Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ראבק, פעם גברים היו גברים...

היום... קשה לי, כואב לי, אני לא מספיק טוב, שמן, רזה, מכוער וכו' וכו'. גבר שמרחם על עצמו, מוותר לעצמו ולא שואף להשיג את מה שהוא רוצה אלא מתבכיין ומביא תירוצים למה זה ככה שלא יתפלא שהוא לא מצליח למצוא את החצי השני שלו. גם נשים נמשכות להצלחה בדיוק כמו גברים. ולא, הצלחה זה לא בית ומכונית.

מכרה סיפרה לי פעם על חיי הדייטים - מגיע בחור, הכל טוב ויפה, מדברים, צוחקים וכו'. ואז הוא מוציא משפט: " את גדולה עלי " / " אני לא אצליח להתמודד איתך" כאשר הכוונה היא מתלבשת טוב, נראית טוב ואינטלגנטית... מבחינתו לא בליגה שלה ואין טעם בכלל "להילחם" על ליבה.

דפוק ? כן. אמיתי ? כן.

Veni Vidi Vici

פורסם
https://en.wikipedia.org/wiki/A-Grade_Investments

https://angel.co/a-grade

https://grow.acorns.com/2016/01/ashton-kutcher-on-the-best-investments-you-can-make-in-2016/?utm_expid=112762441-2.rGSe53ABTXCq92NWSCX__w.0&utm_referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.co.il

http://www.businessinsider.com/ashton-kutcher-best-investment-2016-1

*VC... ברור שהוא לא לבד בקרן ולא קוראים לה "אשטון קוצ'ר השקעות". (לפני החברה הוא נחשב ל"אנג'ל"- משקיע בודד ששם כסף במשהו שמעניין אותו בניגוד לחברה שעושה ניהול סיכונים ויש לה אג'נדה לטווח ארוך)

יוסין בולט אצן אולימפי שבמשך שנים מביא את הגוף שלו לקצה היכולת. סיכוי סביר שהוא בריא מעל לממוצע. לא צריך תואר בביולוגיה ולא במולקולרית.

WTF? איך הגענו לאשטון קוצ'ר? לא דיברת על בולט בנוגע ל-VC?

ובולט אולי בריא כי הוא שומר על כושר אבל זה לא הופך אותו לפחות או יותר רגיש למחלות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
בקשר לזנות, היה פה מישהו שחושב שהבחורות שם נמצאות בכח ומאיימים על החיים שלהן שיעסקו בזה וכו, זה כל כך הרבה שטויות ורואים שאין לך מושג חבר. הבנות שאני מכיר באו לעבוד בזה כי הן רוצות להרוויח 40-50 אלף שח בחודש ולחזור אחרי חודשיים לאוקראינה ולקנות דירה או שתיים. אף אחד לא נמצאת פה בכח, כולן ידעו מה הן באות לעשות ובעצם גם שם הן עסקו בזה רק ששם משלמים 80 שקל למפגש ופה 400-500. כולן מבסוטיות מהכסף שהן עושות וכולן בוחרות את הלקוחות שלהן. אם לא בא לה היא לא נכנסת איתך לחדר. מה שאתה מתאר זה משהו אולי שהיה פעם או קיים במדינות עולם שלישי.

עוד משהו קטן....הבחורות היום לא שונות בשום דבר מנערות עובדות, כולן מסתכלות על הארנק שלך לפני שמתסכלות עליך, הבחורות היפות זה בטוח, הלא יפות מתפשרות כי לא רוצות להיתקע לבד למרות שבארץ יש גם ביקוש לכאלה אז הן תפסו תחת.

תשמע,

אני מניח שזה לשפוך מילים לריק. אבל אני אנסה.

אתה באמת מאמין במה שכתבת?

אתה באמת חושב שלבוא לעשות קופה זה הסיפור? אולי יש נשים שעושות 50 אלף בחודש מזנות. בטוח שלא הנשים המבוגרות שעומדות בצמתים. העולם הזה לא מורכב רק מיפיפיות על עקבים שהולכות לארוחות ערב אלגנטיות ואז מזדיינות בכיף בשביל אלף דולר ומעלה. אלה מנשים קשות יום, מושפלות, מסוממות, נאנסות, שבאים אליהן בדרישות אינסופיות, ואז גוערים בהן כשהן לא בולעות.

אף פעם לא תשמע ילדה אומרת "כשאני אהיה גדולה אני רוצה להיות זונה". נחש למה? כי אף אחת בריאה בנפשה לא עושה את זה מבחירה. (לא עברתי זונה-זונה ובדקתי, יכול להיות שיש כאלו. אני בספק). האימג' שמציירים לנו בראש של ילדה בת 19-20 שרק צריכה לממן לימודי רפואה אז היא הולכת להיות זונה, הוא לא פחות מאשר שקר.

וגם מי שכן נכנסה לזה מהסיבות הנאיביות האלו, כנראה ברחה כל עוד נפשה בה. אם היא יכלה.

תן לי לצאת פמיניסט מוזר שניה, ולהציע לך (אם בא לך, כן? זה כנראה יבאס אותך) להכנס לקבוצת פייסבוק שנקראת

when he pays

מעלים לשם ציטוטים מתוך אתרי אינטרנט ופורומים שמטרתם היחידה היא החלפת חוויות ורשמים, ומתן המלצות על זונות כאן בארץ.

קל מאוד לעצום עיניים ולהסתכל רק על ההצגה. על הפאן, על הזיון, על הפשטות, על הזמינות.

אבל זה קל רק לצד אחד במשוואה.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
ראבק, פעם גברים היו גברים...

היום... קשה לי, כואב לי, אני לא מספיק טוב, שמן, רזה, מכוער וכו' וכו'. גבר שמרחם על עצמו, מוותר לעצמו ולא שואף להשיג את מה שהוא רוצה אלא מתבכיין ומביא תירוצים למה זה ככה שלא יתפלא שהוא לא מצליח למצוא את החצי השני שלו. גם נשים נמשכות להצלחה בדיוק כמו גברים. ולא, הצלחה זה לא בית ומכונית.

מכרה סיפרה לי פעם על חיי הדייטים - מגיע בחור, הכל טוב ויפה, מדברים, צוחקים וכו'. ואז הוא מוציא משפט: " את גדולה עלי " / " אני לא אצליח להתמודד איתך" כאשר הכוונה היא מתלבשת טוב, נראית טוב ואינטלגנטית... מבחינתו לא בליגה שלה ואין טעם בכלל "להילחם" על ליבה.

דפוק ? כן. אמיתי ? כן.

מסכים איתך. עברתי את השלב הזה בעצמי. אומנם מעולם לא אמרתי לבחורה ש"היא גדולה עלי" (אלה אם היא הייתה באמת גדולה עלי, יעני במשקל כן? סתם סתם). אבל כן היה לי שלב בחיים שהייתי "מרחם" על עצמי. ואז פשוט שמעתי איך זה נשמע מהצד שגבר יושב בבר עם בחורה ואומר דברים כמו "אני סתם סמרטוט" "אני אפילו לא יפה" "למה שמישהיא תיצא איתי בכלל" והבנתי עד כמה עלוב זה נשמע.

מאז אני פשוט מציב לי כל מיני מטרות בחיים ושואף אליהם. בין אם זה בעבודה, בספורט או עוד כל מיני דברים. הקטע הוא שמבחינת זוגיות, שום דבר לא השתנה. זה לא שפתאום ניהייתי מגנט לבחורות. ולכן שאלתי איפה מחפשים בחורה, בשביל לקבל כל מיני טיפים ורעיונות. אולי הגישה שלי דפוקה, אבל אני מסתכל על דייטים כמו אל כל דבר בחיים. אם אני לא יודע איך לתקן רכב, אני שואל. אם אני לא יודע איך לעבור ראיון עבודה, אני שואל. ואם אני לא יודע איך להשיג דייט, אני שואל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לא מעט קבוצות תמיכה לנשים שעבדו בזנות ויצאו מזה. כדאי להסתכל שם כדי להבין את הבעייתיות בתחום הזה.

בוודאות יש גם זונות שעושות את זה מרצון ומרוויחות בוכטות, הן מיעוט ככל הנראה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
WTF? איך הגענו לאשטון קוצ'ר? לא דיברת על בולט בנוגע ל-VC?

ובולט אולי בריא כי הוא שומר על כושר אבל זה לא הופך אותו לפחות או יותר רגיש למחלות.

אנערף

אם כבר לוקחים יכולת פיזית בתור "שלמות" אז אשטון איטון הוא דוגמא יותר טובה.

ו... כן זה כן. נראה לך שאם הגוף שלו לא היה מתפקד 100% (כולל מערכת חיסונית, למרות שפחות התכוונתי לזה. יותר בכיוון עצמות חלשות, בעיות בכבד וכאלה) הוא היה יכול לשמור על רמה כזו של כושר לאורך כל כך הרבה שנים?

אבל בוא נחזור לדיון.

זנות?!?!?!

קראתי לפני כמה שנים שכשמדינות מיסדו חוקית את העניין המצב השתפר כי אנשים העדיפו ללכת למקומות מפוקחים (כולל בדיקות רפואיות) אז הפשועה בתחום ירדה משמעותית (סימום, כפיה וכו'). בנוסף אם המקום מסודר אז גם הבחורות מעדיפות כי יש כללים ברורים עם תפריט מוגדר ובאונסר בגודל מקרר שאוכף.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

אני מסתכל על הכותרת של השרשור -

נמאס לי להיות רווק - איפה למצוא את האחת?

ומסתכל על ההודעות האחרונות, ואני בהלם. אם הבחור לא היה קורא את השרשור והיה חוזר עכשיו לפורום, היה חושב שממליצים לו ללכת לזונה.

פורסם
ואם אני לא יודע איך להשיג דייט, אני שואל.

אולי אתה שואל את השאלה הלא נכונה.

השאלה היא לא איך להשיג דייט, אלא איך ליצור קשר שיכול להתפתח למשהו מהותי בחיים?

קודם כל, אם אתה יודע בכלל לראות במישהי פוטנציאל?

אתה רואה מישהי או יוצא איתה ובא לך להמשיך קשר?

האם הקושי הוא לפתח את הקשר עם מישהי שדווקא מצאה חן בעיניך?

כלומר, יש פה עניין של כישורים חברתיים.

אני מכיר מספיק אנשים שהם לא דוגמנים, שפשוט יודעים ליצור קשר ולהחזיק אותו. כמו כל מיומנות, יש כאלו שזה בא להם טבעי יותר ויש שלא, אבל זה משהו שלגמרי אפשר לשנות.

בהתחלה זה דברים פשוטים. לדעת לחזר. לדעת להקשיב. למצוא דברים משותפים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

falou

אני משאר, שהקושי הוא קודם כל להתחיל בכלל אינטרקציה כלשהיא. בין אם זה בגלל אורח חיים חסר בחורות, ובין אם זה בגלל כישורים חברתיים.

וזו אולי השאלה שהייתי צריך לשאול - איך לפתח אינטרקציה עם בנות המין היפה. כי כמו שאמרת, אני זה שנופל בקטגוריה של "זה לא טבעי אצלי".

פורסם

אם החוגים שלך כעת לא מספיקים אין מנוס משינוי.

לך לסופר אחר לקניות, לך לטייל עם הכלב בפארק, צא לריצה בערב, צא לפאב. יש מלא מקומות שבו אתה פוגש נשים, אבל לפעמים אנחנו לא מצפים למצוא בהם זוגיות, כי מראש המוח לא מכוון לכך.

אפילו לך תסתובב באוניברסיטה/מכללה קרובה לביתך ותתחיל עם כל מה שזז.

בקיצור, חוגים לאינטרקציה זה משהו שתצטרך לייצר לעצמך.

מהרגע שזיהית, אין מנוס מלגשת ולהגיד שלום בקצרה. בד"כ תוך 3 שניות מבינים כבר מה יהיה.

לכל הממורמרים, ציטוט שחבר פעם אמר: הדבר היחיד שמראה חיצוני משפיע עליו זה כמה פעמים תשמע "לא" עד שתשמע "כן".

*טיפ זה מותנה בכך שאתם מסודרים באופן סביר ומצבכם ההיגייני תקין.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אנערף

ו... כן זה כן. נראה לך שאם הגוף שלו לא היה מתפקד 100% (כולל מערכת חיסונית, למרות שפחות התכוונתי לזה. יותר בכיוון עצמות חלשות, בעיות בכבד וכאלה) הוא היה יכול לשמור על רמה כזו של כושר לאורך כל כך הרבה שנים?

אבל בוא נחזור לדיון.

זנות?!?!?!

קראתי לפני כמה שנים שכשמדינות מיסדו חוקית את העניין המצב השתפר כי אנשים העדיפו ללכת למקומות מפוקחים (כולל בדיקות רפואיות) אז הפשועה בתחום ירדה משמעותית (סימום, כפיה וכו'). בנוסף אם המקום מסודר אז גם הבחורות מעדיפות כי יש כללים ברורים עם תפריט מוגדר ובאונסר בגודל מקרר שאוכף.

באמת אנערף, כי אני כתבתי אשטון איטון, אלוף ושיאן העולם בקרב 10, ואתה משומה קראת רק את האשטון והתעלמת משם המשפחה.

וזנות חוקית זה כמו לשים פלסטר על פצע עמוק.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
וזנות חוקית זה כמו לשים פלסטר על פצע עמוק.

פרט ונמק

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...