Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל המשחקים האלה של "לא עונה פתאום", "אין אינטראקציה" או לפסול על מילה שלא מקום שאמרת לא קורים ברגע שאתה יוצא עם בחורה שאתה מכיר או הכרת לפני באיזושהי מסגרת סטייל עבודה או לימודים. יש לי חבר שיוצא עכשיו עם מישהי כבר כמה חודשים שהוא הכיר מהעבודה והוא סיפר לי שהיא אמרה לו שאם היא הייתה רואה את הפרופיל שלו באיזו אפליקציית הכרויות אין מצב שהייתה עונה להודעה ממנו כי היא לא הייתה מגלה דרכה איזה בחור טוב הוא. אני טוען שכמו שבראיון עבודה ראשון, גם אם אתה הכי תותח במה שאתה עוסק, אתה לא יכול להוכיח את עצמך ב100 אחוז, ככה זה גם בדייטים. הבעיה שבני אדם, יותר נכון בנות אדם, פוסלות אותך על פגישה של שעה-שעתיים שבהם שני האנשים שבאים להיפגש לא מציגים את האני האמיתי שלהם.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חושב שבחורות שלא עונות לבחורים ששולחים להן הודעה נורמאלית זה כבר בעייתי, אפשר לענות את המינימום ולשדר שזה לא מתאים.

יש גם לא מעט בחורות, שלא כותבות על עצמן כלום בפרופיל, ומצפות לאיזו הודעה שתפיל אותן מהכסא.

Sent from my D5503 using Tapatalk

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם
השורה האחרונה בהודעה שלך, זו בדיוק היתה השאלה שלי. אני זה שדפוק? כמו שאמרת, אין הערכה לבחורים מכבדים?

אין לצערי, נתקלתי בדי מקרים שאני וחברים עם בחורות שמחפשות את אלה שמתיחסים אליהם כמו זבל ואת אלה שנותנים כבוד לא סופרות

החוקים לא קיימים - בשני המינים

קובי

:-)

פורסם
השורה האחרונה בהודעה שלך, זו בדיוק היתה השאלה שלי. אני זה שדפוק? כמו שאמרת, אין הערכה לבחורים מכבדים?

תראה, אני יכול להגיד לך שלפני כמה ימים מישהי הגיעה אלי הביתה, זו הייתה הפגישה הרביעית שלנו. איתה ספציפית זה היה שונה, כי לא הרגשתי ממנה שהיא יוזמת. אצלי באופן אישי, אני צריך להרגיש שהבחורה בעניין, אם אני לא מרגיש, אני לא אעשה משהו שיגרום לה להרגיש שלא בנוח אצלי או שאני כופה את עצמי עליה.

בכל אופן, היינו אצלי, ארוחת ערב וסרט. בסוף הסרט נשיקות וזה, באיזשהו שלב היא תפסה לי את היד ואמרה לי "אתה חייב להיות יותר אגרסיבי". שמה את היד שלי עליה ועלתה עלי. עכשיו, אין לי בעיה להיות יותר אגרסיבי, אני רק צריך לדעת שהצד השני בעניין, אם אני לא יודע, אני לא אזום. יכול להיות שהבעיה אצלי ואני לא קורא רמזים נכון, יכול להיות שאם בחורה באה אליך, היא כנראה יודעת לאן זה צריך להגיע ואתה צריך לספק את זה, במיוחד אם זה דייט מתקדם. אם זה דייט ראשון לא הייתי בונה על זה.

פורסם

שיש יותר מדי בחירה(כמו באתרי הכרויות) אז בסוף לא בוחרים בכלום. יש הרצאה מצויינת על זה ב ted . ניקראת הפרדוקס של הבחירה החופשית.

רוצים להפסיק להיות בראיונות עבודה בדייטים?

רוצים שיפסיקו לפסול אתכם בגלל שהסתכלתם קצת עקום על הציפורן בזרת הימנית בתמונה של סבתא של הבחורה?

תפסיקו לצאת עם בחורות באתרי הכרויות.

אז אם לא מאתר הכרויות , אז מאיפה?

אם לא מאתר הכרויות אז בכלל אין לי אופציות!

מעולה. שלא יהיו אופציות. אתרי הכרויות זו אשלייה, שגם תשאיר אתכם עם הזין ביד, וגם תגרום לכם לשנוא נשים.

פורסם

אתה יכול להישאר עם הזין ביד ולשנוא נשים גם בלי אתרי הכרויות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

"כדי למצוא את האחת, צריך להפוך לקניבל"

נרשם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
שיש יותר מדי בחירה(כמו באתרי הכרויות) אז בסוף לא בוחרים בכלום. יש הרצאה מצויינת על זה ב ted . ניקראת הפרדוקס של הבחירה החופשית.

רוצים להפסיק להיות בראיונות עבודה בדייטים?

רוצים שיפסיקו לפסול אתכם בגלל שהסתכלתם קצת עקום על הציפורן בזרת הימנית בתמונה של סבתא של הבחורה?

תפסיקו לצאת עם בחורות באתרי הכרויות.

אז אם לא מאתר הכרויות , אז מאיפה?

אם לא מאתר הכרויות אז בכלל אין לי אופציות!

מעולה. שלא יהיו אופציות. אתרי הכרויות זו אשלייה, שגם תשאיר אתכם עם הזין ביד, וגם תגרום לכם לשנוא נשים.

דן אריאלי כתב על זה בספרו. לטענתו אתרי הכרויות פשוט לא עובדים בגלל אשליית המבחר ואנשים שמוצאים קשר באתר הכרויות הם החריג ולא הכלל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה תלוי כמה הנשים באתרים האלה רציניות בנוגע למציאת קשר. כנראה שבכל זאת יש מספיק חריגים אחרת האתרים האלה היו נכשלים מזמן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...