Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז במה זה שונה מנישואין?

חוץ מזה שפה יש סכום מוגדר מראש, ופה אתה לא תפסיק לשלם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
המשפט המקורי אומר ש"מי שממיין לא מזיין, אך בסוף המיון יש אחלה זיון". היזהרו מחיקויים!

עריכה: בנוגע לתשלום על שירותי מין, לדעתי עדיף לראות פורנו לבד בחושך מאשר להתעסק עם זונות וסרסורים. אמנם לא בכל מקום זה אותו הדבר (שמעתי על מישהי שמימנה שכ"ד באזור המרכז ולימודי רפואת שיניים משירותי מין) אבל בד"כ הנשים האלה מנוצלות בקטע רע מאד.

כולם שמעו על מדענית טילים שממנת לעצמה את הלימודים בזנות.

בפועל זה אחוז מאוד נמוך של נשים ורובן, כמו שכתבת, מנוצלות.

קראתי פעם ריאיון עם סטודנטית כזו שהרוויחה לא רע וזה היה מאוד מעניין לקריאה. לא זוכר איפה קראתי את זה.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

את זה שמעתי מחבר קרוב שהלך לזונה הזאת. בניגוד לזנות "קלאסית" שאתה הולך למכון ומשלם לסרסור שיציג לך את המבחר, הגברת מפרסמת את עצמה באיזה פורום יעודי באינטרנט לדברים האלה.

אז במה זה שונה מנישואין?

זה שונה כי בנישואין (נורמליים) אין סרסור שלוקח את הכסף שלך ונותן לאישתך סמים כדי שתמשיך לשכב איתך בשביל כסף.

בנישואין היא באמת רוצה להיות איתך, כמה שזה נשמע תלוש מהמציאות.

ברור שזה עולה כסף, אבל כל דבר עולה כסף בחיים האלה. בהתחלה אתה מתעקש לשלם על הבילויים של שניכם כדי שהיא לא תחשוב שאתה קמצן. לאט לאט אתה נותן לה להוסיף כמה שקלים כדי לא להרגיש כמו עלוקה ובסוף יש מקרים שהיא משלמת עליך. כן, זה אמיתי לחלוטין. בלי מכות וכימיקלים מטשטשי הכרה.

אפשר להגיע אפילו למצב שבו מתברר שהיא אדם הרבה יותר כשרוני ומוצלח בהשוואה אליך והפאק היחיד שלה זה שהיא נמשכת ללוזרים.

היא זאת שמביאה את הכסף ואתה בסך הכל יושב בבית כל היום, משחק בPS4 ותוהה מה היא מוצאת בך.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אז במה זה שונה מנישואין?

מי שמתחתן עם מישהי שמזדיינת איתו ועם אחרים בשביל כסף, אז כן, זה אותו הדבר ומגעיל באותה מידה.

אם אתה חושב שאשתך נשארת איתך כדי שתשלם עליה, אז תנחומי. זה אכן קיום מדכא.

קראתי פעם ריאיון עם סטודנטית כזו שהרוויחה לא רע וזה היה מאוד מעניין לקריאה. לא זוכר איפה קראתי את זה.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

וגם אלו שעושות זאת מבחירה חופשית ועצמאית, הן עדיין רוצות להקיא על הלקוחות.

באמת, קשה לחשוב על משהו יותר דוחה מינית מלשכב עם מישהי, שבמקרה הטוב, עושה לך טובה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
אפשר להגיע אפילו למצב שבו מתברר שהיא אדם הרבה יותר כשרוני ומוצלח בהשוואה אליך והפאק היחיד שלה זה שהיא נמשכת ללוזרים.

היא זאת שמביאה את הכסף ואתה בסך הכל יושב בבית כל היום, משחק בPS4 ותוהה מה היא מוצאת בך.

יש לי מכר כזה.

התחתן עם מישהי, עשו ילד. באיזשהו שלב חזרו לרוסיה, ומה שקורה היום זה שהאישה עובדת, מתחזקת את הבית ומגדלת את הילד לבד, והבעל משחק World Of Warcraft כל היום.

אם אתה חושב שאשתך נשארת איתך כדי שתשלם עליה, אז תנחומי. זה אכן קיום מדכא.

אני לא נשוי.

מצד אחד ראיתי מספיק זוגות אומללים (כולל ההורים שלי) כדי להבין שזוגיות ונישואים זה לא בשבילי.

מצד שני, גם אם הייתי רוצה, לא נראה לי שחוץ מכסף יש לי מה להציע, וגם כסף אין לי, אז גם זה לא. מכאן המסקנה.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מצד אחד ראיתי מספיק זוגות אומללים (כולל ההורים שלי) כדי להבין שזוגיות ונישואים זה לא בשבילי.

מצד שני, גם אם הייתי רוצה, לא נראה לי שחוץ מכסף יש לי מה להציע, וגם כסף אין לי, אז גם זה לא. מכאן המסקנה.

תקשיב, זה מאוד עצוב לקרוא את זה. אתה חייב להוציא את עצמך מה-mindset הזה כי זה לא יוביל לשום מקום טוב. הזכרת לי מכר שלי. הוא בן יותר מ-40, איש גדול פיזית, מעשן ואוכל רע מאוד. הרופאים אמרו לו שהוא חייב לשנות משהו כי אחרת הוא לא ישרוד עוד עשור. הוא לא עושה עם זה כלום. אין לו זוגיות והוא לא חושב שהוא אי פעם ישיג זוגיות. הוא כאילו איבד תקווה, וזה מאוד עצוב כי הוא בפירוש יכול to turn things around אם הוא רק היה מנסה.

אז ראית המון זוגות אומללים. אז מה? זה אומר שכולם אומללים? אם ההורים שלך לא מסתדרים - הם צריכים להיפרד. זה יעשה להם רק טוב.

ואיזו מין אמירה זו "לא נראה לי שיש לי מה להציע"? יש לך המון מה להציע, אתה רק לא רואה את זה כי אתה עסוק בלרחם על עצמך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זוגיות זה לא בהכרח נישואים.

ואני כמובן לא טוען שבזוגיות החיים שלו פתאום יהפכו להיות נפלאים. זוגיות מביאה איתה המון התמודדויות שבתור רווק אין לך (אני עדיין מתגעגע ללחזור הביתה ושהכל נמצא בדיוק איפה שהשארתי אותו, למשל). אבל זוגיות גם מביאה איתה המון המון דברים חיוביים. לוותר על זה רק בגלל ש"הרבה זוגות סביבי הם אומללים" זו לא סיבה טובה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אז במה זה שונה מנישואין?

פספסתי משהו, אנחנו לא מבחינים בהבדל בין חיי נישואים לביקור על בסיס קבוע אצל זונה? [emoji52]

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
זוגיות זה לא בהכרח נישואים.

ואני כמובן לא טוען שבזוגיות החיים שלו פתאום יהפכו להיות נפלאים. זוגיות מביאה איתה המון התמודדויות שבתור רווק אין לך (אני עדיין מתגעגע ללחזור הביתה ושהכל נמצא בדיוק איפה שהשארתי אותו, למשל). אבל זוגיות גם מביאה איתה המון המון דברים חיוביים. לוותר על זה רק בגלל ש"הרבה זוגות סביבי הם אומללים" זו לא סיבה טובה.

אילו דברים חיוביים זוגיות מביאה?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם (נערך)
אני לא רואה איך אפשר להניח אוטומטית שאנשים בזוגיות יותר מאושרים מרווקים.

לא אוטומטית, אבל לפעמים זה פשוט יותר להתרומם כשיש פרטנרית שאפשר לשתף בכל ה"תחלואות" שלך ולהיפך (ובתקווה שלא לאמלל אחד את השני על הדרך).

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

ואיזו מין אמירה זו "לא נראה לי שיש לי מה להציע"? יש לך המון מה להציע, אתה רק לא רואה את זה כי אתה עסוק בלרחם על עצמך.

אתה לא מכיר אותי

Sent from my XT1032 using Tapatalk

פורסם
אני לא רואה איך אפשר להניח אוטומטית שאנשים בזוגיות יותר מאושרים מרווקים.

אני לא רואה איך אתה רואה שהנחתי את זה. הטענה שלי היא שאם בנאדם רוצה זוגיות אבל מוותר רק בגלל שמסביבו הרבה אנשים שהזוגיות שלהם לא טובה, או בגלל שהוא חושב שאין לו מה להציע - הוא בנאדם שמוותר לעצמו.

אילו דברים חיוביים זוגיות מביאה?

זאת שאלה רצינית? נראה לי שאתה יכול לענות עליה בעצמך.

אתה לא מכיר אותי

בטח שכן, אני יודע שיש לך XT1032 למשל, ושאתה כותב ממנו באמצעות Tapatalk.

וברצינות, אני לא צריך להכיר אותך. לכל אחד יש משהו להציע, בהנחה והוא לא בנאדם רע באופן אינהרנטי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...