Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא בסך הכל לא הבין למה התכוונת שהתחלת למנות מקצועות "נלוזים". שניכם צודקים.

וכן, זנות זה מקצוע שבמקומות מסויימים החוקיות שלו מפוקפקת.

כשזה לא נעשה מתוך בחירה, לא מדובר בזנות אלא באונס ועבדות מינית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הוא בסך הכל לא הבין למה התכוונת שהתחלת למנות מקצועות "נלוזים". שניכם צודקים.

וכן, זנות זה מקצוע שבמקומות מסויימים החוקיות שלו מפוקפקת.

כשזה לא נעשה מתוך בחירה, לא מדובר בזנות אלא באונס ועבדות מינית.

כל עבודה שנעשית בכפיה היא בלתי חוקית.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נכון, אבל כנראה שזה יותר טראומטי להכריח מישהי לשכב עם אנשים בכח מאשר להכין קוקאין במעבדה.

פורסם

אתה בטוח? מבלי לזלזל, שום עבודה בכפיה אינה תענוג. לא זנות, לא סמים ולא זהב ויהלומים.

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא חושב שלחצוב יהלומים בכפיה זה קשה נפשית כמו יחסי מין בכפיה. מבחינת החוק זה זהה?

פורסם

ההבדל בין זנות בכפיה לעבודה אחרת בכפיה היא שבזנות גם רומסים את כבוד העובדת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כל עבודת כפיה קשה נפשית. זנות בפרט, כי זאת חדירה לגוף ואין ספק שזנות בכפיה זה גיהנום, אבל אם אתה מזלזל בכפיה בתחומים אחרים - אל.

עריכה לנהג לילה - בכל כפיה רומסים את הכבוד. לזנות בכפיה השלכות מרחיקות לכת כי כמו שאמרתי, זאת חדירה לגוף. מכל מקום, הרוע כאן בעצם הכפיה, לא בעצם הזנות.

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה מזלזל? יש רמות חומרה. כולם מסכימים שכפיה זה רע. עכשיו השאלה היא מה כופים.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

פורסם
מי מאיתנו כשהמורה שלו רצתה להמחיש לו שאם לא ילמד לא יצא ממנו כלום לש שמע ממנה את המשפט "בסוף תהיה מטאטא רחובות"? לא זכור לי שמורה אמרה למישהי "בסוף תצא ממך זונה".

היא רוצה, אבל מצד שני היא גם לא רוצה שיפטרו אותה, במיוחד בעידן הסמארטפון לכל ילד, וההורים שמאשימים את המורה בציונים נמוכים.

ראבק, פעם גברים היו גברים...

היום... קשה לי, כואב לי, אני לא מספיק טוב, שמן, רזה, מכוער וכו' וכו'. גבר שמרחם על עצמו, מוותר לעצמו ולא שואף להשיג את מה שהוא רוצה אלא מתבכיין ומביא תירוצים למה זה ככה שלא יתפלא שהוא לא מצליח למצוא את החצי השני שלו. גם נשים נמשכות להצלחה בדיוק כמו גברים. ולא, הצלחה זה לא בית ומכונית.

מכרה סיפרה לי פעם על חיי הדייטים - מגיע בחור, הכל טוב ויפה, מדברים, צוחקים וכו'. ואז הוא מוציא משפט: " את גדולה עלי " / " אני לא אצליח להתמודד איתך" כאשר הכוונה היא מתלבשת טוב, נראית טוב ואינטלגנטית... מבחינתו לא בליגה שלה ואין טעם בכלל "להילחם" על ליבה.

דפוק ? כן. אמיתי ? כן.

לפחות הוא כנה, ומודה בזה שהוא לא רוצה להיות עם מישהי, שכל הזמן תגרום לו להרגיש נחות, ועם הזמן היא גם תאשים אותו בזה שהוא לא נותן לה להתפתח.

עדיף לה באמת להיות עם מישהו בlevel שלה.

גם אין מה להילחם פה. הלקח שמלמדים בסרטים, שהוא "לא מצליח להשיג את האחת - תשנה את עצמך" לא ממש עובד במציאות. כלומר, הגבר ישנה את עצמו, ייכנס לכושר, יתאים את התחומי עניין שלו לשלה, אבל ברגע שהוא ישיג את מבוקשו וירגיש מספיק בנוח איתה, הוא יחזור למצב ההתחלתי, עם כרס בירה, ספה, וכדורגל בטלוויזיה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא רואה איך הפוסט הזה מוכיח שכל אישה באשר היא שרוצה להרוויח כסף מיחסי מין היא בעצם מנוצלת בלי קשר לסיטואציה.

אישה רוצה להרוויח כסף מיחסי מין? תקין. גוף שלה, החלטה שלה.

מכריחים אותה בצורה כלשהי? זה לא תקין.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

שידלו אותה לסמים כדי לשלוט בה בעבדות בזנות או שהיא התמכרה "במקרה" ועכשיו היא מחפשת איך לממן את המנה הבאה?

תוספת - אם התמכרות לסמים גורמת לאנשים לעשות דברים בניגוד לרצונם, אסור להעניש נרקומנים שפורצים לחנויות כדי לקנות סמים כי זה לא מרצונם?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

ואם היא נרקומנית מרצון? לא יהיה סוף לויכוח הזה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
ואם היא נרקומנית?

מה המשמעות של "רצון חופשי" אז?

ואם היא רעבה?

מדובר בכסף גדול ומהיר עם מחיר אישי כבד בצידו. כל אחד ואחת (יש במקצוע הזה גם גברים) עושה את החשבון שלו אם להיכנס לעולם הזה או לא בדיוק כמו שכל אחד עושה את הבחירה שלו אם לנגוע בסמים או לא. כמו שבסם יש כאלה שנוגעים מידי פעם ולא נופלים פנימה כך גם בזנות יש את אלה שעושות את הכסף שהיו זקוקות לו ובורחות משם.

כנשים משחקים כאן במשחק מאוד מסוכן וכמו בכל משחק מסוכן יש כאלה שנופלים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...