Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא חושב שיש הבדל בין בארץ לחו"ל כי שוב זה הכל בדרך שבה אתה מוכר את עצמך, בטינדר נהנתי לחפש בחורות בישראל ואפילו קיבלתי טלפונים או הודעות בוואטסאפ.

אפשרות נוספת היא לכתוב: אני לא פה יותר מדי, זה המספר שלי: 1800800080 .

ואני לא מבין את הצורך במערכת יחסים, אני נמצא באחת, מאוהב וכל החרא הזה... משעמם פצצות.

Sent from my 6045O using Tapatalk

אז קבל עדכון...זה עבד [emoji15] פשוט לקחה את הזמן עד ששלחה הודעה.

פורסם

חברים, גם אני קצת חפי נדחפי איתכם ויש לי בעיה קטנה..

זאת שכתבתי לכם שכתבה לי שנראית ממש טוב, לקחתי ממנה את הוואטפס וכבר קבענו סוג של להיפגש.

יחד עם זאת יש לי בעיה קטנה: אני מטפח את עצמי ומתלבש יפה והכל אבל אני לא מגדיר את עצמי בראד פיט בכלל, יש לי אפילו מבנה של ילד.

הבחורה נראית ממש ממש טוב ואני די מתבאס על העניין שהיא תתבאס או משהו... מצד שני יש לה משפט דתי בסטטוס ואולי היא דתייה ושם פחות חמור העניין.

מה דעתכם ? היא גרה קרוב אליי.

פורסם

^

סע אליה. תפנק אותה איזה קפה או גלידה. תנהלו שיחה. סך הכל בחורה! תחשוב שאתה נוסע לשתות בירה עם חבר, לא צריך להפוך בחורות ליצורים ממאדים.

תבוא בגישה של להינות ולהכיר אדם חדש, אפילו שהיא בחורה. תיהיה עצמך. תתלבש איך שאתה תמיד מתלבש. תתנהג כרגיל. תדבר איתה עליה, תשאל שאלות ותתעניין בה, ועל הדרך תספר על עצמך.

בקיצור תכירו אחד את השני!

פורסם
מה יש לך להפסיד?

שכל מי שנדלקתי עליה או שהייתה מוזרה, או שהלך ובסוף לא הלך ובאסה להיקשר שוב למישהי שעוד עלולה להגיד שאתה ממש לא מה שהיא חשבה.

ראיידן, זה כנראה מה שאני אעשה... תודה :)

פורסם
חברים, גם אני קצת חפי נדחפי איתכם ויש לי בעיה קטנה..

זאת שכתבתי לכם שכתבה לי שנראית ממש טוב, לקחתי ממנה את הוואטפס וכבר קבענו סוג של להיפגש.

יחד עם זאת יש לי בעיה קטנה: אני מטפח את עצמי ומתלבש יפה והכל אבל אני לא מגדיר את עצמי בראד פיט בכלל, יש לי אפילו מבנה של ילד.

הבחורה נראית ממש ממש טוב ואני די מתבאס על העניין שהיא תתבאס או משהו... מצד שני יש לה משפט דתי בסטטוס ואולי היא דתייה ושם פחות חמור העניין.

מה דעתכם ? היא גרה קרוב אליי.

איזה חוסר ביטחון..

אני גם לא כל כך מבין מאיפה זה מגיע, הרי היא כבר ראתה תמונה שלך והסכימה להיפגש.

They are trying to ban me...

פורסם
מה יש לך להפסיד?

כליה? [emoji23]

^

ספר ספר ספר!!!

אין מה לספר, כתבתי את השורה של בנצי, שלחה הודעה היום, זהו בינתיים.

פורסם
^

איזה שורה?!

אני חייב את ה phrasing המדוייק!

בניגוד ללחשי קסם, אני לא חושב שכאן ניסוח לא נכון יגרום לך להצמיח עלים.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

אני יודע.. זה היה בצחוק, כאילו להראות שאני כל כך גרוע בלהתחיל עם בחורות שאני צריך ניסוח מדוייק.. סרקזם זה לא הצד החזק שלי מסתבר...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...