Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שממיין לא מזיין - בטח לא ב log(n).

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בטח שאפשר למצוא זוגיות טובה.

אם לא יוצאים מנקודת הנחה שהחיים שלך נידונו להיות בזבל מהרגע שנולדת ואוזרים אומץ לחפש מישהי, מוצאים.

צריך לרצות. אם לא רוצים, גם טוב. אבל אז אין סיבה להתלונן בעניין.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מי שממיין לא מזיין - בטח לא ב log(n).

אוי ואבוי :-P

אם הומור גיקי כזה עושה לך את זה, ממליץ לך על אתר בשם 6dollarshirt, היום באתי עם חולצה-

"Wanted dead and alive, Schrodingers cat"

שוס בכל חברת היי-טק או מסיבת נקניקיות מכל סוג :lol:

פורסם

You got it all wrong -

אתה משתמש בבדיחות / חולצות האלו, הבחורה שצוחקת - היא זו שצריך להמשיך איתה הלאה.

למתקדמים: אפשר להשתמש בציטוטים של ריק ומורטי.

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

יש לי חולצה שמשלבת בין לד-זפלין לדוקטור הו.

ביום שאפגוש מישהי שתבין את החולצה אני קונה טבעת.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• חברי המעגל הראשון
פורסם
You got it all wrong -

אתה משתמש בבדיחות / חולצות האלו, הבחורה שצוחקת - היא זו שצריך להמשיך איתה הלאה.

למתקדמים: אפשר להשתמש בציטוטים של ריק ומורטי.

LETS GET SCHWIFTYYYYYYYYYYYYYY!!! :loco:

פורסם
יש לי חולצה שמשלבת בין לד-זפלין לדוקטור הו.

ביום שאפגוש מישהי שתבין את החולצה אני קונה טבעת.

תעלה תמונה. למרות שבחיים לא ראיתי דוקטור הו :\

אור, יא מתנשא. יש כאלו שממיינים ב-o(n^2). אז מה?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

הבחור עובד למיטב זכרוני כטכנאי מחשוב, תחום שאין בו הרבה נשים רווקות בגיל הנכון .

דווקא יש.

אם אתה מכוער וטיפש (אני מקצין בכוונה) אז אם תמצא מישהי מכוערת וטיפשה היא לא תהיה התפשרות בשבילך.

עדיף להיות לבד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
תעלה תמונה. למרות שבחיים לא ראיתי דוקטור הו :\

אור, יא מתנשא. יש כאלו שממיינים ב-o(n^2). אז מה?

DSC0263.jpg

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
עדיף להיות לבד.

אני אתעלם במאמץ רב מבדיחות הגיקים (אור הוא בטח מסמר הערב בכל מסיבת LAN) ואענה לך ברצינות:

אם אתה מכוער וטיפש (ושוב, אני מקצין בכוונה), מישהי מכוערת וטיפשה לא תיראה לך כל כך מכוערת או טיפשה.

ובקצת יותר פירוט: כל בנאדם צריך לחפש מישהי שהיא compatible עבורו. אם אתה דוגמן, רוב הסיכויים שתמצא מישהי יפיפיה. אם אתה סתם ממוצע, תצטרך לעשות מאמצים אדירים או להיות סופר מוצלח בתחום אחר בשביל למשוך מישהי כזאת (למשל נורא מצחיק או נורא עשיר). בהנחה שאתה לא זה ולא זה, תצטרך פשוט לא לחפש דוגמניות. ומכיוון שאתה לא דוגמן, ככל הנראה לא תרגיש רע עם זה שהיא לא מלכת יופי.

אם אתה טיפש, אגב, ככל הנראה לא ממש תשים לב שהבחורה לא גאונת הדור. אתה יודע, אנשים טיפשים לא יודעים שהם טיפשים. הנה, ג'ון קליז יכול להסביר:

5ea7bdca0e380defbb39fcebc5ebaf042c2bc987b4f78d1f73  b77d33fbcd8646.jpg

5c5b59c1f29890ba3b1a8379ac27ff11.jpg

ובשביל לאזן, יש גם את זה: https://www.wikiwand.com/en/Dunning–Kruger_effect

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

קודם כל, ברור.

שנית, אני לא מבין למה אתה ממשיך 'להאכיל' את השמנמן. אתה חדש פה או משהו? הבחור יותר מטריל מהוגו (;

בכלליות כל השיח הזה על מראה וכו' נראה, לי לפחות, נורא מטופש וילדותי. לא נכנסתי לזה כי אנחנו בקונטקסט קארספורום דוט זיינים וזה כנראה לא באמת ה-מקום לדבר על זה, אבל בנות הן קצת יותר מציצי ותחת (כן כן, בחיי). בחורה שנראית 6/6 אבל עם שכל/גישה/אישיות 3/6 עושה לי את זה הרבה פחות מההיפך, כשאנחנו מדברים כאן על יחסים אמיתיים ולא על שיט מזדמן (שזה השיח אליו אתה מתייחס, למיטב הבנתי).

בסופו של יום, הפרפרים עוברים ואתה נשאר עם אדם שאתה אמור להעביר איתו את החיים אם אתה בקטע של מונוגמיות, ושאלוהים יעזור לי אם הייתי צריך להתעורר כל יום על יד כוסית על מהחלל עם תבונה של יובל המבולבל.

אז מי שמחפש קשר רציני, ומחזיק בגישה דומה לשלי - תשנו את אלגוריתם הסינון. ברור שיש threshold של משיכה שאין מה לבדוק תחתיו, אבל נשמע לי יותר הגיוני לסנן לפי דברים שהבחורה רושמת בפרופיל (ובתגובות שלה), מאשר בעיקר לפי תמונות וכו'.

but maybe it's just me.

פורסם

כשאתה מנסה למצוא מישהי באתרי היכרויות אתה רואה קטלוג וקורא מפרט. אם היו מוכרים ככה אלפות אף אחד לא היה קונה אלפא.

בחיים האמיתיים יש שפת גוף, התנהגות ומה שבחורה משדרת כך שמה היא יודעת ואיך היא נראית (בתנאי שזה לא קיצוני מידי) בא הרבה אחרי.

בגלל זה אנשים מתקשים באתרי ההיכרויות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...