Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
התבונה של יובל המבולבל דווקא מכלכלת אותו לא רע. אפילו לא רע בכלל.

כן גם אני רציתי להגיב על זה, הבנאדם גאון אם אתה מתייחס לנתוני הפתיחה שלו ולאן הוא הגיע :-P

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

oryo

אם רק הן היו רושמות דברים בפרופיל. אצל רובן זה "נהינת מהחיים", ואללה מגניב, כי אני אישית דווקא סובל מהחיים. נו באמת!

אני באמת שלא רוצה להתבכיין, יש לי כל כך הרבה דברים לומר על אתרי הכרויות ועל הגישה של בחורות לאתרים הללו. אבל אני אשתוק. אולי מבין כל אלה שנהינות מהחיים תיהיה אחת שאשכרה תפרט משהוא על עצמה ונוכל לנהל שיחה נורמלית.

Night Driver

+1000

זו הסיבה שאני שונא אתרי הכרויות. אפשר לנהל שיחה של שבועות עם בחורה ולחשוב שהיא אהבת חייך, עד שפעם אחת תפגוש אותה ותבין שזה בכלל לא זורם. אבל אני בור בכל מה שקשור ליחסים בין אנושיים וקשה לי לגשת לבחורה ברחוב, אז אני מנסה אתרי הכרויות (ומנסה לשכנע את עצמי שצריך כבר לגשת ברחוב).

עריכה אחרונה על ידי raiden
פורסם

זה שילוב של הכל ביחד, וזו גם השורה התחתונה.

אני שוב אומר, הבחור מההודעה לפני הגיע לעמוד 20, אני מקווה שהוא לא לוקח ברצינות תהומית את מה שכתוב פה על זה שהוא יהיה לבד או על כל הקריטריונים שהוצגו פה, כי במידה וכן הוא בטח "לחוץ טילים" על כמה אפור, מר ובודד יהיה עתידו.

מקווה שהוא קודם כל לוקח בפרופורציות וילמד להיות קצת יותר קליל.

ללכת לבחורה בפאב, להגיד שהיא נראית נחמד, אולי להזמין לאיזה משקה, מקסימום תגיד "לא" - לא קרה כלום. בלי לחשוב יותר מדי על איך הוא נראה\היא נראית\עבודה\כסף\עתיד\משוואות דיפרנצילות ממעלה שלישית\הסקס שלפני\הסקס שאחרי.

לגשת וזהו.

ד"א, לא חייבים בפאב - יכול להיות בכל סיטואציה שהיא בחיים - TAKE IT EASY !!!

הנה דוגמה,

אור, ביום של ההרצאה שלך כשיצאתי מהעבודה נכנסתי למעלית לחניון, אני צולע בימים האחרונים כי קיבלתי מכה בעקב, בחורה נחמדה נכנסה לפני למעלית וראתה אותי מדדה לכיוון אז היא שמרה את הדלת של המעלית פתוחה. נכנסתי אמרתי לה בחיוך "תודה שעזרת לאיש צולע", היא החזירה חיוך ואמרה "על לא דבר, זה לא בגלל שאתה צולע", אמרתי לה "ברור, אני לא צולע - זו הריצפה עקומה". היא צחקה ואחרי כמה שניות יצאה לקומה שלה.

עכשיו אני ממש לא דון ג'ואן, בחור רגיל לחלוטין (ראית אותי :lol:), אבל הנה סיטואציה להכיר בחורה... אם אני רווק הייתי ממשיך את השיחה ואומר לה "אפשר אולי את הטלפון שלך ?" - כן כן לא לא, זה הכל.

מה כל הדוגמא הזו באה להגיד... אפשר להכיר בחורות נחמדות בכל מקום, רק עניין של קצת לקחת בפרופורציות את הנושא, זה הכל. לא צריך להיות SUPER, שלא ילחץ פות"ש היקר שלנו :wink:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

כל הקטע זה לנסות ולא לפחד מכישלון - הכי גרוע, כמו שאמרו כאן, יגידו לך לא. המשחק ממילא הוא על סטטיסטיקה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
כל הקטע זה לנסות ולא לפחד מכישלון - הכי גרוע, כמו שאמרו כאן, יגידו לך לא. המשחק ממילא הוא על סטטיסטיקה.

או יגישו תלונה במשטרה על הטרדה מינית

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תגיד, אתה מסתכל על משהו בחיים שלך בצורה חיובית?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
או יגישו תלונה במשטרה על הטרדה מינית

שוב פעם, שחור או לבן.

העולם רובו אפור, וכל עוד אתה נמצא בתחום האפור ולא מתנהג בקיצוניות כלשהי, המרחק בין "להתחיל" עם בחורה לבין הטרדה מינית הוא שנות אור.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
oryo

Night Driver

+1000

זו הסיבה שאני שונא אתרי הכרויות. אפשר לנהל שיחה של שבועות עם בחורה ולחשוב שהיא אהבת חייך, עד שפעם אחת תפגוש אותה ותבין שזה בכלל לא זורם. אבל אני בור בכל מה שקשור ליחסים בין אנושיים וקשה לי לגשת לבחורה ברחוב, אז אני מנסה אתרי הכרויות (ומנסה לשכנע את עצמי שצריך כבר לגשת ברחוב).

לא צריך לגשת לבחורה ברחוב. כשיש אינטראקציה חיובית רק צריך בסוף לשאול אם יש סיכוי לפגוש אותה שוב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
oryo

אם רק הן היו רושמות דברים בפרופיל. אצל רובן זה "נהינת מהחיים", ואללה מגניב, כי אני אישית דווקא סובל מהחיים. נו באמת!

נתת לי רעיון עכשיו - ליצור פרופיל באתר היכרות (הדברים האלה עדיין קיימים, כן? חשבתי שזה נעלם לפני 10 שנים, יחס עם myspace ו-geocities), לרשום "סובל מהחיים, הכל חרא", ולראות אם מישהי תגיב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

Nobody exists on purpose, nobody belongs anywhere, everybody's gonna die.

Come watch TV

חבר אמר שהוא מצא מישהי שרשמה את זה בפרופיל שלה, אבל לא העלתה תמונה. הוא לא שלח לה הודעה.

אמרתי לו שהוא אידיוט.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לפחות לא משפטי מוטיבציה מפגרים למיניהם, או תמונות של כלבים וחתולים עם ראש מרוסק, שבחורות אוהבות להספים את הפייסבוק איתן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...