Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא רואה איך אתה רואה שהנחתי את זה. הטענה שלי היא שאם בנאדם רוצה זוגיות אבל מוותר רק בגלל שמסביבו הרבה אנשים שהזוגיות שלהם לא טובה - הוא בנאדם שמוותר לעצמו.

מוותר לעצמו?

חייב להוכיח ש"אצלי זה לא יקרה"?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

לעתי הוא התכוון למוותר על משהו שיכול להיות טוב, רק בגלל שלאחרים זה לא עובד.

כמו אוכל חריף: לא לכולם זה עובד, אבל למי שכן נהנה הרבה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אתה לא מכיר אותי

Sent from my XT1032 using Tapatalk

שטות מוחלטת, אתה יודע כמה האיברים שלך שווים בשוק השחור?!

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

7 מיליון דולר ארה"ב.

לפחות ככה היה ב2005.

Sent from my XT1032 using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
הטענה שלי היא שאם בנאדם רוצה זוגיות אבל מוותר רק בגלל שמסביבו הרבה אנשים שהזוגיות שלהם לא טובה, או בגלל שהוא חושב שאין לו מה להציע - הוא בנאדם שמוותר לעצמו. לכל אחד יש משהו להציע, בהנחה והוא לא בנאדם רע באופן אינהרנטי.

קודם כל אולי הוא באמת כזה, לך תדע.

שנית, לי נשמע שהוא פשוט טיפוס קר ורציונלי שפחות מונחה ע"י רגשות. יתכן שאצלו זה הולך קצת רחוק מדי, אבל הייתי שמח לראות יותר אנשים כאלה ופחות 'נסיכים' ו'נסיכות' שבטוחים שהשמש זורחת להם מהאגזוז. כנראה שהוא לא נולד חכם או יפה במיוחד, הוא מביט סביבו ורואה מה סיכוייו להגיע להישגים ממשיים בתחום הרומנטי, ובמקום להתפשר כמו 99% מהאנשים במצבו הוא בוחר להישאר לבד. אני יכול רק לשבח אותו על האומץ, ובטח שלא לרחם או להטיף לו בצדקנות על מה הוא מפסיד.

פורסם

אתה מציג את זה כאילו יש שתי אפשרויות, להיות 'נסיך' או להיות טיפוס קר ורציונלי. בפועל כמובן שיש עוד המון באמצע וגם בצדדים.

ממש לא צריך להיות חכם או יפה במיוחד בשביל למצוא מישהי שמתאימה לך. פשוט לא צריך לחפש בר רפאליות אם אתה דובי גל (שאגב, בדקתי והיה נשוי 30 שנה ועכשיו נמצא בזוגיות שניה מזה יותר מעשור).

המילה "להתפשר" לא מתאימה פה, כי כוווווולם מתפשרים. גם אם מצאת את בר רפאלי, אני מבטיח לך שבמובן כזה או אחר היא גם פשרה. זוגיות מתוך הגדרה היא פשרה, כי כשנמצאים בזוג צריך להתחשב אחד בשני. וחוצמזה, נראה לך שהבחורה לא מתפשרת בחזרה? אז אם אתה נמוך, אל תצא עם גבוהה. ואם אתה שמן, אל תצא עם רזה, ואם אתה לא חכם במיוחד, אל תחפש בחורות בטכניון (בעצם, בטכניון אל תחפש בחורות ממילא. לא תמצא).

חבר שלי פעם אמר לי שאשתו מושלמת. רמזתי לו שאף אחד לא מושלם, אבל זה לא עזר. השארתי את זה ככה. שיחיה בסרט, אולי זה עושה לו טוב. אולי זה אחד הדברים שמחזקים את מערכת היחסים שלהם. לך תדע.

ובמאמר מוסגר, נסיכים ונסיכות לא נשארים ככה הרבה זמן. אם הם לא מוצאים את האחת/אחד אז הם מתחילים לרדת לקרקע המציאות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נסיכים ונסיכות מתחנתנים מתוך אילוץ ולא מתוך בחירה בלי קשר לאהבה. מבחינה הזאת עדיף להיות פשוט עם :)

כל החיים זה פשרה אחת גדולה, רק כאשר בוחרים בת זוג צריך לוודא שזה הדדי ושזה לא שובר חיים לאחד מבני הזוג (כי אחרת הקשר לא יחזיק הרבה זמן) :)

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)
אני לא רואה איך אפשר להניח אוטומטית שאנשים בזוגיות יותר מאושרים מרווקים.

אילו דברים חיוביים זוגיות מביאה?

לדוגמא - הוכח שאנשים נשואים - לפחות גברים - חיים יותר שנים מבודדים.

ואם נחזור לנושא השרשור לפני ההחלקה: אני מדור קודם, לא מכיר את דרכי המפגש והחיזור המקובלים היום. אבל דבר אחד ברור לי: צריך להיות עם ראש פתוח בהיכרות. קשה מאד לדעת איזה שילוב של תכונות בכל אחד מבני\בנות הזוג יהפכו את הזוג למאושר. כל אחד מבני הזוג הוא מכלול של תכונות, ומה שקובע את ההצלחה הוא השילוב שלהם. וצריך גם להיות גמיש, אולי תגלה שאיזו תכונה שחיפשת בבת הזוג היא דוקא זו שתתנגש עם צרכיך ותגרום לכשלון (כמובן שכל מה שאני כותב הדדי).

אתה מציג את זה כאילו יש שתי אפשרויות, להיות 'נסיך' או להיות טיפוס קר ורציונלי. בפועל כמובן שיש עוד המון באמצע וגם בצדדים.

ממש לא צריך להיות חכם או יפה במיוחד בשביל למצוא מישהי שמתאימה לך. פשוט לא צריך לחפש בר רפאליות אם אתה דובי גל (שאגב, בדקתי והיה נשוי 30 שנה ועכשיו נמצא בזוגיות שניה מזה יותר מעשור).

ראיתי גם זוגות כאלה, שחיו יחד הרבה מאד שנים באהבה. יש מספיק תכונות שימשכו בת (או בן) זוג חוץ מהמראה החיצוני. מעבר לכך שלפעים צריך להתעמק קצת כדי לראות את היופי. חוץ מזה, לא מעט נשים שנראות מצויין בגיל 20 מאבדות את כל היופי בגיל 35.

המילה "להתפשר" לא מתאימה פה, כי כוווווולם מתפשרים. גם אם מצאת את בר רפאלי, אני מבטיח לך שבמובן כזה או אחר היא גם פשרה. זוגיות מתוך הגדרה היא פשרה, כי כשנמצאים בזוג צריך להתחשב אחד בשני. וחוצמזה, נראה לך שהבחורה לא מתפשרת בחזרה? אז אם אתה נמוך, אל תצא עם גבוהה. ואם אתה שמן, אל תצא עם רזה, ואם אתה לא חכם במיוחד, אל תחפש בחורות בטכניון (בעצם, בטכניון אל תחפש בחורות ממילא. לא תמצא).

לאו דווקא, כפי שכתבתי קודם, אתה יכול לראות זוגות שבהם צד אחד בעל מראה מצודד והאחר ממש לא. ועדיין הם בעלי יכולות וערכים קרובים שמחזיקים את הזוגיות חמה לאורך שנים.

חבר שלי פעם אמר לי שאשתו מושלמת. רמזתי לו שאף אחד לא מושלם, אבל זה לא עזר. השארתי את זה ככה. שיחיה בסרט, אולי זה עושה לו טוב. אולי זה אחד הדברים שמחזקים את מערכת היחסים שלהם. לך תדע.

החבר שלך צודק. בשבילו היא מושלמת. כפי שמבחינתי אשתי מושלמת, גם אם פעמיים ביום יש לנו איזה ריב קטן, מהסוג שנובע מהעובדה שמדובר בשני בני אדם שחיים יחד ולכל אחד צרכים שונים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין שום דבר אמיץ בהחלטה שאתה נשאר לבד ויהיה מה, ואין שום דבר רציונאלי בהערה עצמית נמוכה.

לא צריך לחשוב שהשמש זורחת לך מהתחת. בין זה לבין ההנחה שיש לך פחות להציע מבערך רוב תושבי כדור הארץ, הפער די גדול.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

המילה "להתפשר" לא מתאימה פה, כי כוווווולם מתפשרים.

אז אם אתה נמוך, אל תצא עם גבוהה. ואם אתה שמן, אל תצא עם רזה, ואם אתה לא חכם במיוחד, אל תחפש בחורות בטכניון.

אנחנו מדברים על דברים שונים. מסכים איתך שכולם מתפשרים בזוגיות עצמה, כאשר כבר יש מערכת יחסים, אבל אני מדבר על שלב ההיכרות. בשלב הזה מרבית האנשים הצעירים לא רק שלא רוצים להתפשר, אלא נוטים לכוון הרבה יותר גבוה מה'ליגה' שלהם. זה קורה כמעט בכל מדינה, אופייני במידה שווה לגברים וגם לנשים, וחולף או נרגע (אם בכלל) רק עם הגיל. אצל המחפשים זוגיות בסיבוב שני תראה את זה פחות.

הבחור עובד למיטב זכרוני כטכנאי מחשוב, תחום שאין בו הרבה נשים רווקות בגיל הנכון ושבאופן כללי לא מחייב יותר מדי אינטראקציה עם בני אדם. אם הוא 'טעם נרכש' ולא נראה טוב או שנון במיוחד, סיכוייו למצוא מישהי נמוכים למדי. אז הוא יכול להתפשר ולכוון נמוך יותר (אבל זה צריך להיות וואחד נמוך לאור מה שהסברתי לעיל) או להוציא את עצמו מהמשחק. וכך הוא עושה. והוא לא לבד.

פורסם

אם הוא יחפש הוא ימצא. אם הוא רוצה לחיות עם אחת כזאת זו השאלה. אני עד היום לא יודע מה עדיף לחיות לבד או לחיות בזוגיות גרועה.

אגב, אני גם הוצאתי את עצמי מהמשחק לפני שנים. הוא לא לבד.

פורסם

אני הרבה יותר אופטימי. הבחור צעיר, יש לו הזמן הדרוש לפני שירים ידיים.

מציע לכם להציץ רגע בערוץ 10, איזו תוכנית שידוכים מטופשת, הגיל הממוצע 39.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אנחנו מדברים על דברים שונים. מסכים איתך שכולם מתפשרים בזוגיות עצמה, כאשר כבר יש מערכת יחסים, אבל אני מדבר על שלב ההיכרות. בשלב הזה מרבית האנשים הצעירים לא רק שלא רוצים להתפשר, אלא נוטים לכוון הרבה יותר גבוה מה'ליגה' שלהם. זה קורה כמעט בכל מדינה, אופייני במידה שווה לגברים וגם לנשים, וחולף או נרגע (אם בכלל) רק עם הגיל. אצל המחפשים זוגיות בסיבוב שני תראה את זה פחות.

הבחור עובד למיטב זכרוני כטכנאי מחשוב, תחום שאין בו הרבה נשים רווקות בגיל הנכון ושבאופן כללי לא מחייב יותר מדי אינטראקציה עם בני אדם. אם הוא 'טעם נרכש' ולא נראה טוב או שנון במיוחד, סיכוייו למצוא מישהי נמוכים למדי. אז הוא יכול להתפשר ולכוון נמוך יותר (אבל זה צריך להיות וואחד נמוך לאור מה שהסברתי לעיל) או להוציא את עצמו מהמשחק. וכך הוא עושה. והוא לא לבד.

מה שאתה מתאר זו תופעה קיימת, אבל לא בכמויות שאתה מדמיין. עובדה שגם בגיל צעיר הרבה אנשים מוצאים זוגיות כזו או אחרת.

ושוב אתה מדבר על להתפשר כאילו כל דבר שהוא לא בר רפאלי שלומדת מדעי המוח נחשב התפשרות. זה לא עובד ככה. אם אתה מכוער וטיפש (אני מקצין בכוונה) אז אם תמצא מישהי מכוערת וטיפשה היא לא תהיה התפשרות בשבילך.

אם הוא יחפש הוא ימצא. אם הוא רוצה לחיות עם אחת כזאת זו השאלה. אני עד היום לא יודע מה עדיף לחיות לבד או לחיות בזוגיות גרועה.

אגב, אני גם הוצאתי את עצמי מהמשחק לפני שנים. הוא לא לבד.

לדעתי - ברור שלבד. אבל למה אתה חושב שאלו שתי האפשרויות היחידות?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לדעתי - ברור שלבד. אבל למה אתה חושב שאלו שתי האפשרויות היחידות?

זו אולי ה-שאלה שצריך לשאול.

דריש, מה שאתה מכוון אליו זו לא תפיסת עולם רציונלית כל כך. לא רק מולטי מיוליונרים, שחקני כדורגל ודוגמניות מסוגלים למצוא זוגיות טובה. רוב האנשים הם לא בדיוק דוגמני צמרת, או גאוני על. אז מה?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...