Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא התאפקתי מול הטיעון הזה...

1. גם אם תמצא דוגמא למקצוע כמו הזנות, זה לא אומר שצריך להתיר את הזנות, אלא לצמצם את אותו מקצוע.

2. לגבי טיאטוא רחובות, אתה מוזמן לברר ולחקור:

כמה מהעוסקים במקצוע הם קורבנות לפגיעה מינית?

כמה מהם נחטפו ואולצו לעסוק בזה?

כמה מהם מכורים לסמים?

האם המקצוע שלהם הוא קללה?

ועכשיו בדור את אותם הנתונים ששאלת לגביהן במדינות שבהן הזנות חוקית (הולנד או גרמניה למשל) לבין מדינות שבהן היא אסורה בחוק (איראן למשל).

לגבי אם המקצוע שלהם הוא מקור לגנאי אז גם מטאטא רחובות הוא גנאי. מי מאיתנו כשהמורה שלו רצתה להמחיש לו שאם לא ילמד לא יצא ממנו כלום לש שמע ממנה את המשפט "בסוף תהיה מטאטא רחובות"? לא זכור לי שמורה אמרה למישהי "בסוף תצא ממך זונה".

אני לא חושב שצריך לעודד זנות אלא להסדיר אותה. הזנות היא עובדה שלא תיעלם (אשמח אם תראה לי מדינה אחד בעולם שאין בה זנות) וככל שתילחם בה יותר מצד אחד תשאיר בה את הנשים שהכי זקוקות לעזרה והגנה ומנגד תספק את הכי פחות עזרה והגנה לקהילת הזונות. הלקוחות כבר ימצאו את הדרכים שלהם או על ידי צריכת שירותי מין בחו"ל או אלה שידם אינה משגת ימשיכו לשצרוך את השירות בארץ בתת תנאים ותוך גישה שממילא זה לא חוקי והיא לא יכולה להתלונן אז היא בכלל אפס.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פינדר, כמה מתוך הזונות בארץ כיום נחטפו ואולצו לעסוק בזה? רמז - זה לא מה שהיה פעם.

כמה מתוך בעלי המקצועות החופשיים צורכים סמים באופן קבוע בשל המתח בעבודתם? רמז - shitloads.

כמה מתוך מנקי הרחובות נאלצו לעסוק בזה בשל משבר חיים (הגירה/עליה, אם תרצה) אגב השפלה רבתי? רמז - שתי העליות הגדולות האחרונות (ברה"מ/אתיופיה)

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אין לי תשובות טובות לעניין הזה. שהייתי צעיר, גם לי זה הלך קשה.

מתרגשים יותר, מתבלבלים יותר וכו'.

תגיד, סתם חברות שבמקרה הן גם מהמין השני, אתה מכיר?

בעיני אחד הדברים שמוציא את העוקץ מכל הסיטואציה זה ללמוד להתייחס לכל ההתחברות אל נשים כמו אל התחברות לכל אחד אחר. כלומר, לשים את העניין של המין בצד לרגע, וגם את התוכניות הגדולות של הזוגיות, להוריד תשעים אחוז מהלחץ... ופשוט לנסות להעביר ערב נעים. אחד וזהו. בלי לחשוב יותר מדי אפילו לא צעד אחד קדימה.

דרך אגב, אמרת שאצלך קפה זה קפה. רק מניסיון של אחד שמעדיף למשוך את הזמן קצת הרבה עד שמגיעים לעניינים, לפעמים זה יכול להיות מתורגם בצד השני ל-"הוא לא נמשך אליי".

אני משתייך לאנשים שלא מאמינים בחברות נטו בין גבר לאישה. יש מקרים ממש יוצאי דופן שבהם הם "נגעלים" אחד מהשני בכל מה שקשור למין, אבל כמאט תמיד צד אחד רוצה קצת יותר.

ולכן לא מצאתי טעם לשמור על קשר עם האקסיות שלי. יש בחורה אחת, שיצאתי איתה והיום אני בקשר איתה לרוב בעולם הוירטואלי. אבל זה מקרה נדיר.

אני מסכים איתך, צריך ללמוד לייצר קשרים בלי לרואת סקס בסוף. אבל זה פשוט לא מסתדר לי. אין לי בעיה לשמור על קשר עם איזה מישהיא בעבודה לצורך הדוגמא. אבל להזמין אותה יום חמישי לצאת לפאב לשתות ולשפוך לה את הנשמה על איך עבר עלי השבוע או להקשיב על איך עבר עליה השבוע? להתקשר אליה באמצע יום עבודה ולהתעייץ איתה לגבי הבחורה החדשה שאני יוצא איתה או לעייץ לגבי הגבר החדש שהיא יוצאת איתו? לא מסתדר לי.

לגבי הדרך אגב שלך. אין מה לעשות. אין נוסחה אחידה. יש בחורות שאם תסתכל עליה - היא תחשוב שאתה כבר מנסה להשכיב אותה, ויש כאלה שגם אם תזמין אותה למסעדה רומנטית, תשלם עליה, ואז תקח אותה לחוף ים מבודד לראות את הירח ואת הכוכבים עם בקבוק יין אדום משובח - היא עדיין לא תבין שאתה מנסה לשהכיב אותה.

פורסם

איך אפשר להגיד מתי מישהי "בחרה" להכנס לזנות?

אנחנו מסתכלים ממקום מאוד privileged על העניין הזה של בחירה. וזה נראה כאילו ההסתכלות הזו היא שיפוטית, מתנשאת ויהירה מאוד. למה כשמישהי בוחרת להכנס לזנות אנחנו ישר קופצים ושואלים האם הבחירה שלה היא "בחירה חופשית"? אולי הבחירה מושפעת ממצבה הנפשי, הערכה עצמית, חוויות שעברה, אילוצים חיצוניים?

אני מסכים שכנראה ספורות הנשים השמחות בחלקן שילכו לעבוד בזנות.

שזו כנראה עבודה מבזה, דורסנית, שמשאירה את "נותנת השירות" שבר כלי. מעבר לסכנות הקונקרטיות שיש בה.

אז באותה מציאות שבה התחום נמצא תחת רגולציה מלאה, איך אפשר לדעת אילו נשים רוצות לצאת? ישיבה שבועית עם פסיכולוג? מתן אלטרנטיבה תעסוקתית? גמילה מסמים? בניית תחושת מסוגלות? הערכה עצמית?

כל אלו מרגישים לי כמו תנאים הכרחיים כדי שאני (שוב, מנקודת המבט המתנשאת שלי) אוכל להגיד בלב שלם "היא בסדר עם ההחלטה שלה".

אבל זה כמובן לא ריאלי.

אז בעיני, בגלל שזנות היא סימפטום ולא שורש הבעיה, הדבר הנכון הוא באמת לפקח עליה כמה אפשר (אני לא מכיר מודלים קיימים או סטטיסטיקות בנושא), ובמקביל לנסות לטפל בגורמים העמוקים יותר שהופכים את העבודה הזו לכל כך בעייתית.

חינוך לכבוד ושוויון. אני חושב שהכל מתחיל בזה.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
יש נתונים מהימנים על תחום הזנות? יש מחקרים עם נתונים מדוייקים?

באחת ההודעות שלי קישרתי למאמר שריכז מאמרים (עם סימוכין לכל אחד מהם), יש עוד כמה. תריץ 'סטטיסטיקת זנות בישראל', ותדגום כמה קישורים באתרים שאינם מגמתיים במהותם.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
אני משתייך לאנשים שלא מאמינים בחברות נטו בין גבר לאישה. יש מקרים ממש יוצאי דופן שבהם הם "נגעלים" אחד מהשני בכל מה שקשור למין, אבל כמאט תמיד צד אחד רוצה קצת יותר.

ולכן לא מצאתי טעם לשמור על קשר עם האקסיות שלי. יש בחורה אחת, שיצאתי איתה והיום אני בקשר איתה לרוב בעולם הוירטואלי. אבל זה מקרה נדיר.

שים לב שבמשפט הראשון אתה לא מאמין בחברות נטו, ובמשפט השני אתה מדבר על האקסיות שלך. אז חברות נטו לא חייבת להיות עם האקסיות, אלא עם סתם ידידות שאספת במהלך השנים. במקרה כזה ממש לא תמיד יש משיכה מינית, ובטח ובטח אם אתה נמצא במערכת יחסים. חברות נטו עם אקסיות הרבה יותר נדיר, כמובן, אבל בהחלט גם אפשרי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

sronis

תודה על התגובה. אכן יש אמת בדבריך.

אך לדעתי, בגלל הסביבה שאני נמצא בה, סביבת חסרת נשים, כל בחורה שיש לי אינטרקציה איתה - היא פוטנציאל לקשר. וברגע שאנחנו מבינים שאנחנו שונים אחד מהשניה אין טעם יותר לשמור קשר.

אגב, עם רוב הבחורות שיצאתי איתן דייט אחד שתיים וזה לא הלך, ניסיתי להמשיך לדבר, בקטע של ידידים. אז או שאני אדם משעמם או שגם בחורות לא ממש מעוניינות לשמור על קשר, כי רובן פשוט ענו בצורה יבשה עד שהבנתי שהיא לא מעוניינת להמשיך לשמור על קשר.

פורסם

מניסיון לא מועט באתר הכרויות (OK), רוב הבחורות המוחלט, מחפשות משחקים, כי הן אחרי פרידות ממערכות יחסים ומעוניינות להרגיש נחשקות.

בסופו של דבר, רק התמונות קובעות. אני לא רושם שום דבר ופשוט מקפיד לשים תמונות איכותית. רק ככה אפשר להתחיל שיחה. אני שולח "היי, מה קורה?" ולא יותר מזה, כי אם הבחורה רוצה לענות, היא תענה לכל דבר.

אני מאמין לא קטן בטינדר בתור פתיח טוב להיכרות, אבל לא יצאה לי מערכת יחסים רצינית משם.

פורסם

זה נכון שבסביבה חסרת נשים, אינטראקציה עם אשה היא תמיד בקטע של ניסיון לקשר.

בחורה שאתה יוצא איתה וזה לא הולך, לא תרצה להישאר איתך בקשר וזה הגיוני לגמרי ולחלוטין לא קשור אליך. הרי היא דיברה איתך רק בגלל הרצון לקשר רומנטי, ואם זה נפל, לא נשאר כלום.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אפשר להתנדב במקום מסוים.

או להירשם לקאנטרי , אפשר עם מועדון כושר (לא מועדון כושר בלבד, שם הכל בלחץ)

כך יש אופציה להכיר ולהרחיב את חוג החברה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
זנות זה מקצוע. לספק שרותי מין תמורת כסף.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

מעניין מה שאתה אומר כי בדיוק לפני כמה ימים נפתח השרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?605400-%D7%99%D7%A9-%D7%91%D7%9E%D7%A7%D7%A8%D7%94-%D7%A8%D7%95%D7%90-quot-%D7%97-%D7%91%D7%A7%D7%94%D7%9C-%D7%A4%D7%AA%D7%99%D7%97%D7%AA-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7-%D7%A4%D7%98%D7%95%D7%A8

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אתה רומז שאני זונה?

זה שהוריי הסלילו אותי ע"י בחירת השם whore לא אומר עלי כלום!

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לא לא לא. סליחה שהובנתי כך. ממש לא אומר שאתה זונה.

אצלך כתוב מפורש בשרשור שזה ללא מטרות רווח. זונה מרוויחה כסף. אתה סתם "אוזק פטור ממס".

השרשור הזה מתחיל לקבל כיוון של שרשור פוליטי.

גם שם יש רוח כזו

אני צודק כי אני זה אני וכל טיעון אחר הוא של אדם שמבין פחות טוב ממני אז מראש אני לא קרא את דבריו לעומק אלא אמשיך להגיב את דעתי שוב ושוב במילים אחרות וכשאני לא מצליח להתמודד עם טיעונים אני פשוט יורה טיעונים אחרים ולבסוף אני אומר "טוב אחי אתה צודק" בנימה מזלזלת כי אני זה שצודק ולא הוא, אבל אין לי באמת טיעון מצדיק אז אני סתם מתקפל בהתנשאות.

אין פיסוק בכוונה. תקראו ותגידו את זה לעצמכם מהר מהר.

פות"ש, יש חדש? החלפת מכון כושר? הלכת לאוניברסיטה? זה זמן טוב כי סמסטר קיץ זה אלו שהיו עסוקות בקרחנות כל השנה. לך כבר!

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
כל אלו מרגישים לי כמו תנאים הכרחיים כדי שאני (שוב, מנקודת המבט המתנשאת שלי) אוכל להגיד בלב שלם "היא בסדר עם ההחלטה שלה".

אבל זה כמובן לא ריאלי.

האם תנהיג את אותם המבחנים בעבודות "לא נחשבות" אחרות? בכל עבודה ש"לא לכבודך" לעשות? היכן תמתח את הקו? יצאנית? חשפנית? מטפלת בקשישים? כח עזר בבית חולים? אחות במחלקה פרוקטולוגית? מנקה רחובות? אינסטלטור (גם מתעסק בחרא, לא)?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...