Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מי קבע שלא צריכים יגאל?

.

חוקי מדינת ישראל וכמות לא מבוטלת של זוגות בכל רחבי הגלובוס שחיים חיי משפחה נורמטיבים לכל הדיעות מבלי לכבול אחד את השני.

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)
מה ההגדרה לאדם אל- הורי?

אדם שלא חש בדחף הורי, כלומר לא מרגיש צורך או רצון לזה. לא כי זה יקר, לא כי לא ישנים, אלא כי ככה הוא מרגיש.

באנאלוגיה לאדם א-מיני שלא חש רצון או צורך במין. לא משנה כמה תספר לו שזה נפלא וכיף, הוא לא ירצה לעשות את זה ואולי אפילו יגעל..

בנימה אישית, אני לא חושב שילדים חמודים, אני אפילו לא חושב שהם יפים. כל מה שבא לי לעשות כשאני ליד ילד זה להתרחק. לעשות ילדים משלי אני ממש ממש לא מרגיש רצון או צורך. אז בכח?

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם
שמנמנזר, בתפקיד ניהולי יש הרבה דברים חיוביים .

.

יכול להיות. אני פשוט מעדיף לנהל מכונות, ולא אנשים. בשבילי החסרונות גוברים על יתרונות.

כנ"ל ילדים. משום מה אף פעם לא היה לי חשק לזה שיהיה לי ילד משל עצמי. לא חושב שאהיה בעל ואבא טוב.

גם בעניין של זוגיות בכללי - אני עדיין לא בטוח שאני בכלל רוצה את זה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
קרא כאן

אמנם כתבתי מידע אישי, אבל ההסבר מסופק בפסקה שאחרי סעיף 6

אפשר להתפלפל על זה עד מחר, הסטורית המשמעות ברורה.

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

יגאל - תבחין בין חוסר מחוייבות לחוסר הסדרה פורמלית.

גם כאשר יש הסדרה פורמלית יש דרך לפרק זוגיות.

ובכל מקרה - המחוייבות לילדים מוסדרת בחוק, בלי כל קשר להסדר נישואין פורמלי כזה או אחר.

לגבי האטימולוגיה - עד כמה שאני יודע ה"בעל" נובע מהבעילה ולא מבעלות. יש גם קשר לבעל שהיה האל העיקרי של הכנענים ובן זוגה של האשרה. כמובן קשר לפוריות ופריון. בעבר הבעילה עצמה היתה מספקת כדי להכריז על זוג כנשוי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אדם שלא חש בדחף הורי, כלומר לא מרגיש צורך או רצון לזה. לא כי זה יקר, לא כי לא ישנים, אלא כי ככה הוא מרגיש.

באנאלוגיה לאדם א-מיני שלא חש רצון או צורך במין. לא משנה כמה תספר לו שזה נפלא וכיף, הוא לא ירצה לעשות את זה ואולי אפילו יגעל..

נשמע לי כמו אדם שלא היה מאוהב מעולם.

שמנסה להיות מגניב- מודרני .... ובסוף יפול כמו כולם ;)

פורסם

ובכל מקרה - המחוייבות לילדים מוסדרת בחוק, בלי כל קשר להסדר נישואין פורמלי כזה או אחר.

יפה אמרת,

My point exactly.

נשמע לי כמו אדם שלא היה מאוהב מעולם.

שמנסה להיות מגניב- מודרני .... ובסוף יפול כמו כולם ;)

נכון, והומואים הם סוטים שברא הסטן על מנת לדחות את ביאת המשיח. נו בחיאת!

יום טוב גם לך

פורסם

שוב פעם הומואים?

דווקא במקרה אני לא מאמין שהם נולדים הומואים אלא הופכים לכאלה . אבל אני כנראה קדום....

ומה הקשר לביאת המשיח?

יגאל, איך יודעים שאתה אל הורי? מאיזה גיל?

פורסם

תראה לי את המשיח, ואראה לו את הטמבון של טויוטה [emoji35]

רק זה חסר לי - עוד שיקים את המתים לתחיה. אתה יודע מה הם יאכלו? רמז - אותך. ואותי, אני מזין יותר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
שוב פעם הומואים?

דווקא במקרה אני לא מאמין שהם נולדים הומואים אלא הופכים לכאלה . אבל אני כנראה קדום....

ומה הקשר לביאת המשיח?

יגאל, איך יודעים שאתה אל הורי? מאיזה גיל?

אני משתמש כל הזמן באנאלוגיה לנטיה מינית כדוגמא למשהו שנולדים איתו. אם אתה לא מאמין (אם יש מה להאמין או לא במשהו שהוכח מעבר לכל ספק) בזה אז אין מה להמשיך לנסות להסביר את עצמי.

אבל אם נתעלם לרגע מהבורות/הכחשה הנקודתית שלך בנושא וננסה לענות על השאלה ברצינות, אתה מבין שאתה חריג מבחינת נטיה מינית, או לצורך בדוגמא חריג מגדרית, כאשר כולם סביבך מחזרים אחרי בנות ונמשכים לבנות ואתה משום מה נמשך לבנים. גם כאן, כאשר כולם סביבך מקרקרים סביב ילדים ורק רוצים יותר מהם, בזמן שאתה לא מסוגל להיות איתם יותר מדקה באותו חדר וממש לא מרגיש צורך בכאלה משלך, אתה מבין שמשהו פה לא במקום.

האנאלוגיה בצורה מפתיעה פועלת גם לצד השני. מאות ואלפי שנים הומואים נאלצו לחיות בזוגיות הטרוסקסואלית וסבלו מזה לא מעט. תופעה של אלהוריים שמקימים משפחה וסובלים בכל רגע נתון היא עובדה קיימת. קשה מאוד להציף כאלה אל פני השטח אבל קבוצות דיון אנונימיות במדיה חברתית בשנים האחרונות שפכו אור על התופעה והיא אכן הרבה יותר נפוצה ממה שחושבים. יש לא מעט אבות ואפיחו אמהות שפשוט לא חשים אהבה אמיתית לילדים שלהם ואם היו יכולים להחזיר את הגלגל אחורה היו פועלים אחרת.

ביאת המשיח הייתה דוגמא נוספת לאמונות מונפצות בדומה לתובנה ששיתפת בה אותנו בהודעה הקודמת שלך.

יום טוב גם לך

פורסם
אני משתמש כל הזמן באנאלוגיה לנטיה מינית כדוגמא למשהו שנולדים איתו.

זו אמירה לא מדויקת ומטעה. נכון יותר לומר כי הגנטיקה משפיעה על הנטיה המינית, אבל היא מושפעת מאוד גם מגורמים סביבתיים, ביולוגיים וחברתיים. עד כמה הגנטיקה משפיעה? זה נושא למחקרים רבים, אם כי ממה שהתרשמתי מקריאה שטחית מאוד ההשפעה היא מה שנקרה באנגלית mild (מתונה?).

פורסם (נערך)
זו אמירה לא מדויקת ומטעה. נכון יותר לומר כי הגנטיקה משפיעה על הנטיה המינית, אבל היא מושפעת מאוד גם מגורמים סביבתיים, ביולוגיים וחברתיים. עד כמה הגנטיקה משפיעה? זה נושא למחקרים רבים, אם כי ממה שהתרשמתי מקריאה שטחית מאוד ההשפעה היא מה שנקרה באנגלית mild (מתונה?).

אז אני מניח שטיפולי ההמרה שהומוסקסואלים עברו במשך מאות שנים הם הצלחה אדירה... אה בעצם הם כישלון עצום. עד כדי כך שהם הוגדרו כלא אנושיים ולא חוקיים במדינות רבות בעולם.

סליחה על ההנחה המוקדמת, אבל מתוך השם ניתן להניח שכבודו לא זר להשפעות הממסד הדתי?

יום טוב גם לך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...