Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי זה היה בחורות שמצטטות את מרילין מונרו.

בכל מקרה, אם הבחורה לא כנה ברמות שתיארת, אז היא גם לא נורמלית במיוחד.

לי היה פחות ניסיון עם משוגעות אבל אחי הצעיר ממני בשנתיים היה באתרי היכרויות במשך תקופה ארוכה ויצא להמון דייטים. הוא אמר שיום אחד הוא ישב לכתוב ספר על כמות המשוגעות שהוא פגש. דברים קיצוניים כמו מישהי שלא אמרה לו שהיא סובלת מאפילפסיה עד שהוא ראה אותה בהתקף, מישהי שהייתה על תרופות פסיכיאטריות קשות והתנהגה באופן בעייתי מאוד ועוד כל מיני סיפורים הזויים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה משוגע? זה סתם עצוב.

ציפיתי ל"מישהי שקפצה עלי ברחוב, תלשה ממני את הבגדים ועשתה אותי לעיני כל, ת"כ שהיא צועקת *רק באדום-לבן, רק באדום-לבןןןן*..."

:truestory: [emoji6]

פורסם
זה משוגע? זה סתם עצוב.

ציפיתי ל"מישהי שקפצה עלי ברחוב, תלשה ממני את הבגדים ועשתה אותי לעיני כל, ת"כ שהיא צועקת *רק באדום-לבן, רק באדום-לבןןןן*..."

פוצצתי ריאה מרוב צחוק.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
אתרי הכרויות מלאים בחורות אבל גם מלאים בזאבים טורפים, ואנחנו בסופו של דבר זאב בין זאבים. לא כזה קשה להגיע לדייטים, שבוע שעבר שברתי שיא והיו לי ארבעה דייטים בשבוע אחד. מה הבעיה? הבעיה היא לא בכמות הדייטים, הבעיה היא בסינון. במקרה שלי אני יכול להעיד שאני לא מסנן גדול, כל עוד הבחורה עוברת את הרף המינימלי של מראה חיצוני ואופי, אני ממשיך לדייטים הבאים, כך שאני לא חושב שהבעיה בי. בחורות (ואנשים בכלל) נוטים לשלול מאוד מהר, נפגשים, קצת לא מוצא חן? מה הבעיה, יש עוד מלא שמחכים לי בתיבת ההודעות. אם בעבר, לפני תקופת האתרים הכרת בחור/בחורה, היית נותן לזה סיכוי, להכיר את הבנאדם, לנסות כמה דייטים. היום איפה... ישר חותכים. וזה בסדר, לא בא בטענות, כל אחד שיעשה מה שטוב לו ומה שהוא רואה לנכון.

בגדול אני יכול להגיד שרוב הבחורות שנפגשתי/דיברתי איתן הן נורמליות, יש כמובן יוצאים מהכלל. בכלל, הבעיה הגדולה מבחינתי לפחות זה חוסר הכנות. לא תיארתי לעצמי שבחורות בגילאי 30+ יכולות להיות כל כך לא כנות. אני מדבר על מקרים למשל של אחרי דייט שהבחורה מנשקת אותך (כן, היא נישקה אותי, לא אני אותה) ולמחרת שלחה הודעה שהיא לא בעניין. מקרה אחד של בחורה שביום הדייט לא ענתה לטלפון וכולי וכולי. אני תמיד משתדל לגרום לצד השני להבין מה קורה פה, אם אני לא מעוניין אני מתקשר או שולח הודעה (תלוי ברמת ההכרות בינינו) ומסביר את עצמי בצורה יפה. אני לעולם לא "נעלם" לבחורה ומשאיר אותה בלי ידיעה מה קרה פה. אני יכול להבין למה בחורות נעלמות, זו הדרך הקלה, גם לי זה היה קשה בהתחלה, כנות זה דבר קשה, אבל זה הדבר הנכון. אחרי שהעצב מתפוגג אתה מעריך את האדם שהיה כנה איתך והסביר לך מדוע זה כנראה לא ילך.

ולחלק האומנותי, קצת משפטים שאני נתקל בהם באתרי הכרויות שגורמים לי לקבל חררה בגוף:

1. לא עובדת עובדים בשבילי

2. עובדת במפעל קפיצים "קפצו לי"

3. פנה אלי רק אם אתה מעל 180 ס"מ (הבחורה מטר חמישים. אבל מקבל, כל אחד ומה שעושה לו טוב מבחינת משיכה פיזית)

4. בחורות שמעלות תמונות מיום החתונה שלהן מתנשקות עם החתן

5. בחורות שכותבות שהן נראות מעולה (צניעות?)

6. בחורות שכותבות שהן מעוניינות ביותר מ"היי" בהודעה הראשונה (הודעה ראשונה זה רק לראות אם את בעניין, אם הייתי כותב לכל אחת הודעה מותאמת אישית...). שוב, זה קורה בגלל כמות הבחורים שפונים אליהן אז הם מרשות לעצמן

7. חחחחחח.... על כל הטיותיו

8. אוהבת את החיים

די ממצא את מה שקורה לכולם באתרי הכרויות.

אגב, לגבי הבנות שפתאום "נעלמות", גם לי זה קורה לא מעט, רובן דווקא נעלמות אחרי דייטים שנחשבים ל"מוצלחים". שאלתי פעם זאת בחורה שעבדה אייתי בעבודה הקודמת, היא הסבירה לי שאותה בחורה שלא עונה לך בעצם מטרתה להשאיר אותך על אש קטנה ולא לפסול על הסף. הן עושות את זה בעיקר כי "אולי הן ימצאו משהו יותר איכותי" ממך. אם הן לא ימצאו, תמיד הן יוכלו לשלוח לך שהן לא ראו את ההודעה שלך או שחשבו שענו לך ואתה לא ענית(כן, בטח).

בכלל, הכל פשוט נהיה כמו ראיונות עבודה. בחורות בעיקר(למרות שגם גברים) באות עם עם דרישות סף ביומן ומסמנות V על דרישת סף שהן הגדירו מראש(גובה, עושר, מצחיק, חכם, אתלט וכו' וכו'). כאשר בסופו של הדבר המועמד עם הפחות פסילות, יש סיכוי להתקבל לאותה משרה(בחורה). אח"כ מתפלאים למה 1 מכל 3 זוגות מתגרשים בסוף.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם (נערך)

אני אוהב כשהן כותבות רשימת דרישות ומסיימות במילה "בהצלחה" כאילו ה*** שלה זה ג'וב במשרדי גוגל בעמק הסיליקון עם רילוקיישין על חשבון החברה.

את נמצאת באתר הכרויות מגרש רכב של עולם הזוגיות... רדי מהעץ שלך....

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם (נערך)

שום דבר לא מצדיק היעלמות.

אני אחזור למקרה שלי שבו דיברתי כאן קצת לא יפה אבל אני רוצה להיכנס לראש של אישה רגע.

למה את יוצאת עם גבר שלושה-ארבעה דייטים, את מחמיאה לו, את מתנשקת איתו, את קובעת איתו דברים, אתה מגלה איכשהו מאנשים שלא קשורים אליך שהיא מכירה אותם שאתה מה שהיא חיפשה, שאתה מקבל מחמאות שאתה מצחיק מאוד (האמת, שאני מאוד מצחיק) וכן הלאה ואז פתאום מחליטה לחתוך עם תירוצים מפה ועד להודעה חדשה. למעשה עד היום כמה חודשים טובים אני די אוכל את עצמי מה לא עשיתי טוב למרות שהלך טוב?

לא ידוע מה איתכם, אני בחיים לא אעשה דבר כזה לבחורה. חושב שגם חברים שלי ככה...

זה בחורות מגעילות ומתוסבכות שמורידות לך את הבטחון העצמי (מה יקרה עם הבאה? גם תעזוב?) וכו'.

עריכה:

התכוונתי שאני בחיים לא אתן אשליות סתם. אף אחד לא מחוייב לאף אחד בהתחלה זה ברור.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם (נערך)

CS_jVEfWoAApuYC.jpg

הפגישה הנורמאלית היחידה שיצאה לי מטינדר הייתה עם ישראלית שגרה בחו"ל (אני הייתי שם...) שסתם חיפשה חברים.

הסכמנו שלא הולך לצאת מזה שום דבר עוד בהתכתבות אבל נפגשנו באיזה פאב והיה ערב מעולה (5 שעות בפאב מפוצץ בחבר'ה שיכורים ושתיה במחירים מצחיקים... אחרי איזה 5 שעות יצאנו מתנדנדים ונפרדנו לשלום)

עריכה אחרונה על ידי I.G

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

אושריקו, נשים לא ניחנו באסרטיביות יתרה.

רק אחרי החתונה זה מתפתח אצלהן ;) .

לפעמים בחורה משדרת דברים חיוביים במהלך נסיון לשכנע את עצמה... וכשזה לא הולך אתה חי בסרט על משהו אחר .

אנשים מגיבים שונה למצבים שונים, ובסיטואציות שונות .

פשוט לא צריך אחרי 3-4 דייטים כבר להתעניין על מה חושבות החברות שלה .

אגב אחרי 3-4 דייטים יש זוגות שכבר מתקשרים באמצעות העיניים ומ*דיינים כמו שפנים, ויש כאלה שעוד מחזיקים ידיים .

זה די אינדיבידואלי.

לפותח שרשור- לא קראתי את כל השרשור, אבל אני מציע לך בחום לקחת הכל בקלילות, זוגיות זה דבר חיובי ובריא אבל לא משהו שבגילך שווה לשבור את הראש יותר מדי סביבו.

פורסם
זה משוגע? זה סתם עצוב.

לפעמים אני לא בטוח אם אני מכיר אותך באמת.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני מסכים עם הממזר השמן, זוגיות היא לא חובה.

אנחנו גדלים בשבלונה מסויימת, תגדל, תתחתן, תיקח משכנתא, תסבול בשקט ותגדל את הדור הבא לעשות אותו הדבר.

זה כמו דת, אנחנו גדלים לתוך זה.

אין נכון או לא נכון, אין משהו אבסולוטי, לי אין בעיה להיות לבד, אין לי בעיה לא להיות הורה, אני לא חושב שאני צריך ללכת באיזשהוא מסלול כי זאת הנורמה וזה מה שהסביבה מצפה ממני לעשות.

עכשיו, לגבי דייטים הזויים אני באמת יכול לכתוב ספר, הדייט הכי הזוי שלי היה עם בחורה יהודיה בת 34, עצמאית, מגניבה כזאת, חוש הומור טוב לראש על הכתפיים.

קצת הודעות, כמה שיחות טלפון וקבענו דייט.

קבעתי איתה בפינת רחוב סואן, יש הרבה אופציות בהוליווד, היא עפה עלי כאילו היא ילדה בת 10 ואני ג'סטין ביבר, החלטנו לחצות את הכביש לאכול סושי, היא אוחזת לי את היד והולכים (צמוד מדי אבל זרמתי), שולחן ל2 בבקשה, יושבים בשולחן, כולה אוכלת אותי עם העיניים וזה מוזר קצת אבל ממשיך לזרום, קורע אותה מצחוק עם השטויות שלי, מזמין בקבוק סאקה ואוכל ובזמן ההמתנה, אולי 20 דקות אחרי שנפגשנו היא מבקשת ממני לשים את ידי בידיה, מעל השולחן ככה, כמו פעילות בגן או כמו איזו הצהרה רומנטית משהו.

היא אוחזת את ידי ואומרת לי, אתה שומע את השיר הזה (משהו מאעפן שנשמע כמו אן סינק), אם זה יעבוד בינינו, זה יהיה השיר שלנו.

רציתי להקיא...

הגיע הסאקה, המלצרית מניחה 2 כוסות ובאה למזוג, אמרתי לה שלא צריך, היא הלכה להביא את האוכל ו אני פתחתי את הבקבוק לפשוט שתיתי מהבקבוק כמו מניאק, מאותו הרגע ניסיתי להיות שיכור כמה שיותר מהר וגם להיות די מאעפן, משום מה שום דבר לא ממש עבד לי, זה נגמר בזה שהיא שאלה אם אני רוצה לבוא אליה הביתה כי היא גרה קרוב ואני שתיתי, אמרתי לא.

היה לי מיניוואן של קרייזלר שכור, הוא חנה על שדרות סנסט, מול 7eleven, אמרתי לה שאני פשוט אשב באוטו מאחורה איזה חצי שעה ואז אסע הביתה, אז היא הציעה ללוות אותי לאוטו, ואז היא נכנסה איתי לאוטו.

לא רציתי אפילו לנשק אותה, אז כשהיא התחילה להצמד אלי פשוט פתחתי את המכנסיים. עדיף שתמצוץ ותשתוק.

זה היה די מגניב בראיה לאחור, רחוב סואן, חלונות כהים מאוד, אני רואה אנשים הולכים בכמויות ואני מחייך לעצמי.

שיחקתי אותה כל כך הפוך, לבסוף אמרתי לה שאני מרגיש הרבה יותר טוב ושאני חייב לעוף כי יש לי עבודה, הסעתי אותה הביתה ובערך אחרי שבוע היא שיחררה.

haters will hate

פורסם

בנצי יא תותח.

עוד משהו טרי - מתכתב עם מישהי בokc, השיחה זורמת, הרבה דברים משותפים, נראה בכיוון הנכון. מבקש את הטלפון, נותנת לי, שולח הודעה אחת ורגילה לגמרי בוואטסאפ, לא עונה (קראה אותה).

מה נסגר עם הבחורות פה.

פורסם

מה נסגר עם הבחורות פה.

נשים מתפלאות למה גברים לא מבינים אותן.

האבסורד הוא שאפילו הן לא מבינות את עצמן...עולם דפוק.

ובמעבר חד,אעתיק לכאן פוסט שכתבה איזו בחורה שפויה בדעתה,על נשים.

כמה שהיא צודקת בשיא הרצינות,מעולם לא ראיתי מישהי כותבת ככה.

או למי שמעדיף קישור -

(כן זה ארוך,תמנעו מאמ;לק ותשקיעו 3דקות בלקרוא)

עם הזמן מפעם לפעם אני מבינה כמה אנחנו טועות.

בנות אנחנו טועות.

הגישה שלנו לגברים לא נכונה.

בחורה בטוחה שהחוסר יחס שלה לגבר יגרום לה להשיג אותו,

"תהיי קשה להשגה והוא ירצה אותך יותר",

את שומעת את זה כמעט מכל חברה וכמו סתומה זה מה שאת עושה.

טועות בהגדרה של הקשה להשגה,

טעות בהתנהגות עצמה.קשה להשגה זה לא מבט ממושך בלי להוציא מילה,

זה לא לעבור אלף פעם לידו עם חברה,

זה לא לרקוד בצורה "סקסית" כדי שיסתכל,

זה לא להתעניין בדברים שהוא אוהב בשביל נושא שיחה,

זה לא ללכת למקומות אליהם הוא יוצא להיות הכי יפה ולהתעלם,

זה לא להתלבש עם מחשוף כמו שהוא אמר שהוא אוהב כדי שהוא ישים לב,

זה לא לדבר עם חברים שלו עליו ולברר אם הוא מסוגל להיות מאוהב, בך..

כל הדברים האלה..

תמיד אנחנו עושות את כל זה.

מה עם לבוא אליו?

להיות ישירה..

בגג יש לו חברה.

לכי תנסי,

לכי לדבר איתו ולהגיד לו שאת מעוניינת.

להפסיק לשחק משחקים עם עצמך.

הוא לא מבין מה אתה רוצה, צריכה ואיך.

כל בחורה שניה תגיד "לא" או קצת יותר מפורט.. "לא הולכת אליו, אני הבחורה שהוא יבוא".

למה?

אני שואלת באמת שואלת- למה?

כל גבר שני יגיד לכן שכל הפוזה הזאת,

זה מיותר.

מה שרובם אוהבים זה שתהיי את וגם להציב להם גבולות,

לדבר איתם הכי פתוח,

להגיד מה שעובר לך בראש,

לעשות להם חיים קלים וקשים ביחד,

להיות קלה בלהראות להם את הדרך ולהיות קשה בדרך עצמה,

הדרך אלייך.

לגרום לו לרצות לדעת עוד ולהגיד לו "תעצור, עד פה",

להציב לו באופן ברור את התנאים להיכרות.

לגרום להם לרצות להמשיך להכיר אותך.

להיות איתך.

אולי אפילו לאהוב אותך..

קשה להשגה זה אומר שאת יודעת מה את שווה ושלא תתפשרי, בגלל זה את קשה..

לא קשה כי את פה ולא מדברת.

תגרמי לו להבין, את קשה איתו וגם עם אחרים,

תגרמי לו להבין שיש עוד אלפים כמוהו,

אז למה שתתאמצי בשבילו?הרי בנות..

גברים הם עם פשוט,

הם לא מבינים.

כל הפוזות המטומטמות האלה,

הן מטומטמות ורק את זה הם רואים.

מה שאת מראה זה מה שהוא מבין.

אנחנו בוחרות להיות קשות והם? הם פשוטים.

אם תמשיכי ותעשי את כל זה הוא לא ישים אלייך לב,

הוא יחשוב שאת כזו,

הוא יבין מה שפשוט לו להבין.

זה לא נראה לי הרצון ואני מקווה שגם לא מה שאת.

אל תרמזי לו,

אל תקשי עליו כשלא צריך.

גברים זה עם פשוט,

הם לא מבינים רמזים,

הם כמו ילד קטן שצריך שידברו אליו ברור.

יגידו לו מה כן ומה לא.

אלו שיקלטו את הפוזות המטומטמות פשוט יברחו,

הם בוגרים מידי למשחקים והם עברו את שלב ההתפתחות.

אלו שלא ישימו לב,

לא יתאהבו,

הם רק ירצו אותך לרגע וכשיקבלו הם יקומו וילכו,

אחרי הכל לא אותך הם הכירו.

ישירות זה לא משהו שמוריד את האגו,

שגורם לך להיות פחות אישה,

שגורם לך להראות טיפשה,

שגורם לך להיות חלשה או פחות טובה..

ההפך.

כנות, ישירות, חוזק, להיות מי שאת..

זו את!

זה יוביל אותך לדרך הנכונה והטובה ביותר,

אלו שלא ירצו.. שילכו.

יבוא מישהו אחר.

כל זה,

זה הכי סקסי שיש.

זה להיות אישה.

זה להעריך את עצמך כמו שאת צריכה.

זה לגרום לו להכיר אותך מכל בחינה.

לגרום לו להתאהב בך ולא במישהי נפוצה.

חבל לבזבז זמן על להיות לא אמיתית..

הרי כשתתאהבי ככה תתנהגי,

תהיי ישירה ותגידי כל מה שאת מרגישה.

אז למה לא כבר לפני?

למה לפחד?

למה להתאהב, להיות מי שאת ושהוא יקום וילך?

כיף להיות אישה,

תנצלי את זה.

תהיי את.

גברים הם עם פשוט,

תהיי פשוטה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

למרות שאני מסכים עם כל מה שנאמר כאן על נשים, לא רואה איך להתמלא בתירוצים יעזור לך להצליח למצוא מישהי.

נשים זה "עם" מעצבן כן, אבל עדיין אתה רוצה אחת כזאת להתכרבל איתה בסוף היום, אז הדרך הכי טובה זה לחפש מישהי שהכי פחות תעצבן ולהתעלם מכל השאר, כי לא תצליח לשנות את העולם

Peace

פורסם (נערך)

אנחנו גדלים בשבלונה מסויימת, תגדל, תתחתן, תיקח משכנתא, תסבול בשקט ותגדל את הדור הבא לעשות אותו הדבר.

זה כמו דת, אנחנו גדלים לתוך זה. .

בנצי,

לחשוב שכל מי שבחר להיות בזוגיות ולגדל ילדים (חתונה או לא זה קשקוש, אני מתייחס רק להבאת ילדים) סובל וממורמר, זה בדיוק כמו לחשוב שכל מי שרווק הוא מאושר עד הגג ואי אפשר למחוק לו את החיוך מהפרצוף.

מה הקשר בין זוגיות ומשכנתא?

כאילו משכנתא זה מה שמשפיע על זוגיות טובה או לא ? :)

כסף משפיע באופן כללי על כל אספקט בחיים, בלי כסף קשה יותר לכוווווולם, רווקים ונשואים כאחד, אבל זה לא הבסיס לזוגיות טובה (כמובן שיש סוגים של "זוגיות" שהבסיס שלהם זה כסף... אבל זוגיות כזו דומה יותר ליחסי עובד מעביד if you think about it).

כל ההכללות והמשפטים הדיפולטים (default ברבים) האלו שאנשים מדקלמים לעצמם, לחלוטין ילדותי.

יש אנשים בזוגיות שאין מאושר מהם ויש כאלה שרוצים לתלות את עצמם, בדיוק כמו שיש רווקים מאושרים ורווקים בדיכאון קליני.

וכן, אנחנו גדלים בכל מני שבלונות... גם הרווק ההולל והזיין זו סוג של שבלונה אם תחשוב על זה קצת, החוכמה היא בסה"כ לבחור את השבלונה שמתאימה לך, לא פחות ולא יותר.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם (נערך)

לא מבין מה אתם באים בטענות על בחורות שהתנהגו אליכם כמו שגברים לפעמים מתנהגים לנשים.

למה אנחנו יכולים לחפש מישהי לסטוץ או לגמור עם מישהי שלא נראית לנו תוך שבירת ליבה (ולא תמיד עם טאקט כמו של בנצי שהחליט ליישם את תנוחת הדבורה) ולהן אסור?

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...