Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שמנזר - לא כל אחד הוא דון ז'ואן מלידה. לא מעט חוששים מתגובת הצד השני, הזר.

אין ברירה, אלא להתגבר על הפחד. לבד או עם סיוע.

האופציה השניה היא להשאר בודד. גם זה צריך להפחיד.

עכשיו בחר את הפחות גרוע.

האמת שאני לא יודע מה פחות גרוע. מצד אחד להיות בודד זה נוח, אתה חופשי לעשות מה בא לך, ואין לך את הצרות של זוגיות.

מצד שני זה גורם לתסכול, דיכאון, והרס עצמי.

יש אנשים שמפחדים מזוגיות כמוני, ויש אנשים שמוכנים לעשות כל דבר כדי לא להיות לבד (גם אם זה לסבול השפלות ואלימות מצד בן/בת זוג).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

ענית בעצמך.

כנראה שהדכאון גובר על החופש. אבל זה כל אחד יבחר לעצמו.

כתבתי כאן לפני מספר חודשים: החיפוש שלי אחר זוגיות לא היה קל. בימים ההם לא היה IM, רק טלפון בזק, בדרך כלל עוד עם חוגה וסמל משרד הדואר. אז אם רצית לקבוע פגישה היית חייב לדבר. לא קל לביישנים. היה לזה גם יתרון, המראה היה הפתעה בעת הפגישה, אי אפשר היה לתחמן בעניין. כמובן שהרבה פגישות הסתיימו עם הקפה, לפעמים חצי כוס נותרה על השולחן. אבל רטרוספקטיבית המאמץ השתלם.

אתה בן 33, בקנה מידה של היום ממש לא מבוגר. תתגבר על עצמך פעם אחת ושניה ושלישית (הרי הסיכוי לכשלון בפגישה מסויימת גדול פי כמה מהסיכוי להצלחה), אבל עם ריבוי הניסיונות תבוא גם ההצלחה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מילא היית חייב לדבר,כל שיחה עברה דרך אבא/אמא [emoji3]

החיים היום קלים יותר.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ממש לא. היה לי החדר השכור שלי (תנאי עבודה. דירת חדר ב-40 ש"ח לשנה. אמנם די חורבתית, אבל מספקת)

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא ההורים שלך, ההורים שלה :)

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
שמנמניאק, במה אתה עוסק? למדת משהו? מתכנן ללמוד? לימודים זו פלטפורמה מעולה למציאת בת זוג

סוג של איש IT.

האמת שאין לי תכנון ללימודים בזמן הקרוב, אבל במה שאני רוצה ללמוד מתישהו (הנדסת מכונות), ספק אם יש מקום להכיר בנות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

פקלוטה להנדסה זה בערך המקום האחרון להכיר בנות, אפילו במועדון לקהילה הגאה יש סיכוי גבוה יותר לצוד דואית.

צ'מע, תעשה הסבה לאדריכלות, סיכוי שתמצא שלישיה ולא אחת.

פורסם

א) אדריכלות זה לא ממש מעניין אותי.

ב) יש לי תחושה שמה שאני אמצא עם תואר באדריכלות זה בעיקר אבטלה [emoji3]

פורסם

.. ותמיד תזכור מה אמר דטנר לבזוקה בסרט האלמותי "הלהקה".

עד שלא תזיין פעם ראשונה, לא תזיין פעם שניה.

חזק מאד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• חברי המעגל הראשון
פורסם
א) אדריכלות זה לא ממש מעניין אותי.

ב) יש לי תחושה שמה שאני אמצא עם תואר באדריכלות זה בעיקר אבטלה [emoji3]

א) זה מפגר ללכת ללמוד 5 שנים של אונס וללא שינה רק בשביל להתרועע עם חבורת כלבות שאפתניות.

ב)דווקא יש בזה מלא עבודה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

וזה מה שטוב במאמן אישי- חסל סדר תירוצים, המסגרת מחייבת, ולאנשים כמוני (ולהבנתי גם שמנזר באותו ראש בהקשר הזה) הדבר הזה שמוציא אותך מהבית כדי לעשות את מה שצריך הוא PRICELESS

ברור שזה פתרון טוב (מאמן אישי), אבל לא כל אחד (ולמעשה הרוב לא) יכול להרשות את זה לעצמו. בנוסף, דווקא לטיפוס כמו פות״ש נראה לי שעדיף להתחיל לבד ולא באימון אחד על אחד, לדעתי זה יכול להיות אינטנסיבי מדי בשבילו (מבחינת האינטראקציה עם המאמן).

אני עדיין חושב שהליכה זה הפתרון המיידי הטוב ביותר, ע״מ לייצר איזושהי שגרה התחלתית. כמובן שאפשר אח״כ להתפתח לענפים אחרים, אבל בהליכה יש מינימום של אוברהד - אתה מתלבש ויוצא מהבית. זה הכל. אני ממש חושב שרק הפעילות המינימלית הזו באוויר הצח תעשה טוב למישהו שרגיל לשבת במשרד/סלון בבית כל היום. אני ממש ממליץ על זה לכולם - אפילו בלי קשר לכושר, אלא סתם להתייחס לכך בתור טיול בחוץ כמה פעמים בשבוע (לא חייבים כל יום), במקום לרבוץ כל היום מול המחשב/טלוויזיה. למי שיכול ויש לו מסלולים ליד הבית - אופניים גם כן מומלצים מאוד (עצה שאני לצערי לא שומע לה כל כך :-().

פורסם

שימו לב - אתם מתכתבים עם שמנמניאק. פות"ש הוא raiden, שדי נרגע בשרשור.

פורסם
שימו לב - אתם מתכתבים עם שמנמניאק. פות"ש הוא raiden, שדי נרגע בשרשור.

סליחה, צודק! :idea: ההתייחסות שלי היתה לממזר השמן כמובן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...