Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

+2 לדריש

אני רק אוסיף שמבחינה אישית המעבר לסטטוס אבא עזר לי מאוד להבין מה כן חשוב ומה לא, וכפועל יוצא להפסיק לרדוף אחרי דברים ולשמור על פרופורציות.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא מנסה להכניס קוביה לתוך חור עגול

לי זה דווקא נשמע כמו משהו שהרפואה המודרנית יכולה מאוד לעזור. :shock::wink::roll:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
למה לא מצאה חן בעיניי? אני לא אמור לאשר לו להחזיק בעמדה, אני חי את חיי, הוא את חייו. הנימה של הפוסט שלו הייתה מתרצת. היא לא הביעה ביטחון עצמי, היא הביעה התרסה. על כן הבעתי את העמדה שלי, לפיה אם היה כ"כ שלם עם עמדתו, היה מתבטא בנימה יותר רגועה ובטוחה בעצמה, זה הכל.

לא כל כך הבנתי אותך, אתה כותב במשפט הראשון משהו ואז בא וסותר אותו במשפט השני.

אני לא מצאתי את הדברים שאתה טוען להם (נימה לא רגועה ובטוחה בעצמה) בהודעה שלו, מצאתי שהוא שמר על אותה נימה כמו שאר ההודעות בשרשיר הזה.

ואם כבר משווים, אז:

אז למה אותם אנשים שלא מביאים כ"כ קוטביים בזה שכל מי שיש לו ילדים הביא אותם מהסיבות הלא נכונות?

אם נראה איך השרשורפלצת הזה ירד מהפסים, זה מתחיל בהודעה הזו:

צריך להיזהר ולהישמר משטויות מטומטמות של אגואיסטים.

...

המפתח הוא ההשלמה שאתה לא חי אך ורק עבור עצמך, אלא אתה חלק ממערכת אנושית

שאתה יצרת ומשתתף בה באופן פעיל.

אנשים עקשנים ומרוכזים בעצמם יתקשו מאוד בגידול ילדים כמו שהם יתקשו כמעט בכל אינטרקציה אנושית

והופ, דה-לגיטימציה של כל האל-הורים במחי קולמוס, אז ברור שהתגובות שמגנות על האל-הורות יהיו קוטביות.

ועדיין! חוץ מממזר שמן אף אחד לא היה באמת קוטבי, אפילו לא ORYO ודריש שבד"כ מגיעים לרמות קיטוב יותר גבוהות :-P

פורסם

אתה יודע, אתה לא חייב להסכים אתי, אני אחיה עם זה :)

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

דריש, מצטער אם פגעתי בנקודה רגישה, אבל לא עשיתי משהו שאתה לא עשית.

מסיונריות או לא - הבעת עמדה לגבי אדם אחד או יותר בשרשור הזה.

ובדיוק כמו שאתה בוחר לנתח אותו עם תפיסת עולם הדיכאונית - רובוטית שלך, אני בוחר להצביע על זה שה"מציאותי" שלך בסך הכל תופס רגש נחיתות אצל אדם, וממצב אותו במרכז החיים ברמה כזו, שהוא הופך למכתיב הדרך, כי "יופי זה מדיד", אז בהכרח אם אדם חושב שהוא מכוער, זה מציאותי, רציונלי ונכון שהוא מכוער גם מבחינה אובייקטיבית אבסולוטית.

לא נראה לך? לא נורא, לא ביקשתי לשנות אותך.

סלואורייד, להיות "מציאותי" ב99.999% זה לשכנע את עצמך למה רגשי הנחיתות שלך מבוססים. זה לא דבר טוב ולא בריא.

רוב האנשים בעולם הם לא בר רפאלי, לא ברד פיט, לא לאונדרו דה וינצ'י ולא אלברט אינשטיין. מן הסתם רובינו לא בונים על קריירה בדוגמנות, ולא מבקשים להיות פרופסורים מן המניין בפקולטה למדעי המח באוניברסיטאות ה-ivy league.

יש אמצע; ספקטרום שכולם נמצאים בתוכו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
הבחור כולה רצה לז**ן ואתם ז**נתם לו את המוח..

82954-thank-you-gif-Phil-Dunphy-thum-UQ0F.gif

JjyCYHd.png

התמונה הכי טובה שאי פעם עלתה לפורום.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אגב, ההורים שלי גרושים וכל הדודים פחות או יותר. עכשיו שאני חושב על זה רק סבא וסבתא ביחד כל השאר התגרשו...אני בן 31 ויש לי מכרים שנשואים כבר פעם שניה והמון גרושים. זה לא עובד היום.

אדם הוא תבנית נוף הולדתו.

אתה יודע מה? נזרום איתך.

שיפצרת את האוטו, שכבת עם כל מה שזז, ראית עולם, שוב שכבת עם חצי עולם, החלפת את האוטו ושוב חגגת בלילה.

מה הלאה?

בשביל מה אתה קם בבוקר?

בשביל עוד דייט כושל (או שלא) ועוד שיפצור לאוטו?

אחרי שיש לך ילדים אתה מבין שכל הדברים האלו מסביב, זה סתם קשקוש.

אל תחשוב שאם חבריך התגרשו ואוכלים חצץ, כולם אוכלים חצץ.

פורסם
1+ לדריש.

להיות פסימי ולהיות מציאותי זה דברים שונים.

אופטימי לומד אנגלית

פסימי לומד ערבית

מציאותי לומד לשחות

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
אדם הוא תבנית נוף הולדתו.

אתה יודע מה? נזרום איתך.

שיפצרת את האוטו, שכבת עם כל מה שזז, ראית עולם, שוב שכבת עם חצי עולם, החלפת את האוטו ושוב חגגת בלילה.

מה הלאה?

בשביל מה אתה קם בבוקר?

בשביל עוד דייט כושל (או שלא) ועוד שיפצור לאוטו?

אחרי שיש לך ילדים אתה מבין שכל הדברים האלו מסביב, זה סתם קשקוש.

אל תחשוב שאם חבריך התגרשו ואוכלים חצץ, כולם אוכלים חצץ.

מהות החיים זאת שאלה עמוקה ולה תשובות רבות. תרשום ביוטיוב ותיראה 1000000000 נושאים בנושא. :) אולי כשיחפשו מתנדבים לשגר אותם למאדים אני אתנדב....

פורסם

העולם ניראה לנו כזה קטן אבל בפועל אם תרצה לטייל ולעשות הכל תצתרך 200 שנה ולא כמה עשורים שיש לנו פה....בטח לא במצב שלי שאני צריך לעבוד קשה לממן כל טיול כזה. :wink:

אני מסתכל אחרת על החיים האלה. כל כך הרבה דברים מדהימים והאנושות רק הורסת אותם לצערי, צריך להספיק להנות לפני שלא ישאר ממה.

פורסם

איפה נעלם פותח השרשור? מצא מישהי? נחטף ע"י מישהי?

או לפחות עשה סיבוב פאבים אתמול בלילה..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)

:roflmao:אני צוחק כבר כמה דקות....מה הבן אדם שאל ולאן זה התדרדר...

זה באמת אוף טופיק. שואל משהו אחד ומקבל תשובות לא קשורות בשיט...

עריכה אחרונה על ידי bmw ricer
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...