Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
sperial

נfalou

כי זה לא. זה מרגיש מלאכותי ככה. אבל אני אדם של נקודות קיצון, אדם כזה של "הכל או כלום" ולכן יכול להיות שלדעתי, אם אין משיכה בדייט הראשון, אז זה לא בסדר.

זו גישה שמתבגרים ממנה.

אנשים קיצוניים חיים לבד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קודם כל קבל שאפו על מה שרשמת. האמת שזה מוכר לי ומיושם בפרופיל כבר מזמן, חשבתי שעלית על איזו נוסחאת קסם [emoji16]

אני הייתי זה שהביא את הקישור לרדדיט, יש שם מידע מאוד שימושי בלי קשר גם לטינדר וגם לokc. תמשיך לעדכן איך הולך. אני אישית לוקח הפסקה, מניח שאנסה כמה דברים חדשים בהשראת בנצי אם וכאשר אחזיר את החשבונות. כמובן שאעדכן.

פורסם

ריידן איש יקר, עצה קטנה ממני, שנפל לי לגביה האסימון לפני לא הרבה מאוד זמן :

צא מהמחשב ומ-OKC. צא מזה.

זה שורף לך זמן, מתסכל, ולא מביא אותך לשום מקום.

וכן, גם אם אתה משיג דייט אחד בשבוע - בהתייחס לזמן ולמחשבה שאתה משקיע, זה עדיין בזבוז זמן.

ברור שאין לך פרפרים בבטן... אתה בוחר בחורה כמו גבינה בסופר - לפי רשימה. אתה צריך לפתח את הביטחון העצמי שלך. ללמוד לדבר, ופשוט לגשת לבחורות שנראות לטעמך. זה יביא אותך למקומות מטורפים, בכל תחום בחיים - ובפרט עם בנות המין השני.

פורסם

מעצר זה מקום מטורף.

למזלי לא הייתי, אבל סיפרו לי משם חוויות משו משו.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

Wiking

האמת לא כל כך. סך הכל שיפרתי את הפרופיל, אבל עדיין עונה לי אחת לעשר בבמוצע במקרה הטוב.

falou

אני לא רוצה להישמע נודניק, אבל אני כבר לא ילד, ספק עם אני "אתבגר" מהגישה הזאת. מה שכן אני מסכים איתך, הגישה הזאת לא נכונה והיא מביא להרס עצמי לאט לאט.

Blaz00r

הללואי שיום אחד אמצא נוסחאת קסם :lol: אבל לא נראה לי שהן קיימות.

Mr.Z

לא יכול. קשה לי. אני לא יודע מה להגיד לבחורה ברחוב. אני מפחד שהיא תדחה אותי בצורה מגעילה. כשאתה כותב למישהיא באינטרנט והיא לא עונה, אז ניחא. אבל ברחוב היא לא יכולה לא לענות, בעצם היא כן וגם זו דרך דיי מגעילה להגיב. אני חושש מכל זה.

ברור לי שזו הדרך וזה תמיד היה ככה. אבל פשוט קשה לי. ואני לא אחד שמפחד מקשיים, השגתי לא מאט בחיים. אבל הפחד הכי גדול שלי, זה שישפילו אותי בפומבי, במיוחד בחורה (לגבר מקסימום אפשר לתת אגרוף באף). וזה יקרה. וכשזה יקרה, האגו שלי יפגע.

פורסם
ריידן איש יקר, עצה קטנה ממני, שנפל לי לגביה האסימון לפני לא הרבה מאוד זמן :

צא מהמחשב ומ-OKC. צא מזה.

זה שורף לך זמן, מתסכל, ולא מביא אותך לשום מקום.

וכן, גם אם אתה משיג דייט אחד בשבוע - בהתייחס לזמן ולמחשבה שאתה משקיע, זה עדיין בזבוז זמן.

ברור שאין לך פרפרים בבטן... אתה בוחר בחורה כמו גבינה בסופר - לפי רשימה. אתה צריך לפתח את הביטחון העצמי שלך. ללמוד לדבר, ופשוט לגשת לבחורות שנראות לטעמך. זה יביא אותך למקומות מטורפים, בכל תחום בחיים - ובפרט עם בנות המין השני.

אני גם חושב שזו הגישה, אבל במציאות של היום, במיוחד עם הבנות בארץ, זה מאוד קשה.

למשל, לפני כמה ימים נסעתי ברכבת לתל אביב. בדרך לשם ישב ליידי בחור שהתחיל עם בחורה שנראתה ממוצעת פלוס. ממש לא מדהימה. הוא שאל אותה שאלות והיא ענתה לו כמו הבנות הסנוביות באפליקציות-ב"כן, לא, שחור, לבן" וכמובן שניפנפה אותו רק כשהפעם זה היה נראה מאוד פאתטי כי זה קרה במציאות ולא בהתכתבות. נכון, זו רק אחת ואם הוא יתחיל עם 100 בנות סביר להניח שמישהי כן תזרום איתו, אבל בסופו של דבר זה לא כזה שונה מהסטטיסטיקות של אותן אפליקציות.

חוץ מזה, אחד כמוני או כמו ריידן או כל גבר רווק ממוצע שיקבל סירוב כזה(למרות שביטחון עצמי ממש לא חסר לי), הביטחון שלו ירד בחצי לנסות להתחיל שוב עם בחורות פנים מול פנים.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

אתה לא צריך לקחת את זה קשה אם בחורה אומרת לך יש לה חבר/או כול תירוץ אחר.

אתה לא הראשון ולא האחרון שמנסה להתחיל עם בחורות. מתוך ה100 ניסיונות בסוף מצליחים.

אם לא תנסה פעם אחרי פעם ולא תיכשל אף פעם לא תצליח צריך להתמיד ולנסות שוב ושוב.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

renault5

אל תבין לא נכון. אם אני ניגש לבחורה ומנסה "להתחיל" איתה, והיא עונה לי "מצטערת יש לי חבר", אני אומר לה "סליחה ובהצלחה!". מסתובב והולך. זה לא מפחיד אותי, מה שמפחיד אותי זה אותה אחת שתענה לי משהו בסגנון "איכס מי אתה חושב שאתה בכלל, תסתכל על עצמך, מה אני נראת לך *** שתיגש אלי ברחוב, לך לך חפש את החברים שלך". וזה יקרה. בטח ובטח ככל שאני אנסה לגשת יותר.

זה משפיל, זה מגעיל, זה מוריד את המצב הרוח, פוגע באגו ובבטחון העצמי.

ולא, אני לא יכול להיתעלם מזה. וכן אני מבין שזה כנראה לי מכוון ספציפית נגדי אלה היא פשוט בחורה כזאת.

זה קרה לי אגב גם באתר הכרויות, וזה משהו שיכול להרוס מצב רוח בכיף לכמה שעות.

כן אני אדם רגיש ולוקח הכל ללב.

פורסם

אתה כבר אמור לקלוט מי עלולה להגיד דבר כזה ומי לא.

בדיוק כמו שאתה יכול לקלוט את מי אפשר לשאול על הרכב ברחוב ואת מי לא .

עם נשים צריך מינון מדויק של קשיחות ועדינות בו זמנית, קשה להגיע למינון הזה... בסוף? אחרי הרבה נסיונות תגיע לזה.

פורסם (נערך)

maxizem

נקודה מעניינת, תודה.

Smiro

דווקא הייתי אומר שאני בממוצע בשני הקרטריונים, אולי אפילו טיפה מעל.

יש לי פחד במה, או פחד להיות מושפל, או יותר נכון מוקף במבטים במרחב פומבי. זה פשוט משהו שיכול לדפוק לי את מצב הרוח לכמה שעות הבאות.

למרות שאני מבין שלאף אחד באמת לא אכפת, וכנראה גם אף אחד לא ישים לב לזה. בקיצור זה סתם חשש מלקבל דחיה. אני משאר שיש את זה לרוב הגברים.

עריכה אחרונה על ידי raiden
פורסם

כן אני אדם רגיש ולוקח הכל ללב.

תשמע,פה אמרת הכל.

עזוב בחורות,קשר,ושאר שטויות - עד שלא תטפל בזה,שום דבר לא יצליח לך.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

^

אני לא יודע למה זה קורה לי! אבל אני ממש גרוע בלקבל ביקורת רעה. מצד אחד אני אדם דיי אדיש, מצד שני אני נפגע מכל שטות :?

פורסם

יש הבדל בין ביקורת רעה אבל צודקת, לבין "פחחח למה מי אתה בכלל".

את הראשון אפשר לקבל בהבנה, ולהודות למי שמביע אותה, לשני אני לא מצליח לחשוב על שום תגובה שלא כוללת אלימות.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
renault5

מה שמפחיד אותי זה אותה אחת שתענה לי משהו בסגנון "איכס מי אתה חושב שאתה בכלל, תסתכל על עצמך, מה אני נראת לך *** שתיגש אלי ברחוב, לך לך חפש את החברים שלך". וזה יקרה. בטח ובטח ככל שאני אנסה לגשת יותר.

זה משפיל, זה מגעיל, זה מוריד את המצב הרוח, פוגע באגו ובבטחון העצמי.

ולא, אני לא יכול להיתעלם מזה. וכן אני מבין שזה כנראה לי מכוון ספציפית נגדי אלה היא פשוט בחורה כזאת.

אתה מתאר תרחיש מאוד אפוקליפטי (אגב, זה קורה לך בעוד תחומים בחיים? סתם מעניין)

מעולם לא הייתי עד לתגובה כזו כלפי גבר שמנסה לגשת במקום בילוי\חוף הים\סופרמרקט או כל מקום ציבורי אחר. המקסימום שראיתי זה חצי חיוך ותשובה לקונית כן\לא\תפוסה\עסוקה ולעיתים ממש נדירות התעלמות והגברת קצב ההליכה. ואם איזו בהמה עונה לך ככה ואתה ממשיך בדרכך עם חיוך מרוח על הפנים אתה היחיד שיוצא טוב מכל העניין.

מבין שזה קשה לגשת ברחוב\חד"כ\סופר, אבל במקומות שבהם זה מקובל, צפוי ומתבקש, כמו פאב- למה לא? אין מצב שמישהי תענה לך בכזו אגרסיביות. אם כבר היא זו שתהיה נבוכה ולא תדע איך לדחות בצורה עדינה.

לדעתי אם קיבלת לא, הדרך הכי טובה לחזור לשולחן שלך זה חיוך גדול, ברכת המשך ערב נפלא וחזרה לחבר'ה בראש מורם, זה רק יוציא אותך טוב.

במקומות שבנויים גם לריקודים (בוקסא ברוטשילד למשל, יש שם גם אחלה הופעות מדי פעם) זה כבר יותר קל כי הקהל מעורבב, אתה ניגש ואומר שלום (ליטרלי שלום, בלי להסתבך) יש אינטרקציה מצוין, אין לא נורא גם ככה אף אחד כנראה לא ראה.

עריכה אחרונה על ידי עידן.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...