Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בנצי,

לחשוב שכל מי שבחר להיות בזוגיות ולגדל ילדים (חתונה או לא זה קשקוש, אני מתייחס רק להבאת ילדים) סובל וממורמר, זה בדיוק כמו לחשוב שכל מי שרווק הוא מאושר עד הגג ואי אפשר למחוק לו את החיוך מהפרצוף.

מה הקשר בין זוגיות ומשכנתא?

כאילו משכנתא זה מה שמשפיע על זוגיות טובה או לא ? :)

כסף משפיע באופן כללי על כל אספקט בחיים, בלי כסף קשה יותר לכוווווולם, רווקים ונשואים כאחד, אבל זה לא הבסיס לזוגיות טובה (כמובן שיש סוגים של "זוגיות" שהבסיס שלהם זה כסף... אבל זוגיות כזו דומה יותר ליחסי עובד מעביד if you think about it).

כל ההכללות והמשפטים הדיפולטים (default ברבים) האלו שאנשים מדקלמים לעצמם, לחלוטין ילדותי.

יש אנשים בזוגיות שאין מאושר מהם ויש כאלה שרוצים לתלות את עצמם, בדיוק כמו שיש רווקים מאושרים ורווקים בדיכאון קליני.

וכן, אנחנו גדלים בכל מני שבלונות... גם הרווק ההולל והזיין זו סוג של שבלונה אם תחשוב על זה קצת, החוכמה היא בסה"כ לבחור את השבלונה שמתאימה לך, לא פחות ולא יותר.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

אני לא אומר את זה.

אני אומר שאין אמת אבסולוטית, אפשר להיות שמח לפה ולשם בדיוק כמו שאפשר להיות עצוב.

haters will hate

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ילדים

אלוהים ישמור, הדבר הזה שרץ, צורח ומחרבן בכל מקום.

יש צדדים טובים בלהיות שמן ומכוער, ולדעת שלמזלך לא יכריחו אותך להעביר את הגנים שלך הלאה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מי שעושה דברים כי מכריחים אותו, יש לו בעיות חמורות בהרבה מאשר משקל או מראה ... בעיות גב (:

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

ילדים זה פלונטר, אתה לא יודע מה זה עד שיש לך. אני יכול להגיד שזה אחד הדברים הכי טובים שקרו ושיש לי בחיים. מצד שני, כמו שכתבו פה כבר, אני יכול להבין שיש כאלו שמבחינתם זה סיוט.

מעניין לדעת בהקשר הזה מה אחוז ההורים לילדים שהיו מעדיפים שלא יהיו להם ילדים.

פורסם

אגב ילדים, אני המתנתי עם ילד מס' 2 כ- 6 שנים. אני עדיין לא מעכל שיש לי ילדים .

מאוד קשה עד גיל שנה חווה את זה שוב עם הילדה בת 9 חודשים.

קשה אבל יש המון סיפוק ,הכל מתגמד כשחוזרים הבייתה אליהם.

פורסם
ולדעת שלמזלך לא יכריחו אותך להעביר את הגנים שלך הלאה.

עדרי הגברים שהרו לאחר שנאנסו מסכימים אתך.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

יש צדדים טובים בלהיות שמן ומכוער, ולדעת שלמזלך לא יכריחו אותך להעביר את הגנים שלך הלאה.

שמע אני ממש לא הולך לכתוב לך נימוקים בעד או נגד ילדים, גם לחברים טובים שלי אני לא עושה את זה, כמו שכתבתי מקודם, כל אחד שיבחר את השבלונה שלו וזה לא ענייני להתערב בשבלונות של אחרים.

אבל לכתוב

יכריחו אותך להעביר את הגנים שלך הלאה

באמת כדאי שלא תעשה ילדים אם זו דעתך בנושא :)

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אחד הדברים שמושכים לחתונה זה הרצון לילדים... ומסגרת עבור הילדים .

ומי שחושב אחרת... נראה אותו אומר לחמו וחמתו שהוא רוצה להביא ילדים ללא הסדר של הנישואים בין אם רבנות עורך דין או אנאערף.

פורסם

תאמין לי שיש מכוערים וגם שמנים שהם מביאים ילדים ונשואים זה ממש לא קשור.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
ומי שחושב אחרת... נראה אותו אומר לחמו וחמתו שהוא רוצה להביא ילדים ללא הסדר של הנישואים בין אם רבנות עורך דין או אנאערף.

דווקא עובד פצצה לקרן פלס ונועם טור ומקרבה משפחתית, אפילו לבת-דודה יקרה ;)

באים, הולכים ; מתי רוצים - חותכים.

פורסם (נערך)
מעניין לדעת בהקשר הזה מה אחוז ההורים לילדים שהיו מעדיפים שלא יהיו להם ילדים.

אף הורה לא יעז להגיד בגלוי שילדים הפכו אותו לאומלל, אבל בלי ספק יש הרבה מאוד הורים עייפים ומתוסכלים.

אני רואה בעבודה אנשים שנמצאים במשרד עד 8 בערב כי הם רוצים לחזור הביתה רק בשביל לישון.

בסופו של דבר רוב הזוגות נשארים יחד כי כלכלית הם אינם מסוגלים להתגרש. סטטיסטית ככל שבני הזוגות מרוויחים יותר טוב, ככה יש להם יותר סיכוי להתרגש.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם
סטטיסטית ככל שבני הזוגות מרוויחים יותר טוב, ככה יש להם יותר סיכוי להתרגש.

ואם יש להם ממש הרבה כסף הם יכולים לקנות פורשה ואז חבל"ז להתרגש :wink:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
אף הורה לא יעז להגיד בגלוי שילדים הפכו אותו לאומלל.

אני רואה בעבודה אנשים שנמצאים במשרד עד 8 בערב כי הם רוצים לחזור הביתה רק בשביל לישון.

בסופו של דבר רוב הזוגות נשארים יחד כי כלכלית הם אינם מסוגלים להתגרש..

^^ זה.

ובמיוחד המשפט המודגש...

ואז גם בזמן העבודה מתווכחים עם הבן זוג על הילדים.

באמת מעניין בהינתן האופציה לבטל הכול (ע"י חזרה לעבר או משהו, בלי חס וחלילה להרוג/לזרוק מישהו) כמה הורים היו שולחים את הילדים נאחוי ואולי אפילו את בני הזוג ונשארים לבד.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
אף הורה לא יעז להגיד בגלוי שילדים הפכו אותו לאומלל, אבל בלי ספק יש הרבה מאוד הורים עייפים ומתוסכלים.

בסופו של דבר רוב הזוגות נשארים יחד כי כלכלית הם אינם מסוגלים להתגרש. סטטיסטית ככל שבני הזוגות מרוויחים יותר טוב, ככה יש להם יותר סיכוי להתרגש.

אנשים מתגרשים בעיקר בגלל כסף(שלרוב חסר), זאת בטח לא הסיבה שמונעת מהם להיתגרש.

אני חושב שכמות מקרי הגירושים היום נובעת משילוב של כמה גורמים:

המון אנשים מתחתנים היום בגלל סיבות לא נכונות(לחץ של הסביבה/גיל/ וכו..) בשילוב עם ציפיות בלתי נגמרות מבן/בת הזוג ותוספת של חוסר הבנה שחיי זוגיות הם חיי פשרה וקורטוב של חיים ברמה כלכלית מעבר ליכולות הכספיות... תוסיף לזה שבתקופתנו הפיתויים והזמינות של בגידות הם פשוט ברמה מטורפת וקיבלת מתכון ודאי לגירושים.

חיי נישואים וילדים הם דבר מדהים(בעיניי) כאשר לוקחים דברים בפרופורציות ובעיקר כאשר נכנסים למצב הזה ברצון אמיתי (בין 2 בני הזוג) והמון הבנה/סובלנות וכבוד הדדי.

פורסם

צריך להיזהר ולהישמר משטויות מטומטמות של אגואיסטים.

ברגע שההורים מסוגלים לכוונן ציפיות, להבין מה נדרש להקריב זמנית עבור טובת הילדים

ומשנים את סדר העדיפיות באופן זמני וניגשים לכל נושא גידול הילדים בצורה של אתגר מעניין ומרתק

עם יצורים שמכריחים אותך להשתנות ולהתגמש ולחשוב מחוץ לקופסא -

הכול בסדר.

המפתח הוא ההשלמה שאתה לא חי אך ורק עבור עצמך, אלא אתה חלק ממערכת אנושית

שאתה יצרת ומשתתף בה באופן פעיל.

אנשים עקשנים ומרוכזים בעצמם יתקשו מאוד בגידול ילדים כמו שהם יתקשו כמעט בכל אינטרקציה אנושית כגון זוגיות.

אני מכיר לא מעט זוגות שבמקום לספר זה לזה בקארספורום שטויות ובדיות מעורבים בדעות קדומות

עסקו בגידול ילדים. במשך עשור בערך אתה בקושי יכול לפגוש אותם לקפה,

אבל ההשקעה הניבה משפחה לתפארת, עם ילדים מחונכים ומוצלחים, ותאמינו או לא -

פתאום מתפנה זמן גם להורים, כי הילדים עצמאיים ולא תלותיים ולא אוכלי חינם,

כבר מגיל 15-16.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...