Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אנערף

ו... כן זה כן. נראה לך שאם הגוף שלו לא היה מתפקד 100% (כולל מערכת חיסונית, למרות שפחות התכוונתי לזה. יותר בכיוון עצמות חלשות, בעיות בכבד וכאלה) הוא היה יכול לשמור על רמה כזו של כושר לאורך כל כך הרבה שנים?

אבל בוא נחזור לדיון.

זנות?!?!?!

קראתי לפני כמה שנים שכשמדינות מיסדו חוקית את העניין המצב השתפר כי אנשים העדיפו ללכת למקומות מפוקחים (כולל בדיקות רפואיות) אז הפשועה בתחום ירדה משמעותית (סימום, כפיה וכו'). בנוסף אם המקום מסודר אז גם הבחורות מעדיפות כי יש כללים ברורים עם תפריט מוגדר ובאונסר בגודל מקרר שאוכף.

הורמונים עושים פלאים. בן אדם יכול להיות שיא השלמות הפיזית אך גם בו זמנית לפתח סרטן בקצב מסחרר בגלל שימוש בהורמוני גדילה, טסטסטורון ועוד

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
פרט ונמק

ארוך מדי בשביל באמת לפרט ולנמק, אבל בעקרון בוא נצא מנקודת הנחה שזנות לא חוקית זה רע. נשאלת השאלה האם לגלזציה שלה תהפוך אותה למשהו טוב, ועבור מי.

אני טוען שלגלזציה היא הדרך של המדינה לטאטא את הבעיה הצידה. המדינה לא צריכה לרדוף אחרי הזונות יותר (כי זה חוקי) והיא יכולה למסות אותן ו"לכאורה" לדאוג להן, כשבפועל ברור שהיא לא רוצה להתעסק עם זה, כי איזה גורם ממשלתי ירצה לטפל בזונות, כשיש מספיק אנשים יותר "ראויים" לטפל בהן. התוצאה היא שהסרסורים יכולים לעשות מה בראש שלהם, הנשים בוודאי לא מקבלות איזה מעמד חיובי יותר (זונה נשארת זונה) והתעשיה לא משתפרת בשום מובן.

באופן כללי יותר - זנות היא בעיה. אם מאפשרים אותה בחוק, אז נותנים לה לגיטימציה להישאר בעיה. ונכון שזה לא בהכרח פתרון טוב יותר לא לעשות לגליזציה. יש מדינות שפנו למשהו מעט שונה וזה דה-קרימינליזציה של נותני השירות ובמקום זה קרימינליזציה ואכיפה של מקבלי השירות. נטען שזה עוזר, אבל זה בטח לא פתרון קסמים וזה יכול לעבוד רק במדינות מאוד ספציפיות ובמקרים מאוד ספציפיים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

השאלה האם זנות זה רע או זנות לא חוקית זה רע לא חד משמעית כמו שאתה מנסה לצייר אותה. זנות היא בלתי נמנעת. בדה-קרימינליזציה שלה אתה מוציא את העוקץ הפלילי ומסדיר משהו שהיה קיים ויהיה קיים גם בלי זה, רק בלי הפיקוח. נאיבי לחשוב שההפללה עוזרת - העובדות מדברות אחרת. פיקוח יעזור, במיוחד בפן הבריאותי וזכויות הזונות עצמן.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

יש דברים שאני לא מדבר עליהם עם אף אחד כי אין אדם כזה.

בסופו של דבר, בת הזוג אמורה להיות האדם הכי קרוב אלי.

האמת, גרמת לי לחשוב למה בכלל אני צריך מישהי..

מה שכתבת גרם לי לחשוב, ולשאול את כל הנשואים פה (או הלא נשואים מבחירה אבל חיים בזוגיות ארוכה ומחייבת)- מי החבר הכי טוב שלכם? האם יש מישהו שאתם מספרים לו הכל, ולא מסתירים ממנו כלום, ואם כן מי זה?

מעניין אותי לדעת

התשובות שלי הן א׳ אשתי וב׳ הפילגש

סתאאם, אשתי, לשתי השאלות :-)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
falou

אני משאר, שהקושי הוא קודם כל להתחיל בכלל אינטרקציה כלשהיא. בין אם זה בגלל אורח חיים חסר בחורות, ובין אם זה בגלל כישורים חברתיים.

וזו אולי השאלה שהייתי צריך לשאול - איך לפתח אינטרקציה עם בנות המין היפה. כי כמו שאמרת, אני זה שנופל בקטגוריה של "זה לא טבעי אצלי".

אין לי תשובות טובות לעניין הזה. שהייתי צעיר, גם לי זה הלך קשה.

מתרגשים יותר, מתבלבלים יותר וכו'.

תגיד, סתם חברות שבמקרה הן גם מהמין השני, אתה מכיר?

בעיני אחד הדברים שמוציא את העוקץ מכל הסיטואציה זה ללמוד להתייחס לכל ההתחברות אל נשים כמו אל התחברות לכל אחד אחר. כלומר, לשים את העניין של המין בצד לרגע, וגם את התוכניות הגדולות של הזוגיות, להוריד תשעים אחוז מהלחץ... ופשוט לנסות להעביר ערב נעים. אחד וזהו. בלי לחשוב יותר מדי אפילו לא צעד אחד קדימה.

דרך אגב, אמרת שאצלך קפה זה קפה. רק מניסיון של אחד שמעדיף למשוך את הזמן קצת הרבה עד שמגיעים לעניינים, לפעמים זה יכול להיות מתורגם בצד השני ל-"הוא לא נמשך אליי".

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

החבר הכי טוב שלך זה החבר הכי טוב שלך, לרוב חבר ילדות.

שביט, איך תספר לאשתך הכל אם יש לך פילגש? גם את זה תספר לה? [emoji6]

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

הפוך, אשתי היא החברה הכי טובה שלי, אבל לפילגש אני מספר הכל :-P

וכן, אשתי יודעת עליי הכל ויודעת הכל על כל דבר שקשור בחיים שלי, גם דברים שאני לא מספר לחברים טובים.

לא כי אני ממדר אותם, אלא מהסיבה הפשוטה שכל דבר שקשור בחיים שלי, קשור במישרין או בעקיפין לחייה של אשתי.

עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
באמת אנערף, כי אני כתבתי אשטון איטון, אלוף ושיאן העולם בקרב 10, ואתה משומה קראת רק את האשטון והתעלמת משם המשפחה.

כן ריכוז זה לא הקטע שלי בשבועות האחרונים :)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
ארוך מדי בשביל באמת לפרט ולנמק, אבל בעקרון בוא נצא מנקודת הנחה שזנות לא חוקית זה רע. נשאלת השאלה האם לגלזציה שלה תהפוך אותה למשהו טוב, ועבור מי.

חוקים לא חסרים. לסרסר אסור, שלא לדבר על סחר בנשים. מה שאין זו אכיפה.

כולם יודעים איפה בתי הזונות וכולם יודעים איפה הזונות (הרי הם לא מפרסמים בחשאי), אבל לאף אחד זה לא מספיק חשוב כדי לטפל בזה באופן שיטתי.

הרי לא בעיה להפריד בין שוהה לא חוקית ממזרח אירופה, שלקחו את הדרכון, לישראלית עצמאית מצפון ת"א שמממנת את הגולף שלה מזנות יוקרתית.

זו לא סוגיה עקרונית, זו סוגיה מעשית.

פשוט לא עושים כלום כדי להפסיק את הניצול, במקומות בהם יודעים שזה קורה.

אז מחר יפלילו את הלקוחות.

יופי.

גם בהם לא תטפל המשטרה, אז מה זה כבר משנה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לכן כתבתי שבשביל שזה יצליח, חייבים להתקיים מספר דברים שבהרבה מדינות פשוט לא מתקיימים. למשל אכיפה ראויה. זה מה שעשו בשוודיה. בין השאר, הם יצרו אווירה מאוד לא נעימה עבור הסרסורים - עקבו אחריהם, ציתתו להם, וכתוצאה הלקוחות פחדו ליצור קשר והזנות ירדה.

מצד שני, לשוודים יש מספיק בעיות עם פליטים שאונסים להם את הנשים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אני יכול להגיד שבעיר שלי כבר פשטו על כמה "מכונים" שזה בעצם דירות "דיסקרטיות" מפורסמים מאוד ובעיר קרובה לידה גם.

בתל אביב לא עושים פשיטות כי נוח להשאיר את הזבל בעיר הזבל (בלי להעליב אף אחד).8)

יש לי רק שאלה אליכם.

נניח ובנאדם מתאהב בנערת ליווי, היא מקסימה אותו והוא קונה לה מתנות ובא אליה בשביל לראות אותה ולהגיד לה שלום ועל הדרך להזדיין, אתם עדיין תחשבו שהוא מנצל אותה?

פורסם

אני אחשוב שהוא מטומטם.

אינני חושב שזנות היא ניצול מצד הלקוח, אולי ניצול מצד נותנת השרות שמנצלת את העובדה שמישהו מוכן לשלם לה על משהו שיש לה.

זה עסק, יש לך מוצר מסויים, יש לו ביקוש, תהנו.

Sent from my 6045O using Tapatalk

haters will hate

פורסם

למה קשקוש?

לגבי זנות לא חוקית, זה רע, אני מסכים לגמרי.

אבל אם זה חוקי וממוסד, לדעתי אין שום בעיה עם זה. אם מישהי מוכנה לשכב עם גברים תמורת כסף, ומישהו שמוכן לשלם כדי לקבל סקס כאן ועכשיו, ולהיפך (הכוונה לג'יגולואים), אז שיבושם להם.

כדי להעלים את תופעת הזנות, צריך לשנות את תודעת הציבור, שלא תסתובב סביב סקס. עד אז, זנות תהיה גם במקומות כמו איראן (שם זה "חתונה זמנית"). בדיוק כמו סמים, אתה לא יכול להילחם בזה, רק למסד את זה, כדי שיהיה פיקוח.

עכשיו לרשויות החוק הרבה יותר נוח לעשות פשיטה פעם ב על סוחרי רחוב ודירות דיסקרטיות, כדי לסמן V בדו"ח, במקום להיות במעקב באופן קבוע, כדי שלזונות יהיה שכר הוגן ואישור בריאות בתוקף, ולסוחרי סמים יהיה רישיון עסק, וידע ברוקחות ומתן עזרה ראשונה, וכמובן ששניהם, או המעסיקים שלהם ישלמו מיסים כחוק. זה כבר יותר קשה מלהגיד "אסור וזהו".

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הסברתי כבר למעלה למה זנות חוקית היא עדיין בעיה. אתה יכול להוסיף לזה שזנות חוקית מגדילה את הביקוש ולכן מגדילה סחר בנשים, שהיא לא פותרת את הבעיה של סרסורים, שהיא מנצלת נשים (אף אחת לא רוצה למכור את הגוף שלה. הם עושות את זה כי נותנים להן הרבה כסף) ושהמשטרה לא לוקחת פשעים נגד זונות ברצינות ואם הזנות תהיה חוקית, המשטרה בכלל לא תעשה כלום.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...