Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היה לנו כזה סרגיי קטן בצבא, קטן קטן אבל במקלחת כשהיה מסתובב היינו צועקים "זהירות צידוד"... אשכרה יותר מסוכן מהטנק הוא היה :)

גם בשביל מה שהיה לו שם צריך חתיכת מערכת הידראולית :)

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אני חושב שהמרמור הוא בגלל שזה לגיטימי (נניח) להציב דרישת גובה, אבל לא משקל.

מה שכן, לא יותר חכם להציב דרישת BMI מאשר משקל?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם (נערך)

זה מעולה. לא חסר כאלה אגב

לא מפגר ולא שטחי. דרישה לגיטימית לחלוטין. אני לא מבין למה גברים ישר נכנסים לעמדת התגוננות בגלל דרישות גובה.

מה לגיטימי בזה? ה200+ מאצ'ים שיש לי בטינדר עשו לייק בגלל איך שאני נראה לא? עד כמה שאני יודע גובה זה חלק ממראה חיצוני, אז איך פתאום זה שאני נמוך יותר מגובה X משנה משהו?

(ולמען הסר ספק 3 מהתמונות שיש לי שם הם תמונת גוף מלאה, אז אי אפשר להגיד שזה עניין של פרופורציות או משהו)

עריכה אחרונה על ידי Blaz00r
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

בטח שזה משנה. בתמונות שלך רואים איך אתה נראה אבל לא מה הגודל שלך ביחס לאחרים. נתוני מידות זה דבר בסיסי :)

מה שכן, יש קטע לאנשים להתייחס יותר מדי למספר ולא לחבילה עצמה. המספר עצמו מפריע כי זה נחשב ללא מקובל בקרב החברות שלה, אפילו שהבנאדם מושלם בשבילה.

זה קצת כמו אנשים שקונים מכונית ספורטיבית לפי כ"ס ולא אכפת להם איך הרכב נוסע בכלל, העיקר לדעת שיש להם X סוסים מתחת למכסה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
פרויד גם יגיד מילה או שתיים על חובבי רכבים מהירים נמוכים (אני גם נמוך, לפני שמישהו נעלב :) )

ולגבי הבדליי גובה - תמיד אפשר להזכר בהם:

[ATTACH=CONFIG]470848[/ATTACH]

זה תמיד בקונוטציה עם זה

3ad3234369af4b312f3e6f5b94be6bf4.jpg

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)
בטח שזה משנה. בתמונות שלך רואים איך אתה נראה אבל לא מה הגודל שלך ביחס לאחרים. נתוני מידות זה דבר בסיסי :smile:

מה שכן, יש קטע לאנשים להתייחס יותר מדי למספר ולא לחבילה עצמה. המספר עצמו מפריע כי זה נחשב ללא מקובל בקרב החברות שלה, אפילו שהבנאדם מושלם בשבילה.

זה קצת כמו אנשים שקונים מכונית ספורטיבית לפי כ"ס ולא אכפת להם איך הרכב נוסע בכלל, העיקר לדעת שיש להם X סוסים מתחת למכסה.

לגבי החלק השני של ההודעה - זה בדיוק מה שאני אומר. את 1.73 ורוצה 1.75+? סבבה, לגיטימי, מקבל את זה בהבנה לגמרי. מי שכותבת דבר כזה כנראה גם לא תפסול מישהו שבגובה שלה. את 1.55 ויש לך דרישת סף של 1.80+? לדעתי זה מוגזם (ושוב, דווקא 1.80 כאילו זה איזה מספר קסם. בארה"ב זה 0'6 שהם 1.83, סתם מספר בלי משמעות מאחוריו).

לגבי החלק הראשון - פספסת את הפואנטה. אם רואים את כל הגוף בכמה זוויות, זה מספיק בשביל להחליט אהבתי/לא אהבתי (תרתי משמע), בלי לדעת איזה "מספר" עומד מאחורי זה. סתם בשביל ההמחשה:

Screenshot (Sep 3, 2016 23_09_48).jpg

עריכה אחרונה על ידי Blaz00r
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מי כמונו יודעים שתמונות יכולות לבלבל. חסרות בחורות שנראות מדהים בתמונות אבל במציאות אתה מגלה כמה הן כשרוניות בצילום ופוטושופ? גם אם אהבת את התמונה, לא בטוח שזה מה שתקבל במציאות.

בגלל זה נתונים אמיתיים תמיד טוב, אבל מי שיש לו שכל שופט לפי התמונה הכללית. בתכלס זה סינון שעובד לטובתך. למה שתרצה להיות עם כזו עמה? בטח היא מהאלה שמחירי הדלק לא משפיעים עליהם כי מתדלקים תמיד ב100 שקל.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

האמת שאני תמיד אוהב לעשות תיאום ציפיות לפני דייט -במיוחד בשביל מקרים כמו מה שהיה לי, למרות שחלק מהחברים אמרו לי לא לגלות את החסרונות שלך לפני שאתם נפגשים, ככה אתה נותן לה סיבה לפסול אותך עוד לפני שהיא תגלה את היתרונות אצלך.

יש בזה משהו, על אף שהפעם זה לא עבד.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם
אתם לא נותנים לטבע לעבוד... תיאום ציפיות וכן הלאה.

הלו! זאת לא פגישת עבודה!

אם יש כימיה מה טוב, אם אין? בהצלחה.

לצערי, היום, דייט נהיה בדיוק כמו ראיון עבודה.

למעשה, אפילו בראיון עבודה אני מרגיש פחות ראיון עבודה מאשר בדייט.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם
יש על זה מים מפורסם, רגע...

מצאתי

46c38cee23718d984065c72702488a06.jpg

I'm fat, you're ugly.

I can diet.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...