Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוב הנשים, וכשאני אומר רוב אני מדבר על מעל 80%, נמצאות שם לצורך וולידציה או טיפוח האגו. הסיבה בגללה האתרים האלה מצליחים היא בדיוק אותה סיבה בגללה הם לא מוצלחים - אשליית המבחר. תמיד יהיו גברים שיהיו מוכנים לשלם (רק גברים, לנשים אין שום צורך בזה כי גם ככה מקבלות עשרות פניות ביום) בשביל הסיכוי הזה של למצוא משהו.

מצד שני, אני יכול להעיד שהכרתי הרבה בחורות בשיטה הזאת, הרבה הרבה יותר ממה שהייתי יכול בדרך אחרת. אמנם עם רובן זה לא עבר את שלב ההתכתבות בוואטסאפ/שיחות טלפון, עם מעטות באמת נפגשתי (למרות שכולן היו מעוניינות להפגש בעקרון), ועדיין לא יצא לי משם משהו רציני ב+- שבעה חודשים. אז נמשיך לנסות...

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש הרגשה כאילו המטרה של הבנות באפליקציות האלו היא להתכתב עם גברים כאשר ההתכתבות עצמה צריכה להיות האמצעי ולא המטרה.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

עם בחורה ממוצעת מתחילים מספר פעמים ביום כל יום. אני זוכר שפעם איזו בחורה ממוצעת בתל אביב צילמה את היום שלה במצלמה נסתרת. התחילו איתה בלי הפסקה. פשוט בלי הפסקה.

הכל עניין של היצע וביקוש. בגיל 30 פתאום מתחילים איתן פחות, כל החברות מתחתנות, הרחם מתייבש ואז הן מתחילות להילחץ.

פורסם

בזמנים שעוד הייתי באתרי הכרויות, רציתי לבדוק את המצב.

נרשמתי לאתר הכרויות בתור בחורה ממוצעת לחלוטין, מראה רגיל למדי(איזה תמונה של מישהי בגוגל שניראת ישראלית) אמצע שנות ה-20.

ביום הראשון שנרשמתי- קיבלתי בסביבות ה-70 הודעות. מטורף.

פורסם
הם שורדים כי תמיד יש אנשים נאיבים שעדיין לא התנסו בשירות. קצב סגירת/נטישת חשבונות באתרי הכרויות מטורף.

יצאתי לדייט אחד ויחיד דרך אתר הכרויות, וגם התחתנתי איתה. מבחינתי מצדיק.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני עדיין מאיים על חברה שלי לפעמים שאם היא תמשיך ככה אני אחזיר אותה לטינדר ואדרוש החזר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם אני לא טועה, כל עניין המבחר העצום ו"התקבול" הומצא מאז שיצאו כל האפליקציות הכרויות כשהראשונה הייתה טינדר.

אני זוכר כשהיה את אתר מקושרים לפני כמה שנים, אומנם האתר לא היה נראה כ"כ איכותי, אבל שם לפחות הרגשת שבחורה שמדברת איתך לא מדברת עם עוד 200 גברים אחרים במקביל.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

ואם היא מדברת עם 200 גברים במקביל? גם אתה הרי כותב לעוד כמה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

חבר שלי נרשם לאתר היכרויות, בניגוד להמלצתי, ואחרי שנפגש עם 5 בחורות דרך האתר לדייט/שניים - הוא מתחתן במרץ. כנראה שזה עובד, בכל מקרה, התחלתי לחסוך :lol:

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם (נערך)

אוי נו באמת אנשים עם מוניטין בינלאומי מציגים מחקרים שהם ערכו במשך שנים. אתם מציגים מקרים בודדים מהיכרות אישית כאילו מדובר במדגם מייצג.

ואם היא מדברת עם 200 גברים במקביל? גם אתה הרי כותב לעוד כמה.

זה אומר שאם אתה ממש, אבל ממש לא בולט לטובה הסיכויים שלך שואפים לאפס.

חבר שלי נרשם לאתר היכרויות, בניגוד להמלצתי, ואחרי שנפגש עם 5 בחורות דרך האתר לדייט/שניים - הוא מתחתן במרץ. כנראה שזה עובד, בכל מקרה, התחלתי לחסוך :lol:

אתר הכרויות זה מגרש רכב של עולם הדייטים. בסופו של דבר גם האקזמפלרים הגרועים נמכרים. הכל שאלה של מחיר.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

לא אמרתי כל אתר הכרויות, אבל באתר הספציפי הזה אני יודע שהיו הצלחות למס' אנשים. לפחות 3-4 דייטים, עם בחורות רציניות, זה גם משהו.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
זה אומר שאם אתה ממש, אבל ממש לא בולט לטובה הסיכויים שלך שואפים לאפס.

או זה, או שזה חתיכת בוחן מציאות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אם אני לא טועה, כל עניין המבחר העצום ו"התקבול" הומצא מאז שיצאו כל האפליקציות הכרויות כשהראשונה הייתה טינדר.

אני זוכר כשהיה את אתר מקושרים לפני כמה שנים, אומנם האתר לא היה נראה כ"כ איכותי, אבל שם לפחות הרגשת שבחורה שמדברת איתך לא מדברת עם עוד 200 גברים אחרים במקביל.

זה היה גם לפני טינדר. טינדר זו אבולוציה של אתרי הכרויות.

פורסם

אתר הכרויות זה מגרש רכב של עולם הדייטים. בסופו של דבר גם האקזמפלרים הגרועים נמכרים. הכל שאלה של מחיר.

במה טינדר שונה מזה ?

פורסם
אוי נו באמת אנשים עם מוניטין בינלאומי מציגים מחקרים שהם ערכו במשך שנים. אתם מציגים מקרים בודדים מהיכרות אישית כאילו מדובר במדגם מייצג.

מוניטין בינלאומי יש לי בהחלט, אבל זה לא היה מחקר. רק רציתי קצת פונאני.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...