Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זייפתי מיקום בטינדר לכול מיני מקומות סתם בשביל להשוות.

במסקבה קיבלתי איזה 50 מאטצ'ים ביום, למי שחושב על יבוא שינסה נראה לי יש סיכוי טוב שיצא מזה משהו

אודי A4

דימה.

פורסם
תטוס לחול, תוריד טינדר, תעשה אהבה עם כמה צ'כיות (חלום שלי) ותעודד אותן להגר+להתגייר.

ראית יותר מדי פורנו סטייל Czech girls של בחור שמסתובב עם מצלמה וכסף ברחוב...

לא רע.

haters will hate

פורסם

לא.

פשוט, הגעתי למסקנה שהצ'כיות מדהימות. חברים שלי טסו לפראג באמצע השנה וכבר דיווחו כמה יופי יש לצ'כיות.

דבר שני, אני טסתי לרודוס וחזרתי מרודוס עם מטוס צ'כי ובטיסת הלוך הייתה דיילת כל כך יפה שאין דברים כאלו.

לדעתי נותנים לרוסיות ולאוקראיניות יותר מדי קרדיט בזמן שהצ'כיות דומות להן ולפעמים יותר יפות, אבל בסופו של דבר כולן דומות כי זה מזרח אירופה.

פורסם

במסקבה קיבלתי איזה 50 מאטצ'ים ביום, למי שחושב על יבוא שינסה נראה לי יש סיכוי טוב שיצא מזה משהו

איך?..

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
אבל בסופו של דבר כולן דומות כי זה מזרח אירופה.

זו התשובה. אמנם לא ביקרתי בכל מזרח אירופה אבל במקומות שכן הייתי הקונספט די דומה - המון המון בחורות עם גוף מעולה (לרוב רזות וגבוהות), ודי הרבה עם פנים יפות.

אתה בוודאות יכול לקבל מאטצ'ים מכל מיני בחורות שלא חשבת שיעשו לך כן, פשוט כי המבחר מאוד גדול. מעבר לזה שלפתוח טינדר במדינה כזו זה כמו חנות ממתקים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

Ave

Same shit.

וזה בדיוק הבעיה. הן שם ואני פה. השאלה מה אפשר לעשות עם זה. יבוא זה לא באמת פתרון, כי חוץ מזה שזה נשמע מגעיל ושוביניסטי, זה גם לא כזה פרקטי.

פורסם

ואני מזייף מיקום בPokemon Go.

טוב, זה מסביר למה אני רווק.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם (נערך)
ואני מזייף מיקום בPokemon Go.

טוב, זה מסביר למה אני רווק.

אני מצטער שהתגובה שלי לא תורמת כלום לדיון הזה והיא גם דיי דומה למגיב מעלי אבל...

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

הרגת אותי.. literally כמאט נחנקתי מהקורנפלקס..

אגב, לאן נעלם הבחור שרצה לארגן את מפגש רווקי קארספורום?

עריכה אחרונה על ידי raiden
פורסם
איך?..

יש אפליקציה שמשנה את מיקום הGPS שלך. חננות משתמשים בזה לטינדר. גברים אמיתיים משתמשים בזה לרמות בפוקימון גו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אגב, לאן נעלם הבחור שרצה לארגן את מפגש רווקי קארספורום?

להחליף אוריינטציה מינית זה גם פתרון.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
Ave

Same shit.

וזה בדיוק הבעיה. הן שם ואני פה. השאלה מה אפשר לעשות עם זה. יבוא זה לא באמת פתרון, כי חוץ מזה שזה נשמע מגעיל ושוביניסטי, זה גם לא כזה פרקטי.

במיוחד לא עם דואר ישראל :D

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...