Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדבר היחיד שאפשר להגיד על רוב הזוגות בבטחון מוחלט זה ששום דבר לא חלק, בדיוק כמו כל מערכת יחסים אחרת. זה מה יש. למי שמוכן להתמודד - יש את הצדדים החיוביים, והם לא מעטים.

יש המון שלילי - שגרה שהורגת, מריבות וכו', ויש המון חיובי - תמיכה, שייכות, ילדים, רגשות וגם הצד הטוב של השגרה.

החיים הם אוסף פשרות.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה מבין שעל אותו משקל יכול פלוני לומר שרוב הרווקים הם אנשים בינוניים שאף אחד לא רוצה בחברתם?

היי, קיבלתי מחמאה!

אני בינוני עכשיו (בינוני עדיף על גרוע).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם זה לא היה ברור מאליו, אמרתי את זה בשביל להעביר נקודה בצורה סרקסטית. אני לא מאמין בבבל"ת מכליל, בין אם הוא על נשואים, רווקים, ילדים או צ'יוואוות

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)
פוגשים מישהי חמודה ומתחילים לצאת לדייטים. אחרי 2-3 דייטים מתחילים לזיין כי אם נותנים לוקחים. אחרי שנה - שנתיים של זיונים היא דורשת טבעת כתנאי להמשיך לזיין... אז מארגנים עוד חתונה מאוסה עם 300 אורחים שמתוכם 270 מגיעים בעל כורחם. אחרי החתונה היא רוצה ילדים אז עושים ילד ועוד ילד ועוד ילד עד שמגיעים למכסה המקובלת בחברה הישראלית כי ילד אחד זה לא שמח וארבע ילדים זה כבר נחשב לתחום של דוסים. אחרי שמגיעים למכסה היא רוצה שתביא חמש ספרות נטו כדי שתוכל להמשיך לזיין וחסר לך שלא תביא. בינתיים צוברים רכוש, בונים מסגרת כלשהי בשביל הילדים ולפני שמבינים מה קורה לכודים במציאות שכדי להיחלץ ממנה צריך לשלם מחיר מאוד כבד. הילדים מתבגרים והמעגל מתחיל מחדש.

God

מאיפה המירמור הזה.

החיים הזוגיים שחווית בסביבתך (של הורים, של חברים קרובים, משפחה קרובה רחוקה אולי) היו כל כך נוראיים שזה מה שאתה כותב ? אני שואל ברצינות, לא כדי להעליב או משהו...

אתה באמת חושב שטבעת זה תנאי להמשיך לזיין? אני לא רוצה לכתוב שזה שטויות כי באמת נראה לי שאתה חושב ככה, הדברים שלך כל כך קיצוניים לכיוון אחד.

להיחלץ מהמציאות... וואווו.

אנשים מתגרשים כי הם הבינו שהם לא רוצים להיות עם בת\בן הזוג שלהם, כי זוגיות נבחנת באמת כשקשה... אז לפעמים מגלים דברים שלא מגלים כשהכל פנאן ורק מזיינים כל היום.

מכאן ועד תמונת המרמור הכוללת שבנית על זוגיות באופן כללי... הרבה אפור ומים בנהר יש שם.

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
בסיכומו של דבר זה עובד ככה:

אלו שאוהבים את החיים רוצים שותפה (או שותף) וילדים, לשתף אותם בחייהם.

ואלו שלא - לא

ואלו שאוהבים להתבוסס בגורלם המר, גם חושבים שאף פעם לא.

ואלו שאוהבים לחשוב שכולם מתבוססים איתם, לא מבינים למה בכלל כן...

פחח יש לך את זה ביותר מתנשא ומכליל?

אני אוהב את החיים, אוהב מאוד, מאוד מאוד.

אז אסור לי להיות אל הורי?! מה לעשות שאני וילדים זה כמו מים ואש?

וזה אומר שאני חייב שותפה? כי כרגע אין לי וזה לא גורם לי לאהוב את החיים פחות.

מילא היית רושם ״לדעתי״.. אבל בפורום כבר ידוע שאתה החכם באדם.

יום טוב גם לך

פורסם

למה נראה לך שאני אכתוב דעה של אחר?

כל אחד פה מעביר שיפוט על חיים של אחרים, במה אני שונה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מותר לך להיות מה שתבחר.

אישית אני שמח להגיע לבית עם חיים, לשמוע מהבנות שלי מה עבר עליהן, שהבית מבולגן, לראות את אשתי ולשבת לדבר ולהתייעץ איתה.

אישה היא בת זוג ולא חפץ או משרתת. היא רשת הביטחון שלי, עוזרת לי לראות את מה שאני לא תמיד רואה (גם אם זה בריב וגם אם לא תמיד אני מסכים איתה), אנחנו העזרה אחד של השנייה ירק אחרי זה היא מבשלת, מסדרת או עושה משהו.

גם הבנות שלי הן חלק ממני. נכון שלפעמים זה מתיש אבל עד שלא תהיה הורה לא תבין את זה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
פחח יש לך את זה ביותר מתנשא ומכליל?

אני אוהב את החיים, אוהב מאוד, מאוד מאוד.

אז אסור לי להיות אל הורי?! מה לעשות שאני וילדים זה כמו מים ואש?

וזה אומר שאני חייב שותפה? כי כרגע אין לי וזה לא גורם לי לאהוב את החיים פחות.

מילא היית רושם ״לדעתי״.. אבל בפורום כבר ידוע שאתה החכם באדם.

עצם הנימה שלך מצביעה על זה שאתה רחוק מלהיות שלם עם הגישה שלך.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

[במבי] אם זו באמת הדעה שלך (מי שאוהב את החיים רוצה מונוגמיה וילדים), אז צר לי אך היא כנראה נובעת מבורות, או מקיבעון מחשבתי מאוד מאוד חזק.

קצת כמו אלו שמסבירים לך שמי שדתי אזי יש לו משמעות לחיים, ומי שלא הוא 'עגלה ריקה - ובאופן אירוני אני בטוח שאתה חושב שהטוענים זאת הם לא בדיוק חוד החנית של החברה...

ואני אומר את זה בתור מונוגומיסט שכנראה 'ילך בתלם הנזלת' בעתיד, למען הסר ספק, כן?

לא מוצא שום סתירה בין 'אהבת החיים' ובין רצון להביא לעולם ילדים, למען האמת די קל להצביע גם על כיווניות הפוכה --> אנשים שלא טוב להם וחושבים שעולל חדש ייתן להם משמעות.

והאמת? היא כנראה באמצע. יש מדוכאים שלא רוצים להתרבות כי הכל חרא, יש אנשים שצריכים את האקסטרה משמעות שנגזרת מילדים, ויש את אלו שפשוט עושים מה שטוב להם בין אם זה קשור באמצעי מניעה או רבייה.

עריכה אחרונה על ידי oryo

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• חברי המעגל הראשון
פורסם
עצם הנימה שלך מצביעה על זה שאתה רחוק מלהיות שלם עם הגישה שלך.

עצם הנימה שלו נובעת מזה שהוא צריך להוכיח שאין לו אחות כי הוא לא במה שנחשב הקונצנזוס.

אני מאמין (או רוצה להאמין :-P) שכל אחד חי את החיים שהוא רוצה לחיות, יש כאלה שרוצים ילדים ויש כאלה שלא, הכל בסדר :-D

פורסם

אני מאמין שמי שאין לו סיבה לתרץ, לא מתרץ.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אני מאמין שמי שאין לו סיבה לתרץ, לא מתרץ.

הבנת יגאל?

אם אתה לא עונה שאומרים לך שאתה אומלל, אז אתה מסכים שבשתיקה.

אם אתה כן עונה, אז אתה מחפש להצדיק את הדרך העקומה שלך.

how conveniently convenient :)

פורסם

אור, דמגוגיה. שוב - שים לב לנימה שלו. יש הבדל עצום בין לציין מצב לבין לתרץ. בזמנו חבר פורום אחר וותיק מאד העלה טיעונים דומים, באופן נחרץ ובלי לתרץ. יש הבדל.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אתם מתפזרים לקצוות, וחבל.

כך אחד יכול להיות מאושר בדרך שלו. מי שכותב מונולוגים על זוגיות שמסתכמים ב"לשלם על לזיין" או רואה את החיים שלו כפספוס, כי הוא צריך לעמוד שעה בפקקים כל יום, כנראה לא ממש מאושר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

עניין של גישה. אושר הוא בחירה.

ZC6 | JB43 | 932

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...