Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא חושב שגם זה עקרוני בשבילו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לא צריך דופק או נשימה.

גם מעוניין להרבות מכוניות וגם נקרופיל?

רב מעללים אתה.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם (נערך)

אז הייתי אתמול בדייט שני עם מישהי מ-OKC. בדייט הראשון (שלשום, חמישי) דיברנו כמה שעות עד שהיתה צריכה ללכת (שעה 3 בלילה וקמה למחרת ב6 בבוקר לעבודה). היה סבבה, השיחה זרמה והכל, חוץ מכמה נקודות שהיא ההפך הגמור ממני ודי הציקו לי (מעשנת, אוהבת לצאת למסיבות ולשתות, ידיד שלא הפסיקה לדבר עליו, ה"חבורה" שלה זה 5 גברים שאיתם היא יוצאת ויושבת, לא אוהבת כלבים, משפחה מפורקת, עבודה גנרית, לא אקדמאית ולא מתכננת להיות..), אבל אמרתי על פניו מהפגישה נשמעת ממש חמודה - נזרום ונראה איך הולך. בין היתר היא סיפרה על דייטים אחרונים שהיו לה דרך האפליקציה ובכלל, על גברים ששלחו ידיים, זרקו הערות, או סתם התנהגו כמו יצורים בקטע רע.

אתמול (שישי, יום אחרי הדייט הראשון) קבענו שבשבת נלך לארוחת בוקר, ובלילה החלטנו בספונטניות ללכת לסרט. גם בשאר היום דיברנו הרבה והכל נראה חיובי. אמרתי לעצמי שאני אקח את זה באיזי, גם אחרי מה שהיא סיפרה על המקרים שהיו לה בדייטים וגם בגלל שאני בעצמי לא סגור על זה עם כל ה"מינוסים". שוב, היה סבבה (חוץ מהסרט שהיה גרוע בכל קנה מידה והיא משום מה ממש אהבה, "הלהקה האחרונה בלבנון" למי שמעוניין), ולא ניסיתי לעשות שום דבר (בדיעבד היה טעות כמו שאפשר לראות -->). הורדתי אותה בבית שלה, כבר בדרך הרגשתי שמשהו מוזר אבל שנינו היינו עייפים מאוד אחרי מעט שעות שינה אז הנחתי שזה בגלל זה, חיבוק פרידה קר בבית שלה, ופה כבר היה ברור שמשהו לא תקין.

כשהגעתי הביתה שלחה הודעה שהיא מאוכזבת מהחוסר קרבה, מזה שלא החזקתי לה את היד תו"כ הסרט או בנסיעה חזרה, דיברנו והסברתי לה שזה לא שאני לא בנאדם חם, ההפך הגמור, אבל לוקח לי זמן להפתח ולהראות חיבה בצורה פיזית אבל שזה קורה זה טוטאלי, היא לא ממש קיבלה את זה ואמרה שהיא צריכה גבר ש"יזום ויהיה כמוה". בדייט הראשון אגב כן ניסיתי להתקרב אליה כשישבתי לידה והיא ביקשה שאתרחק קצת (ישבנו על ספסל, מרחק של חצי מטר+-, ממש לא בקטע של להתקרב לנשיקה).

בקיצור - פה זה נגמר. אמנם אני מעט חלוד, אבל זה אני שממש דפוק? כי זו ההרגשה שקיבלתי ממנה (היא אמרה עוד כמה דברים שלא נעים לשמוע שפעם ראשונה שאני שומע מבחורה או בכלל..לא בקטע רע, אבל עדיין לא נעים).

עריכה אחרונה על ידי Blaz00r
פורסם

לא נראה לי שאתה חלוד, אם היא היתה בעניין זה לא היה דיל בריקר, בטח לא אחרי דייט אחד כזה.

בכל אופן - המינוסים שציינת נשמעים לי גדולים מדי בכל מקרה, סביר להניח שזה לא היה מתפתח למשהו רציני (רשמת 3 שורות מכובדות של מינוסים).

פורסם

שכחתי לציין, היא אמרה שהיא מאוד מאוכזבת כי היא ממש הייתה בעניין ואף פעם לא היה לה חיבור כזה עם מישהו בהתכתבות, אבל זה "לא היה אותו דבר" במציאות (לא מבחינת כימיה, מבחינת פתיחות ו"בטחון"). ניסיתי להסביר לה שאין דבר כזה לא אותו דבר במציאות ובהודעות, אני אותו בנאדם רק שבהודעות יותר קל לי להגיע לפתיחות מלאה מאשר במציאות, אבל בסופו של דבר זה מתאזן.

בכל מקרה, אחרי קריאה שוב של המינוסים, אני גם לא מבין למה חשבתי שיהיה לזה סיכוי.

פורסם (נערך)

לפי מה שכתבת ממש לא התלהבת ממנה. יצאת לדייט כדי להסיר חלודה ולדעתי השגת את המטרה.

אגב, אני לא יודע בת כמה היא, אבל לפי מה שאתה מתאר היא בחורה ברמה ממש נמוכה. לא הפסדת כלום.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

לדעתי אתה שידרת בדייט את חוסר ההחלטיות שלך (אתה בעצמך לא היית בטוח שאתה מעוניין). היא קלטה את זה ופירשה את זה כ״חוסר קרבה״ וכו׳.

על פניו, מהתיאור שלך של החוויה נשמע שלא הפסדת כלום.

פורסם
לפי מה שכתבת ממש לא התלהבת ממנה. יצאת לדייט כדי להסיר חלודה ולדעתי השגת את המטרה.

אגב, אני לא יודע בת כמה היא, אבל לפי מה שאתה מתאר היא בחורה ברמה ממש נמוכה. לא הפסדת כלום.

אתה אף פעם לא יכול לדעת מה עבר על בנאדם בחיים בכדי להחליט שהוא ברמה נמוכה.

פורסם
לדעתי אתה שידרת בדייט את חוסר ההחלטיות שלך

(אתה בעצמך לא היית בטוח שאתה מעוניין). היא קלטה את זה ופירשה את זה כ״חוסר קרבה״ וכו׳.

על פניו, מהתיאור שלך של החוויה נשמע שלא הפסדת כלום.

בדיוק - שידרתה זאת בלי לשם-לב, שפת גוף.

לכן, אולי כדאי לא להיפגש צפוף, לתת יומיים שלושה לקבלת תמונה נכונה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם (נערך)

^^

לדעתי פשוט תיקח את מה שאפשר (לטובה) משני המפגשים הללו ותמשיך הלאה. אין מה לנסות להפגש איתה שוב.

נ.ב, קיים סיכוי כלשהו שהיא תיצור איתך קשר שוב מיוזמתה כשהמטרה הכללית תהיה לתת לזה צ'אנס חוזר, כנראה כי מישהו במשרד או אחד מחבורת הגברים איתה היא מבלה אמר לה לנסות שוב - אל תמהר לקפוץ "על המציאה". קשר עם בחורה שמתנהלת לפי גחמות או כי ראתה בטלנובלה שבסרט צריך להחזיק ידיים הוא לא דבר בריא.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם (נערך)

מניח שזה באמת היה שילוב של שפת גוף לא החלטית וציפיות מוגזמות מצידה. לא כולם מתקדמים באותו הקצב, וכנראה היא רגילה לצאת עם גברים שמזיזים עניינים מהר.

^^

לדעתי פשוט תיקח את מה שאפשר (לטובה) משני המפגשים הללו ותמשיך הלאה. אין מה לנסות להפגש איתה שוב.

נ.ב, קיים סיכוי כלשהו שהיא תיצור איתך קשר שוב מיוזמתה כשהמטרה הכללית תהיה לתת לזה צ'אנס חוזר, כנראה כי מישהו במשרד או אחד מחבורת הגברים איתה היא מבלה אמר לה לנסות שוב - אל תמהר לקפוץ "על המציאה". קשר עם בחורה שמתנהלת לפי גחמות או כי ראתה בטלנובלה שבסרט צריך להחזיק ידיים הוא לא דבר בריא.

כמובן שאקח, וברור שלא אנסה להפגש איתה שוב, העניין סגור. לא חושב שיש סיכוי שמישהו מהסביבה שלה יגיד לה לנסות שוב - אלו טיפוסים שונים לגמרי ממני (לפי התיאורים שלה אני רוצה לומר ערסים, אבל אני לא באמת יודע, מניח שלא רחוק מזה). כמובן שאסרב אם זה יקרה.

chemguy - היא בת 24. לא הייתי אומר שהיא ברמה נמוכה, כמו שאסף אמר, היא עברה הרבה בחיים (גירושים של ההורים בגיל צעיר, התחילה לעבוד בגיל 16 בשביל להחזיק את עצמה, עברה לגור לבד בגיל 20 מחוסר ברירה), בגלל זה רציתי לתת לזה צ'אנס. מצד שני, היה איזה סיפור על ערב במועדון שהיא תפסה מישהו כי היה בא לה "להרגיש נחשקת" והתחילה להתנשק איתו..אלוהים יודע למה היא סיפרה לי את זה.

שאני חושב על זה, 90% מהזמן שהייתי איתה היא דיברה על האקסים שלה, סיפורים מדייטים לא מוצלחים וכו'. גם כשניווטתי את השיחה למקום אחר זה איכשהו חזר לשם. אחרי שעות שדיברתי איתה אני אפילו לא יודע מה היא עושה בעבודה ואיפה שירתה בצבא. הזוי.

עריכה אחרונה על ידי Blaz00r
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...