Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמנמנצ'ק - אני נהנה לקרוא את התגובות שלך.

ואם אני הדי-דפוק וציני נהנה - אומר כי יש בך פוטנציאל טוב לבחורות.

ועדיף בהתחלה בכתיבה, בגישושים הראשונים לכתוב נחמד ועדין.

ובהמשך עם התובנות שלך, הן תרצנה לפגוש אותך.

או בשיטה השניה - הרגילה :wink: שלך להפציץ, ידחו אותך או ידלקו.

לכן - אתה חייב יותר להאמין .

ולבצע גם שינויים קטנים אצלך, אשר יגרמו לך לכייף.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אושריקו, אותי מצחיק לשמוע שאתה מצליח "להתאהב" בכל אחת אחרי יומיים שאתה מכיר אותה, ושעוד יום אחרי זה היא "נכנסה לך ישר ללב"

נראה לי שאתה מה שנקרא "מאוהב בלהיות מאוהב".

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

גיסי נפרד מחברה שלו אחרי חודש. הוא מספר לי כמה הוא שבור ומרגיש כאילו הוא התגרש מהחצי השני של הלב, ממש דברים קשים. שאלתי אותו מה השם שלה, סבטה. סבטה מה?. לא יודע.

אמרתי לו שאין לי מושג איך הוא מרגיש כל כך קשור למישהי שאת השם המלא הוא לא יודע.

פורסם

ברור שיש נשים (בחייאת, "בנות" זה לילדים בכיתה ב') שברגע הראשון שאתה רואה אותן , אתה חושב לעצמך "וואלה, זאת תהיה אשתי" ואחרי חצי שעה של שיחה מצאתם כל כך הרבה במשותף שאתה פשוט ננעל עליה (וזה קרה לי המון- בתיכון, בצבא, במזרח, בלימודים).

אבל אם תינעל ככה אחרי כל אחת שתפגוש, ואחרי יומיים תהיה "מאוהב" בה ולא תשחרר, אתה רק תפסיד.

קח את הדברים בכיף, לא כל מי שנדלקת עליה אחרי שעה היא בהכרח המתאימה לך, היא לא בהכרח נדלקה עליך, ולא צריך לרדוף יותר מידי אחרי מישהי שלא ממש מראה סימנים של הדדיות.

מי שמעוניינת בך, תראה לך את זה (למרות שבגיל שלך עדיין יש את משחקי האגו המפגרים האלה ואת ה"אני אשחק אותה קשה להשגה, שירדוף אחרי קצת)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

היא אמרה לי אז שהיא מחפשת את עצמה ולא רוצה קשר... מצד שני חששתי שזה קשור למראה ציצוני למרות שאני מטפח את עצמי ו90 אחוז מהזמן מתלבש יפה עם שרשראות כובעים... אבל בסופר נראיתי מוזנח יחסית.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם
יש איזה ניסוח מועדף לתזכורת שנייה או פשוט "זוכרת דיברנו..."?

מצאתי מקום שמציג חדי קרן מיוחמים בשמונה בצהריים. יום X, שעה Z.. אאסוף אותך לפני?

פורסם

גם אתה מובטל ש-8 זה צהוריים?

חשבתי שמשדרים את my little pony קצת יותר מוקדם?

ו... כנראה זה יהייה יותר בסגנון של "יש הופעת קאברים למוטורהד, לאסוף אותך ב... נאכל משהו לפני?"

השאלה אם להציג את זה בצורה של "שימי ביומן" או לשאול אם בא לה?

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
מצאתי מקום שמציג חדי קרן מיוחמים בשמונה בצהריים. יום X, שעה Z.. אאסוף אותך לפני?

95c57107f31c8e20de486a63ad9c62f3.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שמע, היא בגיל שלי, השכלה דומה, תחומי עניין דומים ונראת סבבה + (מהתמונות). כל אלה שמצאתי עד עכשו חרגו בלפחות סעיף אחד, ובד"כ בהרבה. על גיל והשכלה אני מוכן להתפשר (אם לא מדובר על פרחה מטומטמת- ופה פסלתי 40% מהבחורות הארץ) ואפילו לגבי מראה אני כבר פחות בררן- עכשו לך תמצא אחת פנויה שעומדת במינימום הזה.

פה מדובר על קומפלט, הכול כלול וברמה גבוהה... עזוב בחורה- אני יכול לספור על יד אחת את מספר האנשים שעומדים בהגדרה הזו מכל המאות שיצא לי להכיר

אא, וחייזרים באמת קיימים

פורסם
לא שהיא לא בעניין, לא מנפנפת אותי, פשוט לא יוזמת

בחורות לא יוזמות. לא בישראל בכול אופן. פה יש יותר מדי מחזרים(גם ערסים אהבלים) פוטנציאלים, אז בשביל מה?

באתרי הכרויות המצב אפילו גרוע פי כמה. לדעתי אין לך הרבה מה לעשות חוץ מלנסות להשאיר אש כלשהי עד שתיפגשו(אם תיפגשו).

פורסם

I.G

אני כנראה קצת חלוד , ואולי גם old fashion ,

אבל כאשר רוצים לכבוש יעד , צריך לחתור למגע.

בקיצור תקבע פגישה , כעת סוף שבוע אז לרוב האנשים יותר פנויים ותתחיל. אם תמתין משהו אחר יפעל לפניך. במיוחד אם אתה מתאר אותה כמשהו מיוחד.

ואל תצפה ליוזמה מהצד שלה , אתה רוצה , תעשה.

מקסימום תקבל לא.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

לפני שבוע מישהי מהטינדר שנראית 9 מתוך 10 בתמונות התגלתה כאיזה 6-7. בכל זאת נתתי עבודה. אסור להתפנק

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

^^ הרגת אותי :roflmao:

אני טיפה שיכור לאללה

עכשו היה לנו ויכוח סוער לגבי הארי פוטר.

אני אתנצל מחר על זה זה שקצת צחקתי עליה...

כבר כתבתי שאני שיכור לאללה?

ירון- אהבתי את הגישה, יבוצע.

פורסם

מישהי במשרד עושה לי עיניים כבר כמה זמן... מידי פעם מגיעה לקיוביקל שלי ושואלת אותי כל מיני שאלות קיטבג שכל מי שנמצא חודש במקצוע יודע את התשובה עליהן. מאחר ואני לא oblivious לחלוטין בתחום היחסים התחלתי ליזום. היום שלחתי הודעת התעניינות סתמית ולאחר מספר דקות קיבלתי ממנה הודעה "מסתלבטת בבית של הורים של חבר שלי". באמת שאין לי כוח לשטויות האלה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...