Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא נורא, יש גם כאלה. הכרתי פעם מישהי באינטרנט דרך אתר "מקושרים" ז"ל (מי שזוכר). היתה משוגעת לגמרי. הלכנו לראות סרט, כל הדרך חפרה לי על החברים הקודמים שלה, על זה שהיא מדמיינת איך זה להיות גבר ועל זה שהיא הפסיקה שיעורי נהיגה כי זה כבר לא מרגש אותה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא בעד לצאת עם בנות שמדברות על האקסים שלהן בדייט ראשון / שני וכו'.

זה פשוט נושא שיחה שלא צריך לעלות כלל, אלא אם כן קרה איזה משהו מיוחד.

Opel Adam S 2017

פורסם

זה תלוי מה הבחורה אומרת על האקסים שלה. אם היא מבלבלת את המוח וכו', אז זה לא תקין. אם היא מציינת שהייתה במערכת יחסים לפני תקופה או יצאה ממערכת יחסים וכו', זה בסדר. כל עוד היא לא מדברת עליהם בלי הפסקה. לפי הסיפור שלך, הבחורה מבלבלת במוח בלי הפסקה על הידידים שלה, על האקסים, וממש זה מה שמעניין אותה לדבר עליו. נשמע כמו בחורה עם תסביכים. זה שהיא עזבה את הבית בגיל 20 וגירושין וכו' וכו', להתחיל לעבוד בגיל 16, לא קשור לכך בכלל. אני גם התחלתי לעבוד בגיל 16, במקדונלדס. מאז כל הזמן עבדתי. נו ו? זוגתי ואשתי לעתיד עזבה את הבית בגיל 16 ע"מ לגור לבד. נו ו? אתה לא מספר פה על איזה סיפור חיים מסובך ושובר לב, שיכול להסביר נפש פגומה. היא פשוט נשמעת בחורה הזויה קצת, לא בשבילך בקיצור.

כמה עצות - לא יודע מה הלך אצלכם שם על הספסל וכו', אבל לשבת סתם צמוד יכול להתפרש כקצת creepy. אתה צריך לגרום לה לרצות שתגלה חום. סוג של משחק של קרבה - ריחוק כזה בהתחלה, לאחר מכן (בהמשך הדייט, בחלק ה2/3 נניח) תוכל להקרין יותר קרבה וחום. אם הבחורה מבקשת ממך שתתרחק זה מוזר.

פורסם

FYI-

לפני יומיים מחקתי את הפרופיל טינדר שלי (כולל ההרשאה בפייסבוק) והתקנתי מחדש.

פתאום אחרי תקופה די ארוכה של כלום לחלוטין 9 מאצ'ים (ביומיים)

כמובן זה גם עם תמונות חדשות שהועלו בעצת חבר שמבין (אחד ששוקל לשים מכונת מיספור מחוץ לחדר שלו) ובלי כיתוב. רק לציין שאת התמונות האלה שמתי עוד לפני חודש וזה גם לא עזר. כנראה שבאמת הייתי צריך לאפס את האלגוריתם שלהם

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
זה תלוי מה הבחורה אומרת על האקסים שלה. אם היא מבלבלת את המוח וכו', אז זה לא תקין. אם היא מציינת שהייתה במערכת יחסים לפני תקופה או יצאה ממערכת יחסים וכו', זה בסדר. כל עוד היא לא מדברת עליהם בלי הפסקה.

כמובן, לזה התכוונתי - כבר היה לי מקרה דומה שפשוט רציתי לחתוך בגלל שהבחורה פשוט לא הפסיקה לדבר על האקס. צריך לדעת איפה העניין עומד אם זה בכיוון להיות רציני, אף אחד לא רוצה להכניס ראש בריא למיטה חולה.

לפות"ש שרשור - לא ראיתי אם כבר שנישק אותה כלל בדייט ראשון או שני, אם זה לא קרה אז זה גם יכול להיות מינוס בשבילה.

Opel Adam S 2017

פורסם

ככה זה עם הבנות של היום.

מנסה ליצור קרבה, מחבק, מנשק- חרמן מגעיל שרק מחפש סטוץ. לא שולח ידיים, לא מחבק-בנאדם קר שלא משדר חום ואהבה.

בכלל, הדייטים האלו מהאתרי הכרויות נהיו ממש אבל מ-מ-ש כמו ראיונות עבודה.

אתה הולך לדייט, מסיים אותו, וגם אם הוא הולך מצוין-אתה ממתין לתשובה בSMS/וואטס אפ כאילו היית בראיון. היכולת של הנשים היום לשחק את המשחק מפליאה אותי כל הזמן מחדש. פעם היית הולך לדייט, היה הולך גרוע-היית יודע את זה אחרי כמה דקות של שיחה. היום? גם אם הולך מדהים, אתה לא יודע מה עובר לאותה בחורה בראש. היו לי דייטים מצוינים שאפילו התנשקנו(אמיתי לגמרי)והכל היה מצוין וכשהתעוררתי בבוקר קיבלתי הודעה ש"זה לא מתאים" או שאין ביננו אינטראקציה.

דברים כאלו גורמים לרווקים כמוני לחשוב ולתהות למה אני צריך את זה בכלל(זוגיות).

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

עניין הטינדר ידוע, הם שינו משהו באלגוריתם בעדכונים האחרונים, אני כל שבועיים-שלושה מאפס את החשבון בגלל זה.

אני לא בעד לצאת עם בנות שמדברות על האקסים שלהן בדייט ראשון / שני וכו'.

זה פשוט נושא שיחה שלא צריך לעלות כלל, אלא אם כן קרה איזה משהו מיוחד.

מסכים עם זה לגמרי.

סמירו - היא ציינה את זה ומאותו רגע זה הפך לנושא שיחה מרכזי, והכל סבב סביב זה. מה האקס ההוא עשה, ואיך גרה איתו כמה שנים, ואיך נפרדה ממנו, ואיך היה לה בעבודה אחרי שנפרדה ממנו, ואח"כ על מערכות יחסים קצרות וארוכות עם בחורים אחרים (כל זה בדייט ראשון כן? היא פאקינג סיפרה על מקרה לא נעים שהיה לה בסקס ראשון עם מישהו שיצאה איתו..מה??), בקיצור - בלבול מוח.

בדיעבד אני מבין שיש שם איזשהו תסביך. לוותר בגלל דייט אחד שלא החזקתי לה בו את היד? אחרי שאת אומרת שאת מעוניינת ושלא היה לך חיבור כזה? נו באמת...

לגבי הספסל - ברור, לא היתה שום קריפיות. בהתחלה עשינו טיול רגלי, אח"כ התיישבנו (במרחק שיחה רגיל), ואחרי 20-30 דקות ניסיתי להתקרב קצת יותר (שוב, לא בקטע של נשיקה).

פורסם
עניין הטינדר ידוע, הם שינו משהו באלגוריתם בעדכונים האחרונים, אני כל שבועיים-שלושה מאפס את החשבון בגלל זה.

.

מה הכוונה בלאפס את החשבון?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

אני מתכתב עם מישהי שממש מוצאת חן בעיני בokc כבר שבוע, בסביבות ההודעה ה50 הצעתי לה שנעבור לווטסאפ, והיא כתבה לי שזה עדיין לא הזמן מבחינתה, קיבלתי את זה, היום אני כבר בסביבות ה200 הודעות איתה בצ'אט של okc ועושה רושם שהיא באמת בחורה ביישנית, היא לא שואלת יותר מידי שאלות, בעיקר מעדיפה שאספר על עצמי ואשאל אותה.

למישהו יש רעיון איך לקדם את השיחה לכיוון של ווטסאפ ולהיפגש?

חשבתי אולי לרשום לה את המספר שלי, ולכתוב שכשתרגיש בנוח שנעבור לווטסאפ שתשלח הודעה.

Sent from my D5503 using Tapatalk

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

לא שמתי לב שהיו עוד הודעות -

ככה זה עם הבנות של היום.

מנסה ליצור קרבה, מחבק, מנשק- חרמן מגעיל שרק מחפש סטוץ. לא שולח ידיים, לא מחבק-בנאדם קר שלא משדר חום ואהבה.

אתה הולך לדייט, מסיים אותו, וגם אם הוא הולך מצוין-אתה ממתין לתשובה בSMS/וואטס אפ כאילו היית בראיון. היכולת של הנשים היום לשחק את המשחק מפליאה אותי כל הזמן מחדש. פעם היית הולך לדייט, היה הולך גרוע-היית יודע את זה אחרי כמה דקות של שיחה. היום? גם אם הולך מדהים, אתה לא יודע מה עובר לאותה בחורה בראש. היו לי דייטים מצוינים שאפילו התנשקנו(אמיתי לגמרי)והכל היה מצוין וכשהתעוררתי בבוקר קיבלתי הודעה ש"זה לא מתאים" או שאין ביננו אינטראקציה.

זה ממש ככה. אחרי זה בחורות מתפלאות ש"לא מכבדים אותן"..תגובות כמו שקיבלתי הן בדיוק הסיבה. מה שיפה הוא שהיא גם הכלילה את כל הנשים - "שום בחורה לא תשאר אחרי התנהגות כזאת" (מדובר על להחזיק את היד כן???).

לפות"ש שרשור - לא ראיתי אם כבר שנישק אותה כלל בדייט ראשון או שני, אם זה לא קרה אז זה גם יכול להיות מינוס בשבילה.

לא הבנתי? אם השאלה אם היתה נשיקה, אז לא, זה היה יותר מתאים אחרי הדייט השני, אבל אחרי שהסרט נגמר היא כבר הסתגרה והחליטה שהעניין נגמר אז לא היתה אפשרות.

avk - כמו ש-I.G אמר, לעשות Delete Account דרך האפליקציה, ולמחוק את הקישור של האפליקציה לפייסבוק (תחת Settings --> Apps בפייסבוק).

zivk - ניסית כבר להציע לה להפגש?

פורסם
אני מתכתב עם מישהי שממש מוצאת חן בעיני בokc כבר שבוע, בסביבות ההודעה ה50 הצעתי לה שנעבור לווטסאפ, והיא כתבה לי שזה עדיין לא הזמן מבחינתה, קיבלתי את זה, היום אני כבר בסביבות ה200 הודעות איתה בצ'אט של okc ועושה רושם שהיא באמת בחורה ביישנית, היא לא שואלת יותר מידי שאלות, בעיקר מעדיפה שאספר על עצמי ואשאל אותה.

למישהו יש רעיון איך לקדם את השיחה לכיוון של ווטסאפ ולהיפגש?

חשבתי אולי לרשום לה את המספר שלי, ולכתוב שכשתרגיש בנוח שנעבור לווטסאפ שתשלח הודעה.

Sent from my D5503 using Tapatalk

אתה צריך לעשות את זה בפשטות- ״היי, מצא חן בעיניי מה שראיתי בפרופיל ואת מה שכתבת לי הטלפון שלי הוא 05......

הכדור בידיים שלך״ חבל לבזבז שיחות שלא נגמרות.

תוכל גם לרשום שאתה מאמין בשיטה הישנה והטובה של שיחה ווקאלית על התכתבות. בהצלחה.

פורסם

כשהגעתי הביתה שלחה הודעה שהיא מאוכזבת מהחוסר קרבה, מזה שלא החזקתי לה את היד תו"כ הסרט או בנסיעה חזרה, דיברנו והסברתי לה שזה לא שאני לא בנאדם חם, ההפך הגמור, אבל לוקח לי זמן להפתח ולהראות חיבה בצורה פיזית אבל שזה קורה זה טוטאלי, היא לא ממש קיבלה את זה ואמרה שהיא צריכה גבר ש"יזום ויהיה כמוה". בדייט הראשון אגב כן ניסיתי להתקרב אליה כשישבתי לידה והיא ביקשה שאתרחק קצת (ישבנו על ספסל, מרחק של חצי מטר+-, ממש לא בקטע של להתקרב לנשיקה).

שלח את מספרה לארי שביט - נשמע שזה הטיפוס שלה, ויש לו עכשיו מלא זמן פנוי.

פורסם
אז הייתי אתמול בדייט שני עם מישהי מ-OKC. בדייט הראשון (שלשום, חמישי) דיברנו כמה שעות עד שהיתה צריכה ללכת (שעה 3 בלילה וקמה למחרת ב6 בבוקר לעבודה). היה סבבה, השיחה זרמה והכל, חוץ מכמה נקודות שהיא ההפך הגמור ממני ודי הציקו לי (מעשנת, אוהבת לצאת למסיבות ולשתות, ידיד שלא הפסיקה לדבר עליו, ה"חבורה" שלה זה 5 גברים שאיתם היא יוצאת ויושבת, לא אוהבת כלבים, משפחה מפורקת, עבודה גנרית, לא אקדמאית ולא מתכננת להיות..), אבל אמרתי על פניו מהפגישה נשמעת ממש חמודה - נזרום ונראה איך הולך. בין היתר היא סיפרה על דייטים אחרונים שהיו לה דרך האפליקציה ובכלל, על גברים ששלחו ידיים, זרקו הערות, או סתם התנהגו כמו יצורים בקטע רע.

אתמול (שישי, יום אחרי הדייט הראשון) קבענו שבשבת נלך לארוחת בוקר, ובלילה החלטנו בספונטניות ללכת לסרט. גם בשאר היום דיברנו הרבה והכל נראה חיובי. אמרתי לעצמי שאני אקח את זה באיזי, גם אחרי מה שהיא סיפרה על המקרים שהיו לה בדייטים וגם בגלל שאני בעצמי לא סגור על זה עם כל ה"מינוסים". שוב, היה סבבה (חוץ מהסרט שהיה גרוע בכל קנה מידה והיא משום מה ממש אהבה, "הלהקה האחרונה בלבנון" למי שמעוניין), ולא ניסיתי לעשות שום דבר (בדיעבד היה טעות כמו שאפשר לראות -->). הורדתי אותה בבית שלה, כבר בדרך הרגשתי שמשהו מוזר אבל שנינו היינו עייפים מאוד אחרי מעט שעות שינה אז הנחתי שזה בגלל זה, חיבוק פרידה קר בבית שלה, ופה כבר היה ברור שמשהו לא תקין.

כשהגעתי הביתה שלחה הודעה שהיא מאוכזבת מהחוסר קרבה, מזה שלא החזקתי לה את היד תו"כ הסרט או בנסיעה חזרה, דיברנו והסברתי לה שזה לא שאני לא בנאדם חם, ההפך הגמור, אבל לוקח לי זמן להפתח ולהראות חיבה בצורה פיזית אבל שזה קורה זה טוטאלי, היא לא ממש קיבלה את זה ואמרה שהיא צריכה גבר ש"יזום ויהיה כמוה". בדייט הראשון אגב כן ניסיתי להתקרב אליה כשישבתי לידה והיא ביקשה שאתרחק קצת (ישבנו על ספסל, מרחק של חצי מטר+-, ממש לא בקטע של להתקרב לנשיקה).

בקיצור - פה זה נגמר. אמנם אני מעט חלוד, אבל זה אני שממש דפוק? כי זו ההרגשה שקיבלתי ממנה (היא אמרה עוד כמה דברים שלא נעים לשמוע שפעם ראשונה שאני שומע מבחורה או בכלל..לא בקטע רע, אבל עדיין לא נעים).

אל תרגיש רע. בהתחלה גם אני לקחתי מקרים כאלה ללב. מתישהו החלטתי שאני אחראי להחלטות של אנשים אחרים, וזה לא אומר שמשהו לא בסדר בי.

עברתי גם מקרים זהים, עדיין מצחיק אותי שאנשים ע"ס דבר אחד או שניים שוללים אנשים ולא נותנים לדברים להתפתח. כמו בדוגמה הזו, לא יזמת מגע, זהו, כאן זה נגמר מבחינתה. יכול להיות שגם היא התלבטה ואם היית יותר מוצא חן בעיניה היא הייתה נותנת לזה סיכוי נוסף.

היה לי מקרה דומה, הכרתי מישהי דרך okc, יצאנו לשניים שלושה דייטים, לא הייתה נשיקה כי לא הרגשתי ממנה משהו שיגרום לי לנשק אותה בלי לדאוג שהיא תדחה אותי. בדייט הרביעי הזמנתי אותה אלי. שוב, לא הרגשתי ממנה משיכה אלי אז חוץ מלהחזיק לה את היד לא יזמתי משהו. למחרת דיברנו והיא אמרה שאני דביל :) ושהיא חשבה שאני גיי שלא יזמתי משהו. הסברתי לה שאני מכבד אותה ולא רציתי לגרום לה להרגיש באי נוחות אצלי. מפה לשם, משם זה איכשהו התמסמס ונגמר.

לדעתי הן צריכות להעריך בחורים כמונו, כל הבחורות שנפגשתי איתן סיפרו ללא יוצא מין הכלל על בחורים ששולחים ידיים בפגישה הראשונה, מזמינים אליהם הביתה בפגישה הראשונה, כופים את עצמם וכולי... עד שיש בחור שמכבד אותך את מתבאסת למה לא דחפו לך אצבעות לכ**?

בקיצור, מזה למדתי, אולי באמת הבעיה אצלי? אם אני מגיע לדייט שלישי או היא מגיעה אלי, כנראה שצריך להתקדם ואני יוזם יותר.

פורסם
ככה זה עם הבנות של היום.

אהא - בנובמבר אשתקד חבר הכיר לי בחורה. 3 דייטים כולל שיחות בפלאפון היו פשוט מצויינות, נאמר לי גם שהיא התלהבה ממני מאלו שעובדים איתה.

יצאנו , התנשקנו , קבענו להיפגש בדייט שהיה צריך להיות, נתתי לה אופציה שאני אבוא אליה שוב והיא אמרה "לא, אני אבוא אליך" ויום יומיים אחרי סינונים בוואטפס ועוד כל מיני שטויות , לקחתי את זה קשה ויצאתי עליה ומפה הכל נהיה גרוע יותר.

אני חושב שזה גועל נפש לעשות דברים כאלו , אני יודע שהיא ידעה לחתוך יפה מאוד עם בחור בדייט הראשון מסיבה כלשהי, למה להשלות אנשים 3-4 דייטים, לדבר כל היום, להתנשק, להחמיא וכו' ואז לחתוך?

דרך אגב, אני גם יכול להגיד שהרבה פעמים החברות ה*** שלהן משפיעות עליהן.

הדברים האלו לא אומרים לי לא לנסות זוגיות, הדברים האלו גורמים לי להתבאס על שכל הנורמליות והחמודות תפוסות.

פורסם
לדעתי הן צריכות להעריך בחורים כמונו, כל הבחורות שנפגשתי איתן סיפרו ללא יוצא מין הכלל על בחורים ששולחים ידיים בפגישה הראשונה, מזמינים אליהם הביתה בפגישה הראשונה, כופים את עצמם וכולי... עד שיש בחור שמכבד אותך את מתבאסת למה לא דחפו לך אצבעות לכ**?

בקיצור, מזה למדתי, אולי באמת הבעיה אצלי? אם אני מגיע לדייט שלישי או היא מגיעה אלי, כנראה שצריך להתקדם ואני יוזם יותר.

השורה האחרונה בהודעה שלך, זו בדיוק היתה השאלה שלי. אני זה שדפוק? כמו שאמרת, אין הערכה לבחורים מכבדים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...