Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מסכים איתכם, רק שאני בנאדם ביישן, לנהל שיחות בטלפון זה דבר שקצת יותר קשה לי.

בעיקר יש את הפחד שחושבים על מה לדבר, ומגיעים לרגעים של אהההה בשיחת הטלפון שזה קצת מוזר.

ל Smiro, אתה היית קובע פגישה כמה שיותר מהר?

Sent from my D5503 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי zivk

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מסכים, פגישה כמה שיותר מהר כאשר הפונקציה של שיחת הטלפון זה מקסימום כדי לקבוע את אותה פגישה.

פורסם

כן. מה יש לך למשוך את זה? הרי אם אתם מתאימים או לא, או אם תרגיש משהו אליה והיא אליך, תבחנו רק במבחן המציאות. אז מה הטעם בלמשוך את זה? הרי אם אתה בא לקנות רכב, אתה רוצה לשלם ולקבל אותה כמה שיותר מהר. אתה לא תמשוך את הישיבה ברכב באולם תצוגה, נכון?

תקבע פגישה, תיפגשו ושם תחוו את הכול במציאות. אמרתי, יש אין ספור מקרים כולל בשרשור פה, שאנשים הכי זרמו והכי התאימו בהודעות ובטלפון, ובסוף בפגישה היה יבש ומסריח.

• אחראי פורום
פורסם

אתם הרי מתלוננים שאתם אחד מתוך 100 שפנו לבחורה.

נהמר שעם 10 מהם היא מסתמסת?

במה אתם שונים? כלום. כמה שנונים ומעניינים תצאו בסמסים? לא הרבה.

הפוך, אני מכיר כאלה שמסתמסים ברמה של תת חובה ובמציאות הם יותר מוצלחים.

חתירה למגע, זה מה שאני הייתי עושה. לא באגרסיביות, לא בה"פ הראשונה ולא בשניה, אבל שבוע של וואטסאפ??

התשתם את הבחורה. לא מעט בחורות אוהבות שגבר יוזם קודם, אז בטח כאלה שכל היום עושות אודישנים לא יזמו ראשונות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מי שמרגיש שהוא לא מצליח לדבר בטלפון כמו שצריך בד"כ מדובר על בעיות של ביטחון עצמי ועודף ביישנות.

הדברים האלו לא חקוקים בסלע וניתן לשנות אותם עם קצת אימון.

להמשיך להתכתב בוואטסאפ, ברור שזה יותר קל, אבל זה לא יקדם אתכם לשום מקום.

פורסם
איזה שטויות אתה מדבר.

אף אישה לא רוצה לקיים יחסי מין עם אף גבר.

נשים משתמשות בסקס כדי לקבל כסף, כח, טובות הנאה, חתונה לספר לחברות, ילד (אבל עד גיל 30, אחרת הרחם הופך לדלעת), תכשיטים וחתולים פרסיים.

רק גברים רוצים סקס, ונשים יודעות היטב לנצל את זה.

בנאדם, התחלתי לשים לב להודעות שלך, פה ובשרשורים אחרים- אני מציע פסיכולוג, מהר.

זה, ולהוציא את כל הסכינים והמספרים מהבית.

בהצלחה ידידי.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
בנאדם, התחלתי לשים לב להודעות שלך, פה ובשרשורים אחרים- אני מציע פסיכולוג, מהר.

זה, ולהוציא את כל הסכינים והמספרים מהבית.

בהצלחה ידידי.

הוא ציני.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

על זה שיש נשים נצלניות שיודעות להשתמש בכמה איברים למטרות עסקיות אין וויכוח. אבל נשים שלא רוצות סקס? איפה אתה חי?

אין נשים שבוגדות בבעלן העשיר עם העובד שמנקה את הבריכה?

אולי לא נפוץ לשמוע מישהי שמודה בזה, אבל יש נשים עם יצר מיני יותר חזק משל גברים. מניסיון. (לא יודע אם לשים סמיילי שמח או מבואס...)

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
על זה שיש נשים נצלניות שיודעות להשתמש בכמה איברים למטרות עסקיות אין וויכוח. אבל נשים שלא רוצות סקס? איפה אתה חי?

אין נשים שבוגדות בבעלן העשיר עם העובד שמנקה את הבריכה?

אולי לא נפוץ לשמוע מישהי שמודה בזה, אבל יש נשים עם יצר מיני יותר חזק משל גברים. מניסיון. (לא יודע אם לשים סמיילי שמח או מבואס...)

מניסיון של שני הסוגים: עדיף יצר מיני חלש מאשר עודף יצר מיני (ולא חשבתי שאני אי פעם אגיד את זה, עד שיצא לי להיות עם נימפומנית).
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

כל מי שיש לה יותר חשק מיני מלגבר נחשבת נימפומנית?! חזרנו למאה ה18?

ולמה מסרס? זה כמו אכול כפי יכולתך.

כל עוד הבחורה לא מכורה לסקס, הכל טוב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
הוא צודק.

הן גם בוגדות ואין אמונה בהן.

*המשתמש לא מכליל, אך מתייחס להמון נשים*.

כולם בוגדים, חוץ מאלה שאין להם אומץ. מונוגמיה לא אופיינית לבני אדם.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...