Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לא כדאי, מלצרים ואנשי שירות בד"כ נחמדים כי זה העבודה שלהם ולפעמים זה יכול להביא להם טיפ. לא כי הם מוצאים בך משהו מיוחד.

אולי אתה יותר מדי בוגר לגיל שלך ולעומת השאר לא מוצא עניין במשחקים המפגרים האלה. אין מה לעשות, פשוט תמשיך לנסות עד שתמצא מישהי שגם לא משחקת בזה. אנשים שפשוט אומרים מה הם רוצים זה מצרך נדיר היום. הסרטים והטלויזיה דפקו לנו את החיים עם כל הרמיזות והקריצות והקלישאות המפגרות האלה.

תחשוב שגם אם תתאמץ להיכנס למשחק המפגר הזה ותמצא שם בחורה, סיכוי סביר שזה יגמר מהר בגלל שזה לא אתה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Slowride, דווקא לא הייתי שולל היכרות עם נותנת שירות. לפעמים אתה יכול להרגיש אם יש קצת מעבר לחיוך הפורמלי. חוץ מזה, אני מאמין שאם פגשת מישהו זה לא סתם, ואולי מפה תבוא הישועה :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל הידידות שלי שעבדו במלצרות סיפרו לי כמה זה מעצבן שלקוח מתחיל איתן, בלי יוצא מן הכלל.

להיות נחמד זה בסך הכל חלק מהמקצוע הזה וכשמישהו מפרש את זה בצורה אחרת זה לא עוזר לסיטואציה ובטח לא מקל למלצרית על העבודה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מצד אחד, אין בעיה להתחיל עם מלצריות. בטח אם זה לא מקום קבוע שלך.

מצד שני, אתה רוצה מישהי לקראת גיל 30 שהיא מלצרית?

סתם סתם.

ג.נ - בעבר התחלתי עם מלצרית.

משכנתא זה קל

פורסם

SlowRide

כן מסכים איתך בגדול. אבל גם דיי מטומטם לשבת ולחכות שהיא תסיים את המשמרת שלה..

Fitch

מי אמר שאני מחפש מישהיא לקראת גיל 30? אני אוהב את הבחורות שלי צעירות ממני.

פורסם

מעולה!

אפשר עכשיו גרסא גברית? :lol: אני לא מתכוון ליצור עשרות פרופילים של גברים רק בשביל לראות מה מושך בחורות..

פורסם
שאלת אתיקה.

האם הייתם מתחילים עם בחורה חמודה שמספקת לכם שירות כל שהוא? ולכל החרמנים, לא השירות שחשבתם עליו! אלה נניח מלצריות, פקידות, קופאיות.

זה מרגיש לי קצת לא בסדר כי זה העבודה שלהן ואין להן באמת לאן לברוח ממך אבל לפעמים אפשר למצוא בחורות נורא חמודות שם שחבל לפספס את ההזדמנות.

מה אומרים?

לא בשעות העבודה. תעשה קצת מאמץ ותבדוק מתי היא מסיימת את המשמרת, אחרי זה תיגש אליה.

ובחזרה לטיעון שאני מעלה בכל השרשורים האלה: כל עוד תמשיכו לסנן את הבחורות שלכם לפי מראה חיצוני נטו, אתם תישארו רווקים עוד הרבה זמן. אני לא אומר שצריך להתחיל עם כל מה שזז, אבל נסו לפתוח את העיניים והראש לבחורות שנמצאות סביבכם ביומיום, אלו שאינן מלכות יופי ולכן אינכם רואים בהן יותר מידידות. כשמדברים על שותפות לטווח ארוך ולא סתם סטוץ, שם מסתתר לעיתים קרובות מכרה הזהב.

אין נשים כאלה בסביבתך? אולי כדאי לשנות סביבה.

פורסם
שאלת אתיקה.

האם הייתם מתחילים עם בחורה חמודה שמספקת לכם שירות כל שהוא? ולכל החרמנים, לא השירות שחשבתם עליו! אלה נניח מלצריות, פקידות, קופאיות.

זה מרגיש לי קצת לא בסדר כי זה העבודה שלהן ואין להן באמת לאן לברוח ממך אבל לפעמים אפשר למצוא בחורות נורא חמודות שם שחבל לפספס את ההזדמנות.

מה אומרים?

מה אומרים?

אחי הגדול נשוי מזה כ-15, את אישתו הכיר כשהיא נתנה לו שירות בבנק (כספרית).

הכל הולך.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)

בנוגע לאתרי הכרויות, טינדר ושות' - דן אריאלי כתב בספר "לא רציונלי ולא במקרה" ששירותים מהסוג הזה לא עובדים בגלל אשליית המבחר. אנשים שהכירו באתר הכרויות הם חריג ולא הכלל.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם
שאלת אתיקה.

מה אומרים?

אחי הקטן טייס אל על. הוא הכיר את אשתו כשהייתה דיילת בבריטיש איירוויס.

פורסם

כן אבל לא כולנו טייסים באל-על :(

או טייסים בכלל.

או סתם טסים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אחיך הקטן יכול לבחור כל אחת מהדיילות שתנעים את זמנו בcock פיט (למה נראה לך קוראים לזה ככה?)

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...