Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

זה בדיוק אותו הדבר. אף אחד לא צריך לשנות את המשקל שלו כל עוד אין לו בעיות בריאותיות והוא מרוצה מהמראה שלו.

ומה עם צבע שיער? צבע עיניים? צבע עור? משקפיים?

אותו הדבר. עניין של טעם.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ניפגשתי עם מישהי לפני כמה ימים מהקופיד, התבאסה על כך שאני נמוך(1.68). אמרה שלא מתאים. אחרי יומיים שלחה הודעה שהיא התחרטה וחושבת שצריך לתת עוד הזדמנות. אתם הייתם חוזרים לדבר איתה?

כי אני לא.

צריך הרבה אומץ לחזור בך מאמירה טיפשית. זו תכונה הרבה יותר חשובה מחוסר הטאקט של להגיד אותה.

וכנראה שמצאת חן בעיניה מספיק כדי שתחזור בה וגם תתעלם מהשטות שהגדירה לעצמה.

אז אם היא מצאה חן בעיניך, כן תן הזדמנות. תתעלה מעל מה שלא חשוב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
צריך הרבה אומץ לחזור בך מאמירה טיפשית. זו תכונה הרבה יותר חשובה מחוסר הטאקט של להגיד אותה.

מה שהוא אמר.

כמובן שיכול להיות שהיא סתם מטורללת.. אבל שווה את הניסיון.

They are trying to ban me...

פורסם

אם היא מטורללת אושריקו ישמח להפניה :wink:

מסכים מאוד עם מה שפאלו אמר, לחזור בך ולהודות בטעות זו מידה חשובה מאוד ומקבלת משנה תוקף כשמדובר במערכת זוגית

פורסם

מסכים איתך לגמרי אבל משפט כזה שיגידו לי אני אוטומטית אהפוך למוד קרבי ואשנא את הבחורה...

תמיד אפשר לנפנף בנעימות!

הבחור שמעליי צודק בכל אופן.:-)

אגב, אני בחור קטן ואני עוד פעם אומר שמעולם לא הפריע לי שאני לא גבוה וברגע שאני קולט שהבחורה שאני מתעניין בה היא נמוכה ממני אז זה בכלל לא משפיע עליי.

מדינת ישראל היא מדינה של סטיגמות.

פורסם (נערך)

avk

בגדול, תיאורית, לא הייתי יוצא איתה שוב. אבל פרקטית, בהתחשב במצב שלי, כנראה שכן.

אבל אל תיקח עצות ממני. אני מזכיר לך שפתחתי את השירשור הזה, ככה שתור יועץ אני גרוע!

בהצלחה! תחזור לעדכן :wink:

Blaz00r

תראה, אני יכול להבין את התסכול שלך. יש בחורות שבאמת מגזימות כמו שאמרת, אבל לי, אישית, באמת יהיה קשה לצאת עם מישהי גבוה ממני. זה פסיכולוגית מרגיש לי לא בסדר.

ולכן גבוה וגיל זה שתי מספרים שמבחינתי כן משחקים תפקיד (אני מעדיף מישהי נמוכה ממני במקצת וצעירה ממני).

falou

יכול להיות שאתה צודק. אבל יכול להיות שיש גם סיבות אחרות. אבל לא רוצה סתם להלחיץ את avk :)

עריכה אחרונה על ידי raiden
פורסם
ניפגשתי עם מישהי לפני כמה ימים מהקופיד, התבאסה על כך שאני נמוך(1.68). אמרה שלא מתאים. אחרי יומיים שלחה הודעה שהיא התחרטה וחושבת שצריך לתת עוד הזדמנות. אתם הייתם חוזרים לדבר איתה?

כי אני לא.

אם היא מצאה חן בעיניך, שים את האגו בצד ותן לזה עוד סיכוי.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

פורסם

לך על זה, תראה מה מו מי, על מה על מו על מי, אלא אם יש לך משהו יותר טוב לעשות ואז אפשר לוותר.

בכל מקרה נראה לי שלקחת את זה בקלות זו אחלה דרך וגישה לחיים, אז גם לעולם הדייטים הראשונים.

היו לי לא מעט דייטים ראשונים לא טובים גם בגללי, כי יש לי את הפאקים שלי שאני אוהב להבהיר מראש [לא סובל, ממש לא סובל, לדבר בטלפון כל היום]. עדיין היו כאלו שהצלחתי ליהנות בהם, כי להכיר אנשים חדשים זה תמיד מעניין גם אם תחומי העניין שלהם מאוד שונים משלי. אז שתיתי קפה, הכרתי מישהי חדשה, לא הלך שיהיה בהצלחה חיבוק נשיקה ושלום.

הדייטים הכי טובים היו כשבנות יזמו את השיחה איתי. זה קורה כשאתה נפגש עם 2 קבוצות מכירים שונות ואז מכירים בין אנשים. אני מניח שאין תחליף מלשנות קצת מקומות שמסתובבים בהם עבור מי שמחפש קשר רומנטי ולא מרגיש שיש לו איפה למצוא אנשים חדשים. באופן כללי תסמכו על נשים, זה קטע כזה אצל נשים שהן יותר טובות מאיתנו בהרבה דברים כולל בחירת בני זוג. ועדיין, הן לא הצליחו להפלות מגדר שלם במשך מאות שנים. קטע :lol:

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

Blaz00r

תראה, אני יכול להבין את התסכול שלך. יש בחורות שבאמת מגזימות כמו שאמרת, אבל לי, אישית, באמת יהיה קשה לצאת עם מישהי גבוה ממני. זה פסיכולוגית מרגיש לי לא בסדר.

ולכן גבוה וגיל זה שתי מספרים שמבחינתי כן משחקים תפקיד (אני מעדיף מישהי נמוכה ממני במקצת וצעירה ממני.

וזה בסדר גמור, אבל לא על זה דיברתי. מהנסיון שלי ל"גבוהות" (לצורך העניין בישראל 1.67+) פחות יש בעיה, אלו דווקא היותר נמוכות עם דרישות גובה (כי כשמישהי 1.60, 98% מהגברים בלאו הכי גבוהים ממנה, ועדיין "1.80+" היא דרישת סף).

פורסם

סקרן לדעת, ממי שהיו פוסלים בחורה שחושבת שהם נמוכים, מי היה יוצא עם בחורה גבוהה ממנו, משמעותית?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני יצאתי עם סרבית גבוהה ממני בראש.ואני מטר 82.

להוא שנפנפה אותו כי הוא נמוך, תן בראש ותגיד לה שהיא לא ז**ן משהו וזה לא מתאים. אחרי יומיים תגיד לה שהתחרטת ותראה מה אומרת.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
סקרן לדעת, ממי שהיו פוסלים בחורה שחושבת שהם נמוכים, מי היה יוצא עם בחורה גבוהה ממנו, משמעותית?

עם 166 שלי היו לי פעמיים 177 ופעם אחת 181. חוץ מדוגי בעמידה לא היה לי שום קושי.

יש גבוהות שאיכפת להן יש כאלה שלא.

מה שכן הנמוכות באמת עושות מזה עניין יותר מדי.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

אני 1.77 ביום טוב והיה לי קשה עם מישהי גבוהה ממני - ופה באסטוניה יש מיליון כאלו. אפילו כשחברה שלי מסתובבת עם עקבים טיפה לא נוח לי עם זה (והיא 1.72 ככה שעם עקבים בינוניים היא כבר גבוהה ממני).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני יצאתי עם סרבית גבוהה ממני בראש.ואני מטר 82.

להוא שנפנפה אותו כי הוא נמוך, תן בראש ותגיד לה שהיא לא ז**ן משהו וזה לא מתאים. אחרי יומיים תגיד לה שהתחרטת ותראה מה אומרת.

טוב שלא כתבתי את זה, בא מישהו שיגיד את זה כבר:wink:.

זה כל כך מרגיז לשמוע דבר כזה ישירות...

פורסם

אני יצאתי תקופה מסויימת עם מישהי בגובה 1.83 כשאני 1.67 מטר. מודה שלפעמים היה מוזר לי קצת ללכת עם מישהי כל כך גבוהה לידי אבל לשנינו זה לא ממש הפריע. בסוף הקשר הסתיים בגלל דברים אחרים, הגובה לא היה שיקול.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...