Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
וואו, נסחפת קשות.

אני אישית עבדתי בניקיון בתים בזמן הלימודים ואם תראה אותי בעבודה למרות שאני יכול ללכת עם חליפה ועניבה אני עם בגדי עבודה עם כתמים של עבודה. אני ממש לא רואה פחיתות כבוד בשום עבודה. להרויח את לחמך בעמל כפיך זה תמיד מכובד.

התגובה באה להמחיש איך אנשים תופסים מקצועות "פחותי ערך" (המרכאות הן כי אין מקצוע פחות ערך. זה שמנקה אצלי במפעל לא פחות חשוב ממני. נכון שיותר קל למצוא לו מחליף ברמה הפרסונאלית אבל הוא והתפקיד שהוא ממלא לא פחות חשובים) ומתייחסים אליהם בזלזול כמו אותה אמירה מטומטמת של סילבן שלום שצעק ללפיד שהבן שלך ילך להיות פחח.

יש לי שתי בנות שיודעות מגיל 0 שאם יש מנקה בקניון אז נותנים לו לעבור ולא דורכים איפה שניקה, גמרתן לאכול במקדונלד אתן תאספו את המגשים והלכלוך והגדולה שהגיעה לגיל 14 עבדה אצלי בחופש כמו כל אחד אחר בלי שום הנחות.

קבל את התנצלותי, בהודעתך הראשונה בנושא לא הבנתי אותך (בכל זאת, אתה חייב להודות שהיא רחוקה שנות אור ממה שכתבת פה).

אחד הדברים שמרתיחים אותי במיוחד הוא זלזול באנשים עובדים.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אני תוהה - במדינות שבהן הזנות חוקית והזכויות מעוגנות בחוק, האם לשכת אבטלה יכולה לשלוח מישהו לעבוד בזנות?

פורסם
כל אחד ואחת (יש במקצוע הזה גם גברים) עושה את החשבון שלו אם להיכנס לעולם הזה או לא בדיוק כמו שכל אחד עושה את הבחירה שלו אם לנגוע בסמים או לא.

זו הדוגמא שלך לבחירה חופשית? סמים?

מושג שכולל חומרים כ"כ חזקים עד שאנשים יאבדו צלם אנוש, רק כדי להשיג את המנה הבאה.

חומרים שאסורים בחוק, ע"י כל מדינה בתבל.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

פינדר, אז שנה את המילה סמים לאלכוהול שכן חוקי אבל ההתמכרות הפיזית אליו הרבה יותר קשה מהסמים הלא חוקיים.

אתה נדבק לזוטות במקום לעיקר. יש פיתוי ויש אנשים שמתפתים. זה נכון לכסף המהיר בזנות, להימורים, לסמים, לעבודות ברמת סיכון גבוהה וכו'.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מניסיון לא מועט באתר הכרויות (OK), רוב הבחורות המוחלט, מחפשות משחקים, כי הן אחרי פרידות ממערכות יחסים ומעוניינות להרגיש נחשקות.

בסופו של דבר, רק התמונות קובעות. אני לא רושם שום דבר ופשוט מקפיד לשים תמונות איכותית. רק ככה אפשר להתחיל שיחה. אני שולח "היי, מה קורה?" ולא יותר מזה, כי אם הבחורה רוצה לענות, היא תענה לכל דבר.

אני מאמין לא קטן בטינדר בתור פתיח טוב להיכרות, אבל לא יצאה לי מערכת יחסים רצינית משם.

ככה זה בדרך כלל עם רובן (אכן יש כמה יחידות סגולה שחורגות לטובה)

בהתחלה עפות על עצמן,לא עונות לשום הודעה אלא אם כן כתבת מגילה או משהו דומה.

כשאין בנמצא כאלה,אז מתפשרות ועושות חיפוש בין כל ההודעות איזה הכי שווה.

אם אין בנמצא גם מזה,אז משיבות למישהו אקראי וזהו.

נ.ב גם אם תכתוב הודעה מושקעת,לא מן הנמנע שהיא תגיב חזרה ב"היי" מעפן (ועוד תצפה שתפתח איתה שיחה...)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חברה שלי הראתה לי איך נראה פרופיל של בחורה באתר הכרויות (okcupid). חוץ מכמה תמונות היא לא השקיעה וכתבה פרופיל מפורט, רק דברים בסיסיים. היו לה בערך 150 הודעות פרטיות מגברים ועוד איזה 400 צפיות בפרופיל מהפעם האחרונה שהיא נכנסה לזה. אין סיכוי שאפשר לשבת לקרוא את הכל ולענות לכל מי שנראה לה נורמלי. זה לא הגיוני.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
חברה שלי הראתה לי איך נראה פרופיל של בחורה באתר הכרויות (okcupid). חוץ מכמה תמונות היא לא השקיעה וכתבה פרופיל מפורט, רק דברים בסיסיים. היו לה בערך 150 הודעות פרטיות מגברים ועוד איזה 400 צפיות בפרופיל מהפעם האחרונה שהיא נכנסה לזה. אין סיכוי שאפשר לשבת לקרוא את הכל ולענות לכל מי שנראה לה נורמלי. זה לא הגיוני.

אפשרי מאוד,אך העצלנות גוברת על השכר הישר.

גבר נורמלי יסתפק גם בהודעת "לא,תודה",וזה גם יוציא את הבחורה יותר מכובדת מאשר התעלמות גורפת.

במקום לשבת על הטיפשפון חצי יממה,שתפנה העלמת-חן שעה (או פחות) ותגיב.

אבל על מה אני מדבר..בתור עמי אני חי.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למי יש כח לענות על 150 הודעות כל שבוע, כשרובן זה "היי"?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עזבו שטויות.

כל המשחקים המטופשים האלו שחינכו את הבנות לקבל מגברים הודעות מיוחדות כדי להתייחס, WTF??

אני עם האחרונה מהסופר שלא יצא, כתבתי לה אחרי כמה נסיונות ברמיזות\עקיפין שהיא מאוד מצאה חן בעיניי ושרציתי להתחיל איתה כמה פעמים ועוד כמה שטויות.

קיבלתי אחלה תגובה (אולי כי היא בחורה טובה) והיא הוחמאה למרות שלא יצא מזה כלום לפחות באתי ישירות.

עלאק לא לכתוב לבחורה פעם ראשונה בחיים שאתה מכיר\כותב לה "היי, או מה קורה".

אגב, גם אני לא הייתי רוצה לקבל משחקים מבחורות , מי אנחנו הגברים בכלל ?! בואו ישירות וזהו!

עכשיו אל תגידו "חייב ריגושים". ריגושים יהיו בהמשך, מי שכתב כאן שאם הוא או היא מעניינת, מה זה משנה מה ההודעה תהיה...

פורסם

אושריקו

הבעיה היא לא בדיוק ב"היי מה קורה?". הבעיה היא שההודעה הזאת, בפני עצמה, לא מוציא אותך מהעדר. אני בטוח שאם אתה נראה מיליון דולר לדוגמא, אז יענו לך גם על "היי מה קורה".

ולכן נולד הצורך של "להיות יצירתי". אם אתה נראה ממוצע, מרגיש ממוצע, מרויח ממוצע ומתאר את עצמך כממוצע, לא נשאר לך אלה לנסות "להרשים" אותה בהודעה הראשונה שלך, בין אם זה "אבא שלך גנן" או מגילה על כמה יפה השיער שלה בתמונה השניה ושזו הייתה אהבה מסוויפ ראשון.

בנימה זו אחזק את Black Joker. מספר בחורות שענו לי באתרי הכרויות, היו למעשה אחרי פרידה.

מחזק גם את ezuf. גם אם תעניין אותן, יש סיכוי לא רע שהן יענו "היי" ואז אתה כאילו תקוע כי שאלת שאלה, והיא ענתה לך "היי" ועכשיו אתה צריך שוב לפתח את זה לשיחה. ועוד יותר מעצבן שהשיחה פתאום הופכת למין תחקיר משטרתי. אתה שואל שאלה, מנסה לפתח נושא, והיא כאילו מעוניינת לדבר אבל רק עונה לך ולא ממשיכה את השיחה.

אבל היי, אני שוב מתלונן.

פורסם

אני חושב שאחד הדברים שהבנתי רק לאחרונה הוא פשוט לא לרדוף ולא להתאמץ. אני באמת לא יודע מה עובר על בחורות שם. יש בחורות שפונות אלי, אומרות שישמחו להכיר וכו'. אנחנו מתחילים להתכתב והבחורה עושה טובה שהיא מדברת, אני כותב מגילה, היא עונה לי ב "כן". אני שוב כותב מגילה, היא עונה לי ב "וואלה". למדתי פשוט לשחרר, רואה שזה לא זורם, מפסיק לכתוב ולהתאמץ. הן כנראה חושבות שזה שיש להן 300 הודעות באינבוקס אומר שהן מבוקשות מאוד אז לא צריך להתאמץ. אחת ל... אני נתקל בבחורה שהשיחה פשוט קולחת ואני מרגיש שזה טבעי ואני לא צריך להתאמץ, אלו השיחות הטובות באמת.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

פורסם
אושריקו

הבעיה היא לא בדיוק ב"היי מה קורה?". הבעיה היא שההודעה הזאת, בפני עצמה, לא מוציא אותך מהעדר. אני בטוח שאם אתה נראה מיליון דולר לדוגמא, אז יענו לך גם על "היי מה קורה".

ולכן נולד הצורך של "להיות יצירתי". אם אתה נראה ממוצע, מרגיש ממוצע, מרויח ממוצע ומתאר את עצמך כממוצע, לא נשאר לך אלה לנסות "להרשים" אותה בהודעה הראשונה שלך, בין אם זה "אבא שלך גנן" או מגילה על כמה יפה השיער שלה בתמונה השניה ושזו הייתה אהבה מסוויפ ראשון.

בנימה זו אחזק את Black Joker. מספר בחורות שענו לי באתרי הכרויות, היו למעשה אחרי פרידה.

מחזק גם את ezuf. גם אם תעניין אותן, יש סיכוי לא רע שהן יענו "היי" ואז אתה כאילו תקוע כי שאלת שאלה, והיא ענתה לך "היי" ועכשיו אתה צריך שוב לפתח את זה לשיחה. ועוד יותר מעצבן שהשיחה פתאום הופכת למין תחקיר משטרתי. אתה שואל שאלה, מנסה לפתח נושא, והיא כאילו מעוניינת לדבר אבל רק עונה לך ולא ממשיכה את השיחה.

אבל היי, אני שוב מתלונן.

העניין הוא שאני מודע לכך שצריך להרשים וכל השטויות האלו ולצאת מהעדר.

אני לא מוכן לקבל את הדבר הזה, מרגיש לי אידיוטי למדי במקום להיות ישיר בלי משחקים.

אגב, הרבה בנות יגידו לך שהן שונאות משחקים ובפועל הן רוצות את זה... הגיון של אישה נו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...