Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
תבוא לבחורה,תגיד לה יש לי בעיה בטלפון תוכלי לעזור לי?

אם היא תגיד כן מה הבעיה? הבעיה שהמספר שלך לא נמצא בתוכו.

אם הצליח תעדכן אם לא אז לא. :lol:

יש לי חבר שעשה את זה לא מעט. קיבל כמה מספרים.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם את ה כל כך מיואש בקש מאמא לקחת אותך לעמוקה :evil:.

raiden - הסטטיסטיקה לטובתך. בסופו של דבר הרוב מוצאים זוגיות. אל תהיה לחוץ. הציעו לך הרבה דרכים, בחר בזו שבה אתה מרגיש בנוח. או, יותר נכון, פחות אי נוחות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
יש לי חבר שעשה את זה לא מעט. קיבל כמה מספרים.

raiden אתה רואה יש המלצה ממקור ראשון.

תנסה את זה בהזדמנות הראשונה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

^

זה לא ממקור ראשון. זה ממקור "יש לי אח שמכיר מישהוא שהוא ערוך דין שמכיר את ההוא מהעולם התחתון" :lol:

סתם סתם, אנסה בהחלט. שוט וויסקי לאומץ ואנסה.

sperial

סטטיסטיקה היא דבר רע :)

אבל לך תדע, אולי גם היום שלי יגיע..

פורסם
^

sperial

סטטיסטיקה היא דבר רע :)

אבל לך תדע, אולי גם היום שלי יגיע..

גם אני חשבתי כך.

גם היום שלי הגיע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

אז נשבר לי מהטינדר והחלטתי לא לשים ז*ן ולהתייחס לזה בתור בדיחה -

התוצאות...מפתיעות :shock::

Screenshot_20161022-174649.jpgScreenshot_20161022-174702.jpgScreenshot_20161022-174640.jpg

עריכה אחרונה על ידי Blaz00r
פורסם

יש לי חבר שאני מחשיב לדי מוצלח (בן 28 עם דירה חדשה בכפ"ס, מרוויח 30+ בחודש, נראה טוב ולטעמי האישי יכול להיות בן זוג נהדר), מחפש זוגיות כבר שלוש+ שנים ולא מצליח להחזיק אף אחד.

מה לדעתי הבעיה? הוא כל הזמן חוזר לטינדר (ומצליח שם) בטענה ש "אם אין כלום במילא כרגע - מה רע להיות בטינדר בינתיים?" ולדעתי האישית זה דופק לו הרבה הזדמנויות לקשרים איכותיים יותר.

פורסם

אם השרשור כבר הוקפץ. זוכרים את זה?

הבטחתי לעדכן. אלוהים יודע למה. בחיים לא שיתפתי אף אחד בדברים כאלו.

בפרץ אומץ שיכול לקרות רק ב04:00 בבוקר במוח משווע לשינה (ובלי אלכוהול!), שלחתי לה הודעה וביקשתי להפגש.

עקרונית היא הסכימה! מבחינתי זה הישג. הייתי בטוח שהיא תבקש ממני בעדינות לזחול חזרה לכוך האפל שבו הסתתרתי בשנה האחרונה. או גרוע יותר - תתעלם.

אבל תזמנתי גרוע - היא טסה השבוע לחו"ל לחודש בערך. לא בטוח שנצליח לתאם לפני.

ובכלל, מה הלאה? נפגשים ו...? אף פעם לא הייתי טוב בהבעה בע"פ. אם להתנסח בעדינות.

פאק, אני מרגיש כמו ילד בן 11 ששלח פתק עם הצעת חברות בפעם הראשונה. (ילדים עדיין עושים את זה בימינו?)

אז התאריך שהיא נתנה לי בזמנו הגיע. אבל כצפוי, בינתיים פרץ האומץ חלף, הפסימיות חזרה ולכו תדעו אם היא בכלל הייתה בחו"ל או סתם נפנפה אותי באלגנטיות.

מה דעתכם? לנסות, לוותר, או להפוך לא-מיני ולאמץ 30 חתולים?

הצביעו והשפיעו!

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

אתה יכול להפוך לא-מיני, בערך כמו שאתה יכול להפוך לגיי

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני אומר תשחרר, תשאיר אותה על אש קטנה...

תתעסק בינתיים עם בנות אחרות, שלח לה איזה הודעה אם היא תחזור.

תזהר לא לפתח אליה אובססיביות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...