Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא לגבי חסרונות, לא הייתי ממהר "להעלים" אותם, מה שכן, מציע למתן חסרונות. למה? כי מה שיקרה זה שתצא להרבה דייטים שבסופם הבחורה לא תהיה מעוניינת כיוון שרק בדייט היא תראה את החסרונות, מה שגורם כמובן לעודף הוצאות על הדייט הראשון :)

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ודאי, גם אני חושב שחובה לעשות תיאום ציפיות לפני. למשל, אני תמיד מכין את הבחורה בדייט הראשון שאני 1.68. אם אני רואה שזה נתון שלא כ"כ מתאים לה, זה חסך לי את הזמן ואת הכסף על דייט ראשון לא מוצלח. כנ"ל זה צריך להיות עם אנשים שיש להם גמגום קל, פזילה מסוימת בעיניים וסתם קרחת באיזור הקרקפת שהוסתרה כראוי בתמונות שאותו אדם העלה:-o

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם
העמותה למאותגרי פרופילים עדין פעילה?

אני רק שאלה... כמה חשוב לשים 5\6 תמונות בפרופיל? אני שונא להצטלם (סלפי גורם לי לכאב פיסי) ובתאכלס יש לי רק 2 תמונות טובות... בעיה? להתחיל לביים כמה נוספות?

https://m.reddit.com/r/Tinder/comments/4iz3a4/tinder_pictures/d3367du

מסכם את זה בצורה יפה

פורסם (נערך)

Blaz00r

תעדכן אותנו! כבר קיבלתי את מגע הקסם של בנצי?

אגב תודה על הלינק. שימושי מאוד!

עריכה אחרונה על ידי raiden
פורסם
בד"כ רצוי שיהיו לפחות 3-5 תמונות. פחות מזה יראה כאילו אתה נראה לא משהו וסתם יצאו לך 2 תמונות טובות. הרבה מידי יראה כאילו אתה חושב שאתה נמצא בפייסבוק(ככה ידידה לפחות אמרה לי :roll:).

מה שכן, רצוי שיהיו לך תמונות ברורות ושאתה מחייך בהן(ברובן לפחות). תנסה גם כמה שיותר להדגיש את היתרונות ו"להעלים" את החסרונות.

אגב, שמתי לב שבחורות היום אוהבות תמונות של גבר עם ילדים(אחיינים וכאלה) ובעלי חיים.

מה קשור תמונות עם ילדים/בע"ח מקסימום יגידו איזה חמוד וימשיכו הלאה לא ניראה לי שזה יהיה ימשוך משהו מיוחד. עדיף להשקיע בתמונה איכותית שלך.

ודאי, גם אני חושב שחובה לעשות תיאום ציפיות לפני. למשל, אני תמיד מכין את הבחורה בדייט הראשון שאני 1.68. אם אני רואה שזה נתון שלא כ"כ מתאים לה, זה חסך לי את הזמן ואת הכסף על דייט ראשון לא מוצלח. כנ"ל זה צריך להיות עם אנשים שיש להם גמגום קל, פזילה מסוימת בעיניים וסתם קרחת באיזור הקרקפת שהוסתרה כראוי בתמונות שאותו אדם העלה:-o

תיאום ציפיות? מה אתה הולך למכור לה מוצר או יוצא לדייט? צא תהנה תן לה להחליט אם הקרחת הגמגום או הגובה מפריע לה. ברגע שאתה מעלה את זה בשיחה היא לא תפסיק לחשוב על זה.

תהיו קלילים, תזרמו עם מה שבא אתם לא יודעים מאיפה זה יבוא לכם.

פורסם
Blaz00r

תעדכן אותנו! כבר קיבלתי את מגע הקסם של בנצי?

אגב תודה על הלינק. שימושי מאוד!

טרם..לוקח הפסקה בינתיים מכל האפליקציות והאתרים

מה קשור תמונות עם ילדים/בע"ח מקסימום יגידו איזה חמוד וימשיכו הלאה לא ניראה לי שזה יהיה ימשוך משהו מיוחד. עדיף להשקיע בתמונה איכותית שלך.

תתפלא. וזה בדוק מחקרית (ע"י OKCupid, בין היתר). ברור שעדיף להשקיע בתמונה איכותית שלך - אבל תמונה איכותית שלך עם כלב לדוגמה תהיה הרבה יותר טובה מ"סתם" תמונה איכותית.

תיאום ציפיות? מה אתה הולך למכור לה מוצר או יוצא לדייט?

מתייחס רק למשפט הזה - ברור שאתה מוכר לה מוצר, את עצמך.

פורסם
ואיפה אתה מוצא את הבחורות האלה? כאילו, הנורמאליות, לא הפסיכופטיות שידקרו אותך אם תמצמץ לא בקצב הנכון

אתה לא מוצא אותן בצ'ק ליסט של איך נכון לחיות את החיים והן לא נראות, מדברות או מתנהגות נורמטיבי.

איפה מוצאים אותן... אנע עארף... במקומות שמנגנים מוזיקה אלטרנטיבית?

ברגע שאתה לא מתייחס לנשים כאל מין שונה ומוזר ועם בעיות, אולי אתה מגלה שאפשר פשוט לדבר איתן דוגרי, כמו עם כל אחד אחר.

הרי אם חבר לא מתנהל איתך כמו שצריך, אתה אומר לו "צ'מע, אתה לא חוזר אליי, זה לא מרגיש לי בסדר, הכל בסדר ביננו או מה?"

אותו הדבר אם אתה מרגיש שבחורה משחקת איתך משחקים.

לא מבין מה הבעיה פשוט... לתקשר.

לא מתקשרת - חותכים או מורידים את הקשר לדרגת "מה שיוצא, אני מרוצה" ולא משקיעים או יוזמים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
טרם..לוקח הפסקה בינתיים מכל האפליקציות והאתרים

תתפלא. וזה בדוק מחקרית (ע"י OKCupid, בין היתר). ברור שעדיף להשקיע בתמונה איכותית שלך - אבל תמונה איכותית שלך עם כלב לדוגמה תהיה הרבה יותר טובה מ"סתם" תמונה איכותית.

מתייחס רק למשפט הזה - ברור שאתה מוכר לה מוצר, את עצמך.

אתה לא הולך למכור שום דבר, אתה בא לצאת לדייט להנות לתפוס **** ואולי למצוא אהבה.

שוב אתם צריכים להיות רגועים, לזרום, לדבר עם הצד השני לא לנסות למכור את עצמך.

שאתה מנסה למכור את עצמך הצד השני מרגיש את זה לא משנה אם זה נשים או גברים.

פורסם
אתה לא מוצא אותן בצ'ק ליסט של איך נכון לחיות את החיים והן לא נראות, מדברות או מתנהגות נורמטיבי.

איפה מוצאים אותן... אנע עארף... במקומות שמנגנים מוזיקה אלטרנטיבית?

ברגע שאתה לא מתייחס לנשים כאל מין שונה ומוזר ועם בעיות, אולי אתה מגלה שאפשר פשוט לדבר איתן דוגרי, כמו עם כל אחד אחר.

הרי אם חבר לא מתנהל איתך כמו שצריך, אתה אומר לו "צ'מע, אתה לא חוזר אליי, זה לא מרגיש לי בסדר, הכל בסדר ביננו או מה?"

אותו הדבר אם אתה מרגיש שבחורה משחקת איתך משחקים.

לא מבין מה הבעיה פשוט... לתקשר.

לא מתקשרת - חותכים או מורידים את הקשר לדרגת "מה שיוצא, אני מרוצה" ולא משקיעים או יוזמים.

אני דווקא בסדר עם "מוזרים" (בגבול הסביר, לא כאלה שהם בברור עם בעיות נפשיות). בתור חובב מטאל יצא לי להיות בכמה מועדונים אלטרנטיביים ולצערי בד"כ מדובר על סוסג' פאסט מטורף. הבחורה ורבע הנורמאליות בד"כ עם חבר (ואתה לא רוצה להתעסק איתו, בין היתר כי הוא אח... כמו כל חובבי המטאל...).

לגבי התמונות- אני אעבוד על איזה תמונה שלי מבשל או עם התוכי :)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

יש לי שאלה. אני כבר לא יכול לחשוב צלול.

יש איזו מישהי שיוצרת רושם ממש טוב בשיחות שלנו, הייתה בהתחלה עסוקה אבל בסוף הסכימה להיפגש איתי. הדייט נקבע לסופש (לא נקבע מקום ספציפי רק פעילות, וגם לא בדיוק שעה ספציפית).

מה אני עושה? האם אני כותב לה עד אז? ברור שאני אכתוב יום לפני לוודא שהכל סגור (בין היתר מקום ושעה), אבל מה אני עושה עד אז? יש עוד 2-3 ימים עד הדייט, ואני מפחד שאם אני לא אכתוב היא תאבד בי עניין ובסוף תבטל. מצד שאני אם אני אכתוב היא יכולה לחשוב שאני נואש ושוב תאבד עניין. הכוונה היא כמובן לכתוב בקטע של "הא-ודא".

עזרה?!

פורסם
זו כבר פעם שלישית בשרשור, כמדומני, שהבנת הנקרא שלך לוקה בחסר.

הוא נוהג בקורולה. זה בטח מסביר כמה דברים.

אולי זאת הקורולה מדברת, אבל אני עדיין חושב שלא כדאי לעשות סמים.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

בעיות של חוסר סרטן בריאות אולי.

ברצינות, לא יודע למה כולם מתלהבים מזה. ניסיתי כמה פעמים, הרגשתי חרא, פעם אחת הקאתי את הנשמה, ונשבעתי לא לגעת בזה יותר. זבל של דבר.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
יש לי שאלה. אני כבר לא יכול לחשוב צלול.

יש איזו מישהי שיוצרת רושם ממש טוב בשיחות שלנו, הייתה בהתחלה עסוקה אבל בסוף הסכימה להיפגש איתי. הדייט נקבע לסופש (לא נקבע מקום ספציפי רק פעילות, וגם לא בדיוק שעה ספציפית).

מה אני עושה? האם אני כותב לה עד אז? ברור שאני אכתוב יום לפני לוודא שהכל סגור (בין היתר מקום ושעה), אבל מה אני עושה עד אז? יש עוד 2-3 ימים עד הדייט, ואני מפחד שאם אני לא אכתוב היא תאבד בי עניין ובסוף תבטל. מצד שאני אם אני אכתוב היא יכולה לחשוב שאני נואש ושוב תאבד עניין. הכוונה היא כמובן לכתוב בקטע של "הא-ודא".

עזרה?!

אל תטריד את עצמך יותר מידי. תן לה תזכורת יום לפני בסגנון

'הי, מה שלומך? אנחנו נפגשים מחר, כן?'

ואז תראה את התגובה שלה.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

עזרה?!

כמו שכתבתי, אני לא אוהב את המדיום של ההתכתבויות ליצירת קשר. הוא עקר מרגש (בגלל זה כולם מגזימים שם עם תיאורי הרגשות).

תאם איתה שיחת טלפון רגועה, לקבוע לאן הולכים מה היא מעדיפה... תשווה קצת חוויות מהחיים (צבא/לימודים, מה שרלוונטי).

קצת small talk.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...