Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

^

אבל על מה אני אדבר איתה? אני לא רוצה לפתוח שיחה על חיים\חלומות\ציפיות וכו' כי אנחנו הולכים לדייט שנועד בשביל לדבר על הדברים האלה. מצד שני לדבר על כלום זה כזה.. לא יודע.

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

על מה לדבר איתה?

קבל בדיחת קרש.

אחד חסר נסיון בקש עצה מחברו המנוסה על מה לדבר בפגישה הראשונה.עונה המנוסה-חסר על מה לדבר?

נושא ראשון -אתה יכול לדבר על אהבה, נושא שני משפחה , נושא שלישי פילוסופיה.ענה לו-בסדר.

מגיע לפגישה, מתיישבים.נזכר שהנושא הראשון הוא אהבה.שואל אותה, את אוהבת חומוס?עונה -לא.

ההוא בלחץ,נזכר שהנושא השני היה משפחה.שואל אותה- אח שלך אוהב חומוס? עונה,אין לי אח.

ההוא בלחץ אטומי, נזכר שהנושא השלישי היה פילוסופיה.שואל אותה-אם היה לך אח, הוא היה אוהב חומוס?

סלע

פורסם

אגב, אני לא בא בגישה של "החיים שלי בזבל, איך יצאתי נמוך?" אני נותן להן הרגשה שסבבה לי ועל ה*** שלי עניין הגובה ומוסיף איזה פאנץ' כמו "מה אני אעשה, כנראה שלא אכלתי מספיק פירות וירקות כשהייתי קטן".

רוצה? מצוין. מפריע לה? עובר לבאה.

מי שסבבה לו ועל ה*** שלו, לא נותן פאנצ'ים.

מי שלא מרגיש בעיה עם הגובה שלו לא מתייחס אליו בכלל ומתנהג כאילו הוא שחקן כדורסל בין גמדים.

כדי לצאת לידי חובה, תרשום את הגובה איפה שצריך (אם יש מקום יעודי לזה), אל תתייחס לכך בחלק של מלל חופשי.

שים תמונה שלא מסתירה את הגובה, אבל גם לא מדגישה אותו (אל תצטלם מוקף בענקים).

בדייט עצמו, לא מזכיר גובה, לא מתייחס לגובה ולא יודע מה זה גובה.

רק אם היא תעלה את הנושא, אז תתייחס לזה ב"הכל סבבה ועל ה*** שלי".

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

העניין פשוט- לא תמיד כשאתה בא מוכן, העסק זורם.

ראה בדיחת הקרש למעלה.

הכי טוב- בוא טבעי.

הרי אם תשחק משחק, באיזושהו שלב האני האמיתי שלך יתגלה.

לכן, גלה אותו כבר בהתחלה.

אם מתאים וזורם-סבבה.

אם לא-עדיף לחתוך בהתחלה.

סלע

פורסם

אני לא אוהב להגיב בנושא כי אני מרגיש לפעמים צביעות. אבל בכל מקרה, הנה ה-2 סנט שלי.

raiden,

זה קצת אירוני, אבל עצם הפחד לאבד גורם לך לאבד את הבחורה. מניסיון.

אתה מאוד מחושב (כמוני כמוך), אתה כבר יודע על מה אתה מתכוון לדבר איתה בדייט, איפה כמה ולמה. אל תעשה את זה.

תשלח הודעה מדי פעם, תראה לה שאתה חי ומעוניין, תפתח עם הודעות מאתגרות ומסקרנות ולא איזה "מה שלומך?" ותזרום. אני שונא ווצאפ, שונא! זה שואב לי זמן מהחיים וסתם ילדותי - אבל... זה כלי מעולה שבשימוש נכון ישמור על אש קטנה ובטוחה את היחסים שלכם בין הדייטים. אם אין תקשורת (לפחות מינימלית) בין הדייטים בגלל שאתה מפחד "לשרוף" נושאי שיחה איכותיים התשוקה תדעך והיא פשוט תיעלם.

2 צעדים קדימה, 1 אחורה - ככה גם תראה שאתה מתעניין, וגם תקבל התעניינות כשלקחת צעד אחד אחורה.

עוד כמה טיפים:

*תתקשר מדי פעם. לא בקביעות, אבל אם יצאתם והיה נחמד - תרים צלצול באיזה ערב כדי לשאול מה המצב. משהו ספונטני, שלא תהיה מוכנה אליו... הפתעות כאלו מטריפות בחורה. יצא לי להתקשר כדי לשאול "מה המצב" וזה נגמר בשיחה של שעה וחצי על כל מה שאתה יכול לדמיין.

*תתרגל אימפולסיביות עם הבחורה. תהיה אמיתי וחד, תגיד דברים מיד כשהם עולים לך לראש - אל תהיה עצור וסגור.

והטיפ של "תהיה עצמך", מנוסח טיפטיפה אחרת - תהיה פגיע!

תשבור את הסטיגמות הגבריות ואל תפחד לצאת קצת מהדמות של המאצ'ו... תראה לה שאתה בשר ודם מתחת לקליפה הזו, ואתה שלם עם עצמך ב-101% אחוז. גם עם המגרעות.

פורסם
^

אבל על מה אני אדבר איתה? אני לא רוצה לפתוח שיחה על חיים\חלומות\ציפיות וכו' כי אנחנו הולכים לדייט שנועד בשביל לדבר על הדברים האלה. מצד שני לדבר על כלום זה כזה.. לא יודע.

יש לך סמארטפון?

תראה תמונות מצחיקות באינטרנט ותצחק, ככה היא תדע שאתה חובב טכנולוגיה ובעל חוש הומור.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם
כולכם מדברים על שיחות טלפון וזה.

יש אנשים שלא אוהבים שיחות טלפון, לא יודע כמה אנחנו באוכלוסיה אבל אני בטוח שאני לא היחיד.

שונא שיחות טלפון, שונא. אני דוחה כול כך הרבה דברים רק כי צריך להתקשר לאנשהו.

במיוחד בשביל זה צריך חברה, שתעשה את כל הטלפונים האלה.

אני לא סובל טלפונים. לא רוצה לשמוע קולות של אנשים, לדבר איתם ולנסות להבין מה הם רוצים. מי שרוצה משהו יכול לשלוח הודעה בווטסאפ או מייל.

בגלל זה אני מעריץ את דומינוס, אפשר להזמין פיצה באינטרנט בלי לדבר מילה אחת בטלפון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני שונא שיחות טלפון בדיוק כמוכם, אבל לפעמים זה עדיף על התכתבות שלא נגמרת.

אנשים שולחים עשאות הודעות על פני שעות כדי לפתור משהו שיכל להגמר בשתי דקות שיחה.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל היופי בהתכתבות זה שאתה לא צריך לענות. לא כמו בשיחת טלפון שאי אפשר לנתק בפרצוף כשנמאס מסיבות מסויימות.

פורסם
לא כמו בשיחת טלפון שאי אפשר לנתק בפרצוף כשנמאס מסיבות מסויימות.

"משהו מריח ממש מוזר פה... שיטטטטטטט!!!!!!!!111111אחדאחד המטבח עולה באש, יאללה ביי!"

פורסם

הודעות זה מעולה כדי להשאיר את העניינים על אש קטנה,אין צורך לסיים את השיחה אף פעם ואפשר למרוח את השיחה על גבי ימים.

They are trying to ban me...

פורסם
במיוחד בשביל זה צריך חברה, שתעשה את כל הטלפונים האלה.

אני לא סובל טלפונים. לא רוצה לשמוע קולות של אנשים, לדבר איתם ולנסות להבין מה הם רוצים. מי שרוצה משהו יכול לשלוח הודעה בווטסאפ או מייל.

בגלל זה אני מעריץ את דומינוס, אפשר להזמין פיצה באינטרנט בלי לדבר מילה אחת בטלפון.

ומה אתה חושב על אלו ששולחים הודעות קוליות בוואטסאפ? :D

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מי ששולח הודעות קוליות בווטסאפ מבחינתי לא שלח כלום. רוצה תגובה? שלח תוכן קריא.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...