Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

raiden - ככה העולם פועל. ברגע שבחורה רואה שאתה רוצה אותה, אתה הופך לכלבה שלה. אם תראה המון עניין ותנהל שיחה ותחפש נושאים לדבר ותתאמץ, רק יגרום לה לשחק בך יותר. למה? לא יודע. זה המוח שלהן. גבר רוצה אותי? friendzone/לא עונה.

לא אומר שצריך לעבור לקיצוניות של "מי ייגע בך במקל ימגעילה", אבל צריך להיות באמצע.

בחורה שרואה שאתה באתר היכרויות, ואתה ממש מתאמץ לנהל שיחה, היא לא רואה את זה כ-"איזה כיף, דיברתי עם מישהו וממש נהניתי" או "יצאנו לפגישה והיה כל כך כיף איתו", אלא יותר בסגנון של "הוא נואש, מעפן, כנראה שיש סיבה ששאר הבחורות לא רוצות אותו, למה שאני ארצה אותו?". אם תכנס לבר למשל, עם בחורה יפיפה, כולם ישימו אליך לב. למחרת למשל או אחרי שבוע תפגוש מישהי מהבר בקניון או בסופר, היא תראה עניין כי היא יודעת שאתה כנראה שווה משהו אם אותה אחת (בהנחה ולא אחותך או בת דודתך או משהו), רצתה אותך. כן, בגלל זה כולם פה מלינים שזה "חוק מרפי" איך שאתה עם בחורה אז שאר הבחורות נמשכות יותר.

זה אגב תקף לא רק לגבי בחורות שנראות 10, גם אם תלך עם 7 או 8 יראו אותך כמשהו ששווה אולי לנסות.

וכעיקרון אל תהיה נואש. כי כשאתה נואש או מיואש, אלא אם אתה שחקן ממש ממש טוב, אתה מקרין את זה ונשים קולטות את זה. וזה ידידי, turn off רציני ביותר.

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קצת סקס סמים ורוקנרול לא הרגו אף אחד.

סמים די בטוח שכן.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אגב, בד"כ כשאני יוצא עם מישהי, יש כמה Preconditions שאני בודק. תנאים מוקדמים, שבד"כ, גורמים לי לדעת, בערך, מה סיכוי ההצלחה כאן.

1) אם היא מסתירה את ההתחברות האחרונה ואת האפשרות לראות אם קראה את ההודעה(הV הכחול) בוואטסאפ. סימן שיש לה משהו להסתיר.

2) בנות עם מיליון חברים בפייסבוק. אתה 1 מתוך 5000 גברים. מה כבר הסיכוי שלך להצליח?

3) בנות שטחיות. בחורה שכותרת על עצמה "לא רוצה גבר קירח, שמן או נמוך". גם אם אתה עומד בקריטריונים שהיא ציינה, היא תפסול אותך ביום מין הימים על זה שיש לך 18 ס"מ ולא 20 מתחת למכנסיים.

4) בנות שגרות בתל אביב כשאתה לא גר שם.

5) בחורות ש"מהר להן מידי" להיפגש או לעבור לטלפון.

אני לא פוסל ולא אפסול אף אחת מחמשת הסעיפים האלה, אבל אחרי אינספור ניסיונות, דייטים וחיזורים באפליקציות הכרויות שכאלה, אלו המסקנות לגבי בחורות שהגעתי שמהן שכדי להימנע.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

1) אם היא מסתירה את ההתחברות האחרונה ואת האפשרות לראות אם קראה את ההודעה(הV הכחול) בוואטסאפ. סימן שיש לה משהו להסתיר.

אצלי האופציות האלו כבויות. לא כי יש לי משהו להסתיר או בגלל משחקי אגו מטומטמים.

נמאס לי שזה הפך למובן מאליו שכל אחד יכול לדעת מתי הלכתי לישון, מתי קמתי והאם אני מציץ בטלפון באמצע דיון.

וכן, לפעמים קראתי הודעה ולא עניתי באותו רגע. בין אם אני עסוק או רוצה לחשוב על התשובה.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
נמאס לי שזה הפך למובן מאליו שכל אחד יכול לדעת מתי הלכתי לישון, מתי קמתי והאם אני מציץ בטלפון באמצע דיון.

audi, למה שמישהו ירצה לדעת את זה? ואם כן, מה אכפת לי שחבר שלי יסתכל שהייתי מחובר אתמול ב4 בבוקר כי ראיתי בלילה שובבות על המרפסת 2?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

תופתע לכמה אנשים אכפת וכמה אנשים דורשים לדעת 'למה לא ענית למייל ששלחתי, ראיתי שהיית מחובר לוואטסאפ'.

נמאס לי.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם (נערך)

יצאתי תקופה עם אחד שכיבתה את זה וגם פייסבוק לא היה לה. דווקא ממש לא הפריע והיא לא הסתירה כלום. זה תלוי בבחורה, אם היא מתכתבת עם עוד "ידידים" כל הלילה ואתה מגלה את זה מאחרים איכשהו ואז אתה מתחיל לחשוד מה היא מסתירה, או אם אתה יודע שהיא מספיק חכמה כדי לא לשחק בשטויות האלה.

ואם מישהו היה אומר לי למה לא ענית למייל ראיתי אותך בוואטסאפ הייתי מנתק איתו כל קשר.

עריכה אחרונה על ידי liorwohl

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
אגב, בד"כ כשאני יוצא עם מישהי, יש כמה Preconditions שאני בודק. תנאים מוקדמים, שבד"כ, גורמים לי לדעת, בערך, מה סיכוי ההצלחה כאן.

2) בנות עם מיליון חברים בפייסבוק. אתה 1 מתוך 5000 גברים. מה כבר הסיכוי שלך להצליח?

3) בנות שטחיות. בחורה שכותרת על עצמה "לא רוצה גבר קירח, שמן או נמוך". גם אם אתה עומד בקריטריונים שהיא ציינה, היא תפסול אותך ביום מין הימים על זה שיש לך 18 ס"מ ולא 20 מתחת למכנסיים.

4) בנות שגרות בתל אביב כשאתה לא גר שם.

5) בחורות ש"מהר להן מידי" להיפגש או לעבור לטלפון.

אני לא פוסל ולא אפסול אף אחת מחמשת הסעיפים האלה, אבל אחרי אינספור ניסיונות, דייטים וחיזורים באפליקציות הכרויות שכאלה, אלו המסקנות לגבי בחורות שהגעתי שמהן שכדי להימנע.

מה לעזאזל?

מה אני צריך לחשוב על הבחורה מהסופר עכשיו?

כל שאר הסעיפים, יותר נכון מנכון.

פורסם

מה טעות?

אשמח לדעת איפה הטעות.

אני בניגוד לאנשים כאן אולי יותר צעיר אבל גם לא מתבייש להגיד את מה שאני חושב על בנות מסויימות ועל דרך החשיבה שלהן.

רק אצל בחורה אתה יכול לקבל רק פידבקים חיוביים והכל הולך טוב ובסוף חותכת ללא תירוץ מוצדק.

איפה תראה גבר שעושה דבר כזה?הוא אפילו לא ימשיך אם הבחורה לא מוצאת חן בעיניו בפעם הראשונה.

פורסם
אותך.

במה?!

מה כבר ייקרה...?

קצת סקס סמים ורוקנרול לא הרגו אף אחד.

תבוא מישהי קצת פרועה, תשחרר לך את הצ'אקרות, רק טוב ייצא לך מזה.

אני מכיר איזה עטלף או שניים וכמה יונים שהוקרבו לטובת הרוקנרול.

ואיפה אתה מוצא את הבחורות האלה? כאילו, הנורמאליות, לא הפסיכופטיות שידקרו אותך אם תמצמץ לא בקצב הנכון

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
סמים די בטוח שכן.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

זו כבר פעם שלישית בשרשור, כמדומני, שהבנת הנקרא שלך לוקה בחסר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

העמותה למאותגרי פרופילים עדין פעילה?

אני רק שאלה... כמה חשוב לשים 5\6 תמונות בפרופיל? אני שונא להצטלם (סלפי גורם לי לכאב פיסי) ובתאכלס יש לי רק 2 תמונות טובות... בעיה? להתחיל לביים כמה נוספות?

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

בד"כ רצוי שיהיו לפחות 3-5 תמונות. פחות מזה יראה כאילו אתה נראה לא משהו וסתם יצאו לך 2 תמונות טובות. הרבה מידי יראה כאילו אתה חושב שאתה נמצא בפייסבוק(ככה ידידה לפחות אמרה לי :roll:).

מה שכן, רצוי שיהיו לך תמונות ברורות ושאתה מחייך בהן(ברובן לפחות). תנסה גם כמה שיותר להדגיש את היתרונות ו"להעלים" את החסרונות.

אגב, שמתי לב שבחורות היום אוהבות תמונות של גבר עם ילדים(אחיינים וכאלה) ובעלי חיים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...