Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אופטימי לומד אנגלית

פסימי לומד ערבית

מציאותי לומד לשחות

מציאותי מזמין כרטיס טיסה בכיוון אחד לוויניפג, מניטובה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
העולם ניראה לנו כזה קטן אבל בפועל אם תרצה לטייל ולעשות הכל תצתרך 200 שנה ולא כמה עשורים שיש לנו פה....בטח לא במצב שלי שאני צריך לעבוד קשה לממן כל טיול כזה. :wink:

אני מסתכל אחרת על החיים האלה. כל כך הרבה דברים מדהימים והאנושות רק הורסת אותם לצערי, צריך להספיק להנות לפני שלא ישאר ממה.

האמת שגם לי, כמו לכל אחד, עולות המחשבות האלו מידי פעם.

אני ארשום בכוונה במרכאות "סוג של עלות-תועלת" מהאקט של להביא ילדים לעולם.

אולי כי אין לי ילדים כרגע (לא כאלה שאני יודע על קיומם בכל אופן) אז קשה לי להבין את הסיפוק בכל העסק...

זוג עם 2-3 ילדים כאן (ישראל) צריך להכניס סביב 50 אלף ברוטו כדי לנהל רמת חיים סבירה.

שוב אני חוזר...סבירה, לא גבוהה!

עריכה אחרונה על ידי Shmelov

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

כל אחד והסטנדרטים שלו. לקיום הסביר של שמלוב צריך 50 ברוטו.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כן, אתה רוצה לחיות סביר לא?

וילה, מכונית ספורט בחצי מיליון שקל, ו4 חופשות בשנה. סביר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מה זה בדיחה, רייסר? וזה יותר לכיוון ה-30.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

זה יותר מ25, וגם 25 זה יפה מאוד למשפחה. אני ואישתי מרוויחים הרבה הרבה פחות ואני חיי מעולה. אין ספק שיותר כסף היה מקל על הרבה דברים אבל הסכומים שאתם נוקבים כדי לחיות בצורה סבירה לדבריכם מנותקת מהמציאות.

פורסם

הסכומים לא - תמיד עדיף להיות עשיר ובריא מאשר עני וחולה. מה שמנותק מהמציאות זה הביטויים "בדיחה" ו"קיום סביר".

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מכיוון שזה מתחלק בין שני בני זוג, זה יוצא נטו 30 וקצת בערך, תלוי בכמה גורמים...

למשפחה של 4-5 נפשות זה סביר לדעתי. כל אחד והסטנדרטים שלו.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
היי,

מותר לשאול איפה?

חברת משלוחים כולשהי :) יש לי רשיון לסמי טריילר ומונית גם אבל העובדים בתחום הזה עבדים אז העדפתי לעבוד קצת פחות ושיהיה לי זמן לישון לפחות ולהתאמן ובאופן כללי לנהל שיגרה כולשהי ולא רק לעבוד בישביל עוד כמה אלפי שקלים בחודש שילכו לתרופות אחרי זה.

פורסם

אם יש 2 ילדים, למה 5-6 גנים?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...