Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים מאוד עם דברייך.

לגבי ילדים אין יותר פשוט מזה, מה שתשקיע ,כנראה שזה מה שתקבל.

ילדים דורשים השקעה עצומה גם כלכלית גם רגשית ובטוח נפשית.

מי שלא מבין שילדים אלו (בהתחלה לפחות) יצורים אנוכיים ועליו ל"הקריב" זמן וכח בלי לקבל תמורה חומרית כלשהיא, באמת עדיף שלא יביא ילדים לעולם.

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
צריך להיזהר ולהישמר משטויות מטומטמות של אגואיסטים.

ברגע שההורים מסוגלים לכוונן ציפיות, להבין מה נדרש להקריב זמנית עבור טובת הילדים

ומשנים את סדר העדיפיות באופן זמני וניגשים לכל נושא גידול הילדים בצורה של אתגר מעניין ומרתק

עם יצורים שמכריחים אותך להשתנות ולהתגמש ולחשוב מחוץ לקופסא -

הכול בסדר.

המפתח הוא ההשלמה שאתה לא חי אך ורק עבור עצמך, אלא אתה חלק ממערכת אנושית

שאתה יצרת ומשתתף בה באופן פעיל.

אנשים עקשנים ומרוכזים בעצמם יתקשו מאוד בגידול ילדים כמו שהם יתקשו כמעט בכל אינטרקציה אנושית כגון זוגיות.

אני מכיר לא מעט זוגות שבמקום לספר זה לזה בקארספורום שטויות ובדיות מעורבים בדעות קדומות

עסקו בגידול ילדים. במשך עשור בערך אתה בקושי יכול לפגוש אותם לקפה,

אבל ההשקעה הניבה משפחה לתפארת, עם ילדים מחונכים ומוצלחים, ותאמינו או לא -

פתאום מתפנה זמן גם להורים, כי הילדים עצמאיים ולא תלותיים ולא אוכלי חינם,

כבר מגיל 15-16.

Kudos, Sir!

פורסם

+100 לההודעות הכל כך נכונות של michael ו hans.

אף חומר או מתנה בעולם לא משתווים לחיוך אחד של הקטנה שלי, וכן, אין לנו זמן לשתות קפה - בשנה האחרונה יצאנו עם חברים לקפה פעם אחת או פעמיים, פשוט אין לזה זמן.

האמת, לא חסר לי כל כך, ברור שחסר לי זמן רגוע - רגוע זה אומר שאני לא צריך לדאוג למישהי non stop ויכול קצת להתרווח ב לא לעשות כלום, אבל תקופת "החופש" שלפני הילדה ממש לא חסרה לי (טוב נו, באוקטובר אני טס לבקר חבר טוב בגרמניה לחמישה ימים ולטייל בבוואריה, אז יהיה לי קצת זמן רגוע, אבל זה בגלל שהוא עשה רילוקיישן :-D).

כמו שאמרו פה, כשאתה מגיע מוכן, עם בת הזוג הנכונה ואתה באמת רוצה - אז זו המתנה הכי מדהימה שיכולה להיות.

אחותי אמרה משהו מקסים לבת הגדולה שלה בבת מצווה - "כשנולדת, יצאתי מתוך עצמי" - כל כך יפה ונכון.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

ברגע שההורים מסוגלים לכוונן ציפיות, להבין מה נדרש להקריב זמנית עבור טובת הילדים

ומשנים את סדר העדיפיות באופן זמני וניגשים לכל נושא גידול הילדים בצורה של אתגר מעניין ומרתק

עם יצורים שמכריחים אותך להשתנות ולהתגמש ולחשוב מחוץ לקופסא -

הכול בסדר.

המפתח הוא ההשלמה שאתה לא חי אך ורק עבור עצמך, אלא אתה חלק ממערכת אנושית

שאתה יצרת ומשתתף בה באופן פעיל.

אנשים עקשנים ומרוכזים בעצמם יתקשו מאוד בגידול ילדים כמו שהם יתקשו כמעט בכל אינטרקציה אנושית כגון זוגיות.

וזה למה לא כל אחד מתאים לזה, וזה לא מתאים לכל אחד.

ד"א, הסיבה שהיום יש אחוז גבוה של גירושין, זה גם בגלל שהיום יש לאנשים אצבע הרבה יותר קלה על ההדק של זה, ואם פעם להתגרש היה בושה למשפחה, וזוג מעל גיל 25 בלי ילדים היה סימן שמשהו לא בסדר איתם, אז היום זה מקובל חברתית, לכן לאנשים אין בעיה להתגרש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ד"א, הסיבה שהיום יש אחוז גבוה של גירושין, זה גם בגלל שהיום יש לאנשים אצבע הרבה יותר קלה על ההדק של זה, ואם פעם להתגרש היה בושה למשפחה, וזוג מעל גיל 25 בלי ילדים היה סימן שמשהו לא בסדר איתם, אז היום זה מקובל חברתית, לכן לאנשים אין בעיה להתגרש.

זה עדיין קיים במגזרים מסוימים,אבל אתה צודק - הרבה פחות.

כנראה שיש אנשים עם מחשבה מעוותת עוד בחתונה עצמה "נו אז אני מתחתן,מה סוף העולם? מקסימום נתגרש.." :|

רוצים מקסימום "רווח" במינימום השקעה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

באותם המגזרים גם אסור לראות את הכלה לפני החתונה. אם קיבלת קרוקודיל, אז נתקעת איתו/איתה.

במגזרים שרוב חברי הפורום משתייכים אליו (יהודי חילוני), זה כמעט ולא קיים.

חוץ מזה, מה מעוות בזה? גיליתם שלא מתאימים זה לזאת, אז למה לסבול? תיפרדו וזהו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
באותם המגזרים גם אסור לראות את הכלה לפני החתונה. אם קיבלת קרוקודיל, אז נתקעת איתו/איתה.

במגזרים שרוב חברי הפורום משתייכים אליו (יהודי חילוני), זה כמעט ולא קיים.

חוץ מזה, מה מעוות בזה? גיליתם שלא מתאימים זה לזאת, אז למה לסבול? תיפרדו וזהו.

זה לא מדוייק בכלל.

אם התחתנת עם בחורה שאתה באמת אוהב (או אהבת) ורצית להקים איתה משפחה, לא בכל משבר(ויש טונות של משברים בחיי נישואים) מרימים ידיים וניפרדים.

המציאות של זוג נשוי שעובר למהלך של בניית חיים משותפים , הוא תהליך עם עקומת למידה שבתוכה יש המון עליות ומורדות עד שמתי שהוא זה מתייצב, אם בכל משבר או אי הסכמה כולם היו מתגרשים ישר כי " למה לסבול? ", כנראה שהיו 100% גירושים.

אנ י חוזר על זה בכל שרשור שמדבר על זוגיות, חיי זוגיות הם חיי פשרות ומי שלא מפנים את זה, נכשל.

פורסם

למה צריך לראות את זה בתור הודאה בכישלון? לא הסתדרתם, לא סוף העולם.

כנראה, כמו שדריש אמר, אני באמת אדם יותר מדי קר ומחושב.

פורסם (נערך)

אם לאחר ניסיונות חוזרים ונישנים של פשרות ואם לאחר ניסיונות חוזרים ונשנים של הגעה למצבים של מנסים לפתור את הבעיה זה לא מסתדר, כנראה שאין מנוס מלהיתגרש, אני פשוט אומר שמי שלא מבין שחיי נישואים הם חיים שבהם יש גם צד שני ולא כל מה שרוצים באמת קורה(זה נכון לשני הצדדים), לא מוותרים אחרי מכשול אחד או שתיים, זאת פשוט לא דרך חיים נכונה .

על אותו משקל תפסיק דיאטה אחרי יומיים כי נשברת ואכלת יותר ממה שצריך.

על אותו משקל תאמץ בעל חיים ואחרי שבוע תחזיר אותו חזרה כי לא הצלחת ללמד אותו להשתין בחוץ.

ותקבל עוד דוגמאות אם תחפוץ.

זוגיות בהחלט לא מתאימה לכל אחד וכל אחד בוחר את דרך החיים שלו כרצונו, אני רק אומר לא לוותר , בשום דבר בחיים, אחרי כישלון אחד או שתיים.

דרך אגב, בלי ניסיון לפגוע, אני באופן אישי לא מתחבר לאנשים קרים שאדישים לסביבה שבה הם חיים, אני לא חושב שלטווח ארוך זאת הדרך לחיים מאושרים.

עריכה אחרונה על ידי michaelbe6
פורסם
למה צריך לראות את זה בתור הודאה בכישלון? לא הסתדרתם, לא סוף העולם.

כנראה, כמו שדריש אמר, אני באמת אדם יותר מדי קר ומחושב.

אתה נשוי?

הצעד של לקום ולפרק את החבילה, במיוחד כשיש לך ילדים, הוא קשה מאוד.

לדעתך זו החלטה קרה מכיוון שאתה, ככל הנראה, לא נשוי.

היום, לצערי, האצבע קלה מאוד על ההדק.

נישואים זה התמודדות.

כשבאים ילדים, ההתמודדות היא פי כמה יותר קשה, אבל שווה כל רגע וכל שנייה, מהרגע שאתה מתעורר ועד לרגע אתה נרדם.

גם כשאתה נרדם, אתה מתעורר לבדוק שהכל בסדר.

מי שחושב שתמיד אפשר למצוא משהו אחר, ואפשר בכל רגע לקום וללכת, עדיף שלא יתחתן.

פורסם

נישואים זה התמודדות.

החיים זו התמודדות.

בנישואים בוחרים שותף, לרב לגידול משותף של ילדים.

פירוק של שותפות לחיים זה צעד טראומתי, בטח אם יש ילדים. אתה פשוט מחריב את עולמם ועושה חדש. אף אחד לא אוהב שעושים לו את זה בלי שיש לו בחירה. לילדים לא רק שאין בחירה, אין להם כוח להשפיע על השינוי.

גירושים זה בסה"כ להחליף סט אחד של בעיות בסט אחר, אבל תמיד הדשא של זאת שהשכן מזיין ירוק יותר (או משהו כזה).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

.

סליחה למה אתה אלטרואיסט? אוי תעשה לי טובה... הורים מביאים ילדים לעולם מסיבות אגואיסטיות לחלוטין: הם רוצים מישהו שיטפל בהם (פיליפינית בלי משכורת), הם רוצים להעביר את הגנים שלהם לדור הבא (גנים שלא שווים את האוכל שהם אוכלים), הם מפחדים להישאר לבד, נורמות חברתיות, לחץ חברתי. מישהו שאל את הילד אם הוא רצה להיוולד למרוץ עכברים שאנחנו חיים בו? מישהו שאל את הילד אם הוא רוצה לשרוף 4 שעות כל יום בפקקים בדרך לעבודה כי לאבא ואמא שלו היה משעמם לבד בבית?

אדם אלטרואיסט הולך לבית יתומים ומאמץ ילד שנולד ל-crack mom ולא מוצא איזה נקבה בינונית ועושה איתה שלושה ילדים בינונים שאוכלים ומחרבנים במשך כל חייהם בתור עוד פקידים מיותרים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
סליחה למה אתה אלטרואיסט? אוי תעשה לי טובה... הורים מביאים ילדים לעולם מסיבות אגואיסטיות לחלוטין: הם רוצים מישהו שיטפל בהם (פיליפינית בלי משכורת), הם רוצים להעביר את הגנים שלהם לדור הבא (גנים שלא שווים את האוכל שהם אוכלים), הם מפחדים להישאר לבד, נורמות חברתיות, לחץ חברתי. מישהו שאל את הילד אם הוא רצה להיוולד למרוץ עכברים שאנחנו חיים בו? מישהו שאל את הילד אם הוא רוצה לשרוף 4 שעות כל יום בפקקים בדרך לעבודה כי לאבא ואמא שלו היה משעמם לבד בבית?

אדם אלטרואיסט הולך לבית יתומים ומאמץ ילד שנולד ל-crack mom ולא מוצא איזה נקבה בינונית ועושה איתה שלושה ילדים בינונים שאוכלים ומחרבנים במשך כל חייהם בתור עוד פקידים מיותרים.

בניגוד למשטרת המחשבות שתקבע שאני אגואיסט, קבל +1000

פורסם

אף אחד הוא לא באמת אלטרואיסט.

Veni Vidi Vici

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...