Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא מאמין בזה. אני רוצה קשרים קציניים בלבד. זה מה שגבר חושב ואל תגיד שלא.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

זה מה שגבר פרימיטיבי חושב. שים לב, אגב, שפתאום לא התייחסת לאישה. כבוד?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא מבין מה אתה רוצה ?

אתה הולך עם הסטיגמות של כל העולם , שבהן אישה ששוכבת עם הרבה גברים נחשבת זולה מאוד ואילו גבר שעושה את זה עם המון נחשב " גבר".

אותי לא חינכו לחשוב את זה, את כל העולם חינכו ככה.

ובגלל זה אישה לא צריכה לשכב עם כל מה שזז.

פורסם

ההיפך, אבויה. אתה הולך עם הסטיגמות האלה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
מאד עצוב שאתה מאמין בזה (ועוד ב-2017), ובאותה נשימה מדבר על כבודה של אישה.

עדיין לא 2017, אז זה בסדר

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חודש לפה, חודשיים לשם, לא עקרוני.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תלוי את מי שואלים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נניח שפלוני הוא אחלה בעל ואב, מפרנס מצוין, ידי זהב, בעל אופי נוח, רק מה - lousy fuck. אשתו, פלמונית, מצאה לה יזיז, אלמוני, שפרט למאוויה המיניים שפלוני אינו שש או אינו מסוגל לספק, לא מבקש ממנה ולא דורש ממנה דבר. כך גם היא. נניח גם שפלמונית לא סתומה ושומרת על דיסקרטיות. פלני לא יודע מכלום ומבחינת כולם המצב סבבה.

למרות שלא נשאלתי לדעתי: הבעיה מתחילה ב-"מצאה לה יזיז". כמו שתיארת יפה, ככל הנראה שני הצדדים אשמים- כל אחד בדרכו שלו.

אם היא התחתנה עימו בהנחה שהוא lousy fuck, ואני מניח שזה משהו שקל לראות עד שמתחתנים (אם יוצא לעשות כמה funny bussiness לפני) אז שלא "תבוא בטענות". כלומר אם היא לא הצליחה לפתור את זה תחילה עם בעלה (אם בכלל ניסתה) באמצעות כלים ואמצעים שונים- אין לה על מי להלין אלא על עצמה (גם התחתנה במודעות, וגם לא ניסתה לשפר).

מנגד, לבעלה תפקיד מרכזי לא פחות, גם הוא אחראי מצידו על החלק הזה של העסק, וצריך להתמיד ולהשתפר למען "שלום בית", וכמו שאומרים אם יש ספק- אין ספק. שיחקור את הנושא לעומק, וידע להביא את אישתו לסיפוק (בהנחה וסיפוק הוא חלק מהחוזה הלא כתוב של בני הזוג).

לחיות במציאות מסוימת ומנגד מתקיים לו משהו אחר לגמרי, עלול לערער כל אחד. לא מאמין בגדול ב-"מה שלא יודעים, לא פוגע".

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

קודם כל אני לא תומך בללכת לנערות ליווי, אבל אני גם לא מחשיב את זה כבגידה, כן?

אושריקו, אם בת הזוג הולכת לנער ליווי זה נחשב בגידה?

בהחלט.

6f352e4c123010e21e0e9ebd993b3463.jpg

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
הייתי מבין אם הן לא היו עונות. נשים לא בדיוק נופלות לרגלי (ע"ע שימוש באתרי היכרויות).

אבל כבר ענו. מה גורם להן להתנדף באמצע, בהנחה שיש לי כישורי שיחה בסיסיים?

הן מתכתבות עם עוד 50 במקביל כאשר באינבוקס יש להן עוד 100 הודעות שלא נקראו. אז כמו שאמרו לי פעם כששאלתי את אותה שאלה-הן, כנראה, מצאו משהו "יותר טוב" ממך. אין לך מה להתבאס או להתרגש מזה, זה העולם של האפליקציות הכרויות 2016. בזמן האחרון אני לא נכנס אליהן בכלל, סתם ביזבוז זמן.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם
אתה יודע טוב מאוד שבשביל גברים לשכב עם אישה זה לזיין ובשביל נשים זה "לתת לו".

כשהיא הולכת לנער ליווי זה אותו עיקרון.

זה מה שהחברה הדפוקה של העולם חינכה אותנו לחשוב.

אושריקו, היתה לך מערכת יחסים רצינית של יותר מחודש?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לו מערכת יחסים עם הקורולה, עוד משנת 99.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא ייאומן, לא ייאומן שזה מה שבאתי להגיד... מה הסיכוי שמשפט כזה ייצא במחשבה שלי ופתאום אתה כותב אותו.?

אל תיכנסו לעניינים האישיים שלי עם נשים , אני יודע על עצמי שיש לי כבוד ואני לא אתן לשום בחרוה לסובב אותי, אבל גם חשוב לי הכבוד שלה ובזה נגמור את הסיפור.

אה, אני לא ערבי ולא קווקזי , אני פרסי , לא ידוע לי בעדה הזאת על "כבוד", אני אולי סתם שרוט.

פורסם

גם אני מאוד שומר על כבוד אשתי ושמרתו על כבוד כל הנשים שיצאתי איתן. פשוט הפירוש שלך לכבוד והגישה שלך למה נשים רוצות מנותק מהמציאות.

זה גם לא קשור לערבי, קווקזי או כל דבר אחר אלא לתפיסת עולם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...