Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כתבה שלא חידשה כלום.

ראיון עם בחורה שמסבירה על האפליקציות ועל המון הודעות שהיא מקבלת כשחלקן סוטות.

ראיון עם בעלים של בר שמשתמש בטינדר.

זוג שהכיר באתר הכרויות ומתחתן.

חוו״ד של גברים ונשים בבר על האפליקציות האלה וזהו. בנאלי להחריד!

פורסם

מה ציפית שיהיה שם?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תחפש alysa love maker בפייסבוק. לא קשור לדיון, סתם משהו שאני די בטוח שזה בצחוק. אם לא, אז המצב עגום. אבל אשכרה יש בחורות שחושבות ככה. זה סתם תופעה של יצורות שחושבות שהפות שלהן שווה זהב ככל הנראה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שווה זהב אולי כשהן משכירות אותו עצמאית. תכניס סרסור לתמונה וקיבלת בחורה מסוממת שבקושי סוגרת את החודש. והנה שוב הגענו לזנות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מי ששולח הודעות קוליות בווטסאפ מבחינתי לא שלח כלום. רוצה תגובה? שלח תוכן קריא.

זו אחת הסיבות שסגרתי את החשבון באצפ

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

שבוע טוב לכולם!

דמיינו לכם מצב: יצאתם לדייט עם בחורה. הדייט הלך טוב, הייתה לכם שיחה מעניינת, גיליתם שיש לכם הרבה במשותף ובכללי קל לכם לדבר עם הבחורה. אבל חסר משהו. אין קליק \ פרפרים בבטן וכדומה.

מה הייתם עושים? יוצאים לעוד דייט? ונגיד וגם השני היה הולך ככה? מתי יודעים לעצור?

אני משאר שהתשובה היא כנראה לעצור אחרי הדייט הראשון מקסימום שני. אבל אני מרגיש שאני רודף אחרי אידיאל יופי שלא קיים ואני צריך להתפשר, אבל מצד שני, מה אני יכול לעשות אם אני לא נמשך לבחורה?

עריכה אחרונה על ידי raiden
פורסם (נערך)
מתי יודעים לעצור?

כשהיא אומרת "אאוץ" :roflmao:

אבל ברצינות - לא נראה לי שדייט ראשון זה מדד שאפשר להסתמך עליו. סה"כ היה לך נחמד, תיפגש איתה עוד כמה פעמים ותראה איך אתה מרגיש. אם אין שינוי אחרי שלושה-ארבעה דייטים, אז תחתוך (למרות שקליק זה די חארטה, אם טוב לך איתה זה הדבר היחיד שמשנה)

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

Keyser

טוב לי איתה בקטע של לדבר ושיש לנו הרבה במשותף. אין לי משיכה פיזית אליה. ואני גם לא חושב שזה משהו שפתאום יופיע בעתיד וגם אם כן אז אני מפחד שזה יופיע מתוך "אין ברירה".

פורסם

אם אין משיכה זה משהו אחר, במקרה הזה אין לך מה להישאר בקשר

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם (נערך)

זה מבאס..

יצאתי שבוע שעבר עם שתי בחורות, כל אחת מדהימה. מעניין לי איתן, יש על מה לדבר, יש צחוקים (דברים שלא קוראים לרוב בדייט הראשון), אבל חסר לי משהו..

אני מרגיש שאני נעול על מראה של 10\10 ולא מוכן לוותר וזה דופק אותי.

ולפעמים עוברת לי המחשבה בראש, אולי כדי פשוט לזרום. לתת לזה צ'אנס.

עריכה אחרונה על ידי raiden
פורסם

רוצה פרפרים בבטן? תאכל קצת פרפרים.

במקרים שציינת המילה הכי מתאימה היא ״תזרום״. אם עוד שבוע שבועיים זה לא מתקדם מבחינת התחושות, תמשיך פשוט הלאה.

פורסם

ריידן, זכור שזה בדיוק מה שבחורים מתלוננים לגבי בחורות - שהן תמיד מחפשות בלונדיני גבוה וחטוב. יש לי חדשות בשבילך - בר רפאלי תפוסה. תמצא לך מישהי שמושכת אותך וקבל אותה כמו שהיא. זכור שהיא מקבלת אותך על כל החסרונות שלך...

וחוצמזה, אין דבר כזה 10/10. לא במציאות לפחות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

asafasraf

כן נראה לי שזה מה שאני אעשה.

sronis

אתה צודק. העניין הוא, שאני לא בטוח מה זה משיכה והאם בכלל קיים כזה דבר. כי מצד אחד אני נמשך אליהם מבחינת נושאי שיחה, הסתכלות על העולם וכדומה, שזה בפני עצמו מאוד מאוד חשוב, אבל לא נמשך פיזית. האם בכלל קיים דבר כזה שאתה נמשך בהכל?

אני מנסה להבין איפה מעבירים קו. כי הרי כמו שאמרת 10\10 לא קיים. אז יכול להיות שאני יום אחד אפגוש מישהיא שאני נמשך אליה פיזית אבל היא סתומה, או אחת שהיא ממוצעת בהכל. השאלה איפה עובר הקו של המשיכה?

איך זה אצל אנשים אחרים? אתם יושבים עם בחורה, מדברים איתה ובשלב מסויים חושבים לעצמכם "טוב היא מעניינת, היא ממוצעת במראה, נזרום"?

שתבין, אין לי ניסיון בחרא הזה. לא הייתי במערכות יחסים רציניות. אז אין לי מושג איך זה עובד ומתי נהוג לוותר כי ברור שאין אידיאל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...