Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הורות זה הצלחה, אז אמא של יוסיין בולט היא אלת ההצלחה.

יצרה מכונה הכי קרובה לשלמות שאי פעם ראינו. מדהים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הוא רץ מהר וזהו, מה שלמות בזה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אתה מודע לזה שהוא גאון בנוסף להכול, כן?

יש לו קרן השקעות (CV) מאוד מצליחה. זרק גם כמה גרושים על סטארטאפים בארץ לפני כמה שנים

ואם כבר אז שלמות פיסית זה מחסור במחלות או נטיה למחלות גנטיות+ התאמה פיסית לתנאי הסביבה. בקטע הזה כנראה שבולט יותר טוב

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

לא. אני לא מודע.

אני גם לא מודע לשום "קרן השקעות מאוד מצליחה", כי האינטרנט לא ממש מודע אליה (ואתה מוזמן לתקן אותי). נראה שאת רוב הכסף שהוא הרוויח הוא עשה מספונסרים (כמה מיליונים בשנה).

וברכותיי על התואר בביולוגיה מולקולרית, שמאפשר לך לקבוע שבולט יותר טוב ממישהו אחר בנטייה למחלות ובהתאמה פיסית לתנאי הסביבה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נו מה אתם מתקשים. שלמות בתחום שלו.

ברור שהוא לא מושלם מכל הבחינות.

באמת הגענו למצב שצריך לציין משהו כל כך ברור מאליו?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

התחילו מקצים בהדיפת מיקרוגלים?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

https://en.wikipedia.org/wiki/A-Grade_Investments

https://angel.co/a-grade

https://grow.acorns.com/2016/01/ashton-kutcher-on-the-best-investments-you-can-make-in-2016/?utm_expid=112762441-2.rGSe53ABTXCq92NWSCX__w.0&utm_referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.co.il

http://www.businessinsider.com/ashton-kutcher-best-investment-2016-1

*VC... ברור שהוא לא לבד בקרן ולא קוראים לה "אשטון קוצ'ר השקעות". (לפני החברה הוא נחשב ל"אנג'ל"- משקיע בודד ששם כסף במשהו שמעניין אותו בניגוד לחברה שעושה ניהול סיכונים ויש לה אג'נדה לטווח ארוך)

יוסין בולט אצן אולימפי שבמשך שנים מביא את הגוף שלו לקצה היכולת. סיכוי סביר שהוא בריא מעל לממוצע. לא צריך תואר בביולוגיה ולא במולקולרית.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

היא פולניה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

61210134.jpg

לכל השואלים והמתעניינים בבריאותי - אני חי ושלם. אף אחת לא חטפה אותי ואף אחת לא יצא איתי לדייט (ראוי לציין שהייתי דיי פאסיבי בעניין).

קצת מפחיד אותי שביום חמישי היה פה 26 עמודים ותוך סוף שבוע אחד זה הגיעה ל 36 וגלש לנושא של הורות ומשפחה ומשמעות החיים.

אף אחד לא שואל את דעתי אבל אני badass אז הנא דעתי בנושא:

לא מחפש כרגע בחורה לתפקיד אישה ואמא, ולא רוצה ילדים. כרגע. אולי זה ישתנה עוד כמה שנים. מבלי לפגוע באף הורה בפורום, ילדים מעצבנים אותי. הצחוק שלהם, הבכי שלהם וכמות הרעש שהם עושים - עושה לי כאב ראש. וכן, חבל לי להביא ילדים כשאני לא מתחבר אליהם. אני גם לא מציב את זה כמשמעות לחיים שלי, מנסה לחפש משמעות אחרת בחיים, אם כי לדעתי אין אחת אוניברסלית וזה פשוט משתנה מתקופה לתקופה. אולי עם בחורה נכונה ועוד כמה שנים של "בגרות" אתחיל לאהוב ילדים ואחליט שהם המשמעות בשבילי. אבל לא עכשיו. רק אל תספרו להורים שלי.

אגב, בנימה זו לפני שהשירשור יאבד את המשמעות הראשונה שלו (למרות שנראה שהוא כבר איבד), אני רוצה להודות לכל מי שהגיב ועזר, לאלה שיצרו קשר בה"פ. הבנתי את הכיוון פחות או יותר. עכשיו נשאר רק לעשות עם זה משהוא.

פורסם
לא מחפש כרגע בחורה לתפקיד אישה ואמא, ולא רוצה ילדים.

אז לאיזה "תפקיד"?

או אולי יותר נכון, תכלית?

אתה לא חייב לענות אם אלו שאלות אישיות מדי, אבל היתה לך פעם חברה או אפילו משהו שניתן לכנות "זוגיות"?

היית מאוהב פעם?

כתבת ככה:

אני עדיין מתקשה למצוא שם מישהיא שתענה על הצרכים שלי.

זו נראית לי גישה לא נכונה, להסתכל על אדם אחר כמי שאמור למלא אצלך "צרכים". אינטראקציה אנושית אמורה להיות יותר מורכבת מזה. יותר עדינה מהמילה הזו, שמתאימה לחיפוש עבודה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

falou

האמת זו שאלה טובה..

אני לא אהיה צבוע ואגיד שסקס לא מעניין אותי. אבל גם חשובה לי אינטרקציה אנושית. יש דברים שאני מדבר עליהם רק עם משפחה, יש דברים שאני מדבר עליהם רק עם חברים ויש דברים שאני לא מדבר עליהם עם אף אחד כי אין אדם כזה. אולי אני מאוהב יותר ברעיון של זוגיות, אתה יודע, להתעורר בבוקר ליד מישהיא (לא רנדומלית!), לדבר איתה, לבלות איתה את הזמן ולהיות ה"חצי השני" שלה. בסופו של דבר, בת הזוג (או בן זוג לבנות הפורום שלא הגיבו בכלל בשירשור הזה, למרות שאני יודע שהן קיימות!) אמורה להיות האדם הכי קרוב אלי. כי אם היא לא (או אני לא בן זוג כזה בשבילה) לדעתי הזוגיות נידונה לכישלון.

אולי לא ניסחתי את עצמי נכון, אבל אני כן בוחר בחורה שיש לה פוטנציאל להיות אמא של הילדים שלי. אחרת למה בכלל צריך סטנדרטים? אז כן חשוב לי עד כמה היא חכמה, כן חשוב לי עד כמה היא יפה, כן חשובה לי התרבות שלה וכו'. אבל זה נעשה באופן אינסטנקטיבי. אני לא מנהל רשימה של "הסיכוי שהבחורה הספציפית הזאת תוליד לי ילד חכם, יפה וגובה".

בסופו של דבר יש את הדחף החייתי להמשיך את הדור שלי, פשוט הרציונל אומר שכרגע אני לא מוכן לזה. אבל זה לא אומר שאני לא בוחר בחורה שתיהיה פוטנציאל להמשכיות הדור.

האמת, גרמת לי לחשוב למה בכלל אני צריך מישהי..

עריכה אחרונה על ידי raiden
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...