Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני האחרון שיטען שחיי הנישואין הם אושר צרוף - הם אוסף פשרות ומריבות, אך גם כיף ונחת.

נהניתי מכל רגע בחתונה שלי, כך גם החברים שלי וכך גם אני בחתונות שלהם. שתי הבנות בלי לחץ, ברצון ותכנון הדדי.

אל תזיינו את המוח.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מסקנה: לא להתחיל עם בחורות בסופר!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש כל כך הרבה דברים רעים בעולם, ילדים זה לא אחד מהם...

וכשחושבים שכל רווקה בת 35 היא דפוקה, אז כמובן שהן ימהרו להתחתן .

אם להסתכל על ילד בתור מה שהוא- בצורה לא מופשטת.

אתה ועוד בן אדם שאתה אוהב - מביאים לעולם המשכיות .

כמה כבר אפשר לזיין? אני חושב שאחרי 20-25 בחורות בסך הכל, אפשר כבר להתמקד באחת שאפשר גם לאכול איתה ארוחת ערב, לדבר, לשתף .

אגב, מסתכלים בצורה די מופשטת על זוגיות וילדים... אם להסתכל על כל דבר בצורה מופשטת- אפשר להבין גם את אלו שקונים קורולה ורוצים רק להגיע מא. ל ב.

סך הכל חתיכת פח שמובילה אותנו ממקום למקום ביעילות.

אגב, רוב הרכבים פה בפורום לא יעילים באופן אבסולוטי.

ההיא שאבא זיין אז ושכח לשים קונדום היום היא אמא שלכם...

יש פה מישהו שיכול להסתכל על אמא שלו ולהגיד " זאת סתם רצתה להתמסד ... ורצתה שאבא שלי ירוויח 5 ספרות וכן הלאה" .

אם כן, אני משתתף בצערו .

אני אישית שמח כשחבר מתחתן, צוחקים.. בית סוהר, מסיבת רווקים ;) , וכן הלאה...

אם גישה של חלק מהאנשים פה-אני לא מוצא הרבה סיבות למה הם חיים .

פורסם
אם אתה רוצה להיות עם מישהי רק כדי לזיין אותה וכל השאר זה תופעות לוואי לא רצויות אז אולי באמת כדאי לשקול שירותי ליווי.

ראיתי מספיק גברים שפוחדים לצייץ בבית. לבוס הקודם שלי היו שני ילדים והוא אמר לאשתו במפורש שהוא לא מוכן לילד שלישי. שנים היא לחצה עליו והוא לא הסכים. בסוף היא נכנסה להיריון בלי לשאול אותו כאילו הוא אוויר. מה עכשיו? להתגרש הוא לא יכול כי היא תיקח ממנו הכל והוא יחזור לגור אצל הוריו. אז עכשיו הוא מחליף חיתולים.

ככה נראים רוב זוגות נישואים. בודדים יסכימו להודות.

פורסם

חוץ מאלה, שבהם האישה כל יומיים "נופלת במדרגות".

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם לדעתכם רוב הזוגות הנשואים הם ככה, אתם מנסים לומר שגדלתם במשפחות כאלה?

אושריקו, אם בחורה דתיה זה לא מבטיח לך שהיא איכותית.

תחפש בחורה איכותית, לא בחורה דתיה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ChemGuy85

זה שהבוס שלך סובל, לא אומר שכולם ככה. לקבוע על סמך הסתכלות לתוך החיים של מס' זוגות זה ממש לא הרוב.

זוגיות היא המון פשרות אבל ממש לא סבל אצל כולם.

באותה מידה, פשוט תגיד שאתה אוהב גברים וזהו. אני לא אשפוט וכך גם אחרים.

בכלל, איך אדם לא נשוי (או בזוגיות) וללא ילדים יכול לשפוט זוגות והורים ולספר שהם סובלים, רע להם וכו' ? לא צריך לקחת מקרה בודד של בוס או של הורים שהתגרשו ולהסיק שככה זה אצל כולם.

Veni Vidi Vici

פורסם

chemguy, עם תפיסת עולם כזו למה לצאת לדייטים? פתחו שוב את הירקון 98, ללכת לשם בטח יעלה די דומה.

ו-falou סיכם את זה די טוב.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

הסטטיסטיקה בחסות: "דיברתי פעם עם מישהו והוא אמר לי ככה, בחיי".

שיטת איסוף נתונים מהמתקדמות בעולם. השלישי.

אתה מבין שעל אותו משקל יכול פלוני לומר שרוב הרווקים הם אנשים בינוניים שאף אחד לא רוצה בחברתם?

בחייאת רבאק, מה זה השיט הזה... מה אנחנו בכיתה 2?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

גירושים זה לא מדד לכלום- בדיוק כמו חתונה .

האחד זה מיסוד זוגיות, השני זה ביטול מיסוד .

הדבר היחידי שזה מעיד עליו, זה שמדובר בזוגיות קלוקלת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...