Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה ברור, אתה לא תשכנע אותי בלי נתונים, ואתה לא תשוכנע כי ככה זה. ההודעה לא מכוונת אליך אלא לשאר האנשים שמעניינת אותם עוד נק' מבט.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הסברתי כבר למעלה למה זנות חוקית היא עדיין בעיה. אתה יכול להוסיף לזה שזנות חוקית מגדילה את הביקוש ולכן מגדילה סחר בנשים, שהיא לא פותרת את הבעיה של סרסורים, שהיא מנצלת נשים (אף אחת לא רוצה למכור את הגוף שלה. הם עושות את זה כי נותנים להן הרבה כסף) ושהמשטרה לא לוקחת פשעים נגד זונות ברצינות ואם הזנות תהיה חוקית, המשטרה בכלל לא תעשה כלום.

רוני, בעולם אוטופי אין זנות ואין בה צורך אבל אנחנו לא חיים בעולם כזה. התורך קיים הן מצד הזונות והן מצד הלקוחות כשברור לחלוטין ששני הצדדים נמצאים שם כי נאלצו להגיע לם ולא בחרו את זה מבחירה מודעת וחופשית (אבל מצד שני גם אף אחד לא רוצה לטאטא רחובות או להיות סניטר בבית חולים).

אפשר להילחם בזנות דרך הלקוחות והזונות עצמן ולגרום לעולם תחתון אפל ורע לכולם כשברור שהתופעה לא תיעלם ואפשר להסדיר את הזנות ואז לזונות יהיה למי לפנות, ב"ל, בריאות ואבטחה בדומה למה שקורה ברוב אירופה והלקוחות יוכלו להגיע תוך התמודדות עם הסטיגמה הציבורית אבל בלי החשש משוד, תקיפה ומעצר.

אתה בטח יודע מה קרה בארצות הברית כשניסו להילחם באלכוהול שהוא סם מאוד מסוכן עם השפעות קשות מאוד הן חברתיות והן בריאותיות. לא רק שהצריכה לה היתה יותר קטנה אלא נוסף שם פשע מאורגן וסיכון בריאותי עוד יותר גדול.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אילו נתונים? שוב - אני מדבר על התרשמות בלתי אמצעית של מי שבא במגע עם זונות, ולפני שהבדיחות רצות - לא במגע מיני. לרוב מי שמציג כאן בשרשור את נקודת המבט הנגדית, לדעתי כמובן, אין את הפרספקטיבה הזאת. אז אכן לא אפריך את הנתונים שלך, תמשיך לחשוב כמו שאתה חושב והעולם (כולל הזונות) כמנהגו ינהג, כמו שהוא עושה מאז בריאת העולם/המפץ הגדול.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

נהג לילה,

הטיעון הזה מוכר.

גם הירואין הוא צורך של אנשים, שאף מדינה לא הצליחה למגר. רוצה למסד את השיווק וההפצה שלו?

איך אפשר למסד מקצוע שהעובדות בו חייבות מנה בשביל להעביר את היום? מקצוע שאי אפשר לפרוש ממנו. היית שולח את הבת שלך לעבוד בזה? היית נותן לבן שלך להתחתן עם מישהי שמימנה כך את הדוקטורט שלה (קלישאה חביבה)?

איזה מסר זה מעביר לילדים שלנו? שגוף של אישה הוא סחורה?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

טיעון הבת הוא דמגוגיה ידועה. יש לא מעט מקצועות אחרים בהם לא ארצה שהבנות שלי יעבדו גם בלי קשר לזנות. גם טיעון הנרקומניה, שנפוצה בעיקר אצל זונות רחוב ופחות אצל היתר, והן לא הרוב.

זה לא שהכל ורוד בזנות, אבל כמו שלא הצליחו למגר אותה באף תרבות מעולם, כך זה לא יצליח גם בעזרת התחסדות.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
נהג לילה,

הטיעון הזה מוכר.

גם הירואין הוא צורך של אנשים, שאף מדינה לא הצליחה למגר. רוצה למסד את השיווק וההפצה שלו?

איך אפשר למסד מקצוע שהעובדות בו חייבות מנה בשביל להעביר את היום? מקצוע שאי אפשר לפרוש ממנו. היית שולח את הבת שלך לעבוד בזה? היית נותן לבן שלך להתחתן עם מישהי שמימנה כך את הדוקטורט שלה (קלישאה חביבה)?

איזה מסר זה מעביר לילדים שלנו? שגוף של אישה הוא סחורה?

הרואין הופך לצורך רק אחרי החשיפה הממושכת אליוץ יצר מיני הוא מושרש בטבע האדם ופורץ כמו רעב, עייםות וכו' (כשכמובן ניתן להילחם בו אבל בניגוד לסם או אלכוהול גם אם תילחם בו שנים הוא לא יעבור אלא אולי תלמד לחיות עם החסך).

ממש לא כל הזונות נרקומניות וזונה לא מוכרת את גופה אלא מוכרת שירות. גם רקדנית מוכרת את גופה באותה המידה.

נכון שזה מקצוע יותר קשה נפשית ונכון שהסטיגמה החברתית שונה אבל עדיין אם היא עושה את זה מבחירה ובאופן מודע תוך זכות מלאה לסרב ללקוח הבחירה היא שלה.

למה אתה גם חושב שזה מקצוע שאי אפשר לפרוש ממנו?

עריכה: אני לא שולח את הבת שלי לעבוד אלא היא בוחרת במה לעבוד. אם היא תבחר בזנות ברור שיהיה לי מאוד קשה עם זה ואנסה לשכנע אותה לא לעשות את זה אבל היא תישאר הבת שלי ואמשיך לאהוב אותה בדיוק כמו היום.

אין לי בנים אבל אם היו והם היו בוחרים במישהי שהיתה בערבה נערת ליווי לא היתה לי בעיה עם זה. אם הייתה עוסקת בזה באופן פעיל הייתי מנסה לשכנע אותם לא לעשות את זה.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כי הוא ניזון מכתבות מגמתיות ומחקרים מטעם.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
באיזו עוד "עבודה" צריך מנה של סם, רק בשביל להעביר את היום?

נסה לעבור משמרת כפולה בסופר או קו ייצור במפעל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

פינדר,

מציע לך לשאול את עצמך שתי שאלות:

1. מהי המטרה

2. האם המטרה ברת ביצוע

במקרה שלך אני מניח שהתשובה ל1 היא מיגור הזנות באופן טוטאלי, אבל כשמסתכלים על תרבויות בכל העולם מגלים שזה *כנראה* לא בר ביצוע, יש ה-מ-ו-ן סימוכין לכך (סימוכין: לא חבר שלי מ[X] סיפר לי שזה לא עובד, אלא נתונים על קבוצת מדגם אמיתית).

במקרה שלי, התשובה ל1 היא סיוע מירבי לרווחת הזונות (ובשאיפה: סיפוק הכלים עבורן כך שיוכלו גם לצאת מהמעגל הזה), מיסוד הזנות הוכיח את עצמו בכמה מקומות ובכלליות זה נראה לי הרבה יותר ישים ואפקטיבי מאשר הפללה, ברמה הביצועית ולא ברמת ה'וואי איך בא לי שאנשים לא ינצלו נשים יאללה בוא נכניס אותם לכלא'.

בשאיפה, באמצעות ה1 שלי, יהיה אפשר עם הזמן להגיע ל1 שלך.

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אשרי המאמין. סיכוי, כמובן, אין. אבל חלומות זה טוב.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

זו הפואנטה, כן/לא סיכוי לך תדע (פעם גם לא היה סיכוי שיפסיק רצח על כבוד המשפחה, אבל זה השתנה, אני בניגוד אליך לא יודע בבטחון מלא מה יהיה בעתיד אלא רק יכול להעריך), ולמען הסר ספק אני מסכים איתך שהסיכוי מזערי - וזו בגדול הפואנטה של הדברים שלי: לא חייבים ללכת על 'הכל או כלום', אפשר לעשות זאת בצעדים, והצעד הראשון הוא לסייע למי שזקוק לסיוע (במקרה הזה, רוב הזונות, לפי נתונים סטיסטיים שנאספו מרוב המחקרים שנערכו).

כן כן, "מחקרים מטעם", הרבה מהם שמציגים תמונה דומה כשמצליבים. כמובן שזה לא קביל כמו דעה של חבר אלמוני מהמשטרה שטוען שרובן המוחלט של הזונות עושות זאת בשביל כסף, או חבר אלמוני מהמוסך שטוען שכל האיטלקיות לא אמינות כל הרובוטיות זה חרא ואל תאמין לנתונים אחרים כי זה הכל 'מטעם'.

פורסם

לא קשור למשטרה ולא קשור לחבר אלמוני. אבל שוב - חופש הביטוי וחופש האמונה. אתה בהחלט חופשי להאמין שאני מדבר שטויות ולבטא את זה, מה גם שגוגל תומך בך. זה שהיסטורית זה לא מסתדר? נו מילא, גוגל גובר.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

זה תחום אפור, יש ויש.

וכאשר זה גרוע ובכפיה, זה גרוע מאוד וסבל רב.

חבר משותף שלנו.. הסופר והמרצה באוניברסיטה העברית ד"ר גדי טאוב.

כתב על כך מאמר ואז המשיך בתחקיר אשר ארך כ 3 שנים.

ולבסוף יצא כספר (הספר מתבסס על המציאות, אבל נכתב כספר רומן דרמה עם עלילה אשר פיתח הסופר)

- אלנבי - על עולם המועדונים והזנות באזור רח' אלנבי בת"א.

יותר מאוחר, הספר הופק לסדרת דרמה ידועה על המרקע - אלנבי. (הסדרה מאוד מעניינת )

נהלנו הרבה שיחות על הנושא, כאשר מתוך התחקיר היה ברור לו כי חלק מהבנות, צובעות בוורוד את העיסוק.

מעין העידוד העצמי הידוע, כמו הרוכש רכב, המשבח על-אף התקלות הבעיות והאלטרנטיבות.

ומנגד - היו בנות אשר ראו בכך עיסוק לגיטימי להכנסה כספית, והתקדמות עצמאית בחיים.

חלקם סטודנטיות אשר רצו לשלם את הלימודים, ואחרות אמהות חד-הוריות עם ילדים קטנים.

המוגבלות מבחינת שעות העבודה.

וחלקן כתוכנית כלכלית לאספת הון-עצמי לפתיחת עסק כל-שהוא.(קבלת עצמאות על חייהן)

נקודה שעלתה בתחקיר, כי יש הרבה צרכני זנות/ליווי אשר הבחורות מרגישות כלפיהן גישה אחרת..

כגון מבוגרים אשר מחפשים חברה וחום אנושי לאחר פטירת הרעיה, נכים ומוגבלים.

ובמיוחד נכי-צה"ל צעירים אשר חוששים או נדחים ממבט ראשון.

וגם בחורים צעירים ללא בטחון עצמי או גישה לבחורות או לחברים בכלל - והמגע עם בחורה גם אם בתשלום.

מעודד אותם, ועוזר ללמידת מגע עם אחרים בחברה.

יש גם לכך מגבלות - מאחר ולא כל הבנות התייחסו כך לעיסוק, את חלקן זה לא היה מעניין.

הן הגיעו לעיסקה נקובה בזמן וזהו.. (באתה לזיין, או לזיין לי ת'מוח)

גם לא תמיד אפשר לדעת אם העזרה לבחורים חסרי הביטחון באמת עזרה -

מאחר ויש אפשרות, כי זו מערכת היחסים אשר הם יאמינו כי היא הנכונה, ומאוד תלוי עם איזו בחורה הם היו.

לגבי נכים ומבוגרים, שם רובן הרגישו כי המגע והעיסקה היה נכון, הן הרגישו כבעלות ערך רב.

הן לא חששו, הן אלו אשר הרגישו מובילות הן מבחינת יחס הלקוחות, והן כי חברתן היא חשובה.

ובמיוחד ההזדהות עם הלקוחות, מבחינת היכן הילדים של המבוגרים, ומדוע הם לא עוזרים במציאת חברה לאב.

לגבי הנכים, שם הן הרגישו כי הן מבצעות שליחות.. אם אני לא אהיה אתו, מי כן תהיה אתו.

(דבר ידוע הוא, הזדהות והבנה של חלש עם חלש ממנו)

ובמיוחד עם נכים צעירים כגון נכי-צה"ל, אשר שם זה לווה בכעס על החברה והמערכת המטפלת.

אשר זנחה אותם בתחום זה, אין להם חברה נשית, מטפלים בבעיות רפואיות ובתמיכה כלכלית בלבד.

(זה לא תמיד נכון, בעבר אגף השיקום תמך בכספים לנכי-צה"ל לשימוש בשרותי ליווי.

הדבר נודע לפעילי זכויות הנשים, והאישור בוטל - אפשר כי זה עדיין מתבצע .. .בשקט )

כך כי יש הרבה אפור..

ובחורה אשר שם שלא מרצונה, זו כפייה וחיי סבל והריסת כל סממן של אדם בעל-ערך.

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

היסטורית לא מסתדר? הא? קצת התבלבלת בטיעונים רומן. אני לא זה שטען שזנות זה בר מיגור, אלא שהנתונים מצביעים על כך שרובן מגיעות לתחום ונשארות בו ממקום של מצוקה ולא בצע כסף.

אתה כמובן מוזמן להאמין ש"חבר שלי אמר" זה חזק יותר ממחקרים, זה נותן לך גם את האולטימייט טול להאמין בכל דבר בעולם, שזה נוח רצח.

רק שים לב שהתת דיון בינינו התחיל דווקא *בגלל* שאני נתתי משקל לדברים שלך ותהיתי האם יש לך סימוכין לטענה מעניינת שלך, אז היסטורית, הטענה שלך ש"אני חושב שאתה מדבר שטויות" לא ממש מחזיקה מים... שים לב שאת הבחור הנוסף שאמר זאת לפניך לא שאלתי כלום, כי הוא (להערכתי) אכן דיבר שטויות.

פורסם

די נו, כאילו חייבים מנה בשביל זה.

אני מכיר כמה נערות עובדות, הכרות אישית ולא בתור לקוח (מגורים בלב הוליווד ובילוי במקומות הנכונים), הרוב עם ראש על הכתפיים.

Sent from my 6045O using Tapatalk

haters will hate

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...