Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין דבר מסרס יותר מלהיות עם נימפומנית

תלוי כמה אתה מסוגל.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

בחורה צריכה לשמור על הכבוד שלה . להתמסר לבן זוג ולא להתפרפר. אין גבר שירצה אישה שעושה גברים מפה ועד להודעה חדשה. אולי אני דפוק אבל ברגע שבחורה מתחילה לדבר על גברים אני מחליף נושא וכמובן לא שואל על העבר. לי זה מאוד מפריע - בקטע הזה יש לי ראש של בדואי. חבל לי שהבנות כולל בגילאי 13 14 מוציאות לעצמן שמות של... שכחו שאף גבר לא מכבד כאלו. זה שלאישה יש יצר מיני שתעשה עם בן זוג\בעלה.

יכול להיות שתגידו שאני פרימיטיבי ו"חסר נסיון", שיהיה... אני גאה בדעות האלו ואני מכבד כל אישה, אבל מבחינתי אישה צריכה לכבד את עצמה בקטע המיני.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

לכבד את עצמה או לכבד אותך? כי מה שנראה זה שיש לך פשוט פחד מכך שלבחורה יהיה ניסיון השוואתי ואתה לא תוחמא מהממצאים.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

ממש, אבל ממש לא.

אם תסתכל על התרבות הערבית והקווקזית תראה שמה שאני מדבר הוא לא זר. הכבוד של הבחורות שלהן שווה חיי אדם לפעמים.

אז אני לא פרימיטיב ולא אלים, אבל כן חשוב לי שבחורה תשמור על הכבוד המיני שלה, נקודה.

מה גם שבתור בנאדם מאמין אקסטרה , מבחינה דתית מה שהבנות האלו עושות זה חטא מאוד מאוד גדול ואני בעצמי "כופר".

זאת מחשבה שחדרה אליי לפני כמה שנים בגלל כמות הבנות והסיפורים שאני שומע ורואה, ועוד בוכות שאחר כך מתייחסים אליהן בצורה מגעילה.

דרך אגב, אני ממש טוב כלפי בחורה טובה, אני פשוט לא שואל על העבר המיני שלה.

אני אולי אקבל כאן תגובות מגעילות בהמשך, אבל אני לא רואה שום בעיה במה שאני כותב כי זו דעתי ואני לא פוגע באף אחת.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם
אני אומר לאן הגענו שבמקום לעשות שיחת טלפון מתכתבים שבוע באפליקציית ההיכרויות, עוברים לעוד שבוע באפליקציית ההודעות ואז אוזרים אומץ ושולחים כמה הקלטות - מה קורה פה? פאקינג שיחת טלפון. אם יצא מזה משהו אתם הולכים לדבר אחר עם השנייה במשך ימים, שבועות וחודשים. מה כל כך קשה להרים טלפון?

טוב, אז דיברתי איתה בטלפון, השד לא היה נורא כמו שחשבתי (אפשר לומר שאפילו היה טוב), סיכמנו שננסה לתאם פגישה בזמן הקרוב.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם
ממש, אבל ממש לא.

אם תסתכל על התרבות הערבית והקווקזית תראה שמה שאני מדבר הוא לא זר. הכבוד של הבחורות שלהן שווה חיי אדם לפעמים.

אז אני לא פרימיטיב ולא אלים, אבל כן חשוב לי שבחורה תשמור על הכבוד המיני שלה, נקודה.

מה גם שבתור בנאדם מאמין אקסטרה , מבחינה דתית מה שהבנות האלו עושות זה חטא מאוד מאוד גדול ואני בעצמי "כופר".

זאת מחשבה שחדרה אליי לפני כמה שנים בגלל כמות הבנות והסיפורים שאני שומע ורואה, ועוד בוכות שאחר כך מתייחסים אליהן בצורה מגעילה.

אני אולי אקבל כאן תגובות מגעילות בהמשך, אבל אני לא רואה שום בעיה במה שאני כותב כי זו דעתי ואני לא פוגע באף אחת.

אין כאן עניין של כבוד של בחורה אם אתה כופה אותו עליה. אם בחורה רוצה להיות עם x גברים, מי אתה, שבשם כבוד לתפיסתך, תמנע את זה ממנה? מה מפריע לך עם מי היא הייתה לפניך או עם כמה? איך זה משפיע עליך?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

משפיע עליי נפשית בשם הכבוד שלה.

אל תנסה להבין , כי לא תצליח.

שים לב, בד"כ גבר מדבר על כך שהוא ז**ן אותה, ז*** את ההיא, קרע לה את הצורה.

אתה חושב שזה מוסיף לכבוד של בחורה שזה מה שכל גבר מדבר ככה?

בקיצור , הבנת שאני דווקא בא להגנתן.

פורסם

אל תנסה להבין כי מה? כי אני לא יחיד סגולה שחושב שאישה צריכה להיות נעוחה מאחורי 2 מנעולים כמו נשק של טירון? בסופו של דבר אישה כזאת תהיה מסוגלת למעט מאד ומכאן כבר אתה תהיה מתוסכל ותרצה לבגוד. ע"ע שיעורי הבגידות ושימוש בשירותי זונות במגזרים שציינת. הקשר ישיר.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
ממש, אבל ממש לא.

בקיצור , הבנת שאני דווקא בא להגנתן.

סלח לי, אבל נו באמת... "בא להגנתן". אתה תקוע בדיוק באותן פרדיגמות שבטיות שבהן הגבר הוא החזק והשולט והאשה היא היצור הכנוע והמשרת.

אותו "כבוד" של אשה בתרבות הערבית הוא ב-ד-י-ו-ק הבעיה. ה"כבוד" הזה הוא בעצם הכבוד של הגבר, ולא של האשה, כי כל מה שקשור לאשה משליך על הגבר (שוב - החזק, השולט). כלומר אם אשה שוכבת עם כמה גברים אז זה לא שהכבוד שלה נפגע, אלא זה הכבוד של הגבר שהאשה הזו פגעה בו (לא בהכרח אשתו, יכול להיות גם הבת שלו, אחותו וכדומה).

אז אולי אתה לא אלים, אבל אתה לגמרי פרימיטיב אם חשוב לך שהאשה תשמור על הכבוד שלך. תשמור אתה על הכבוד שלך קודם. בעצמך אמרת שאתה כופר (רק במרכאות, שחס וחלילה הקב"ה לא ייפגע) אבל תן לי לנחש - חטא של בחורה הוא הרבה יותר גדול, לא?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא רוצה שום אישה כנועה ולא רוצה לשלוט באף אישה. רוצה אישה שתכבד אותי ותהיה טובה אליי והיא תקבל חזרה הרבה מעבר, אבל לא רוצה שהיא תהיה אחת שיש לה שם מיני. מה לעשות, זאת המחשבה שלי וזה ממש לא קשור לכבוד האישי שלי , הרי אם אני לא מכיר את הבחורה ורק עכשיו אני יוצא איתה, למה שהכבוד שלי ייפגע?

פורסם

זה קשה לדמיין שזוגתך חוותה הרבה גברים לפניך. מי שליברלי עם זה אחלה. אבל יש כאלה שזה לא מתאים להם. זה עניין של כבוד כאילו שזוגתך לא ״השתרמטה״ לפנייך. כל העניין של לא עניינך מה היה לפניך זה בושליט. זכותו של אדם לדעת עם איזה בן אדם הוא יוצא. מתאים לך - אחלה. לא מתאים לך - תחתוך. אבל זכותך לדעת. עדיף על ההתחלה ולא בהמשך כשנכנסים לזוגיות רצינית יותר.

פורסם
ממש, אבל ממש לא.

מכבד אותך על דעתך. אני רק חושב שהדעה שלך היא משהו ששכנעת את עצמך להאמין בו כדי לתרץ את זה שאין לך הרבה קשרים עם בנות. אם היית מהצד השני של המתרס (תרתי משמע) - בחיים לא היית אומר דבר כזה.

איזה כבוד בחייאת אושרי...

תאמץ לחיים שלך גישה שמין זה בסדר ותתחיל להנות ממנו. הגישה הפרמיטיבית הזאת לא מקרבת אותך ליותר סקס, רק מרחיקה אותך.

פורסם
לא רוצה שום אישה כנועה ולא רוצה לשלוט באף אישה. רוצה אישה שתכבד אותי ותהיה טובה אליי והיא תקבל חזרה הרבה מעבר, אבל לא רוצה שהיא תהיה אחת שיש לה שם מיני. מה לעשות, זאת המחשבה שלי וזה ממש לא קשור לכבוד האישי שלי , הרי אם אני לא מכיר את הבחורה ורק עכשיו אני יוצא איתה, למה שהכבוד שלי ייפגע?

כבוד שמבוד. סלח לי אבל אתה נשמע כמו ערס שכל מה שחשוב לו בחיים זה הכבוד שלו. לאף אחד שצריך להיות לך אכפת ממנו, לא אכפת מה"כבוד" שלך. הכבוד שלך לא נפגע יותר או פחות אם אתה בקשר עם אשה שעשתה יותר או פחות מין. זה הכל בראש שלך.

"אשה שיש לה שם מיני" - בקיצר, אתה לא רוצה פרחה ששכבה עם חצי מהשכונה. ברור, אבל אם אתה היית משכיב חצי מהשכונה אז היית גב-גבר, נכון?

שלא תבין אותי לא נכון, אני גם לא שואל את חברה שלי על כל הכיבושים המיניים שהיו לה, אבל אני לא משלה את עצמי שהיא הייתה אמא תרזה לפני שהיא פגשה אותי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

שאלה לכל הליברלים פה:

אם הייתם הולכים עם החברה שלכם, כשכל חמש דקות גבר זר אומר לה שלום, ולא "שלום" יבש, אלא "היי" עם חיוך עקום כזה, הצעה עם רמיזה מינית, והיא מצחקקת בתגובה. ואחר כך שומעים מאנשים לא קשורים עד כמה היא זורמת. ובכללי יוצרת רושם של בנק זרע מהלך.

כמה מילישניות היו עוברות עד שהייתם זורקים אותה לאלף עזאזל?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא, כי מלכתחילה לא הייתי יוצא עם מישהי כזאת. ואגב, מה שאתה מתאר אולי רלוונטי ל-0.00001% מאוכלוסיית הנשים על פני כדור הארץ, אז זה לא רלוונטי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...