Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אה כן, אבל מצד שני חכם לא נכנס לצרות שפיקח יודע לצאת מהן (או משהו כזה)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני בטוח שהם הופיעו בתגובה קודמת....

3bc22f14d3eb4a5fe165c63846285cddd9c4af6828d8b93a4680ddb36f10bcdd.jpg

בכל מקרה, היתרון או הסיבה ל-כן להיות במערכת יחסים זה יותר companionship (נדמה לי שהתרגום הכי קרוב זה ״רעות״) וזה מה שאתה מפספס באמת.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אל חשוב מידיי על מה להגיד, אם זה בהודעה, באתר הכרויות, בפייסבוק או אפילו בחיים.

ההצלחות הכי גדולות שלי במערכות יחסים היו במצבים שלא יותר מידיי חישבנתי מה אמרתי ואיך(לפחות בהתחלה).

אתה מדבר עם מישהו וקפץ משהו לראש?

אתה יכול להגיד אותו, בדרך כלל האינטואיציה צודקת.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

זו לא עצה טובה לדעתי, אלא אם אתה הבן אדם הכי נורמלי, צפוי וממוצע ביקום.

רוב האנשים צריכים לחשוב לפני שהם אומרים או כותבים משהו, אחרת בד"כ זה מתפרש שונה מהכוונה שלהם כשמדובר במישהו שלא מכיר אותם.

נתת לי רעיון עכשיו - ליצור פרופיל באתר היכרות (הדברים האלה עדיין קיימים, כן? חשבתי שזה נעלם לפני 10 שנים, יחס עם myspace ו-geocities), לרשום "סובל מהחיים, הכל חרא", ולראות אם מישהי תגיב.

עשיתי את זה פעם, לא עבד.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מהניסיון שלי באתרי היכרויות, אין מה למשוך את תהליך ההיכרות- אם אחרי כמה הודעות השיחה זורמת יחסית תבקש טלפון וכבר בשיחה הראשונה (אבל לא במשפט הראשון כמובן) תשאל אם היא רוצה להיפגש לכוס בירה/בית קפה.

פורסם

עדיין לא מאמין שקראתי את הכל השרשור הזה עכשיו ויש לי דבר אחד להוסיף. להתחיל עם בנות במעלית. זה הדבר.

בדר"כ בבוקר בעבודה אני ובנות המין היפה נכנסות למעלית באותה השעה ועולים.. הטריק כאן שבזמן הקצר שבו אנחנו שוהים בתוך הקובייה הזאת צריך להוציא מילה או שתיים. אז בדר"כ זה, "בואי נעצור בקומת הביניים לשתות איזה קפה" ומשם הדרך מעניינת.

אני לא מאמין יותר באפליקציות ההיכרויות טינדר ושות היות וזה מצג שווא. מעדיף את השיטות הישנות.

הכותב הינו רווק בן 25.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אתרי הכרויות מלאים בחורות אבל גם מלאים בזאבים טורפים, ואנחנו בסופו של דבר זאב בין זאבים. לא כזה קשה להגיע לדייטים, שבוע שעבר שברתי שיא והיו לי ארבעה דייטים בשבוע אחד. מה הבעיה? הבעיה היא לא בכמות הדייטים, הבעיה היא בסינון. במקרה שלי אני יכול להעיד שאני לא מסנן גדול, כל עוד הבחורה עוברת את הרף המינימלי של מראה חיצוני ואופי, אני ממשיך לדייטים הבאים, כך שאני לא חושב שהבעיה בי. בחורות (ואנשים בכלל) נוטים לשלול מאוד מהר, נפגשים, קצת לא מוצא חן? מה הבעיה, יש עוד מלא שמחכים לי בתיבת ההודעות. אם בעבר, לפני תקופת האתרים הכרת בחור/בחורה, היית נותן לזה סיכוי, להכיר את הבנאדם, לנסות כמה דייטים. היום איפה... ישר חותכים. וזה בסדר, לא בא בטענות, כל אחד שיעשה מה שטוב לו ומה שהוא רואה לנכון.

בגדול אני יכול להגיד שרוב הבחורות שנפגשתי/דיברתי איתן הן נורמליות, יש כמובן יוצאים מהכלל. בכלל, הבעיה הגדולה מבחינתי לפחות זה חוסר הכנות. לא תיארתי לעצמי שבחורות בגילאי 30+ יכולות להיות כל כך לא כנות. אני מדבר על מקרים למשל של אחרי דייט שהבחורה מנשקת אותך (כן, היא נישקה אותי, לא אני אותה) ולמחרת שלחה הודעה שהיא לא בעניין. מקרה אחד של בחורה שביום הדייט לא ענתה לטלפון וכולי וכולי. אני תמיד משתדל לגרום לצד השני להבין מה קורה פה, אם אני לא מעוניין אני מתקשר או שולח הודעה (תלוי ברמת ההכרות בינינו) ומסביר את עצמי בצורה יפה. אני לעולם לא "נעלם" לבחורה ומשאיר אותה בלי ידיעה מה קרה פה. אני יכול להבין למה בחורות נעלמות, זו הדרך הקלה, גם לי זה היה קשה בהתחלה, כנות זה דבר קשה, אבל זה הדבר הנכון. אחרי שהעצב מתפוגג אתה מעריך את האדם שהיה כנה איתך והסביר לך מדוע זה כנראה לא ילך.

ולחלק האומנותי, קצת משפטים שאני נתקל בהם באתרי הכרויות שגורמים לי לקבל חררה בגוף:

1. לא עובדת עובדים בשבילי

2. עובדת במפעל קפיצים "קפצו לי"

3. פנה אלי רק אם אתה מעל 180 ס"מ (הבחורה מטר חמישים. אבל מקבל, כל אחד ומה שעושה לו טוב מבחינת משיכה פיזית)

4. בחורות שמעלות תמונות מיום החתונה שלהן מתנשקות עם החתן

5. בחורות שכותבות שהן נראות מעולה (צניעות?)

6. בחורות שכותבות שהן מעוניינות ביותר מ"היי" בהודעה הראשונה (הודעה ראשונה זה רק לראות אם את בעניין, אם הייתי כותב לכל אחת הודעה מותאמת אישית...). שוב, זה קורה בגלל כמות הבחורים שפונים אליהן אז הם מרשות לעצמן

7. חחחחחח.... על כל הטיותיו

8. אוהבת את החיים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

"אוהבת את החיים" זה לדעתי סימן למצוקה, אמא שלה יושבת לה על הראש שתביא כבר חתן ומתחשק לה להתאבד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

2. עובדת במפעל קפיצים "קפצו לי"

חבל שלא בחברת תיירות "כרטיסים לזורזוראמו כיוון אחד".

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...