Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני למד מהשרשור הזה שהרבה פה גמדים :lol:

אמנם גם אני סוג של (1.74 +/-). אבל עדיין :lol:

אישית לדעתי גבר גמד ליד אישה גבוהה יותר זה נראה מגוחך. זה די שובר את העניין שהגבר הוא זה שמגן עליה ומחזיק אותה בזרועותיו וכו'. זה יותר נראה שזה הפוך, במקרה כזה, ולכן מוזר.

בחורות שיש להן דרישות גובה (כאלו שהן נניח 1.65 ורוצות רק 1.80 + וכו') מצד אחד זה לא בסדר כי אולי מאחורי אותו גמד 1.70 מסתתר לב טוב ונפש טהורה, אבל מצד שני ת'כלס, זה עוד דרישה של מראה חיצוני. זה כמו שלכל אחד יש העדפות וטעם במראה, והרבה לא יצאו עם בחורה שלא נראית טוב, בגלל שהיא לא נראית טוב, כך שזה די לגיטימי.

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני למד מהשרשור הזה שהרבה פה גמדים :lol:

אני 1.91 ואשתי 1.60.

הגובה הוא דבר משני.

מה שחשוב זה מה יש בין האוזניים.

אגב, הבן שלי עקף אותי והגיע ל-1.95 מ'. חברה שלו 1.80.

פורסם
עם 166 שלי היו לי פעמיים 177 ופעם אחת 181. חוץ מדוגי בעמידה לא היה לי שום קושי.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

ההגיון אומר שלהפך לא? גבוהה מפסקת את הרגליים ואז העיניין המרכזי מגיע לגובה הנכון, אם היא מתחילה מראש מעמדה נמוכה ממך אז שם הבעיה גדולה יותר, לא יודע...

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

הקטע המצחיק שאותה בחורה לא הייתה כ"כ הטעם שלי, אבל המשכתי לזרום בשיחות כי הן היו קלילות וכיפיות ולא רציתי לפסול כמו בפעמים אחרות שפסלתי ישר. אגב, היא לא הייתה גבוהה ממני. אני 1.68 והיא 1.62. וזה מה שהכי הזוי בדייטים ובהתכתבויות שהיו לי לאורך השנים. דווקא לבנות שהיו יותר גבוהות ממני לא הפריע עניין הגובה ולבנות שהיו 1.60 פלוס/מינוס זה כן הפריע. לך תבין נשים...

לגבי למה היא פתאום כן רצתה לחזור לדבר איתי, לדעתי זה לא קרה סתם. כנראה שהיא מיקבלה(מילה שלמדתי השנה) עם כמה גברים וכשראתה שהמצב בחוץ לא כ"כ מזהיר, פתאום חזרה לאופציה שלי. לא עניתי לה עד עכשיו ואם אני אענה כנראה שזה יהיה, כמו שאמרו כאן, לסטוץ וזהו.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

כשזה מגיע ל +- 5 ס"מ אין חוקיות "קשה", אם הגבר 170 הוא ימצא בנות עד 175 שלא יפריע להן מצד אחד ובנות 165 שיגידו לו שהוא נמוך להן ולהפך.

מעל ההפרש הזה כבר רואים מובהקות יחסית (170 יספק את הנמוכות יותר ממינוס 5 ולא יספק את הגבוהות מפלוס 5) אם כי אפשר למצוא חריגות כמובן גם פה

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
ההגיון אומר שלהפך לא? גבוהה מפסקת את הרגליים ואז העיניין המרכזי מגיע לגובה הנכון, אם היא מתחילה מראש מעמדה נמוכה ממך אז שם הבעיה גדולה יותר, לא יודע...

ההגיון שלך מבוסס תיאוריה לא נכונה. לרוב הנשים אורך הרגליים הרבה יותר מאורך הגוף כך שבפועל אורך רגליים של אשה בגובה 177-180 יהיה 110-115 סנטימטר.

אצל גברים זה פחות לכן אורך רגליים של גבר בגובה 165-170 יהיה כ90 סנטימטר מה שיוצר הרפשי גבהים באיברים הרלוונטיים שדורשים פיסוק על גבול השפאגט עם הרבה אקרובטיקה. לאומת זאת עם אחת שבגובה 145-150 זה יהיה בערך אותה גובה במקומות הרלוונטיים.

Been there,done that:wink:

פורסם
כשזה מגיע ל +- 5 ס"מ אין חוקיות "קשה", אם הגבר 170 הוא ימצא בנות עד 175 שלא יפריע להן מצד אחד ובנות 165 שיגידו לו שהוא נמוך להן ולהפך.

מעל ההפרש הזה כבר רואים מובהקות יחסית (170 יספק את הנמוכות יותר ממינוס 5 ולא יספק את הגבוהות מפלוס 5) אם כי אפשר למצוא חריגות כמובן גם פה

נראה כמו התחלה טובה של שאלת פסיכומטרי ? :)

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

יצאתי פעם לדייט עם שוטרת ענקית, כשאני אומר ענקית אני מתכוון לזה שכשהיא הצמידה אותי אליה, הייתי בגובה של הכתף שלה.

ואני 1.78, יש הרבה בחורות גבוהות בלי פרופורציה אבל היא הייתה כוסית ממש.

Sent from my 6045O using Tapatalk

haters will hate

פורסם
פרויד יגיד שנשים נמוכות רוצות גבר חזק שיגן עליהן, ונשים גבוהות לא מרגישות צורך באחד כזה...

פרויד גם יגיד מילה או שתיים על חובבי רכבים מהירים נמוכים (אני גם נמוך, לפני שמישהו נעלב :) )

ולגבי הבדליי גובה - תמיד אפשר להזכר בהם:

1313010529_shaq-hoopz-290.jpg

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
זה ממש לא אותו דבר. משקל זה הרבה פעמים בחירה של האדם, רוצה לרדת במשקל - יש לך דרכים לעשות את זה. גובה? לא ממש.

בכלל, הדרישה הזאת לגובה היא אחת הדרישות המפגרות והשטחיות שהן נחלתן של הרבה בחורות בארץ. אם הבחורה גבוהה אז אפשר להבין את זה, זה כמו שאני בתור מישהו ששומר על כושר ועל הגוף שלו ארצה מישהי בהתאם (וכמובן שאני לא אציין "60 ק"ג ומטה", כמו שאין שום בעיה שבחורה תציין שהיא רוצה מישהו שיהיה לפחות בגובה שלה). אבל לפאקינג בחורות שמגרדות את ה-1.60 מלמטה יש דרישות אבסורדיות של 1.80+ (ממש מספר קסם...למה לא 1.79? 1.78?).

מעניין אילו תגובות יקבל גבר שיציין שהדרישות שלו הן מידת חזיה X ומעלה.

גילוי נאות - כותב שורות אלו מתנשא לגובה 1.66 ואין לו שום בעיה עם זה (וגם לבחורות שהכיר במהלך חייו, או ככה נראה לי לפחות). אבל עדיין מרתיח אותי מחדש כל פעם הדרישות המגוכחות האלה.

לא מפגר ולא שטחי. דרישה לגיטימית לחלוטין. אני לא מבין למה גברים ישר נכנסים לעמדת התגוננות בגלל דרישות גובה.

פורסם
לא מפגר ולא שטחי. דרישה לגיטימית לחלוטין. אני לא מבין למה גברים ישר נכנסים לעמדת התגוננות בגלל דרישות גובה.

אני לא מהמתלוננים, אבל אני יכול להבין אותם.

זה כמו שמישהו שמן יהיה מוכן לצאת רק עם בנות רזות.

או מישהי שמחפשת בחור חכם ומשכיל אבל היא בעצמה נעל.

אתה מבין שזה כאילו קצת מוזר להציב דרישה שאתה בעצמך לא עומד בה?

לא אומר שאין כאלו מקרים שכן מצליחים או שזה לא בסדר, כל אחד יכול לדרוש מה שבא לו.

They are trying to ban me...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...