכשיו שאני חושב על זה יצאתי מטומטם שלא הצעתי יום אחר מיידית (לא רציתי להיות יותר מידי pushy).

מה אתם אומרים? לכתוב לה "היי מה נשמע, אני פנוי היום בערב בואי ניפגש ב[שעה] [מקום]" נשמע טוב?

כן. בדיוק בנוסח הזה. תן מקום ושעה ספציפים. אם היא בעניין, אז גם אם היא לא יכולה היא תציע מועד אחר. אם לא..הלאה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תהיה כמו בנצי, תן לה את הטלפון שלך ומחמאה. אם תחזור אליך, הרווחת. אם לא, כנראה היא סתם נחמדה שהיא מתכתבת איתך באינטרנט אבל לא באמת רוצה.

פורסם
חברים!

מצאתי אותה! סוג של..

הכרנו במעמקי האינטרנט, היא ניראת לי בחורה ומעניינת ונראה שהיא גם מתעניינת.

אבל! היא לא ממשיכה שיחה. דיברנו פעם אחת וברגע מסויים היא הפסיקה לענות. כתבתי לה יום למוחורת ושוב דיברנו קצת והיא שוב הפסיקה לענות. כתבתי לה שוב ואותו הסיפור.

אני לא יודע מה לעשות.

לכתוב לה שוב? או פשוט לחכות תקופה ארוכה יותר מיום?

יש לציין שהיא לא מפסיקה לענות סתם. אני שואל אותה שאלה כחלק מהשיחה, ואז זה מרגיש כאילו היא קוראת את השאלה אבל לא יכולה לענות באותו הרגע ואז שוכחת מזה.

זו בדיוק הנקודה עליה דיברתי ואיתה לא הסכמת. אם תמשיך להתעקש לנהל תקשורת של ילדים בגיל הטיפשעשרה, לא תדע אם היא רצינית או לא. ה step הבא לפני פגישה הוא שיח טלפוני.

פורסם

^^

הבעיה היא שבמציאות הנוכחית, המון בחורות לא יתנו לי את המספר שלהן סתם ככה. היו לי מקרים הזוים של בחורה שלא רצתה לתת לי את המספר שלה ורצתה שאתן לה את שלי ושהיא תתקשר אלי מחסוי!!

אני לא בעד התנהגות כזאת, זה סך הכל מספר טלפון. אבל אני לא יכול לפסול בחורות כאלה, כי אני גם ככה פוסל כבר הרבה בחורות על סמך דברים אחרים.

אני מבין שצ'אטים וכאלה זה לא אידיאלי (הנא דוגמא: עכשיו אני יושב ומחכה שהיא תענה לי, אם בכלל) ועדיף שיחת טלפון \ פגישה פנים מול פנים, אבל לא תמיד זה אפשרי.

פורסם

אתרי היכרויות נועדו בסה"כ להכיר בין אנשים שלא בטוח שהיו מכירים בנסיבות אחרות. אני אישית כן תומך בכך כי אחרת לא הייתי פוגש את אישתי ואם ילדי כיום. בלי אתר היכרויות, 99% שדרכינו לא היו מצטלבות אף פעם.

אתרי היכרויות הם כמו פרסומת למוצר, ראית ואהבת... הלכת לקנות. אומנם גס אבל ככה זה.

ראית פרופיל שמצא חן בעינייך, תתחיל שיחה שבמהלכה המטרה שלך לעבור מהתכתבות לשיחת טלפון לפחות.

כל ההודעות הללו לא באמת מקדמות. גם וואטצאפ וגם פייס. מאחורי מקלדת כולם יפים, חכמים ומס' אחד.

Veni Vidi Vici

פורסם
^^

הבעיה היא שבמציאות הנוכחית, המון בחורות לא יתנו לי את המספר שלהן סתם ככה.

היו לי מקרים הזוים של בחורה שלא רצתה לתת לי את המספר שלה ורצתה

שאתן לה את שלי ושהיא תתקשר אלי מחסוי!!

אני לא בעד התנהגות כזאת, זה סך הכל מספר טלפון. אבל אני לא יכול לפסול בחורות כאלה, כי אני גם ככה פוסל כבר הרבה בחורות על סמך דברים אחרים.

אני מבין שצ'אטים וכאלה זה לא אידיאלי (הנא דוגמא: עכשיו אני יושב ומחכה שהיא תענה לי, אם בכלל) ועדיף שיחת טלפון \ פגישה פנים מול פנים, אבל לא תמיד זה אפשרי.

אתה רואה מנקודת המבט שלך.

ומנגד - אולי בעבר התקשרו והציקו לה, אנשים לא יציבים - ולכן היא נזהרת.

לכן לא לפסול, ובהמשך ההכרות מעמיקה ומשתחררים.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

^

נכון, בגלל זה אמרתי שאני לא פוסל בחורות שלא רוצות להביא טלפון על ההתחלה \ לא מנסה להוציא ממנה הטלפון כמה שיותר מוקדם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...