Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קל להכליל רומן,

אתה התייחסת מקודם ליגאל ספציפית - יאללה, תן ציטוט שלו אומר משהו שקרוב למה שאתה מתאר כאן.

או שתשאר בקומפורט זון הזה של מנטליות קבוצת הכדורגל 'שלהם' ו'שלכם', כאילו כל האנשים מקשה אחת...

זה שאתה 'אל הורי' לא אומר שאתה קוטבי, כמו שזה שאתה קוטבי לא אומר שאתה 'אל הורי' או 'אב השנה'. אנשים קוטביים הם כאלו בלי קשר, והדעה שלהם קוטבית כי זה ה'טריק' הרגיל שלהם. שים לב שהתגובות הקיצוניות של ה"אנטי-ילדים" כאן שייכות למשתמשים שהם ברובם קיצונים בתגובות שלהם בנורמה. אין קשר בין הדברים.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אנשים הם לא מקשה אחת, אבל חלק מהתגובות כאן מנסות לעשות רציונאליזציית דריש, שזה אולי טוב לויכוחי סרק, אבל בפועל לא באמת רציונאלי וגם לא באמת מקדם את האדם שמציג עמדה כזו לשום מקום.

שוב, אני מסכים בגדול עם קו המחשבה של falou, וחוזר ואומר שחבל על כל אחד שמלכתחילה ממצב את עצמו כפחות טוב, או מי שחושב שמשפחה מסתכמת בויתורים לילד, והחיים מסתכמים ב4 שעות בפקקים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

כל הויכוח כאן הוא ויכוח סרק. ובכללי, כל ויכוח בפורום הוא ויכוח סרק. שום הצגת עמדה פה לא תקדם אף אדם לשום מקום. אלא אם תציג איזו יוזמה עסקית שנוצרה בין שני אנשים פה בפורום בגלל שהחזיקו בדעות זהות. הכל נועד לצורך הבעת דעה ובידור.

פורסם

לא מזלזלת בכלל. לא תמיד אני מזלזל במי שאני לא מסכים איתו.

והכוונה היא בדיוק מה שכתבתי, ואני חושב שכבר עלה בשרשורים בהם הגבת גם בעבר.

אתה מנתח את העולם באופן שהוא כביכול נורא קר, כמו שכתבת כאן את זה:

שנית, לי נשמע שהוא פשוט טיפוס קר ורציונלי שפחות מונחה ע"י רגשות. יתכן שאצלו זה הולך קצת רחוק מדי, אבל הייתי שמח לראות יותר אנשים כאלה ופחות 'נסיכים' ו'נסיכות' שבטוחים שהשמש זורחת להם מהאגזוז. כנראה שהוא לא נולד חכם או יפה במיוחד

לחשוב שאתה פחות טוב \ פחות חכם \ פחות יפה, זה לא להיות פחות מונחה רגשות. בדיוק להפך; זה להיות מונחה רגשי נחיתות.

אנשים לא צריכים לחשוב שהשמש זורחת להם מהתחת, אבל אין שום דבר רציונלי ברגש נחיתות תמידי. בין היתר כי גישה כזו לחיים גם גורמת לך לרוב להציג את עצמך לסביבה כפחות טוב, וגוררת יחס בהתאם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

זה בסך הכל סוג של הומור שחור. לדעתי מי שבאמת מרגיש ככה בסוף מתאבד בשלב מסויים. השמן הממזר הצהיר פעם שהוא הולך עם סנדלים וגרביים. זו לא התנהגות אובדנית, להפך. הוא חי בשביל הסבל של אחרים.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
השמן הממזר הצהיר פעם שהוא הולך עם סנדלים וגרביים

עד כאן. יש גבול אפילו למה שאני מסוגל.

rzfh1.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
קל להכליל רומן,

אתה התייחסת מקודם ליגאל ספציפית - יאללה, תן ציטוט שלו אומר משהו שקרוב למה שאתה מתאר כאן.

או שתשאר בקומפורט זון הזה של מנטליות קבוצת הכדורגל 'שלהם' ו'שלכם', כאילו כל האנשים מקשה אחת...

זה שאתה 'אל הורי' לא אומר שאתה קוטבי, כמו שזה שאתה קוטבי לא אומר שאתה 'אל הורי' או 'אב השנה'. אנשים קוטביים הם כאלו בלי קשר, והדעה שלהם קוטבית כי זה ה'טריק' הרגיל שלהם. שים לב שהתגובות הקיצוניות של ה"אנטי-ילדים" כאן שייכות למשתמשים שהם ברובם קיצונים בתגובות שלהם בנורמה. אין קשר בין הדברים.

התייחסתי מן הסתם לשרשור הזה. בגדול, מה שיבגני כתב.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אז למה אותם אנשים שלא מביאים כ"כ קוטביים בזה שכל מי שיש לו ילדים הביא אותם מהסיבות הלא נכונות?

הפוסל במומו פוסל? בינתיים רוב ההודעות היותר קוטביות היו שלך...

פורסם

קוטביות? תצטט. לא זכורה לי קוטביות רבה בהודעות שלי. אין לי בעיה עם זה שאל הוריים לא מביאים ילדים, יש לי בעיה כשמקטלגים כאחה שכן כאנשים שפעלו מחוסר ברירה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לחשוב שאתה פחות טוב \ פחות חכם \ פחות יפה, זה לא להיות פחות מונחה רגשות. בדיוק להפך; זה להיות מונחה רגשי נחיתות.

גישה כזו לחיים גם גורמת לך לרוב להציג את עצמך לסביבה כפחות טוב, וגוררת יחס בהתאם.

אחת הטרגדיות הגדולות של הדור שלנו זה שמגיל צעיר הסביבה מספרת לנו שאם רק נרצה מספיק חזק ונעבוד מספיק קשה, נוכל להגיע לאן שנשאף. עם הגיל והנסיון מגיעה גם ההתפכחות וההבנה שזה בולשיט, שבשביל להגיע ליעדים שלנו צריך להתפשר על עקרונות מוסריים ואחרים, ושלא כולם מתחילים מאותו מקום.

לאחר ההקדמה הזאת שאפשר לפתח לדיון נפרד, נזכיר שיופי וחוכמה הם דברים מדידים לחלוטין. להבין שהפרצוף שלך פחות סימטרי או שה-IQ שלך פחות גבוה מזה של אדם אחר זה לא רגשי נחיתות, זה להיות מציאותי. זה גם לא משהו שגורם בהכרח לתחושה רעה, במקרה שלי למשל זה הוביל לתכנון יותר חכם של משאבים ולהצבת יעדים ברי השגה, שידועים היטב בפסיכולוגיה המודרנית כתורמים לאושר.

אז אצלי ההכרה במגבלות רק עשתה את החיים יותר קלים ונטולי סטרס, אני כבר לא רודף אחרי אידאלים שמישהו אחר הבטיח לי שקיימיים ולא מרגיש תסכול כשאני לא מגיע אליהם, לא מנסה להכניס קוביה לתוך חור עגול ומספר לעצמי שאם רק אנסה מספיק חזק זה יצליח. אני יכול לראות איך השינוי הזה במיינדסט יכול להקל גם על אנשים אחרים, אך משתדל לא לעסוק במיסיונריות ולא לשכנע איש להצטרף אליי ל'מחנה'. אשמח אם גם שאר המאושרים בחלקם יהיו כאלה ולא יתעקשו להסביר לי היכן אני טועה, לדעתם המלומדת.

JjyCYHd.png

• חברי המעגל הראשון
פורסם
קוטביות? תצטט. לא זכורה לי קוטביות רבה בהודעות שלי. אין לי בעיה עם זה שאל הוריים לא מביאים ילדים, יש לי בעיה כשמקטלגים כאחה שכן כאנשים שפעלו מחוסר ברירה.

אני מתייחס לאחת ההודעות הקודמות שלך שהתייחסה ל"נימה" שלא מצאה חן בעינייך.

באמת שאי אפשר להתווכח עם זה, מצאת את הנוסחה המנצחת לוויכוחים בפורומים- אם מישהו מגן בלהט על נקודה מסויימת אז הוא מתרץ וכנראה מחפה על משהו, ואם הוא לא מגן על הנקודה בלהט אז כנראה שאתה צודק, אכן טיעון בלתי מנוצח.

חזרה לנקודה- כולכם מדברים על חינוך וכמה הוא חשוב וכמה חשובה ההשקעה בחינוך וכ"ו וכ"ו-

ברור לי שהפורום פה איכותי ו100% מחברי הפורום שהחליטו להביא ילדים לעולם משקיעים את מלוא מרצם בחינוך הילדים וכולם יגדלו לתפארת מדינת ישראל ויהיו אזרחים מועילים ותורמים רבות לרווחת האנושות,

אבל רבאק, מתי הפעם האחרונה שיצאתם מהבית וראיתם ילדים של אנשים אחרים? בין אם זה במסעדה, בטיסה, אפילו סתם בקניות בחנות (וזכור לי שרשיר כזה בהשתתפות בגירה ממש לא מזמן)-

האם כל מי שראיתם שהתרבה, אכן עשה טוב לעולם על ידי זה שהתרבה? האם אנחנו חיים באותה מדינה? :-P

קיצר, אולי עדיף דווקא שיותר אנשים יאמצו את הגישה הזו של אל-הורות, הבעיה היא שכרגע דווקא אלה שיותר רציונאליים ומשתמשים בראש שלהם (וסטטיסטית זה מובהק- יותר משכילים) הם אלה שבוחרים לא להתרבות... אכן בעיה.

פורסם
אני מתייחס לאחת ההודעות הקודמות שלך שהתייחסה ל"נימה" שלא מצאה חן בעינייך.

למה לא מצאה חן בעיניי? אני לא אמור לאשר לו להחזיק בעמדה, אני חי את חיי, הוא את חייו. הנימה של הפוסט שלו הייתה מתרצת. היא לא הביעה ביטחון עצמי, היא הביעה התרסה. על כן הבעתי את העמדה שלי, לפיה אם היה כ"כ שלם עם עמדתו, היה מתבטא בנימה יותר רגועה ובטוחה בעצמה, זה הכל.

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם

1+ לדריש.

להיות פסימי ולהיות מציאותי זה דברים שונים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...