Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סליחה למה אתה אלטרואיסט? אוי תעשה לי טובה... הורים מביאים ילדים לעולם מסיבות אגואיסטיות לחלוטין: הם רוצים מישהו שיטפל בהם (פיליפינית בלי משכורת), הם רוצים להעביר את הגנים שלהם לדור הבא (גנים שלא שווים את האוכל שהם אוכלים), הם מפחדים להישאר לבד, נורמות חברתיות, לחץ חברתי. מישהו שאל את הילד אם הוא רצה להיוולד למרוץ עכברים שאנחנו חיים בו? מישהו שאל את הילד אם הוא רוצה לשרוף 4 שעות כל יום בפקקים בדרך לעבודה כי לאבא ואמא שלו היה משעמם לבד בבית?

אדם אלטרואיסט הולך לבית יתומים ומאמץ ילד שנולד ל-crack mom ולא מוצא איזה נקבה בינונית ועושה איתה שלושה ילדים בינונים שאוכלים ומחרבנים במשך כל חייהם בתור עוד פקידים מיותרים.

איפה הכפתור של הLike?

Sent from my A0001 using Tapatalk

haters will hate

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אדם אלטרואיסט הולך לבית יתומים ומאמץ ילד שנולד ל-crack mom ולא מוצא איזה נקבה בינונית ועושה איתה שלושה ילדים בינונים שאוכלים ומחרבנים במשך כל חייהם בתור עוד פקידים מיותרים.

הוא שאמרתי: צריך להיזהר ולהישמר משטויות מטומטמות של אגואיסטים...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש לי דיונים מאוד מעניינים עם חברים בנוגע לסוגיה הזו, אבל לפתוח אותה בקארס.... פורום שמשחרר אמוציות מטורפות מאנשים במהלך שיחה על מוצא של רכב, זה המקום לדון בסוגיה הטעונה הזו של ילדים וילודה?

:D

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זו לא פעם ראשונה, כבר היו לא מעט דיונים מעניינים בנושא הזה כאן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
יש לי דיונים מאוד מעניינים עם חברים בנוגע לסוגיה הזו, אבל לפתוח אותה בקארס.... פורום שמשחרר אמוציות מטורפות מאנשים במהלך שיחה על מוצא של רכב, זה המקום לדון בסוגיה הטעונה הזו של ילדים וילודה?

:D

נו... יש לי עוד חמש שעות נהיגה....

Sent from my A0001 using Tapatalk

haters will hate

פורסם

א. אז מה אתה עושה כאן?

ב. זה לא קשור לשרשור הזה, זה חומר לשרשור שלם משל עצמו - מה הרציונל מאחורי הרחבת המשפחה, וכמה משקל מפעילה האינרציה החברתית עלינו בעת קבלת ההחלטה.

אני חושב הרבה, מאוד, על הסוגיה הזו. אוהב לדון בה כי היא מרתקת בעיני, אבל זו סוגיה שקל להכנס בה ל"מנטליות כדורגל" ולכן לא יודע כמה היא מתאימה לכאן, אם בכלל

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

זה לא עניין של אלטרואיזם מול אגואיזם, אלא בעיקר עניין של מה כל אחד חווה בעבר וחווה היום בחייו האישיים.

יש גם זוגות מאושרים שלא רוצים ילדים, והכל טוב, אבל לגרור את זה ל"מי שואל את הילד אם הוא רוצה להוולד"... נו, באמת.

אפשר להניח שרוב בני האדם הם לא בעלי נטיות אובדניות, וחווים משהם בחייהם חוץ מ4 שעות בפקקים בדרך לעבודה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
סליחה למה אתה אלטרואיסט? אוי תעשה לי טובה... הורים מביאים ילדים לעולם מסיבות אגואיסטיות לחלוטין: הם רוצים מישהו שיטפל בהם (פיליפינית בלי משכורת), הם רוצים להעביר את הגנים שלהם לדור הבא (גנים שלא שווים את האוכל שהם אוכלים), הם מפחדים להישאר לבד, נורמות חברתיות, לחץ חברתי. מישהו שאל את הילד אם הוא רצה להיוולד למרוץ עכברים שאנחנו חיים בו? מישהו שאל את הילד אם הוא רוצה לשרוף 4 שעות כל יום בפקקים בדרך לעבודה כי לאבא ואמא שלו היה משעמם לבד בבית?

בתור מישהו שנולד כתוצאה מהסיבות שציינת, אבל היה פתוח מספיק להכיר בזה, החלטתי לעשות ילדים בכל זאת, אבל עם עיניים פקוחות.

זה אכן צעד אגואיסטי להחריד. היות ואף אחד לא בוחר להיוולד אלא ההורים שלו מחליטים עבורו, מבחינתי הילדים שלי לא חייבים לי כלום, אני יכול לדרוש מהם דברים רק עבור עצמם, ורק עד שיהיו בגירים.

ההחלטה לעשות ילדים דוסקסה עם אשתי עוד בטרם התחתנו, והחלטנו ללכת על זה רק כשראינו ששנינו באותו הראש.

סיבות: יש לנו (לדעתנו) יופי של גנים (רחוקים מהממוצע בכמה וכמה מדדים) שכן רצינו להמשיך ובכך לתרום טיפה לשיפור הרכב האוכלוסיה העולמית, ורצון בחוויה של עיצוב בן אדם ולעזור לו להיות הכי טוב שהוא יכול.

לא מצפים שיטפלו בנו, לא אחריותם שלא נהיה לבד, מעניין לנו את הזלופה מה החברה חושבת עלינו, ולחץ מההורים שלנו נענה בנחרצות ותקיפות. הילד(ים) לא פה כדי למלא צרכים שלנו, להיפך.

אבל כן, רוצים נכדים, זה הsilver lining.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אתה נשוי?

הצעד של לקום ולפרק את החבילה, במיוחד כשיש לך ילדים, הוא קשה מאוד.

לדעתך זו החלטה קרה מכיוון שאתה, ככל הנראה, לא נשוי.

היום, לצערי, האצבע קלה מאוד על ההדק.

ברוך קת'ולהו, לא

אם יש אצבע קלה על ההדק, כנראה שזה יותר קל ממה שחושבים.

אם כבר, אז צריך לחשוב מאתיים אלף פעם אם מביאים ילדים לברוך הזה, כי אם ההתלבטות זה או להתגרש או להביא ילד (כן, כן, יש אנשים כאלה), אז צריך לארוז את הדברים עוד היום.

נכון, ברגע שיש ילד, אז החיים שלך הם כבר לא שלך, לכן צריך לחשוב על זה קודם, אם בכלל חושבים על זה.

זה כמו שרציתי לקנות אוטו חדש לא מזמן, קבעתי נסיעת מבחן ואפילו קיבלתי אישור למימון, אבל אז חשבתי - כל דבר הכי קטן שלא נראה לי - אני מבטל את העיסקה. ואז חשבתי הלאה - אם אני בא בגישה כזאת, למה לי הלוואה על הראש?

אז התקשרתי לסוכנות, ביטלתי הכל, והכנסתי את המונדאו להחלפת מדחס מזגן (בשביל זה לא צריך הלוואות לפחות).

אז ככה לדעתי עם זה. אם זה מאמלל אותך, אתה לא צריך את זה. בסופו של דבר, כך עוד אין לך ילד, אתה חי בעיקר בשביל עצמך.

למה אני צריך לשרוף כל יום שעה בפקק, רק כי אבא לא טרח לשים קונדום לילה אחד בשנת 1983? למה? :brickwall:

https://vimeo.com/179340075

זה למה אני פה...

משעמם לי, בקרת שיוט חכמה, מערכת לשמירת נתיב, כביש ישר... אם רק הייתי יודע לסרוג...

היה אחד עם טסלה, שגם חשב ככה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בסיכומו של דבר זה עובד ככה:

אלו שאוהבים את החיים רוצים שותפה (או שותף) וילדים, לשתף אותם בחייהם.

ואלו שלא - לא

ואלו שאוהבים להתבוסס בגורלם המר, גם חושבים שאף פעם לא.

ואלו שאוהבים לחשוב שכולם מתבוססים איתם, לא מבינים למה בכלל כן...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אם היינו חושבים רק על הסבל של הילד לפני שמחליטים להביא ילדים, המין האנושי היה נכחד מזמן.

אין כזה דבר חיים בלי סבל.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם (נערך)

פוגשים מישהי חמודה ומתחילים לצאת לדייטים. אחרי 2-3 דייטים מתחילים לזיין כי אם נותנים לוקחים. אחרי שנה - שנתיים של זיונים היא דורשת טבעת כתנאי להמשיך לזיין... אז מארגנים עוד חתונה מאוסה עם 300 אורחים שמתוכם 270 מגיעים בעל כורחם. אחרי החתונה היא רוצה ילדים אז עושים ילד ועוד ילד ועוד ילד עד שמגיעים למכסה המקובלת בחברה הישראלית כי ילד אחד זה לא שמח וארבע ילדים זה כבר נחשב לתחום של דוסים. אחרי שמגיעים למכסה היא רוצה שתביא חמש ספרות נטו כדי שתוכל להמשיך לזיין וחסר לך שלא תביא. בינתיים צוברים רכוש, בונים מסגרת כלשהי בשביל הילדים ולפני שמבינים מה קורה לכודים במציאות שכדי להיחלץ ממנה צריך לשלם מחיר מאוד כבד. הילדים מתבגרים והמעגל מתחיל מחדש.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אתה רוצה להיות עם מישהי רק כדי לזיין אותה וכל השאר זה תופעות לוואי לא רצויות אז אולי באמת כדאי לשקול שירותי ליווי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...