Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

סלואורייד, להיות "מציאותי" ב99.999% זה לשכנע את עצמך למה רגשי הנחיתות שלך מבוססים. זה לא דבר טוב ולא בריא.

רוב האנשים בעולם הם לא בר רפאלי, לא ברד פיט, לא לאונדרו דה וינצ'י ולא אלברט אינשטיין. מן הסתם רובינו לא בונים על קריירה בדוגמנות, ולא מבקשים להיות פרופסורים מן המניין בפקולטה למדעי המח באוניברסיטאות ה-ivy league.

יש אמצע; ספקטרום שכולם נמצאים בתוכו.

לא, זה נקרא להיות פסימי: להתעלם מהיתרונות שלך והתייחס רק לחסרונות. להאמין שאתה נחות ולעולם לא תגיע לשום מקום בגלל זה.

להיות מציאותי זה להבין מה היתרונות והחסרונות שלך ולפי זה לחיות.

לדוגמא, פסמיסט עם ליקוי ראיה שרצה מאד להיות טייס מגלה שלא ניתן, מתחיל לבכות שלעולם לא יגשים את החלום ועובד בשטיפת כלים כל החיים.

לעומתו, ריאליסט עם אותו ליקוי ראיה שחלם להיות טייס, משלים עם העובדה ובמקום זה הולך ללמוד אווירונאוטיקה ומתכנן כלי טייס.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
[ATTACH=CONFIG]469533[/ATTACH]

זה בדיוק הציטוט של מרילין מונרו שאליו התכוונתי. הרבה יותר מדי בחורות מצטטות אותו וזה טרן אוף קיצוני. אם כי אני זוכר מקרה אחד בטינדר שהבחורה הייתה כל כך פצצה שבכל זאת עשיתי swipe right רק בשביל לראות אם היא תעשה לי גם (לא זוכר עכשיו אם היא עשתה או לא, זה היה ממש ממזמן).

עוד משהו קטן....הבחורות היום לא שונות בשום דבר מנערות עובדות, כולן מסתכלות על הארנק שלך לפני שמתסכלות עליך, הבחורות היפות זה בטוח, הלא יפות מתפשרות כי לא רוצות להיתקע לבד למרות שבארץ יש גם ביקוש לכאלה אז הן תפסו תחת.

איזו הכללה מטופשת...

מכיוון שזה מתחלק בין שני בני זוג, זה יוצא נטו 30 וקצת בערך, תלוי בכמה גורמים...

למשפחה של 4-5 נפשות זה סביר לדעתי. כל אחד והסטנדרטים שלו.

זה יפה שאתה אומר כל אחד והסטנדרטים שלו, אבל קודם הצבת את זה כעובדה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הטיעון של רמת חיים סבירה ב - 30 מעניין. אשמח אח תרחיב מה זה כולל מבחינתך. ת

בכל אופן לקנות דירה אם אין מימון מההורים כנראה שלא תצליח. גם במשכורת כזו. וגם אם כן, זו סך הכל דירה פשוטה. האם זה עונה לקריטריון סביר?

פורסם

לדעתי סביר = שאין שום דבר מהותי שחסר לך בחיים + נשאר לך קצת בצד לחסכון או בילויים.

גם זו, אגב, לא הגדרה טובה מכיוון שכעת צריך להגדיר "מהותי", "קצת" ו"בילויים".

אז "מהותי" זה אומר לא רק "מספיק כדי לחיות" אלא "מספיק כדי לחיות בנוחות". למשל אם רכב יהיה לך נוח יותר מבלי רכב, אז רכב הוא מהותי בשבילך. זה לא חייב להיות רכב פאר כמובן, וכאן האבחנה.

"קצת" קשה יותר להגדיר, אבל אם מדברים על סגנון החיים המודרני ומנסים להגדיר כמה כסף צריך לבילויים, אז "בילויים" יהיה משהו כמו יציאה למסעדה או לסרט פעם בכמה זמן, טיסה לחו"ל פעם או פעמיים בשנה וכיוצא בזה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

קראתי בכל מיני מקומות שמשפחה ממוצעת עם 2 ילדים מוציאה כ-16 אלף ₪ בחודש. אם נשדרג את הרכב, נקנה אייפונים לילדים, את המגורים, נצא יותר, נטוס פעם בשנה ונאכל טוב יותר - עדיין לא נגיע ל-30 אלף (אני מדבר על רמת חיים סבירה). כך שב-30 אלף זוג עפ שני ילדים סוג של חי יותר מרמת הסביר, לא?

פורסם
לא, זה נקרא להיות פסימי: להתעלם מהיתרונות שלך והתייחס רק לחסרונות. להאמין שאתה נחות ולעולם לא תגיע לשום מקום בגלל זה.

להיות מציאותי זה להבין מה היתרונות והחסרונות שלך ולפי זה לחיות.

לדוגמא, פסמיסט עם ליקוי ראיה שרצה מאד להיות טייס מגלה שלא ניתן, מתחיל לבכות שלעולם לא יגשים את החלום ועובד בשטיפת כלים כל החיים.

לעומתו, ריאליסט עם אותו ליקוי ראיה שחלם להיות טייס, משלים עם העובדה ובמקום זה הולך ללמוד אווירונאוטיקה ומתכנן כלי טייס.

כשמישהו מוותר על סיכוי לזוגיות כי הוא חושב שהוא לא מספיק טוב - ולא משנה באיזה פן - זה בדיוק עונה להגדרה של פסימיזם. גם שלך. אין משהו ריאליסטי בקביעה אישית של כל אדם שהוא לא ראוי או לא טוב מספיק למצוא בת זוג, כמו שאין שום דבר ריאליסטי או רציונלי בקביעה הלא מבוססת שכל זוגיות שלו תהייה פשרה, כי הוא ממוצע, כמו כל בן אדם בעולם, בערך.

אני מצטער, אבל כל הרציונליזציה לכאורה הזו, היא שכנוע עצמי. אני מכיר לא מעט אנשים שנראים כמו קווזימודו, ועדיין מנהלים חיים זוגיים מאושרים. העולם, שוב, לא מתחלק רק לטייסים וקבצנים. גם בפן הזה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

- - - - - -

עריכה אחרונה על ידי hans
אופס, טעות

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יבגני, הוא מאמין שהוא לא מספיק טוב או שפשוט הוא לא מתחבר לזה? דווקא מאוד ריאליסטי לוותר על משהו שלא מעניין אותך לטובת דברים אחרים.

שכנוע עצמי זה גם לחשוב שכל אחד חייב זוגיות בחיים שלו (אני לא אומר שזה מה שאתה טוען).

אם ההחלטה להישאר לבד מסבה למישהו אושר, מי יכול לקבוע לו שהוא טועה?

"ריאליזם" זה אינדיבידואלי בגלל שכל אחד תופס את המציאות בצורה אחרת.

פורסם

אם אני הבנתי נכון, לחלק מהמגיבים כאן ההחלטה אכן מסבה אושר, בעוד האחרים פשוט סבורים שהם לא מספיק טובים לבת זוג ראויה בעיניהם.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לראות בעצמך איזה מסכן מסריח זה אף פעם לא טוב.

פורסם

מקלחת תהיה התחלה טובה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לפחות אתה לא מפתח ציפיות מעצמך

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מי שלא מפתח ציפיות לא מתקדם. כל מהות ההתקדמות שלך היא הפיכת חלומות ליעדים והשגתם.

ZC6 | JB43 | 932

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...