Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
Wiking

falou

אני לא רוצה להישמע נודניק, אבל אני כבר לא ילד, ספק עם אני "אתבגר" מהגישה הזאת. מה שכן אני מסכים איתך, הגישה הזאת לא נכונה והיא מביא להרס עצמי לאט לאט.

זה לא קשור לגיל, זו גישה ילדותית. היא משאירה אותך בלי מרחב תמרון. בלי גמישות.

אתה גם נורא מגיע ממקום של אגו. זה שאולי לא תמצא חן בעיני זו או אחרת, זו לא השפלה. רב האנשים לא מחפשים לפגוע אחרים, יו קנואו. רב הבחורות יתייחסו אליך יפה.

אתה מעיד על עצמך כאדם לא גמיש ופגיע.

זה בכלל לא אומר שאתה כזה, וככה הסביבה רואה אותך, אבל אתה מראש שם את עצמך בעמדה של "לא יצליח לי".

כשאתה בא ככה, רב הסיכויים שככה זה גם ייקרה.

אולי קצת ייעוץ ממוקד יעזור לך להיות יותר חיובי, ואז גם ייקרו לך דברים חיוביים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Fat Bastard

בדיוק!

עידן

כן, יש לי הרגל לעשות הר מעכבר :lol: ולא רק בקטע של יחסים בין זכר לנקבה.

falou

אוף, הכנסת אותי לדיכאון :(

תראה, בגדול אני מסכים איתך. פשוט נראה לי טבעי שיש לי חשש ראשוני. הרי לכל אדם יש חשש ראשוני לעשות משהו חדש. ולכן אני מנסה לדחות \ למצוא סיבות למה לא לגשת ברחוב. והאמת היא, מהפעמים שכן ניגשתי (אפשר לספור אותן על יד אחת), לא קרה אסון בקנה מידה עולמי, ואפילו יצא לי ערב נחמד פעם אחת.

אני בגדול אדם פסימי, אבל אני מסכים איתך במאה אחוז, שחיוביות היא הדרך, ואני חותר לשם לאט לאט.

אני סך הכל מובהל, ומנסה לתרץ את ההתנהגות שלי. הרי ברור לך, ובטח ובטח גם לי, שאין שום רציונל מאוחרי הדברים שאני אומר, אלה נטו תירוצים ללמה אני לא עושה את זה. מילא היית אומר לי "קפוץ מגג", אבל אתה אומר דברים הגיוניים שאני מסכים איתם לגמרי.

מישהוא פעם אמר

If its important, you will find a way; if not you will find an excuse.

אני מסכים עם זה במאה אחוז.

אגב, תודה ענקית לכל אחד שמגיב פה. אני מעריך אותכם מאוד!

פורסם
renault5

אל תבין לא נכון. אם אני ניגש לבחורה ומנסה "להתחיל" איתה, והיא עונה לי "מצטערת יש לי חבר", אני אומר לה "סליחה ובהצלחה!". מסתובב והולך. זה לא מפחיד אותי, מה שמפחיד אותי זה אותה אחת שתענה לי משהו בסגנון "איכס מי אתה חושב שאתה בכלל, תסתכל על עצמך, מה אני נראת לך *** שתיגש אלי ברחוב, לך לך חפש את החברים שלך". וזה יקרה. בטח ובטח ככל שאני אנסה לגשת יותר.

זה משפיל, זה מגעיל, זה מוריד את המצב הרוח, פוגע באגו ובבטחון העצמי.

ולא, אני לא יכול להיתעלם מזה. וכן אני מבין שזה כנראה לי מכוון ספציפית נגדי אלה היא פשוט בחורה כזאת.

זה קרה לי אגב גם באתר הכרויות, וזה משהו שיכול להרוס מצב רוח בכיף לכמה שעות.

כן אני אדם רגיש ולוקח הכל ללב.

אם מישהי תענה לי ככה אני אצחק לה בפנים, אסתובב ואלך.

אני לא חושב שתקבל תגובה כזאת במציאות, רוב הנשים פשוט יגידו לא בצורה כזאת או אחרת.

אין מה לעשות, צריך לדעת לקבל גם "לא", ולא רק בקטע של דחייה על ידי בחורה אלא בכל התחומים בחיים.

ואם מישהי סירבה לך בגלל שאתה לא הטיפוס שלה אין לך מה להיעלב, הרי גם אתה לא היית יוצא עם כל אחת נכון?

They are trying to ban me...

פורסם

^

אתה צודק בהחלט. שוב, אני מנסה להצדיק את הפאסיביות שלי. למרות שכן קיים לי חשש מדחיה. חשש שאני עדיין לא יודע איך להתגבר עליו.

פורסם

אני בדעה של ראיידן...כל אחת שחשה מעצמה מלכת יופי יכולה להתנהג אליך מגעיל ולהוריד לך את הביטחון העצמי.

תכלס? גבר אמיתי יגיב לה וינקנק אותה במקום (ללא אלימות פיזית חס וחלילה ) אבל חינכו את הגברים לשתוק ולרדת על ארבע בשביל נשים כי זה הכבוד ולא הכבוד העצמי של הגבר עצמו.

בקיצור, מי שלא שחווה דחייה מבחורה לא בצורה יפה , אני יכול להגיד שאני קיבלתי דחייה הכי יפה שיכולה להיות מהבחורה מהסופר כי כנראה האופי שלה הוא אופי טוב עדין רגוע ורגיש ואוטומטית זה גם גרם לי לתהל את הבאסה לסתם באסה ולא לעצבים והשפלה. מי שחווה דחייה מבחורה בצורה הכי מגעילה שיש כולל השפלות וקללות לא יבין את מה שראיידן אומר.

פורסם (נערך)

^

אני לא מסכים. לא חינכו אותי לרדת על ארבע בשביל בחורה. כן אני פותח להן דלתות ומשלם עליהן בדייט הראשון, אבל זה משהו שנראה לי טבעי וברור מאליו. אני לא רואה את זה כחולשה או משהוא שמוריד לי מהכבוד העצמי, ההיפך. דווקא הרבה גברים חשים את עצמם בקטע של "למה מי היא בכלל שאני אשלם עליה בדייט הראשון" וכו'. ראבק, הזמנת אותה למסעדה, או שתדאג שהיא מסוגלת לשלם על עצמה, או שתיהיה גבר ותשלם עליה. זה תקף אגב גם לחברים גברים. פשוט תרבות וחינוך בסיסי.

אבל כל אחד והדעה שלו.

ואגב, אני לא קיבלתי דחיה מגעילה שכוללת קללות. כן קיבלתי יחס משפיל פעם מבחורה שרצתה לעלות את האגו שלה לפני החברות שלה, אבל אני מבין שזה כנראה נובע מבעיה פנימית אצלה, ואני נפלתי קורבן לידיה באותו ערב. יש לי פשוט קטע של לנפח דברים, ולכן מבחינתי או שאני ניגש והיא אומר "כן, אני רוצה אותך עכשיו" (פחות סביר) או שאני ניגש והיא מנפנפת אותי בצורה הכי מגעילה שיש (הרבה יותר סביר). נו כבר אמרתי, אני אדם שחי בקיצון השלילי :lol:

עריכה אחרונה על ידי raiden
פורסם

אל תספור אף אחד נקודה.

בחורה אומרת לך פחח או לך ימכוער, או לא יודע איזה שטויות יוצא לה מהפה היא לא שווה דבר.

זה לא צריך להשפיע עליך במקרים כאלו תשים פס ותעבור הלאה.

אסור לקחת ללב מכול אחד ותאמין לי שיש בחורות שאוהבות גברים רגישים או עם קצת מוח בראש.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

לא יודע בן כמה אתה... אבל גבר רגיש תופס לטווח ארוך, זה גם יוצר אצל הצד השני רגישות כלפייך (שזה הדבר הכי טוב שיכול להיות בזוגיות).

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם (נערך)

renault5

ברור, אני מסכים איתך לגמרי.

aka77

לא הייתי קורה לעצמי רגיש. הייתי אומר יותר בקטע של אדם פגיע. אני לא חושב שרמת הרגישות שלי יוצאת דופן בהשוואה לממוצע.

אתמול קרה מקרה שגרם לי לחשוב על משהו. בחורה באתר הכרויות מקבלת בטח קרוב ל 100-200 הודעות בשבוע (למרות שבפועל זה נראה לי כמו מספר ההודעות שהיא מקבלת ביום). מתוך זה היא עונה אולי ל 10%, ומתוך ה 10% היא ניפגשת בטח עם עוד 10%, כלומר 1-2 אנשים בשבוע. בהשוואה לנניח בחורה ברחוב שניגשים אליה מספר בודד של פעמים ביום במקרה הטוב.

בדיעבד אתר הכרויות נראה כמו מקום שהולכים אליו אחרי שנכשלים בחיים האמיתיים (סרקזם), בפועל נראה שהרבה יותר קשה להצליח שם, וגם כמו שמישהוא אמר פה כמה עמודים לפני זה, אתה משקיע הרבה יותר בשביל לקבל דייט כושל: צריך לחשוב על משפט פתיחה מוצלח וזה מאוד קשה כשהפרופיל שלה ריק, ואז צריך לנהל שיחה ואז להזמין לצאת, רק בשביל להגיע לאסוף אותה ולראות שהיא "קצת" שונה ממה שיש בתמונות שלה. בהשוואה ללגשת ברחוב, אתה ישר רואה איך היא ניראת ותוך שיחה של 5-7 דקות אפשר להבין האם יש טעם להזמין אותה לשבת על קפה\בירה\סקס.

נשאר לי למצוא את הביצים שלי (הלכו לאיבוד לפני כמה שנים) ולהתחיל לגשת לבחורות ברחוב.

עריכה אחרונה על ידי raiden
פורסם
renault5

מה שמפחיד אותי זה אותה אחת שתענה לי משהו בסגנון "איכס מי אתה חושב שאתה בכלל, תסתכל על עצמך, מה אני נראת לך *** שתיגש אלי ברחוב, לך לך חפש את החברים שלך". וזה יקרה. בטח ובטח ככל שאני אנסה לגשת יותר.

או! סוף סוף משהו שאני יכול לתרום לשרשור הזה, כאחד שקיבל מלא דחיות בפנים הכוונה :)

אף לא פעם אחת, אחת(!), זה היה מגעיל בצורה שתיארת או קרוב לכך.

הדבר הכי מוזר, שאולי אפשר להיעלב ממנו, שקרה לי היה שמישהו פשוט לא חשבה על השקר מראש, אז היא לקחה שלוק מהבירה שלה, גמגמה משהו והסתובבה והלכה. שיערתי שזה "יש לי חבר" והמשכתי הלאה.

וזו רק פעם אחת. בכל השאר היה בסדר. אם בחורה לא כלבה ויש לה איי קיו מעל 2 היא מבינה שזו סיטואציה לא פשוטה עבור גבר וזו גם מחמאה בשבילה. אז לפעמים גם היו אומרות תודה אבל לא. וזהו.

זהו, כל השאר די מנומסות. אם יש לך ידידות שמתחילים איתן שאל אותן. לרוב יש שקר מוכן בדמות יש לי חבר. אחרות מעדיפות להגיד פשוט לא בנימוס.

אז אל תפחד לפני שאתה מנסה ואל תגיד "זה בטוח יגיע" כי זה לא. ואם כן, אז תגיד לה תודה, הרבה בנות משחקות משחקים, היא הראתה לך שהיא כלבה על ההתחלה וחסכה לך כאב ראש עתידי.

יאללה עוד מעט סופ"ש :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תבוא לבחורה,תגיד לה יש לי בעיה בטלפון תוכלי לעזור לי?

אם היא תגיד כן מה הבעיה? הבעיה שהמספר שלך לא נמצא בתוכו.

אם הצליח תעדכן אם לא אז לא. :lol:

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

כן, עוד תהפוך לידיד שיכול לסדר את המחשב

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...