Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

flytomars

לא רואה שום דבר פסול בכוס קפה. זה משקה אולטימטיבי יחסית. בחורה שמפרשת "כוס קפה" כסקס, יכולה לפרש גם "לשבת איפשהו" כמו סקס. הכל עניין של תפיסה.

asafasaf

אני בדעה שלך. אבדוק את הקבוצה. תודה רבה!

Alon_A

חורף?! חורף זה מה שאתה רוצה?! אני מוכן לסבול את הקיץ הישראלי, רק ש sronis ישלח לפה כמה אסטוניות ב"ליבוש מינימלי" :roll:

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם
flytomars

לא רואה שום דבר פסול בכוס קפה. זה משקה אולטימטיבי יחסית. בחורה שמפרשת "כוס קפה" כסקס, יכולה לפרש גם "לשבת איפשהו" כמו סקס. הכל עניין של תפיסה.

אין שום פסול בקפה, זה אחלה משקה, אבל אתה לא גר על מאדים (בניגוד אלי :-P) ואתה רוצה שיבינו אותך, אז....

1469512610452-inigomontoya.jpg

פורסם

ריידן,

אתה בבעיה, חפש wing man דחוף.

בתחילתה של אותה תקופה מהנה שלי כל החברים שלי היו בקשר רציני, אני בדיוק נפרדתי מחברה אחרי 4 שנות חברות.

באחת הפעמים שהלכתי לים ישב לידי בחור, מפה לשם התחלנו לצחוק על שטויות, הסתבר שיש לנו חבר משותף, החלפנו טלפונים (עד כמה שזה נשמע מוזר) והתחלנו לצאת יחד למועדונים.

הוא היה אחלה פרטנר בקטע הזה, הכל עבד פיקס עד כדי כך שחבר הכי טוב שלי התחיל לאכול את הלב על תחלופת הבחורות אצלי ופשוט נפרד מחברה שלו (הודות לאמא שלי שבאחת הפעמים יצאה בחורה מהחדר שלי ואחרי כמה דקות שחבר שלי הגיע היא אמרה לו שהחדר שלי הפך לתחנת אוטובוס לאחרונה).

בקיצור, תמצא איזה חבר למשימה, אחד שעם ראש טוב וכימיה וזרום עם זה (לא איתו, עם הנושא הכוונה...).

;)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

האמת שאף פעם לא הבנתי איך הקטע של הווינג מן עובד... כאילו, הייתי עם חברים בסיטואציות שיושבים על בירה ואז בסבבה מתחילים לדבר עם בחורות ו...דברים (בעיקר לחבר, ש90% מהזמן שיכור ברמה של משפטים לא קוהרנטיים והליכה בזיגזג... אין לי מושג איך הולך לו... אני במצבים כאלה לא מתפקד)... אבל לא בקטע של תמרון

אגב, שמח לראות שאני מצליח לארגן התארגנויות יותר ויותר המוניות לפאבים :) (שיא אישי - 24 איש בהתראה של שבוע ובחורה מרוקאית שומרת כשרות מבית טוב [חברה לעבודה 4 שנים] שבאה עם החבר'ה דוברי הרוסית שלי לפאב שמגיש שרימפס וחזיר [גמברינוס אשדוד] :). עכשו היא הבינה איזה הלם תרבות אנחנו מרגישים בהתכנסויות של מזרחיים)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

flytomars

הכל סטריאוטיפים! :)

edan82

כן אולי אני צריך לטייל יותר לבד. תודה רבה!

I.G

רגע! יש התרגנות לפאב של אופטופיק ולא הוזמנתי?! :cry:

פורסם

איך עובד הווינגמן?

בראש ובראשונה- אנרגיה חיובית ואוירה מתאימה, זה הקטע שיש לך מישהו שיש ביניכם כימיה טובה, זה באופן טבעי גורם לך להרגיש נעים יותר בסביבה.

זה יוצר סיטואציות משעשעות וזה כשלעצמו מעולה כשזה נוגע לבחורות, גם הן כמו גברים נהנות מקצת צחוק וחוש הומור (למשל אותו ריקוד מפגר על גבול ההומוסקסואלי שלי עם חבר שלי שפשוט קרע מצחוק אותנו ובערך כל מי שהיה בסביבה).

מעבר לזה, כמו שצה"ל צריך יחידה לסימון מטרות, ככה גם אתה יכול להפיק תועלת מחבר שפתאום אומר לך "תקשיב, הבחורה שם כל הזמן בוחנת אותך".

ודבר אחרון- take one for the team, לפעמים בא לך על מישהי אבל בעיה, חברה שלה לא זזה ממנה לשניה.

פה הווינגמן נכנס לפעולה, שניכם הולכים לצמד הבחורות, מתחילים שיחה, החבר מתביית על ה"נצמדת" ומנטרל אותה בזמן שאתה עושה נכנס לעניינים עם המטרה העיקרית.

כל עוד אתה והווינגמן זורמים בראש טוב זה מעולה, אם אין את ההבנה הזאת זה יעזור בערך כמו לשים אפסנאי בתא טייס של מטוס אדיר...

;)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא קראתי את כל התגובות (לעזאזל, אני תמיד מפספס את ההתחלה של השרשורים השווים)

לא יודע אם הציעו לך אבל לך לים עם גלשן, תנסה ללמוד קצת, גם כיף וגם הגלשן עושה את העבודה שאתה ניגש לקבוצת בנות ומבקש קרם הגנה, הזרימה אחכ כמעט תמיד באה.

תמיר.

פורסם

tamirh

כן, חבל, פיספסת שירשור טוב :p

זה חייב להיות גלשן? כי אני ממש ממש לא יודע לגלוש וגם שוחה כמו חתול מסכן שזרקו אותו לים.. אני חושב שאם בנות יסתכלו עלי מנסה לגלוש, הן לא יגידו "ואי איזה חמוד!", הן יגידו "שמישהוא יקרה למציל! המסכן הזה הולך לטבוע" #selfcriticism

אגב אם כבר בנושא ספורט עסקנו. כמו שאמרתי, אופניים אני רוכב, אבל אין שם בנות. אני רוצה בכל מקרה להרחיב את העיסוק הספורטיבי שלי, יש לכם הצעות לעיסוקי ספורט שיש בהם גם בנות? לדוגמא אמרו שריצה זה נחמד. יש עוד?

פורסם
ריידן,

אתה בבעיה, חפש wing man דחוף.

בתחילתה של אותה תקופה מהנה שלי כל החברים שלי היו בקשר רציני, אני בדיוק נפרדתי מחברה אחרי 4 שנות חברות.

באחת הפעמים שהלכתי לים ישב לידי בחור, מפה לשם התחלנו לצחוק על שטויות, הסתבר שיש לנו חבר משותף, החלפנו טלפונים (עד כמה שזה נשמע מוזר) והתחלנו לצאת יחד למועדונים.

הוא היה אחלה פרטנר בקטע הזה, הכל עבד פיקס עד כדי כך שחבר הכי טוב שלי התחיל לאכול את הלב על תחלופת הבחורות אצלי ופשוט נפרד מחברה שלו (הודות לאמא שלי שבאחת הפעמים יצאה בחורה מהחדר שלי ואחרי כמה דקות שחבר שלי הגיע היא אמרה לו שהחדר שלי הפך לתחנת אוטובוס לאחרונה).

בקיצור, תמצא איזה חבר למשימה, אחד שעם ראש טוב וכימיה וזרום עם זה (לא איתו, עם הנושא הכוונה...).

;)

40200398.jpg

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ספינינג כמו שאמרו גם טוב, אצלנו במכון הספינינג היה בית בושת ואנשים התגרשו והתחתנו שוב. אם אתה הולך תדאג לשבת בשורה השניה ולהנות

תמיר.

פורסם
לא יודע... מדברים פה כבר כמה אנשים על התארגנויות... אני בעד :)

יאללה, שבוע הבא בכל יום שבא לכם,

מי בא?

יום טוב גם לך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...